Onani

...culture beats...

Omröstning: 5.2/10 (14 röster lagda)

Jag gick rad efter rad pÄ jakt efter en 1700-tals roman med tydliga erotiska undertuner. Efter att ha sett Quills med Kate winslet, denna kvinna som fÄr min kuk att reagera mycket positivt varje gÄng jag ser henne. Nu var jag inte ute efter Marqis De Sade, utan efter en helt okÀnd författare, kvinnlig dessutom. Det kvinnor skriver om sex gör mig mycket kÄtare Àn vad mÀn skriver om samma Àmne. Mer sensibelt, mer nÀra och oÀndligt mer upphetsande.
Men som sagt, jag hittade inte det jag ville ha.

...masage....

Omröstning: 2.8/10 (4 röster lagda)

Jag hade problem med vÀrk i nacken och skulderbladen, och hade dÀrför bestÀllt tid hos en kiropraktor. NÀr jag satt i bilen sÄ lyssnade jag pÄ musik, jag brukar göra det, det ger en viss tillfredsstÀllelse. Det var en kvinna som sjöng, med en mörk, sensuell röst som smekte bÄde mina öron och mitt sinne. Jag fantiserade lite över om mitt möte med kiropraktorn skulle kunna ge mig samma avslappning, och den smÀrtlindring som jag kÀnde att jag behövde. Jag var inbokad 14:30 hos en leg: Jan Matsson, sÄ fem minuter innan tiden parkerade jag min bil.

...men jag sov inte...

Omröstning: 4.5/10 (8 röster lagda)

Det började för tvÄ Är sedan och sedan dess har det blivit mÄnga sköna stunder?
Jag och min fru Pia hade flyttat frÄn stan ut pÄ landet. DÀr bodde vi med vÄra tvÄ barn och förutom ekonomin sÄ var allt frid och fröjd.

.Överraskningen.

Omröstning: 3.3/10 (4 röster lagda)

Klockan var tio pÄ kvÀllen nÀr jag Àntligen kom fram till det lilla hotellet dÀr jag skulle möta min pojkvÀn. Jag gick fram till receptionen och frÄgade efter mitt rum. Den söta flickan som arbetade dÀr log mot mig nÀr hon gav mig rumsnyckeln och ett litet rött kuvert.

15 Är och Ätta mÄnader

Omröstning: 4.4/10 (13 röster lagda)

15 Är och Ätta mÄnader. Alla tycker att jag Àr ett barn, tÀnkte hon. Varför kunde det inte vara november nu? Hon skulle fylla 16 den 11:e november och hon lÀngtade sÄ att hon kunde spricka. 16 Är, det lÀt magiskt och spÀnnande. Man blev vuxen dÄ. Fick lov att göra en massa som var förbjudet nu.
- Du fÄr vÀnta tills du blir 16.
Hur ofta hade hon inte hört det? Det kröp i hela kroppen pÄ henne. Hon skulle minsann visa dem. Det Àr ju för att jag ser ut som ett barn ocksÄ, tÀnkte hon. Hoppas att jag kan fÄ i alla fall lite mer bröst och former nÀr jag blir 16.

Afrikas djungler

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

I verkligheten ser jag ut som en vanlig svensk, men i den hÀr fantasin Àr jag en mörk, ung kvinna frÄn Afrikas djungler. Jag lever i en by i Afrikas djupaste, hemligaste djungler. Min hud Àr lika brun som kaffebönor och mitt hÄr Àr lockigt och korpsvart.

After beach

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

Vi hade varit o badat hela dagen med ungarna ute vid stranden, en helt underbar dag med strÄlande sol och 23 grader i vattnet. Ungarna trivdes verkligen med vistelsen pÄ stranden och den goda lunch och fika vi hade med oss. Vi var lika mycket i vattnet som pÄ land. FramÄt 19 tiden pÄ kvÀllen hade vi packat ihop och Äkt hem. VÀl hemma plockade vi fram lite marinerad kycklingfile, vi gjorde lite potatissallad med fÀrskpotatis och vÄra egna örter. Blandade lite goda sÄser och drack lite kallt vitt vin. En perfekt dag höll pÄ att ta slut.

After work...

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

Efter en hektisk period pÄ jobbet, med mycket övertid, kom Àntligen lugnet. Under onsdagen fick jag undan de flesta papperna pÄ skrivbordet relativt tidigt och smet hem ett par timmar tidigare. NÀr jag kom hem var det helt tyst i huset. "hon Àr vÀl och handlar eller nÄt" tÀnkte jag och gick upp för att byta om. NÀr jag kom upp för trappan ser jag att sovrumsdörren Àr nÀstan helt stÀngd och jag hör ett lÀtt stönande dÀr inifrÄn. Nyfiken smyger jag fram till dörrspringan och fÄr se henne liggandes, naken, pÄ rygg i sÀngen.

