SM

.Överraskningen.

Omröstning: 3.3/10 (4 röster lagda)

Klockan var tio pÄ kvÀllen nÀr jag Àntligen kom fram till det lilla hotellet dÀr jag skulle möta min pojkvÀn. Jag gick fram till receptionen och frÄgade efter mitt rum. Den söta flickan som arbetade dÀr log mot mig nÀr hon gav mig rumsnyckeln och ett litet rött kuvert.

1:1 Saras vÀg till BDSM kap.1

Tags:

Omröstning: 4.0/10 (1 röst lagda)

Kapitel 1 av 8 i boken om Sara. Jag kommer att lÀgga ut 4 nÄgot förkortade kapitel. Boken Àr inte riktigt klar, sÄ kanske blir det fler kapitel, eller fÀrre.
MÄ sÄ gott,
Mastercarl
mastercarl@rock.com
-------------------------------------

Kapitel 1

Janne strÀckte sig efter telefonen.
-Hej, det Àr Sara. Janne funderade. Han kÀnde ingen Sara, ingen som kunde
tÀnkas ringa i alla fall.
- Hej du, Janne lÀt lite tveksam.
- Vet du vem det Àr?
- Inte precis, jag Àr lite osÀker, jag kÀnner flera Sara, men faktiskt inte nÄgon sÀrskilt vÀl.

affÀren

Omröstning: 4.8/10 (5 röster lagda)

Jenny hade alltid varit en vÀldigt duktig flicka. Hade bra betyg i skolan och hjÀlpte till hemma. TvÀttade sina storebröders klÀder och lagade mat nÀr hennes mamma inte var hemma eller inte hade tid. Jennys uppvÀxt hade varit vÀldigt beskyddande. Hennes mamma hade gift sig vÀldigt ung med en 20 Är Àldre man och fött 6 barn. Fem pojkar och en flicka. Eftersom henne far var vÀldigt gammaldags sÄ uppfostrades hon till en ganska undergiven kvinna.
Redan som liten fick hon hjÀlpa sin mamma i hushÄllet och lÀra sig att lyda det manliga könet.

All new world

Omröstning: 3.3/10 (3 röster lagda)

Jag stÄr nervöst och vÀntar vid tunnelbanan.

Eftersom jag inte vet vad han tycker om sÄ har jag tagit pÄ mig en kort jeanskjol,
vit skjorta och satt upp hÄret i tvÄ toffsar pÄ vardera sida. Det pÄminde vÀldigt mycket om en liten skolflicka
och jag hoppas att han inte ska lÀgga mÀrke till min anstrÀngning att försöka vara honom till lags.
VÄrat möte var baserat pÄ att jag av nyfiken helt ville lÀra mig nera om Master/slyna spelet.

Anders och Marie del 1

Tags:

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Anders och Marie del 1
Anders och Marie har varit tillsammans i 5 Är. Anders Àr 26 och Marie Àr 24. Dom svarade pÄ en annons jag satte ut lite varstans pÄ Internet.
?Undergivet par söks för hjÀlp och underhÄll av mitt hem och hotell i Panama samt för personlig service.
Kontrakts tiden Àr minimum 1 Är efter att alla berörda parter har accepterat regler och arbetsuppgifter. Lön och arvoden betalas efter kontraktstidens utgÄng.
AnstÀllnings intervju sker i Stockholm enligt överenskommelse.
Krav och önskemÄl:
? BÄda skall vara undergivna bÄde i vardagslivet och sexuellt.

Anders och Marie del 2

Tags:

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Anders och Marie del 2
Jag sÄg bÄdas förvÄnade ögon pÄ mig och nÀr jag sedan sa.
? Marie gÄ och öppna, nu.
SÄ for Anders upp pÄ knÀ och försökte resa sig. Jag gav honom dÄ en spark pÄ ena skinkan och sa.
? Heter du Marie nu lilla fröken? Stanna du hÀr eller kryp in pÄ muggen och göm dig.
Varvid Anders kröp ivÀg mot badrummet sÄ fort han kunde. Jag sÄg att Marie letade efter nÄgot att skyla sig med varvid jag sa.
? Sa jag inte till dig att öppna, inte att fara runt som en vettvilling och leta?

