HS-ff

...culture beats...

Omröstning: 5.2/10 (14 röster lagda)

Jag gick rad efter rad pÄ jakt efter en 1700-tals roman med tydliga erotiska undertuner. Efter att ha sett Quills med Kate winslet, denna kvinna som fÄr min kuk att reagera mycket positivt varje gÄng jag ser henne. Nu var jag inte ute efter Marqis De Sade, utan efter en helt okÀnd författare, kvinnlig dessutom. Det kvinnor skriver om sex gör mig mycket kÄtare Àn vad mÀn skriver om samma Àmne. Mer sensibelt, mer nÀra och oÀndligt mer upphetsande.
Men som sagt, jag hittade inte det jag ville ha.

Ändrade planer

Tags:

Omröstning: 4.5/10 (2 röster lagda)

En kvÀll som vanligt. DÄ du och jag bestÀmde oss för att gÄ ut och ragga killar. Men vi kom inte speciellt lÄngt med den idé. Vi fastnade hemma hos mig. Du, min bÀsta kompis Therése. Efter varsin dusch gickv i runt i varsin badrock i min lilla tvÄ och skulle laga mat... FiskgratÀng, fÀrdigköpt. Nog för att vi va lata, men det var ocksÄ vÀldigt gott.

Annorlunda Behandling

Omröstning: 5.5/10 (2 röster lagda)

En regnig höstdag, nÀr jag satt i skolbÀnken under en fruktansvÀrt trÄkig mattelektion och ritade hjÀrtan och skrev smÄ söta dikter i min allmenacka, blÀddrade jag förbi sidan med dagens datum och slog mig förskrÀckt över munnen. Det var idag som jag skulle fÄ min helkroppsmassage!

BarfotakÄt - del 1

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Fredrika:

Klassliv

Sorlet Àr konstant, ligger som en matta över klassrummet. Matilda sitter snett framför mig, nedsjunken med ena armhÄlan hÀngande över ryggstödet, armen rastlöst dinglande. Alltid stÀndigt fnittrande, stÀndigt viskande och medelpunkten i den stÀndiga strömmen av smÄ lappar i olika fÀrger, vandrande mellan bÀnkraderna och det handlar om killar, vilka som Àr söta eller mindre söta, alltid Àldre och aldrig, aldrig nÄgonsin nÄn frÄn klassen.

BarfotakÄt - del 2

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

Matilda:
Pirr i magen
Jag Àr klÀdd i svart polotröja, stentvÀttade jeans och tennisskor. Brösten kÀnns svullna och ömmande. Jeansen som Àr helt nya Àr fortfarande stela och trÄngt Ätsittande med mittsömmen skavande i skrevet.
Angelika min bÀnkgranne sitter och synar sina naglar sÄ ingÄende att hon verkar totalt uppslukad och fullstÀndigt omedveten om bilringarna som spÀnner ut under hennes kanariegula t-shirt. Jag stirrar Àcklad pÄ hennes flottiga och rödsvullna fingertoppar, sönderbitna ner till köttet.

Brittney

Tags:

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

En fortÀttning pÄ min förra novell dark angel... Vill gÀrna veta vad ni tycker om dom...
Efter den spÀnnande upplevelsen jag hade för ett tage sen (förra novellen) beslöt jag mig
för att skaffa mig ett jobb, inte för att jag behövde pengarna utan för att jag ville
trÀffa fler mÀnniskor... Och jag hoppades ju pÄ att fÄ se den dÀr undebara tjejen igen...
SÄ efter diverse kurser var jag utbildad dans lÀrare och sÄg fram imot mitt första jobb.
Jag skulle hjÀlpa Brittney Spears med dansen till hennes nya lÄt.. Efter ett par veckors
trÀnning sÄ hÀnde följande...

Damlaget

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

I slutet av 80-talet trÀnade jag som 25-Äring ett damlag i fotboll. Mitt stora fotbollsintresse kunde inte fullt ut kompensera för mina tekniska brister, sÄ jag fick hÄlla mig pÄ andra sidan linjen nÀr det var match. För att testa mina talanger som lagledare hade de satt mig som ledare för ett bÄngstyrigt damlag, bestÄende av töser strax under de 20.