Alexandra

Tags:

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Med lÄnga kliv gick jag hem frÄn skolan. Trött som vanligt och hjÀrnan gick pÄ halv kapacitet varav 30 % tÀnkte pÄ sex. Mitt lÄnga, ljusa hÄr flög i motvinden nÀr jag kom uppför den lÄnga backen. Desto nÀrmare mitt hem jag kom, desto mer saknade jag min sÀng. Saknade att ligga pÄ rygg i min nybÀddade sÀng och lÄta tankarna svÀva ivÀg. Inte allt för ofta hÀnde det att tankarna innebar en intim stund med mig sjÀlv. Kanske skulle det bli sÄ idag med, Àven om min tanke nÀr jag kom inom dörren var pÄ allt plugg som skulle göras.

Älska med mig

Omröstning: 6.5/10 (2 röster lagda)

Regnet porlade utanför fönstret. Det var tidigt och det var inte riktigt ljust Ă€n. Jag kĂ€nde dina varma och stillsamma andetag. Att sova brevid dig var sĂ„ mysigt. Jag lĂ„g med ryggen mot dig och stirrade ut genom fönstret medans jag lyssnade pĂ„ dina andetag och myste av att kĂ€nna din morgonstyva lem mot min rumpa. Även dĂ„ du hade boxer schorts pĂ„ dig hade den letat sig ut för att infinna sig dĂ€r den alltid infann sig pĂ„ morgnarna dĂ„ jag vaknade.

Amanda

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Amandas HÀrliga Röv Och Fitta
För ett tag sedan sÄ var jag tvungen att sitta kvar i dator salen föra att göra klart ett arbete.
BÀst som jag satt och arbetade kom en lÀrare och slÀppte in Amanda i salen.
NÀsta alla killar i skolan visste vem hon var för hon var fanimej den mest vÀlskapta tjejen pÄ lÀnge.
Hon satt pÄ andra sidan och jag kunde inte lÄta bli att vÀnda mig om dÄ och sÄ för att se pÄ henne.

Amore

Omröstning: 4.0/10 (2 röster lagda)

Detta tilldrog sig för tre Är sedan dÄ jag satt och chattade pÄ Passagen Amore.
Jag fick kontakt med en ung tjej som kallade sig Milla. Hon verkade trevlig, ja Àkta pÄ nÄgot sÀtt ibland alla som utgav sig för att vara Àn det ena och Àn det andra, men som man snabbt genomskÄdade.
Vi snackade om allt möjligt, hon berÀttade att hon bodde i Svenskbygderna norrut i Finland och att hon snart skulle fylla femton Är. Snart kom vi naturligtvis in pÄ Àmnet sex.
Hon berÀttade att hennes sexuella erfarenhet inskrÀnkte sig till hÄngel och, som hon uttryckte det ?djupa kyssar?.

Andra gÄngen jag fick kuk

Omröstning: 5.0/10 (2 röster lagda)

HjÀlpte en av min farsas goda vÀnner, Ali, i pizzerian, nÀr en kund kom in. En klasskamrat till mig. Han var medellÄng med ett sött pojkansikte och brunt, halvlÄngt, lockigt hÄr. Hans kropp var slank, vÀltrÀnad men inte muskulös och i hans byxor dolde sig en 18 cm kuk (det visste jag inte dock (Àn!!!)). En sÄn dÀr fruktansvÀrt söt pojke som jag alltid förÀlskade mig i. Typiskt att han skulle komma just nu nÀr jag stod hÀr, alldeles dammig av mjöl, iklÀdd en tajt t-shirt och jogging byxor med hÄret uppsatt bakom huvudet.

Andra Sidan, del 2

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

Jag satt vid mitt skrivbord pÄ jobbet och tÀnkte tillbaka pÄ gÄrdagsnatten. Richard och jag hade Àlskat som besatta och han hade tagit mig till orgasm tvÄ gÄnger, det hade aldrig hÀnt med honom förut.