Anders och Marie del 3

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Anders och Marie del 3
Jag sÄg hur Marie försökte resa sig men sa till dom bÄda.
- FortsÀtt att Àta ni behöver all den nÀring ni kan fÄ, jag öppnar.
Jag gick fram till dörren och tittade ut genom titthÄlet. DÀr ute stod flickan som besökte oss för en stund sedan i sin hotell uniform och bet sig i underlÀppen. Hon sÄg nervös ut och hon trampade runt lite dÀr hon stod och sÄg i det nÀrmaste lite kissnödig ut.
NÀr jag sÀtt henne vÄndats en stund och det sÄg ut som om hon var nÀra att gÄ slet jag upp dörren snabbt pÄ vid gavel och sade med barsk röst.

Andra Sidan, del 1

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Vad var det som hade hÀnt med min kompis Sandra? Var hade hon tagit vÀgen? Samtalet med hennes sambo hade varit mycket konstigt. Och varför hade hon inte talat om för mig att hon slutat pÄ sitt jobb? Jag skulle bli tvungen att ringa hem till dem igen.

Andra Sidan, del 2

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

Jag satt vid mitt skrivbord pÄ jobbet och tÀnkte tillbaka pÄ gÄrdagsnatten. Richard och jag hade Àlskat som besatta och han hade tagit mig till orgasm tvÄ gÄnger, det hade aldrig hÀnt med honom förut.

Andra Sidan, del 3

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

- Vad tyckte du om klÀderna?, sa rösten i telefonluren.
Jag satt vid mitt skrivbord pÄ jobbet efter helgen.
- Vad fÄr dig att tro att jag skulle ha testat dom?, svarade jag trotsigt.
- Du var hemma sjÀlv nÀstan hela helgen.
Det sög till lite i magen och jag började kÀnna en viss oro. Hur kunde han veta att jag varit ensam?
- Och?, svarade jag kort med ett försök till samma trotsiga tonlÀge. Men rösten bar inte riktigt.
- Och Sandra! Har du lÀrt kÀnna henne?
Det var ett jÀvla tjat om att lÀra kÀnna Sandra, tÀnkte jag. Men vÄgade inte sÀga det.

ANNA kapitel 3

Tags:

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Fredagen hade varit underbar sedan första början. Först hade en gammal killkompis till Anna ringt och bjudit med henne till en fest med en viss antydan i rösten som gjorde klart för Anna att kompisen var minst sagt tÀnd pÄ henne. Annas fitta började genast bli fuktig, för han hade rykte om sig att ha en stor kuk. Hon gjorde inga anspelningar pÄ att det enda hon ville var att fÄ knulla honom, det fick vÀnta tills ikvÀll. Anna ville hÄlla honom pÄ strÀckbÀnken tills festen. DÄ skulle hon förföra honom enligt konstens alla regler.

ANNA kapitel 4

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Anna som sovit gott efter fredagskvÀllens ovÀntade möte med den okÀnda mannen som dominerat henne [se kapitel 3] och sprutat sin sperma i ansiktet pÄ henne nÀr hon hade varit olydig, gick omkring och stÀdade huset medan hon vÀntade pÄ posten skulle komma. Hon undrade ocksÄ vad Niklas, den gamla killkompisen skulle sÀga nÀr hon inte hade kommit till festen.

Annas natt 2.

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Efter att Anna pustat ut sÄ visades hon till duschen och dÀr mötte jag henne. Hon sÄg pÄ mig och viste inte riktigt vad hon kunde vÀnta sig för reaktion. Med oroliga ögon synade hon mig och vÀntade.
? Fan va du va lÀcker!
Anna log. Det var de hon ville höra, en bekrÀftelse pÄ att det som hÀnde var okej med mig. Jag gick fram till henne och strök hennes kind. Anna slöt ögonen.

Annas natt Del 1.

Omröstning: 3.3/10 (3 röster lagda)

En lÀngre tid hade jag och min sambo fungerat mindre eller inte alls i sÀngen. Tiden fans liksom inte dÀr och om det fanns tid sÄ fanns det inget sug. NÀr vi fick barn sÄ blev det de första Ären lite si och sÄ med sexlivet och den trenden höll i sig. PÄ senare tid sÄ började jag att kÀnna avsaknad. Jag prövade vid flera tillfÀllen att prata med henne om detta men hon förstod inte riktigt hur jag menade. Det Àr kanske inte konstigt efter som hon inte kÀnde nÄgon saknad av sex.

Annas natt del3.

Omröstning: 6.3/10 (3 röster lagda)

Annas natt del 3.
Vi vaknade efter nÄgot som vi trodde var timmar av att det var nÄgon som knackade pÄ vÄr dörr. PÄ trötta ben gick jag till dörren och öppnade. Utan för stod en bedÄrande blondin och sa att madam get henne i uppgift att vara vÄr personliga betjÀnt. Anna satte sig upp i sÀngen och tittade pÄ blondinen.
- Du tÀnker vÀll inte lÄta den lilla söta varelsen stÄ dÀr ute!
Jag klev Ät sidan och hon klev in. Anna studerade henne frÄn topp till tÄ och verkade gilla det hon sÄg.
- Vet ni vad? Jag tror att jag skulle behöva ett bad! Skulle du kunna fixa det?

