WS

.Överraskningen.

Omröstning: 3.3/10 (4 röster lagda)

Klockan var tio pÄ kvÀllen nÀr jag Àntligen kom fram till det lilla hotellet dÀr jag skulle möta min pojkvÀn. Jag gick fram till receptionen och frÄgade efter mitt rum. Den söta flickan som arbetade dÀr log mot mig nÀr hon gav mig rumsnyckeln och ett litet rött kuvert.

15 Är och Ätta mÄnader

Omröstning: 4.4/10 (13 röster lagda)

15 Är och Ätta mÄnader. Alla tycker att jag Àr ett barn, tÀnkte hon. Varför kunde det inte vara november nu? Hon skulle fylla 16 den 11:e november och hon lÀngtade sÄ att hon kunde spricka. 16 Är, det lÀt magiskt och spÀnnande. Man blev vuxen dÄ. Fick lov att göra en massa som var förbjudet nu.
- Du fÄr vÀnta tills du blir 16.
Hur ofta hade hon inte hört det? Det kröp i hela kroppen pÄ henne. Hon skulle minsann visa dem. Det Àr ju för att jag ser ut som ett barn ocksÄ, tÀnkte hon. Hoppas att jag kan fÄ i alla fall lite mer bröst och former nÀr jag blir 16.

A love story

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

Ett par dagar efter de omtumlande upplevelserna hos hypnotisören och hans tvÄ kvinnor ringde Saras bÀsta kompis Liza och frÄgade om hon hade tyckt om presenten.
- Joo, stammade Sara, men jag visste inte ?
- Jag vet, svarade Liza hastigt, kom hem till mej ikvÀll sÄ kan vi vÀl prata om det. Jag lÀngtar efter att fÄ trÀffa dej, tillade hon med lÄg röst och la pÄ luren.
Sara stod kvar med luren i handen. Hon bet sej i lÀppen och kÀnde en oro i magtrakten.

Annonsen

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Jag hade svarat pÄ en kontaktannons frÄn ett par som sökte en kille att ha som sexleksak. Det lÀt lockande. Tom ringde mig en lördag pÄ förmiddagen och undrade om jag kunde komma hem till dem framÄt kvÀllen?
- Jo, det gÄr vÀl bra, svarade jag lite nervöst i telefonen.
Jag fick en adress och senare pÄ dagen befann jag mig utanför deras dörr. Jag ringde pÄ och vÀntade. Dörren öppnades av en kille i 30-ÄrsÄldern. Han var lÄng och vÀlbyggd.
- VĂ€lkommen, sa han med ett leende.

Annorlunda Behandling

Omröstning: 5.5/10 (2 röster lagda)

En regnig höstdag, nÀr jag satt i skolbÀnken under en fruktansvÀrt trÄkig mattelektion och ritade hjÀrtan och skrev smÄ söta dikter i min allmenacka, blÀddrade jag förbi sidan med dagens datum och slog mig förskrÀckt över munnen. Det var idag som jag skulle fÄ min helkroppsmassage!

Återseendet

Tags:

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Det pirrade i hela min kropp och jag sÄg verkligen fram mot att fÄ trÀffa min vÀninna igen. Den sexakt som jag igÄr hade upplevt var nÄgot utöver det vanliga. SÄ stod jag nu utanför hennes lÀgenhet och skulle just knacka pÄ dörren nÀr den plötsligt öppnades och min vÀninna stod dÀr iförd endast trosor och BH.
- Hej sade hon glatt.
- Hej, svarade jag.

Bonusen del 1

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Janne bromsade in bilen pÄ den gamla rastplatsen nere vid sjön. Han stÀngde av motorn och satt en stund försjunken i djupa tankar. Det hade varit brÄk med hans sambo, Gittan, igen. Ingenting han gjorde var bra, gjorde han nÄgonting sÄ klagade hon pÄ att det var fel, och gjorde han ingenting sÄ fick han höra att han var lat. Sa han nÄgot om henne, for hon genast ut i tirader om att hon kunde minsann flytta, hon behövde inte alls bo hos honom. Men det var ju inte sÄ muntert att bo ensam heller, det hade han provat pÄ tillrÀckligt förut.

charlotte - hur jag lÀrde mig !

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

CHARLOTTE
Min invigning i mer avanserad sex var bÄde ovanlig och otÀck, men ocksÄ fascinerande och oförglömlig. Jag var dÄ tjugotvÄ Är och arbetade pÄ ett tvÀttföretag i Solna. Jag tog emot bestÀllningar och skötte registret och hjÀlpte till med packningen ibland. Jag var en vanlig, ganska trevlig och normalt snygg blond tjej som gÀrna skrattade och hade kul. Jag var definitivt ingen oskuld.