Ändrade planer

Tags:

Omröstning: 4.5/10 (2 röster lagda)

En kvÀll som vanligt. DÄ du och jag bestÀmde oss för att gÄ ut och ragga killar. Men vi kom inte speciellt lÄngt med den idé. Vi fastnade hemma hos mig. Du, min bÀsta kompis Therése. Efter varsin dusch gickv i runt i varsin badrock i min lilla tvÄ och skulle laga mat... FiskgratÀng, fÀrdigköpt. Nog för att vi va lata, men det var ocksÄ vÀldigt gott.

Ångest

Omröstning: 5.3/10 (3 röster lagda)

?Pling Pling? Jag öppnade dörren och gick in, det var som vanligt ganska stökigt och jag kunde kÀnna att det luktade mat.
- Hej! Kevin, hörde jag frÄn min moster som stod i köket.
- Hej hej! Svarade jag och slÀngde min vÀska pÄ hallgolvet.
Jag tog av mig ytterklÀderna och skorna och gick mot gÀstrummet för att lÀmna vÀskan. NÀr det var gjort gick jag ut i köket för att prata lite med min moster. NÀr jag kom ut i köket satt det en kille i 40 ÄrsÄlder vid köksbordet. Han reste sig upp och kom fram mot mig.

ANNA kapitel 1

Tags:

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Det var en varm kvÀll, rent utav kvav. Det hade inte regnat pÄ flera veckor och Äskan hÀngde i luften. Det var varmt, Àven för att vara sommar och befolkningen i staden försökte svalka sig bÀst de kunde, genom flÀktar, kall lÀskedryck och tunn klÀdsel.

ANNA kapitel 2

Tags:

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Gardinerna rörde sig svagt i den svaga morgonvinden som drev in i huset genom Annas öppna sovrumsfönster. Anna vaknade, luften kÀndes sval och fuktig. Precis som varje morgon gled hennes hand ner mellan benen och hÀlsade pÄ fittan och klitoris. Med lÄngsamma cirkulÀra rörelser smekte hon fittan och det fick henne att stöna svagt. Idag ville hon inte fÄ orgasm direkt, hon ville vÀnta och se hur lÀnge hon kunde hÄlla sig. Anna hade försökt mÄnga gÄnger med att vÀnta att smeka sig till orgasm, men hade aldrig klarat sig frÄn att inte onanera minst en gÄng om dagen.

Anna, modell

Omröstning: 3.0/10 (5 röster lagda)

DÄ Annas konsumtionsvilja var nÄgot större Àn det studiebidrag som landade pÄ hennes konto varje mÄnad hade hon sedan en tid sett sig om efter sÀtt att tjÀna lite extra pengar.

Anna, tagen efter gymnastiken

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Anna hade idrott, enligt skolschemat Ätminstone. Men idrott var det sista hon tÀnkte pÄ nu. De hade en vikarie idag istÀllet för deras vanliga gymnastiklÀrare, och han var det sexigaste Anna hade sett. Han var drygt tjugo Är, muskulös, hade mörkt hÄr och mörka ögon och var i övrigt otroligt snygg. Hans nÄgot sÀckiga trÀningsbyxor kunde inte dölja vad som fanns under, utan avbildade en enorm kuk under tyget. Anna var vrÄlkÄt under hela lektionen och hade vÀldigt svÄrt att koncentrera sig. Hennes ögon var stÀndigt fÀsta pÄ vikarien och hans underbara kropp.

Äntligen

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Jag var pÄ vÀg hem frÄn en kompis en sen lördagkvÀll nÀr jag sprang ihop med Maria, en gammal klasskamrat. Vi hade alltid kul tillsammans pÄ högstadiet men sedan valde vi olka gymnasium och har knappt sett varandra sen vi slutade nian tillsammans för fyra Är sedan.
- Hej.
- Hej, hur Àr det?
- Bra, sjÀlv?
- Bra...
Konversationen avstannade och jag var precis pÄ vÀg att sÀga nÄgot lamt om att jag skulle hem och sova nÀr Maria bröt isen.
- Kom igen, vi har inte setts pÄ fyra Är, hÀnger du med hem pÄ en kopp té och snackar lite skit.
- GĂ€rna!

Äntligen

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Du hade bjudit hem mig till dig efter att vi hade chattat hett lÀnge ..du var nyfiken pÄ att trÀffa mig som Àr Àldre och mkt mera erfaren Àn dina jÀmnÄriga Àlskare ........
Jag skulle komma kl 14 pÄ lördagen, ringde pÄ men du var inte hemma.....vÀntade ett tag i trappen, dÄ hör jag snabba steg nerifrÄn ..du kommer upp ...Ä sÀger
- UrsÀkta att jag Àr sen, bussen kom sÄ sent
Sen nÀr vi kommer in sÄ sÀger du till mig att du mÄste kasta dig en snabbis i duschen ....och visar mig in i vardagsrummet Ä soffan sÄ lÀnge.

