Trekant

.Överraskningen.

Omröstning: 3.3/10 (4 röster lagda)

Klockan var tio pÄ kvÀllen nÀr jag Àntligen kom fram till det lilla hotellet dÀr jag skulle möta min pojkvÀn. Jag gick fram till receptionen och frÄgade efter mitt rum. Den söta flickan som arbetade dÀr log mot mig nÀr hon gav mig rumsnyckeln och ett litet rött kuvert.

2030

Omröstning: 5.7/10 (7 röster lagda)

Dörren glider upp med ett diskret pysande omedelbart som han lÀgger handflatan mot handtaget. Det Àr inte mÄnga steg genom foajen fram till nÀsta dörr med texten Herrar. Inne i omklÀdningsrummet stÄr Hans halvklar, i övrigt verkar inte efter-jobbet-rusningen kommit igÄng Àn.
-Hej Peter.
-Tjena Hans, jaha dÄ var det dags igen, sÀger jag och dörren till mitt skÄp glider upp med samma eleganta pysande.
-Har du kollat vilka som Àr inne, Hans? FrÄgar jag.

AffÀrsresan

Omröstning: 5.8/10 (4 röster lagda)

Jag Àr en tjej pÄ 26 Är och jag vill berÀtta om nÄgot som hÀnde under en av mina otaliga affÀrsresor till Stockholm...
NÀr jag hade installerat mig pÄ hotellrummet, satte jag mig ned och gick igenom lite papper för att förberedda mig inför morgondagens arbete. Snart kÀnde jag mig trött och gick och lade mig. Men hur jag Àn vred och vÀnde pÄ mig runt i sÀngen, kunde jag inte somna. En stark och torr martini skulle nog göra susÚn, tÀnkte jag, steg upp och började klÀ pÄ mej igen.

AffÀrsuppgörelse del 2

Omröstning: 4.1/10 (7 röster lagda)

Jag hade nÀstan glömt bort min affÀrsuppgörelse med Bengt nÀr det plötsligt, en mÄndag, pÄ dörrmattan lÄg ett brunt kuvert utan avsÀndare pÄ. Jag öppnade det nyfiket och ut ur brevet trillade en cd skiva.

Afrikas djungler

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

I verkligheten ser jag ut som en vanlig svensk, men i den hÀr fantasin Àr jag en mörk, ung kvinna frÄn Afrikas djungler. Jag lever i en by i Afrikas djupaste, hemligaste djungler. Min hud Àr lika brun som kaffebönor och mitt hÄr Àr lockigt och korpsvart.

Äldre Ă€r skönast....

Omröstning: 6.0/10 (6 röster lagda)

Jag sitter pÄ tunnelbanan, en kvinna i övre 50 Ärs Äldern sitter mitt emot mig i en fin klÀnning, jag Àr uppklÀdd efter en middag, lite halvpÄverkad av vinet som har serverats till maten. Hon tittar pÄ mig och jag kÀnner ett sting av kÀttja i kroppen, vi sÀger ingenting och nÀr hon skall gÄ av sÄ nickar hon bara till mig och jag kliver av ocksÄ.

Alice i trÀdgÄrdslandet

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Herr Greger vaknade utvilad och erotiskt pÄnyttfödd morgonen efter sitt minst sagt omskakande möte med den ljuva sensuella flickan Alice. Han kÀnde sej skönt avslappnad och tillfredsstÀlld men sÄ fort han tÀnkte pÄ gÄrdagens hÀndelse sÄ kÀnde han hur kuken vÀxte under lakanet. Tankarna pÄ det oemotstÄndliga flickebarnet fick honom att fantisera att han band henne helnaken i sin gamla jÀrnsÀng?iklÀdde henne en svart ögonbindel samt placerade hundgodis pÄ hela hennes kropp.

All new world

Omröstning: 3.3/10 (3 röster lagda)

Jag stÄr nervöst och vÀntar vid tunnelbanan.

Eftersom jag inte vet vad han tycker om sÄ har jag tagit pÄ mig en kort jeanskjol,
vit skjorta och satt upp hÄret i tvÄ toffsar pÄ vardera sida. Det pÄminde vÀldigt mycket om en liten skolflicka
och jag hoppas att han inte ska lÀgga mÀrke till min anstrÀngning att försöka vara honom till lags.
VÄrat möte var baserat pÄ att jag av nyfiken helt ville lÀra mig nera om Master/slyna spelet.

Analorgie med bÀsta vÀnninan

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Det jag tÀnkte brÀtta om hÀnde en kvÀll nu i sommar. Jag hade köpt hem vin och lite god mat, för min kompis Anna skulle komma över. Semestern hade börjat för oss bÄda tvÄ och det mÄste ju firas.