Dark angel

Tags:

Omröstning: 3.5/10 (2 röster lagda)

I den hÀr novellen Àr jag en ung kvinna, har rika förÀldrar, har en egen takvÄning med andra ord har jag ett bra liv. Det enda mitt liv saknar egentligen Àr lite spÀnning... Men man kan ju inte fÄ allt eller?

Den andra tjejen

Tags:

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Under sommaren hade jag och min familj flyttat. Jag hade fÄtt lÀmna vÀnner, hemstad och gamla vanor efter mig.
Jag var 15, men hade minst 10 Ă„rs erfarenhet efter mig.
Kedjerökande kompisar som inte bara gick pÄ nikotin och sprit, minst 15 olika killar.. Vad mer fanns det att sÀga?
Mina förÀldrar som nÀstan var maktlösa tog till den sista utvÀgen. De sÄlde vÄrat hus och vi flyttade lÄngt bort frÄn vÄran stad.
I morgon skulle jag börja i min nya klass i den nya skolan.

Den latinska gudinnan

Omröstning: 4.0/10 (1 röst lagda)

Han gjorde sig iordning för den stora festen han hade blivit inbjuden till, han kÀnde sig smÄtt nervös.
Han tittade i spegeln pÄ sin kropp, en muskulös kropp, som grÀdden pÄ moset en stor och grov kuk.
Han drog pÄ sej ett par slitna jeans och ett vitt linne, enkelt men snyggt. En av hans kompisar skulle hÀmta upp honom
om en stund, innan han gick bestÀmde han sig för att fÄ ett hett ligg under festen. Hans kompis kom precis som han
steg utanför entren till hyreshuset. De Äkte ivÀg. VÀl framme vid festlokalen sÄg han direkt ett par kvinnor som stod

Den oskuldsfulla flickan

Omröstning: 6.5/10 (2 röster lagda)

Det var mörk och dyster kvÀll, vinden blÄste kraftigt och man kunde höra dess sus genom rutorna tillsammans med regnets smattrande och Äskan som dundrade. Det var en typisk höst kvÀll i Göteborg. Denna kvÀll var ÀndÄ speciell för en flicka som hette Sanna. Det var nÀmligen hennes 15 Ärs dag. Sanna var en mycket söt tjej. Dock Àr hon uppfostrad pÄ gammaldags vis och Àr mycket tillbakadragen och kysk av sig. Hon Àr ensam, utstött och har inga direkta vÀnner att prata med.

Den oskuldsfulla flickan (modifierad version)

Omröstning: 5.8/10 (4 röster lagda)

Vinden, som likt tusen vargar ylade över taket pĂ„ den fina högstadieskolan i utkanten av Göteborg, svepte in regn över skolgĂ„rden och fick de smĂ„ lövtrĂ€den som vĂ€xte i rabatterna att darrande fĂ€lla sina bruna höstlöv. Åskan mullrade, och med jĂ€mna mellanrum lystes den förmörkade himlen upp av ljungande blixtar.

Den oskuldsfulla flickan *

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Vinden, likt tusen vargar ylade över taket pĂ„ den fina högstadieskolan i utkanten av Göteborg, svepte in regn över skolgĂ„rden och fick de smĂ„ lövtrĂ€den som vĂ€xte i rabatterna att darrande fĂ€lla sina bruna höstlöv. Åskan mullrade, och med jĂ€mna mellanrum lystes den förmörkade himlen upp av ljungande blixtar.

Den som vÀntar pÄ nÄgot gott...

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Vanlig, trÄkig fredag. Jag sa det högt för mig sjÀlv ett par gÄnger och suckade högre andra gÄngen, som om jag ville att nÄgon skulle höra mig och frÄga hur det var fatt. Men i min lilla lÀgenhet pÄ tredje vÄningen bodde bara jag, och vÀggarna stirrade oförstÄende pÄ mig.

Det hela började en kvÀll i juli,

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Det hela började en kvÀll i juli, vi satt i soffan och bara mös. En lite erotisk stÀmning rÄdde över det hela. Maria som var 22 Är gammal hade varit sambo med Tomas 23 Är i ungefÀr tvÄ Är, de hade varit ett par i fem Är och levde ett ?stabilt? liv tillsammans.