Äntligen - del 2.

Omröstning: 6.0/10 (2 röster lagda)

"KlÀ dig slampigt", Lisa repeterade meningen om och om igen, vad menade Maria med det? Hon gillade ju hur jag var klÀdd pÄ intervjun men var det slampigt? Det var det vÀl inte?

Är vi kvitt nu?

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Jag gÄr lÀngs huvudgatan i stan, tittar mig fascinerat omkring. Jag tycker det Àr roligt att bo i en stad, mÄnga roliga, smÄ affÀrer, nytt folk och en annan miljö. Jag och min kompis Sanna gÄr hÀr, en sommardag mitt i juli. Jag kÀnner knappt nÄgon men det kÀnns ÀndÄ som att jag kommer att trivas hÀr. SÄ mÄnga mÀnniskor, tÀnker jag.
Det Àr hÀrligt, hÀrligt att gÄ bland allt folk, höra surret frÄn alla krogar, blandas med folket pÄ gatan.

ÅtrĂ„herrgĂ„rd

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Mitt Àventyr började en morgon efter födelsedag, nÀr min Àlskade man berÀttade att jag fÄtt en resa, eller snarare en upplevelse av honom. Taxin skulle hÀmta mig klockan 12 redan i dag. SÄ det var bara att kliva upp och duscha fast jag hade helst legat kvar i sÀngen och Àlskat. Att börja dagen med att Àlska gör att man kÀnner sig tillfreds och andra upplever Àn som lugn och sansad.
Frukosten stod redan pÄ bordet nÀr jag kom ner Anders hade bar morgonrocken pÄ sig, jag sÄg pÄ morgonrocken att han fortfarande var lite upphetsad.

Att Àlska pÄ distans

Omröstning: 7.5/10 (2 röster lagda)

Det hÀr var de tredje par trosorna hon förstört den hÀr veckan.

Att hÀmnas med en film

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

?Du kan komma in nu ropade hennes Àlskare frÄn sovrummet. Hon halsade i sig det sista av vinflaskan innan hon gick in i sovrummet, gjorde hon rÀtt nu? tÀnkte hon, skulle hennes sambo fatta hur sÄrad hon hade blivit av att han Äkte ner till Irak och gjorde en ?insats för freden som han utryckte det? och komma hem. Det hÀr var det bÀsta sÀttet tÀnkte hon nÀr hon gick in i sovrummet.

Att knulla en tÄnÄrsmutta

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

Att knulla en tÄnÄrsmutta

Pappa och mamma hade fest igen. Det var vÀrldens liv pÄ undervÄningen och jag visste att jag skulle ligga vaken lÀnge innan jag skulle ha en chans att sova.
Just den hÀr gÄngen gjorde det inte sÄ mycket. Jag hade sÄ mycket i mitt huvud att jag förmodligen inte kunnat somna ÀndÄ. Det var Klas som spökade. Pappas kompis Klas?
Jag var kÀr i honom och jag blev alldeles varm i kroppen nÀr jag tÀnkte pÄ hans brunbrÀnda hy, breda axlar och stora hÀnder.

Att knulla en tonÄrsmutta

Omröstning: 7.0/10 (2 röster lagda)

Pappa och mamma hade fest igen. Det var vÀrldens liv pÄ undervÄningen och jag visste att jag skulle ligga vaken lÀnge innan jag skulle ha en chans att sova. Just den hÀr gÄngen gjorde det inte sÄ mycket. Jag hade sÄ mycket i mitt huvud att jag förmodligen ÀndÄ inte kunnat somna. Det var Klas som spökade. Pappas kompis Klas?

ATTRAKTION I EN BASTU

Omröstning: 8.5/10 (2 röster lagda)

Det var onsdag kvÀll och jag hade bokat husets gemensamma bastu. Jag brukar basta en gÄng i mÄnaden, men nu hade jag varit bortrest en lÀngre tid för studier och kÀnde mig dÀrför extra sugen. Med handuk över axeln och duschattiraljerna i en pÄse gick jag sÄ ner till bastun.
Jag öppnade med min nyckel och stod ögo mot öga med en kille i min egen Älder.
Jag frÄgade vad han hade dÀr att göra nÀr jag hade bokat. Han ursÀktade sig och ropade in till nÄgon, som tydligen redan gÄtt in i vÀrmen, och frÄgade om bokningen.