Äntligen

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Efter mÄnga slitsamma Är pÄ företaget Maria jobbade pÄ sÄ hade hon Àntligen blivit kallad "en av firmans bÀsta sÀljare", detta betydde inte bara en rejÀl löneförhöjning utan ocksÄ Àn mer jobb som hon stolt tog emot. Maria hade sedan lÀnge vant sig vid att inte ha nÄgon riktig fritid, den bestod mest av en snabb visit pÄ gymmet, nÄgon kÀr person att dela sitt liv hade hon inte, ingen orkade med att investera i ett förhÄllande med nÄgon som aldrig hade tid.

Äntligen - del 2.

Omröstning: 6.0/10 (2 röster lagda)

"KlÀ dig slampigt", Lisa repeterade meningen om och om igen, vad menade Maria med det? Hon gillade ju hur jag var klÀdd pÄ intervjun men var det slampigt? Det var det vÀl inte?

Är du inte ens vatten vĂ€rd?

Omröstning: 6.7/10 (3 röster lagda)

Jag gÄr med ovana sÄ fort dem höga klackarna tillÄter mej i rÀdsla för att inte komma till dej fort nog och dÀrmed missbehaga dej.
-Ja Freddan sÀger jag och stÀller mej framför dej dÀr du sitter i soffan med hÀnderna pÄ ryggen och blicken i golvet precis som jag blivit tillsagd.
Jag kÀnner din blick kritiskt granska min kropp som alltid. Jag hoppas innerligt att du Àr belÄten med hur jag ser ut och stÄr, minsta lilla fel och jag vet att jag fÄr sota för det.

Återseendet

Tags:

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Det pirrade i hela min kropp och jag sÄg verkligen fram mot att fÄ trÀffa min vÀninna igen. Den sexakt som jag igÄr hade upplevt var nÄgot utöver det vanliga. SÄ stod jag nu utanför hennes lÀgenhet och skulle just knacka pÄ dörren nÀr den plötsligt öppnades och min vÀninna stod dÀr iförd endast trosor och BH.
- Hej sade hon glatt.
- Hej, svarade jag.

Att dressera en kvinna, del 10

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Catrine och jag satt och sÄg en lÄngfilm pÄ TV; jag i soffan och hon pÄ golvet. Det var en av alla dessa vardagskvÀllar man har i livet dÄ man Àr trött efter en dag pÄ jobbet och man orkar i princip inget mer Àn just sÀtta sig en stund framför TV:n. Catrine befann sig inte i dressyr och hade fullt normala klÀder pÄ sig. Byxor (faktiskt) och en tröja. Ingen orkar leva fjÀttrad hela tiden utan det blir vÀldigt mycket vardag ocksÄ. Men reglerna fanns dÀr hela tiden, det hade Ann-Sofie fÄtt kÀnna pÄ i kvÀll.

Att dressera en kvinna, del 2

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Ann-Sofie var förbannad, inte pÄ mig, utan pÄ sin danskavaljer som jag beordrat henne att dansa med. Han hade visat sig vara av den kladdiga typen. Han hade mer eller mindre tvingat henne att dansa tvÄ tryckare. NÀr han börjat propsa pÄ en tredje hade hon pÄ nÄgot sÀtt lyckats slingra sig ifrÄn honom.

Att dressera en kvinna, del 3

Omröstning: 5.0/10 (2 röster lagda)

Telefonen ringde, det var Ann-Sofie. Det hade nu gĂ„tt flera veckor sedan vi trĂ€ffats och jag hade inte hört ett ljud ifrĂ„n henne pĂ„ hela tiden. Innan hon Ă„kt hem hade hon sagt att vi kanske inte kunde trĂ€ffas mer. Hon var gift och mĂ„ste satsa pĂ„ sin man och sitt arbete i Östersund, det var dĂ€r hon hade sitt nya liv.
- Jag kommer ner till Stockholm om tvÄ veckor, kan vi trÀffas?, frÄgade hon. Jag ska ner i jobbet och tÀnkte stanna över helgen.
- Jag vet inte, drog jag lite medvetet pÄ det.
- Jag har saknat dig, försökte hon.