Den oskuldsfulla flickan

Omröstning: 6.5/10 (2 röster lagda)

Det var mörk och dyster kvÀll, vinden blÄste kraftigt och man kunde höra dess sus genom rutorna tillsammans med regnets smattrande och Äskan som dundrade. Det var en typisk höst kvÀll i Göteborg. Denna kvÀll var ÀndÄ speciell för en flicka som hette Sanna. Det var nÀmligen hennes 15 Ärs dag. Sanna var en mycket söt tjej. Dock Àr hon uppfostrad pÄ gammaldags vis och Àr mycket tillbakadragen och kysk av sig. Hon Àr ensam, utstött och har inga direkta vÀnner att prata med.

Den oskuldsfulla flickan (modifierad version)

Omröstning: 5.8/10 (4 röster lagda)

Vinden, som likt tusen vargar ylade över taket pĂ„ den fina högstadieskolan i utkanten av Göteborg, svepte in regn över skolgĂ„rden och fick de smĂ„ lövtrĂ€den som vĂ€xte i rabatterna att darrande fĂ€lla sina bruna höstlöv. Åskan mullrade, och med jĂ€mna mellanrum lystes den förmörkade himlen upp av ljungande blixtar.

Den oskuldsfulla flickan *

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Vinden, likt tusen vargar ylade över taket pĂ„ den fina högstadieskolan i utkanten av Göteborg, svepte in regn över skolgĂ„rden och fick de smĂ„ lövtrĂ€den som vĂ€xte i rabatterna att darrande fĂ€lla sina bruna höstlöv. Åskan mullrade, och med jĂ€mna mellanrum lystes den förmörkade himlen upp av ljungande blixtar.

Efter festen, del 1

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

*dunk*
DÀr slog dörren igen efter den sista gÀsten, och du pustade ut.. inte nog med att du hade varit vÀrdinna och varit tvungen att le trevligt mot alla en hel kvÀll, och knappt hunnit med att gÄ pÄ muggen.. du hade Àven blivit tvingad att ha en buttplugg och en 'fjÀril' pÄ dig hela kvÀllen. (en sÄn dÀr man spÀnner pÄ som sitter och vibrerar precis över klittan, med radiokontroll.. som jag hade i min ficka)

En fantasi blir förverkligad

Omröstning: 8.5/10 (2 röster lagda)

Hon började kĂ€nna lite ensam nu. Hon hörde de tre mĂ€nnen prata i andra Ă€nden av kĂ€llarrummet, men pĂ„ grund av ögonbindeln kunde hon inget se. Åsas hĂ€nder var fjĂ€ttrade bakom hennes rygg med mjuka fodrade bojor som inte gjorde ont, dĂ€remot var en kedja fĂ€st i bojorna, vilken löpte upp till taket, dĂ€r den passerade genom ett hjul och sedan ner till vĂ€ggen bredvid Åsa dĂ€r en vev satt. Åsa hade blivit tjudrad av mĂ€nnen med hĂ€nderna bakom ryggen och benen sammanhĂ„llna med hakar som satt fastnitade pĂ„ hennes höga lackstövlar.

Exet

Omröstning: 5.7/10 (3 röster lagda)

Hon ringde till mig en kvÀll i veckan, min förra flickvÀn Lisa. Hon ville att vi skulle trÀffas pÄ vÄrt stamstÀlle fredag kvÀll. Nu var vi dÀr och pratade om gamla tider. Plötsligt böjer hon sig fram mot mig och kysser mig pÄ kinden. Viskande frÄgar hon om jag vill följa med henne hem. Hon berÀttar att hennes nya pojkvÀn, Martin, Àr nyfiken pÄ en trekant och gÀrna vill testa bs-lekar.

fabriken

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Jag hade kÀnt Lina i nÄgra mÄnader. Trots att jag försökt mig pÄ bÄde det ena och det andra hade vi aldrig blivit mer Àn vÀnner. Vi hade i alla fall vÀldigt trevligt och hade ofta suttit hemma hos varandra, tagit en kopp kaffe och snackat. Allt som oftast pratade vi om sex.

Födelsedagsfesten

Omröstning: 6.0/10 (2 röster lagda)

Det var min flickvÀn Marias födelsedag. Vi hade kommit överens om att hon skulle fÄ bestÀmma över mig hela dagen. Eftersom hon hade livlig fantasi sÄ vÀntade jag mig nÀstan vad som helst. FramÄt kvÀllen ringde det pÄ dörren. Jag gick och öppnade, utanför stod Anna och Martin. Ett par vi hade umgÄtts med lite dÄ och dÄ. Tydligen hade Anna och min flickvÀn pratat med varandra lite mer. Jag fattade snart att de inte hade kommit bara för att dricka kaffe. NÀr Anna tog av sig rocken sÄg jag att hon bara var iklÀdd vita nÀtstrumpor och en topp.