Anna deppar, del 1

Omröstning: 4.0/10 (2 röster lagda)

Jag heter BARBRO och Àr 58 Är och gift med ERIK som snart blir 61. Vi ska tillsammans berÀtta om den hÀr episoden som hÀnde för nÄgra veckor sedan.

BARBRO:
Mitt kusinbarn, Anna, som fyllde 21 för nÄgra mÄnader sedan ringde och deppade. Jag föreslog att hon skulle komma och hÀlsa pÄ. Hon behövde trÀffa folk sa hon, men jag tror att hon menade en karl. Hon tog ledigt fredag eftermiddag och Äkte de 15 milen till oss.

Anna deppar, del 2

Omröstning: 4.5/10 (2 röster lagda)

BARBRO:
Erik hade brÄttom och skyndade pÄ oss, vi torkade oss snabbt och gick in i gÀstrummet.
Jag tog med ena handen under pungen och med den andra ett lÀtt tag runt det grova skaftet och började runka sakta, kÀnde hur den styvnade och svÀllde Ànnu mer i min hand.
- Titta Anna, hÀr finns godis sÄ det rÀcker Ät oss bÄda, sa jag och lyfte pungen
Anna stirrade med kÄta ögon som om hon aldrig sett en stÄkuk förut, munnen var öppen och lite saliv rann pÄ hakan.
Hon dreglade av kÄthet!
Jag fortsatte att egga dem!

Anna deppar, del 2

Omröstning: 7.0/10 (2 röster lagda)

AVSNITT 2
BARBRO:
Erik hade brÄttom och skyndade pÄ oss, vi torkade oss snabbt och gick in i gÀstrummet.
Jag tog med ena handen under pungen och med den andra ett lÀtt tag runt det grova skaftet och började runka sakta, kÀnde hur den styvnade och svÀllde Ànnu mer i min hand.
- Titta Anna, hÀr finns godis sÄ det rÀcker Ät oss bÄda, sa jag och lyfte pungen
Anna stirrade med kÄta ögon som om hon aldrig sett en stÄkuk förut, munnen var öppen och lite saliv rann pÄ hakan.
Hon dreglade av kÄthet!
Jag fortsatte att egga dem!

Anna, tagen efter gymnastiken

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Anna hade idrott, enligt skolschemat Ätminstone. Men idrott var det sista hon tÀnkte pÄ nu. De hade en vikarie idag istÀllet för deras vanliga gymnastiklÀrare, och han var det sexigaste Anna hade sett. Han var drygt tjugo Är, muskulös, hade mörkt hÄr och mörka ögon och var i övrigt otroligt snygg. Hans nÄgot sÀckiga trÀningsbyxor kunde inte dölja vad som fanns under, utan avbildade en enorm kuk under tyget. Anna var vrÄlkÄt under hela lektionen och hade vÀldigt svÄrt att koncentrera sig. Hennes ögon var stÀndigt fÀsta pÄ vikarien och hans underbara kropp.

Annas natt 2.

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Efter att Anna pustat ut sÄ visades hon till duschen och dÀr mötte jag henne. Hon sÄg pÄ mig och viste inte riktigt vad hon kunde vÀnta sig för reaktion. Med oroliga ögon synade hon mig och vÀntade.
? Fan va du va lÀcker!
Anna log. Det var de hon ville höra, en bekrÀftelse pÄ att det som hÀnde var okej med mig. Jag gick fram till henne och strök hennes kind. Anna slöt ögonen.

Annas natt Del 1.

Omröstning: 3.3/10 (3 röster lagda)

En lÀngre tid hade jag och min sambo fungerat mindre eller inte alls i sÀngen. Tiden fans liksom inte dÀr och om det fanns tid sÄ fanns det inget sug. NÀr vi fick barn sÄ blev det de första Ären lite si och sÄ med sexlivet och den trenden höll i sig. PÄ senare tid sÄ började jag att kÀnna avsaknad. Jag prövade vid flera tillfÀllen att prata med henne om detta men hon förstod inte riktigt hur jag menade. Det Àr kanske inte konstigt efter som hon inte kÀnde nÄgon saknad av sex.

Annas natt del3.