Det kakelkkÀdda duschrummet

Omröstning: 4.5/10 (2 röster lagda)

För att bÀttre kunna beskriva hur det var mÄste jag först tala om hur jag hade tittat pÄ henne, hur hon var och hur andra sÄg pÄ henne. Det var nÀmligen det som utgjorde halva upplevelsen. Att jag fick vara med nÄgon som henne, Àr nÄgonting som sÀkert aldrig kommer att hÀnda mig igen.

Det trevliga med att köpa ut 6

Omröstning: 3.5/10 (2 röster lagda)

Sanna gick sakta upp för trappan. Om hennes mamma skulle hÄlla pÄ med nÄgot som hon inte borde göra skulle hon smyga sig pÄ henne. NÀr hon öppnade dörren och steg in i sin moders sovrum verkade dock allting vara i sin ordning. I det högra hörnet nÀstan rakt framför dörren satt hennes moder pÄ knÀ. HÀnderna befann sig bakom ryggen. Förhoppningsvis fortfarande i handfÀngsel. NÀr hon uppmÀrksammade Sanna strÀckte hon stolt pÄ sig.

Det var i Juni en kvav eftermiddag

Omröstning: 5.0/10 (1 röst lagda)

Det var i juni en kvav eftermiddag, jag satt pÄ bussen pÄ vÀg hem efter att ha varit nere pÄ stan och handlat klÀder. HalvvÀgs hem kom Jenny och Anna-Karin pÄ bussen. Jag har kÀnt dem ganska lÀnge och de slog sig ner vid mig och började prata. Efter det vanliga artighetsfrasutbytet sÄ började vi prata om Jennys pojkvÀn, som tydligen var bortrest och skÀmtade lite om hur Jenny skulle klara sig utan honom. "Fan, du kommer inte att fÄ DET pÄ en hel mÄnad nu", sade Anna-Karin och flinade. "[h, det vet man aldrig, det Àr vÀl bara och hugga nÄgon om man blir alltför sugen"!

E som i elenor

Omröstning: 4.5/10 (2 röster lagda)

E satt i stolen pÄ balkongen bredvid mig med huvudet bakÄtlutat och ögonen slutna med ansiktet vÀnt uppÄt mot solen. Det var otroligt varmt och vinden i den heta luften gav ingen svalka, sÄ för att kyla ned sig hade E en flaska med vatten med vilket hon baddade halsen och magen sÄ att smÄ droppar av vatten rullade ned över hennes runda bröst och ned innanför linningen pÄ hennes bikinitop, en del vidare nedför hennes platta, ljushylta mage för att slutligen försvinna innanför de vita silkestrosor hon hade pÄ sig; vi hade Ànnu inte packat upp vÄra vÀskor eller bytt om.

En het sommardag

Tags:

Omröstning: 3.5/10 (2 röster lagda)

En varm dag i somras bestÀmde jag mig för att gÄ ner till sjön och ta ett dopp och kanske sola min kropp lite.
Sjön ligger bara nÄgra hundra meter nedanför vÄrt hus . Jag packade en korg med en flaska saft och nÄgra
mackor. VÄr brygga ligger inte direkt avskilt pÄ denna sidan av sjön, men grannarna Àr sÀllan och badar
vid sina bryggor och bÄthus, sÄ jag kÀnde mig lite busig och tÀnkte bada naken.
Sagt och gjort, jag packar förutom fikat ner enbart en handduk och beger mig ner mot sjön. Utsikten frÄn

En het sommardag

Tags:

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

En varm dag i somras bestÀmde jag mig för att gÄ ner till sjön och ta ett dopp och kanske sola min kropp lite.
Sjön ligger bara nÄgra hundra meter nedanför vÄrt hus . Jag packade en korg med en flaska saft och nÄgra
mackor. VÄr brygga ligger inte direkt avskilt pÄ denna sidan av sjön, men grannarna Àr sÀllan och badar
vid sina bryggor och bÄthus, sÄ jag kÀnde mig lite busig och tÀnkte bada naken.
Sagt och gjort, jag packar förutom fikat ner enbart en handduk och beger mig ner mot sjön. Utsikten frÄn

En kÄt kille, en vacker flicka & en sexig lÀrare

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

MÄndag morgon... Jag var sÄ otroligt trött dÄ ja inte sovit mycket natten innan, utan Àgnat natten Ät att kolla pÄ porrfilm. Tillslut kom jag, om Àn nÄgot försenad till skolan, halvt sovande. Idrott stog pÄ schemat som första lektion, och eftersom jag var dryga tjugo minuter sen skyndade jag mig in genom 9:ornas tambur, la vÀskan i skÄpet och skyndade vidare in i omklÀdningsrummet för att byta om.