Fortsatt sommarÀventyr med Anna

Tags:

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Efter vÄrt spÀnnande möte pÄ klippavsatsen vid SaxarfjÀrden fortsatte vi ut med bÄten till Möja-skÀrgÄrden. Vi hittade en egen liten vik som omgavs av flata hÀllar. Jag bÄtresan funderade jag mycket pÄ det Anna sa efter att vi Àlskat sist: "NÀsta gÄng Àr det din tur".

Grannflickan

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Det ringde pÄ dörren sent en fredagskvÀll. Min fru Yvonne öppnade och utanför stod grannens dotter, Josefin, som var 17 Är gammal. Hon hade under Ären vuxit upp till en riktigt snygg och sexig ung flicka med mörkt hÄr, smÀrt kropp och lÄnga ben. Nu var hon var alldeles uppriven och ledsen. Yvonne slÀppte in henne och la armen om henne.

Gruppsex med mina klasskamrater.

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Jag heter Martin och Àr 17 Är. Jag gÄr första Äret pÄ gymnasiet. Jag har tÀnkt att bli polis sÄ jag Àr tvungen att gÄ programmet SamhÀll Barn & Fritid. Det Àr bara fem personer i min klass, 80 % Àr tjejer. De resterande 20% Àr jag. Jag och fyra tjejer, och de Àr inte fula. TvÀrtom. De frÀschaste pÄ skolan. Malin, Sandra, Emelie och Sanna. Allihop har mycket fina former och perfekta bröst. SÄ det Àr svÄrt att koncentrera sig pÄ lektionerna.

HĂ€mnden

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

Jag kliver in genom dörren och lyssnar lite försiktigt. Jag och min fru Marie hade brÄkat pÄ morgonen. Det verkar lugnt sÄ jag hÀnger av mig ytterklÀderna i hallen. Marie dyker plötsligt upp frÄn köket. Hon ler mot mig och kommer fram och kysser mig snabbt pÄ munnen. Hon sÀger inget utan börjar bara knÀppa upp min skjorta. Efter skjortan Äker byxorna av och sedan kalsongerna. NÀr jag stÄr dÀr naken börjar jag nÀstan ana orÄd, men följer med henne nÀr hon tar min hand och leder mig in i vardagsrummet. DÀr inne vÀntar tre storvÀxta killar.

Het korrespondens

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

24 mars ?91
Hej Viktor,
visst Àr jag en oerfaren tjej, oerfaren som drömmer om en Àldre man som kan vara min fadersfigur och lÀra mig hur tjejer tycker om att tas sÄ att sÀga. Jag fantiserar mycket om analsex, bÄde att tas av din enorma kuk dÀr och ha dina fingrar i stjÀrten medan du knullar mig. Har sett det pÄ porrfilm och det ser sÄ otroligt skönt ut. Har testat det sjÀlv med en dildo och det Àr riktigt riktigt skönt, men det mÄste
vara skönare med en manshand lirkande med mitt trÄnga kön och anus.

Historien om A

Omröstning: 8.0/10 (1 röst lagda)

SÄ var det dags för den firmafest igen, ibland fruktansvÀrt trÄkiga tillstÀllningar, ibland sanslöst roliga röjarfester. För lite drygt ett Är sedan började A pÄ vÄrat jobb, en liten, ca. 30Ärig smal tjej, inte speciellt söt, men hon utstrÄlar sex pÄ nÄgot konstigt sÀtt. Mer Àn en gÄng hade vi grabbar snackat om det, vi brukade ocksÄ spekulera hur hon var i sÀngen. Fast det brukade vi ju spekulera om dom flesta tjejerna pÄ jobbet. Jag vet att hon har dansat jazzbalett och har visat prov pÄ att hon Àr helt otroligt vig.

HomoskrÀck till Homosex

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Dte började som en helt vanlig dag för mig (Tomas 17 Är ) , jag klev upp,Ät frukost och gick till skolan som ligger inte mer Àn ca: 300 meter frÄn mig. Jag var trött sÄ dagen gick sakta, det kÀnndes som en evighet fram till lunch som var dagens första lugna stund. Jag satt och Ät med ett par av mina polare och det kom upp att dom hade hört om en ny klubb i stan en porrklubb fick jag veta efter en stunds pratande, vi bestÀmmde oss för att ta oss en titt pÄ denna klubb efter skolan var slut.