Omröstning: 6.3/10 (3 röster lagda)

Annas natt del 3.
Vi vaknade efter nÄgot som vi trodde var timmar av att det var nÄgon som knackade pÄ vÄr dörr. PÄ trötta ben gick jag till dörren och öppnade. Utan för stod en bedÄrande blondin och sa att madam get henne i uppgift att vara vÄr personliga betjÀnt. Anna satte sig upp i sÀngen och tittade pÄ blondinen.
- Du tÀnker vÀll inte lÄta den lilla söta varelsen stÄ dÀr ute!
Jag klev Ät sidan och hon klev in. Anna studerade henne frÄn topp till tÄ och verkade gilla det hon sÄg.
- Vet ni vad? Jag tror att jag skulle behöva ett bad! Skulle du kunna fixa det?

Annonsen

Omröstning: 5.0/10 (2 röster lagda)

Jag hade egentligen inte vĂ€ntat mig sĂ€rskilt mycket nĂ€r jag satte in min annons pĂ„ BodyContacts site. Trodde nog inte jag skulle fĂ„ nĂ„gra svar, men tĂ€nkte "Man kan ju hoppas". Annonsen hade rubriken "Extrakille finnes" och löd: "Vill ni ha en kille till för sexiga trĂ€ffar? Jag, 25 Ă„rig kille, 1.82/80, vĂ€ltrĂ€nad, frisk och frĂ€sch söker ett frĂ€scht, sexigt par i StockholmsomrĂ„det. Är rĂ€tt vĂ€lutrustad (20 cm) och kan leverera rejĂ€la sprut. Hoppas ni hör av er!"

Äntligen

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Du hade bjudit hem mig till dig efter att vi hade chattat hett lÀnge ..du var nyfiken pÄ att trÀffa mig som Àr Àldre och mkt mera erfaren Àn dina jÀmnÄriga Àlskare ........
Jag skulle komma kl 14 pÄ lördagen, ringde pÄ men du var inte hemma.....vÀntade ett tag i trappen, dÄ hör jag snabba steg nerifrÄn ..du kommer upp ...Ä sÀger
- UrsÀkta att jag Àr sen, bussen kom sÄ sent
Sen nÀr vi kommer in sÄ sÀger du till mig att du mÄste kasta dig en snabbis i duschen ....och visar mig in i vardagsrummet Ä soffan sÄ lÀnge.

Är vi kvitt nu?

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Jag gÄr lÀngs huvudgatan i stan, tittar mig fascinerat omkring. Jag tycker det Àr roligt att bo i en stad, mÄnga roliga, smÄ affÀrer, nytt folk och en annan miljö. Jag och min kompis Sanna gÄr hÀr, en sommardag mitt i juli. Jag kÀnner knappt nÄgon men det kÀnns ÀndÄ som att jag kommer att trivas hÀr. SÄ mÄnga mÀnniskor, tÀnker jag.
Det Àr hÀrligt, hÀrligt att gÄ bland allt folk, höra surret frÄn alla krogar, blandas med folket pÄ gatan.

Att ha och inte ha?

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

? Neeej!! Jag gör det bara inte! Din jÀvla snuskhummer! Va fan har du gjort!
Hennes ord ekade genom rummet.
? Jamen? du ÄR snygg? sĂ„ jag tĂ€nkte ge dig en chans?? eller? puff i karriĂ€ren?
? ÅssĂ„ gĂ„r du och ringer en nakenfotograf! Är du klok eller?! Jag gör det inte! SĂ„ faaan heller!? Perversa jĂ€vel!
? Men snÀlla Li? jag ville vÀl?
? Ville VÄL?!?!?!? Du kan vĂ€l Ă„tminstone FRÅGA innan?! Är det för mycket begĂ€rt? eller?!

ATTRAKTION I EN BASTU

Omröstning: 8.5/10 (2 röster lagda)

Det var onsdag kvÀll och jag hade bokat husets gemensamma bastu. Jag brukar basta en gÄng i mÄnaden, men nu hade jag varit bortrest en lÀngre tid för studier och kÀnde mig dÀrför extra sugen. Med handuk över axeln och duschattiraljerna i en pÄse gick jag sÄ ner till bastun.
Jag öppnade med min nyckel och stod ögo mot öga med en kille i min egen Älder.
Jag frÄgade vad han hade dÀr att göra nÀr jag hade bokat. Han ursÀktade sig och ropade in till nÄgon, som tydligen redan gÄtt in i vÀrmen, och frÄgade om bokningen.

Äventyr i Burundi

Omröstning: 5.0/10 (3 röster lagda)

Jag Àr inte den som Àr vidare bra pÄ att sladdra och berÀtta erfarenheter, men efter att ha lÀst den hÀr sidan har jag beslutat mig för att redogöra för en av mitt livs mest erotiska hÀndelser. Pappa jobbade pÄ SIDA och hela familjen bodde nere i Burundi. Det var jag, mamma, pappa och min kurviga, yppiga syster som höll pÄ att upptÀcka sin kropp.
Det var allt man velat ha ? varmt vÀder mycket fritid och bad i överflöd. PÄ eftermiddagarna fiskade vi i havet. Folket var mycket vÀlvilligt instÀllda till oss och vi fick mÄnga vÀnner.