Att dressera en kvinna, del 4

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Hon stod i dörröppningen och vÀntade pÄ vidare instruktioner. Ann-Sofie befann sig i dressyr.
Vi trÀffades nu regelbundet. Ann-Sofie kom ner till Stockholm sÄ ofta hon kunde, antingen var det i jobbet eller rent privat. Hon var mycket uppfinningsrik nÀr det gÀllde att komma pÄ olika anledningar för sina resor till sin man.

Att dressera en kvinna, del 5

Omröstning: 6.5/10 (2 röster lagda)

- Jag skulle ocksÄ behöva gÄ pÄ toaletten, sa hon försynt nÀr jag kom tillbaka efter mitt besök.
Vi satt och tittade pÄ TV, Ann-Sofie pÄ golvet och jag sittandes i en av fÄtöljerna. Det var sent nu och vi hade under kvÀllen avslutat en middag. Jag tog fram en stor glasskÄl som jag innan placerat under sidbordet bredvid min fÄtölj, stÀllde ner den pÄ golvet och sa ?VarsÄgod?.
- Du inbillar dig vÀl inte att jag....??
- Är det sĂ„ att det inte passar sĂ„ slipper du. Men vad du tĂ€nker göra istĂ€llet Ă€r ditt problem, för pĂ„ toaletten fĂ„r du inte gĂ„.

Att dressera en kvinna, del 6

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Ann-Sofie var pÄ ett strÄlande humör. Hon skuttade fram pÄ trottoaren som en nyutslÀppt kalv pÄ vÄrens första grönbete. Jag gick en bit bakom Ann-Sofie och hennes vÀn Catrine. Vi hade tagit oss in till stan för att shoppa och Ann-Sofie och Catrine hade inhandlat en del klÀder till sig sjÀlva. Nu var vi pÄ vÀg tillbaka till bilen för att Äka hem till mig och Ann-Sofie för en fika. Sedan Ann-Sofie blivit min kvinna och flyttat hem till mig hade lÀgenheten innanför tullarna blivit för liten, sÄ jag hade köpt ett hus en bit utanför stan dit vi flyttat in bÄda tvÄ.

Att dressera en kvinna, del 7

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Catrine dök upp pÄ utsatt tid. Jag hade valt ett litet lugnt kafé inne i stan med inte alltför mycket folk. Jag satt redan vid ett bord och nÀr Catrine fick syn pÄ mig kom hon fram och satte sig. Jag kunde se att hon tagit pÄ sig en kjol som jag instruerat. Den skulle vara kort och fick inte gÄ ner och tÀcka knÀna. Kjolen hon hade var verkligen kort, men det var inget uppseendevÀckande med den dÄ hon ocksÄ bar ett par tjocka, svarta strumpbyxor i bomull.

Att dressera en kvinna, del 8

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Ann-Sofie befann sig fortfarande i dressyr och skulle sÄ förbli tills jag visste att Catrine skulle gÄ vidare.

Att dressera en kvinna, del 9

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Ann-Sofie hade varit och trÀnat och det var meningen att jag skulle hÀmta upp henne pÄ vÀgen hem. Jag parkerade bilen utanför trÀningsanlÀggningen och gick in i styrketrÀningshallen. Jag kunde höra Ann-Sofie sÄ fort jag kom in i gymmet. Hon stod och dividerade med en frÀmmande kvinna och deras diskussion var bÄde upprörd och högljudd.
- Kyss mig i arslet, kunde jag höra den frÀmmande kvinnan sÀga.
- Du skulle allt mÄ dÄ din flata, kunde jag höra en nosig Ann-Sofie replikera.

Bamsespelet

Omröstning: 8.0/10 (2 röster lagda)

?Kom hit, Àlskling? sÀger hon samtidigt som hon plockar med lÄdan innehÄllande deras samling sexleksaker. Hon tar upp det smala svarta hundhalsbandet och fÀster försiktigt runt hans hals. Nu Àr han hennes. Han tittar pÄ henne.
?StÀll dig upp? sÀger hon. Han lyder.

BelÀgring i Hoppborgen

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Det var en helt vanlig vÄrkvÀll och Karin var pÄ vÀg hem efter att ha tittat pÄ filmen White Noise pÄ bio tillsammans med en manlig bekant, som vi kan kalla ?johan?. Filmen hade varit lÀskig och trots att Johan hade vart med sÄ var Karin mer Àn lite skakad efter besöket. Mest eftersom Johan förvandlades till en metrosexuell man nÀr han konfronterades med skrÀckfilmer. Han hade under hela filmen kallsvettigt klamrat sig fast vid Karins vÀnstra arm och tidvis Àven grÄtit en skvÀtt.