Hotellrummet - kapitel tvÄ

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Efter en vÀlbehövlig middag och lite gott vin, har vi dÄ kommit tillbaka till vÄrt hotellrum. VÄra kroppar Àr en aning möra efter aktiviteterna innan middagen. Vi sÀtter oss i rummets fÄtöljer och smuttar pÄ lite vitt vin, samtidigt som vi pratar om vad vi skall göra resten av kvÀllen.
- Jaha, hur Ă€r det? Är du trött, frĂ„gar jag. Vi kanske skall sova?
- Lite trött Àr man ju, men skulle du kunna sova nu? Efter din flirt med benen nÀr vi Ät, sÄ Àr i alla fall jag ganska kÄt igen. Det gÄr ju Är trosor som sjutton nÀr man Àr med dig.

Lasse o Carina

Omröstning: 7.0/10 (2 röster lagda)

Lasse och Carina hade bjudit in mig pÄ middag en fredagskvÀll. Medan vi Ät smÄpratade vi och hade vÀldigt trevligt. Efter maten gick vi och satte oss i soffan. Jag fick en whisky i handen och smakade lite försiktigt. Lasse och Carina satt pÄ var sin sida om mig. Vi var vÀl lite smÄlulliga efter allt vin som vi hade druckit till maten. Stereon spelade soft musik. Efter en liten stund sÄ reste sig Carina upp och försvann in i ett annat rum. Lasse och jag satt kvar och smuttade pÄ whiskyn.
?Nu tÀnkte vi fortsÀtta kvÀllen pÄ ett lite annorlunda sÀtt? sa Lasse.

Lisas vÄta upptÀckter

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Lisa slog upp ögonen och sÄg in i en mörkblÄ tapet. Var befann hon sig? Hur hamnade hon hÀr? Hon slöt ögonen igen och försökte orientera sig. Vad hade hon varit igÄr?

Madams befallning

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Det hela börjar med att du sÀger Ät mig att jag ska köra och hÀmta dig. Du ger mig order om att jag ska ha byxor och den stora pluggen i min trÄnga bak. Du sÀger Ät mig att Àven ta med mig mina leksaker som Àr dildon samt pumpdildon och en hel del glidmedel. Jag stoppar Àven ner nÄgra handskar samt stearinljus och rep i min vÀska och beger mig till dig. NÀr jag kommer fram till dig sÄ gÄr jag av bilen och öppnar din dörr. Mitt stenhÄrd stake har jag stÄende utanför byxorna.

Med mamma i grekland

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

det hela började med att min mamma ringde till mig en morgon . hon hadde vunnit en resa till kreta och hon undrade om jag ville följa med. med tanke pÄ att jag var helt ny vaken sÄ sa jag bara jaja och meddelade henne att jag skulle komma förbi senare under dagen. nÀr jag hadde vaknat till sÄ började jag att fundera och det hadde ju inte varit helt fel med lite semester.
nÀr jag komma hem till mamma senare pÄ dagen sÄ blev hon glad att se mig .vi bestÀmde att vi skulle Äka 14 dagar senare.

Min bizarraste sexupplevelse

Tags:

Omröstning: 7.0/10 (1 röst lagda)

Gud min fitta blir alldeles blöt bara jag tÀnker pÄ det! Min bizarraste sexupplevelse hade jag tillsammans med en kvinna jag mötte pÄ arbetet. Hon heter Kim. Vi blev goda vÀnner pÄ arbetet och har trÀffats efter arbetet en tid, för att ta oss en drick eller ett par.
Jag har lÀnge misstÀnkt att hon mÄste vara lesbisk eller Ätminstone bi, men jag har inte vÄgat göra nÄgra nÀrmande. Ifall jag skall ha sex med henne kommer det ske förr eller senare ÀndÄ.

Min fulla mamma

Omröstning: 6.5/10 (2 röster lagda)

Hej jag heter Andreas och Àr 19 Är, bor i en mindre stad i mellersta sverige och ska berÀtta om mej och min mamma...

Detta utspelar sig nÀr jag var 17 Är..
Jag hade varit tÀnd pÄ min mamma Mona en lÀngre tid ,vem skulle inte vara det som hon ser ut, hon har
blond pagefrisyr, smal fin kropp, underbart fylliga bröst och klÀr sig i korta utmanande klÀnningar.
Min mamma Àr Àven vÀldigt ofta ute pÄ krogen och festar med sina kompisar.
En tisdag i juli kom mamma hem klockan 11 pÄ
kvÀllen.
Hon var full som ett Àgg, vinglade in i hallen och tog av sig skorna.