Àventyr pÄ bussen

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Jag satt pÄ nattbussen hem frÄn en fest pÄ Ekerö, jag var lite
salongsberusad och rÀtt trött. Jag hade jobbat hÄrt i lumpen hela
veckan uppe i boden och hade nu permis. Jag hade haft med mig en vinbox till festen
som jag efter nÄgra öl gjort en bÄl av, som stÀndigt blev starkare och starkare pÄ grund
av nÄgon kille som hela tiden insisterade pÄ att tömma sina spritflaskor i den. Jag
hade vart lite irriterad och trött hela veckan pÄ grund av det hÄrda arbetet, och det
hade varit lÀnge sen jag fÄtt nÄgon fitta. Jag hade spanat in en

Äventyret i vilorummet del.2

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Nu var det dags för mitt (Peter) andra lilla Àventyr. Jag befann mig i korridorren och vÀntade pÄ Pernilla. Vi tvÄ gick in i vilorummet hon sa att jag kunde klÀ av mig. Jag klÀdde av mig och satte mig pÄ sÀngen och vÀntade pÄ min överraskning. Pernillas mobiltelefon ringde, hon gick och hÀmtade min överraskning.

Bakom min rygg

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

SÄ vad hÀnde egentligen? Det började i baren pÄ Carlsson,nÀr Veronica skulle gÄ till baren och hÀmta en drink. Bredvid henne i baren stod en kille i 30 Ärs Äldern och sög pÄ en whiskey. Uppenbarligen sade han nÄgonting till henne som hon inte hörde för hon böjde sig framÄt som för att höra bÀttre. NÀr han sedan repeterade vad han sagt, blev hon röd i ansiktet och började skratta. Hon kom tillbaka till bordet och satte sig och jag frÄgade vad som hade hÀnt och hon sade att han ?komplimerat? hennes bröst.

Bao-Tan, Franska Indokina 1925

Omröstning: 7.0/10 (2 röster lagda)

Den hÀr berÀttelsen handlar om mig, Francis, plantageÀgare och en typisk fransk imperialist och min Fru Chaterine. Vi bodde pÄ en avlÀgsen plantage med bara infödda som arbetskraft. Vi var fortfarande lika kÀra som för tolv Är sen dÄ vi hade gift oss och flyttat hit ut.

Barnvaktsproblem

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Jag Àr en 48-Ärig jurist med egen advokatfirma i en svensk medelstor stad. Följande episod Àr vÀrd att minnas.
Det var en kall och mörk fredagskvÀll. Jag hade just kommit hem frÄn arbetet och gick in genom köksdörren, kallade pÄ min fru men hörde rösten av Lena.
Lena var den 19 Äriga tjejen min fru hade till hjÀlp att passa ungarna nÀr hon var och veckohandlade. NÀr jag kom in i köket stod hon vid spisen och rörde i en gryta med soppa i.
- Hej Lasse, hur har din dag varit?, sa hon samtidigt som hon tittade ner i soppgrytan.

Barrundan

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Jag hade Àntligen fÄtt min lön denna mÄnad som jag anser vara den riktigt första sköna försommarmÄnaden, och detta Är kunde man definitivt kalla den för sommar, det var varmt (dryga 25 grader) och klarblÄ himmel trots att det bara var den 25:e maj.

BastukvÀllen

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Min fru och jag, hade varit ute och Äkt skidor med hundarna hela dagen i ett underbart vÄrvÀder tillsammans med ett par kompisar som ocksÄ har hund. LÄt oss kalla dem, Anders och Anna.

Bastun

Omröstning: 6.0/10 (3 röster lagda)

För nÄgra Är sedan var jag och min dÄvarande sambo Anna pÄ besök hos ett par vÀnner, Jenny och Janne. De hade precis flyttat in i en villa och Janne var omÄttligt stolt över sin bastu. Vi bestÀmde oss för att prova den, men Jenny ville hellre förbereda middagen. Jag och Janne klev in och satte oss högst upp medan Anna satte sig med uppdragna knÀn pÄ bÀnken nedanför mig, vÀnd mot Janne. Vi hade ofta badat nakna tillsammans under vÄra gemensamma semestrar, sÄ det kÀndes sjÀlvklart att vara det Àven hÀr.