En LĂ„ng Resa 4

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

- Kapten.

En mycket speciell dag

Omröstning: 7.7/10 (3 röster lagda)

En mycket speciell dag

En natt att minnas

Omröstning: 4.3/10 (4 röster lagda)

Anders satt framför datorn och runkade till lÀckra bilder av unga tjejer med ansiktena och brösten drypande av sperma. Han Àlskade gruppsexbilder med tjejer omgivna av killar med kraftiga stÄnd. Han klickade pÄ en tumnagel och fick upp en hÀrlig bild pÄ en ung tjej med smÄ toppiga bröst. Hon halvlÄg ovanpÄ en kille med hans kuk djupt inne i fittan. Medan hon sög en annan kille tog en tredje henne bakifrÄn i stjÀrten. Anders njöt vid anblicken av hur killens kuk försvann in i det trÄnga, rynkiga lilla stjÀrthÄlet.

En Private stund

Omröstning: 5.0/10 (2 röster lagda)

Det var en vÀldigt varm sommar dÄ jag för första gÄngen vÄgade mig ivÀg till en liten bensinmack ungefÀr fem kilometer frÄn dÀr jag bodde. Orsaken till att jag begav mig till denna lilla mack var för att hÀr hyrde de ut porrfilmer och detta var nÄgot som jag var vÀldigt intresserad av att se. Jag var endast 15 Är gammal, trots detta hade jag sjÀlv undersökt och experimenterat med min kropp sedan jag var tolv Är gammal. Dessutom hade jag en avsevÀrd samling av porrtidningar, men nu ville jag se dessa underbart vackra och nakna kvinnor i rörelse.

En slavs memoarer

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Ljuset tĂ€nds. Det tar ett tag för mina ögon att vĂ€nja sig. Ljuset Ă€r blekt och sugs upp av de dystra, grĂ„ vĂ€ggarna av rĂ„, oslipad betong. Överallt hĂ€nger kedjor, bojor och annat materiell, ingenting som skall göra min vistelse hĂ€r angenĂ€m direkt, frĂ„n vĂ€ggarna och frĂ„n taket. Jag sitter ihop sjunken pĂ„ knĂ€, mina hĂ€nder bundna bakom ryggen och min mun Ă€r besatt men en munkavle. Jag har endast ett par skinnbyxor pĂ„ mig. De Ă€r tajta och har naken snörning i sidorna, sitter lĂ„gt i midjan. Om min hals har jag ett nitbesatt hundhalsband.

En tÄgresa

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

...Kliver pÄ tÄget som gÄr mot okÀnt mÄl. Har med mig min vÀninna, vi kliver pÄ och har en dubbelhytt. Efter nÄgra öl i bistron, börjar kvÀllen nalkas mot natt. Vi beger oss mot hytten, fnittrande och smÄkÄta. En livlig diskussion om att ha sex med en av samma kön var det stora samtalsÀmnet.

Ensam hemma

Tags:

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

Det Àr fredag, och tjejjerna ville att jag skulle hÀnga med ut, men jag var inte pÄ humör, utan bestÀmde mig för att ta det lugnt hemma istÀllet och laddade upp med ett par filmer, vaselin och diverse leksaker som en flicka kan behöva en vanlig fredagskvÀll.

Erotisk natt i segelbÄten.

Omröstning: 4.5/10 (2 röster lagda)

Det var en underbar kvÀll, vinden svepte ljumt över vattnet och drog med sig den salta havslukten. Det var vÄran andra vecka ute med vÄran lyxiga segelbÄt. En Rivö-kryssare. Lite lÀngre in i viken lÄg det en annan lite mindre segelbÄt och guppade pÄ vÄgorna. EngÄngsgrillen var tÀnd och Elin stod pÄ dÀck och försökte göra snygga hamburgare men det resulterade i att mÄsarna tog en bit och till slut blev det köttbullar. Jag hade aldrig tÀnkt pÄ att hennes hÀck var sÄ snygg. Jag började fÄ kÄrar efter ryggen dÄ plötsligt en mansröst ropar: