Familj

15 Är och Ätta mÄnader

Omröstning: 4.4/10 (13 röster lagda)

15 Är och Ätta mÄnader. Alla tycker att jag Àr ett barn, tÀnkte hon. Varför kunde det inte vara november nu? Hon skulle fylla 16 den 11:e november och hon lÀngtade sÄ att hon kunde spricka. 16 Är, det lÀt magiskt och spÀnnande. Man blev vuxen dÄ. Fick lov att göra en massa som var förbjudet nu.
- Du fÄr vÀnta tills du blir 16.
Hur ofta hade hon inte hört det? Det kröp i hela kroppen pÄ henne. Hon skulle minsann visa dem. Det Àr ju för att jag ser ut som ett barn ocksÄ, tÀnkte hon. Hoppas att jag kan fÄ i alla fall lite mer bröst och former nÀr jag blir 16.

A la Familia

Omröstning: 9.0/10 (4 röster lagda)

Jag heter Pelle och Àr 42 (vattuman) och har ett lantbruk. Jag har en go gumma, Fia som Àr 43 (lejon), och vi har tvÄ barn Magnus pÄ 16 (vattuman) och Malin pÄ 14 (lejon), det skiljer alltsÄ ett och halvt Är pÄ dem. Fia och jag har kÀnt varann sen vi var smÄ, vi gick i olika skolor pÄ lÄg o mellanstadiet men pÄ högstadiet gick vi pÄ samma skola och till och med i samma klass. PÄ gymnasiet gick jag och utbildade mig till lantbrukare och Fia gick samhÀll.

A la Familia 2

Tags:

Omröstning: 8.8/10 (4 röster lagda)

Fia hade tagit ledigt nÄgra timmar idag, för idag var den första riktigt soliga dagen den hÀr vÄren. Hon hade gÄtt ut pÄ vÄr stora altan och lagt sig nÀck för att fÄ vÄrens första fÀrg. Hon visste om att solen brukade göra henne kÄt, och idag var inget undantag. Hon tyckte om att lyssna pÄ musik nÀr hon lÄg och solade och hade dÀrför med sig Magnus MP3 spelare ut som jag hjÀlpt henne att fylla med ballader.

A la Familia 3

Omröstning: 6.0/10 (4 röster lagda)

Dagen dÀrpÄ skulle ett av vÄra ston betÀckas och det kom en man, Arne, till oss med en hingst. Jag och Malin skulle hjÀlpa till och hÄlla stoet som hette Stina. Jag höll i grimman medan Malin stod lÀngre bak utmed stoets sida. Hon tittade med stora ögon nÀr dem enorma hÀstkuken började komma fram. Hingsten stÄnkade och frustade men sen hoppade han upp pÄ stoet. King, som hÀsten hette, stötte men var lite ivrig och hittade inte rÀtt. Arne höll i hingsten och sa lite pÄ skoj att Malin vÀl kunde hjÀlpa King, som hingsten hette.

A la Familia 4

Tags:

Omröstning: 9.0/10 (4 röster lagda)

NÄgra dagar senare var vi, Fia o jag, bjudna till ett kompispar som bor nÄgra mil bort. VÄra barn, Malin o Magnus, skulle va ensamma hemma. Dom hade funkat superbra ihop genom hela sin uppvÀxt, och det gjorde dom fortfarande tack o lov. Nu i könsmognandets tidevarv var det faktiskt mycket positivt dÄ bÄda tvÄ hade mycket funderingar och frÄgor. Innan vi Äkte sÄ hade vi köpt hem lite godis, nötter och lÀsk sÄ dom kunde ha en myskvÀll - förÀldrafritt o allt. Klockan var strax efter sju pÄ kvÀllen nÀr vi Äkte.

Alice.

Omröstning: 2.0/10 (2 röster lagda)

1997. Alice.
Alice knew at once as soon as she stepped into the apartment. Her mother was dead. Alice blamed herself. Why the hell did she leave her? She knew, god damn it, she knew her mother would take any chance. And Alice had given her the chance. Was it on purpose? Alice was thinking. Maybe she was tired of living like this, with her mother in bed all days, deeply, hoplessly depressed. Maybe she went out shopping just for one reason. To make it end. Her father was dead since a long time, and her mother had always been depressed, as long as Alice could remember.

Ångest

Omröstning: 5.3/10 (3 röster lagda)

?Pling Pling? Jag öppnade dörren och gick in, det var som vanligt ganska stökigt och jag kunde kÀnna att det luktade mat.
- Hej! Kevin, hörde jag frÄn min moster som stod i köket.
- Hej hej! Svarade jag och slÀngde min vÀska pÄ hallgolvet.
Jag tog av mig ytterklÀderna och skorna och gick mot gÀstrummet för att lÀmna vÀskan. NÀr det var gjort gick jag ut i köket för att prata lite med min moster. NÀr jag kom ut i köket satt det en kille i 40 ÄrsÄlder vid köksbordet. Han reste sig upp och kom fram mot mig.

Anna deppar, del 1

Omröstning: 4.0/10 (2 röster lagda)

Jag heter BARBRO och Àr 58 Är och gift med ERIK som snart blir 61. Vi ska tillsammans berÀtta om den hÀr episoden som hÀnde för nÄgra veckor sedan.

BARBRO:
Mitt kusinbarn, Anna, som fyllde 21 för nÄgra mÄnader sedan ringde och deppade. Jag föreslog att hon skulle komma och hÀlsa pÄ. Hon behövde trÀffa folk sa hon, men jag tror att hon menade en karl. Hon tog ledigt fredag eftermiddag och Äkte de 15 milen till oss.

Anna, modell

Omröstning: 3.0/10 (5 röster lagda)

DÄ Annas konsumtionsvilja var nÄgot större Àn det studiebidrag som landade pÄ hennes konto varje mÄnad hade hon sedan en tid sett sig om efter sÀtt att tjÀna lite extra pengar.

Annorlunda Afton

Omröstning: 6.8/10 (5 röster lagda)

Jag skulle in till stan till en polare men först hÀlsa pÄ min lillasyster och lÀmna av ett par saker hos henne.
Jag knackade pÄ dörren till hennes lÀgenhet och det tog inte lÀnge innan hon öppnade och slÀppte in mig.
Eftersom jag visste att hon gjort slut med sin pojkvÀn en vecka tidigare frÄgade jag henne hur det var och hon svarade att hon var inte sÄ ledsen lÀngre.
- Vill du ha en kopp te, jag skall i alla fall ha? , frÄgade hon och jag nickade jakande.
Jag satte mig inne i hennes kök pÄ en stol medans hon satte pÄ tevatten.

Är vi kvitt nu?

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Jag gÄr lÀngs huvudgatan i stan, tittar mig fascinerat omkring. Jag tycker det Àr roligt att bo i en stad, mÄnga roliga, smÄ affÀrer, nytt folk och en annan miljö. Jag och min kompis Sanna gÄr hÀr, en sommardag mitt i juli. Jag kÀnner knappt nÄgon men det kÀnns ÀndÄ som att jag kommer att trivas hÀr. SÄ mÄnga mÀnniskor, tÀnker jag.
Det Àr hÀrligt, hÀrligt att gÄ bland allt folk, höra surret frÄn alla krogar, blandas med folket pÄ gatan.

Återförening med bonus

Omröstning: 6.5/10 (6 röster lagda)

TvÄ Är efter vÄr seperation trÀffades vi igen. Det var kanske inte meningen att det skulle vara vi men kÄtheten tog överhand och Linda följde med mig hem och vi hade Äter störtskön sex. Jag tog henne bakifrÄn och jag Àlskade att se hennes lilla fina stjÀrt igen. Hon hade börjat Àta P-piller och för första gÄngen kunde jag lÄta det gÄ i henne.

Att ha och inte ha?

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

? Neeej!! Jag gör det bara inte! Din jÀvla snuskhummer! Va fan har du gjort!
Hennes ord ekade genom rummet.
? Jamen? du ÄR snygg? sĂ„ jag tĂ€nkte ge dig en chans?? eller? puff i karriĂ€ren?
? ÅssĂ„ gĂ„r du och ringer en nakenfotograf! Är du klok eller?! Jag gör det inte! SĂ„ faaan heller!? Perversa jĂ€vel!
? Men snÀlla Li? jag ville vÀl?
? Ville VÄL?!?!?!? Du kan vĂ€l Ă„tminstone FRÅGA innan?! Är det för mycket begĂ€rt? eller?!

Australien

Omröstning: 9.3/10 (3 röster lagda)

NĂ€r jag var liten skilde sig mamma och pappa.
Mamma flyttade till Australien med min lillasyster Åsa och jag stannade kvar i Sverige med pappa.
Jag saknade mamma och min lillasyster vÀldigt mycket i början, men det gick över.
Det har gÄtt sex Är sen jag trÀffade min lillasyster och mamma sist men vi hÄller kontakten genom e-mail och Internet.
Jag var Àntligen pÄ vÀg.
Nu satt jag pÄ planet som just hade lyft frÄn Arlanda.
Efter tre tunga veckor pÄ ett ruttet jobb under lovet skulle jag Àntligen fÄ fira lite jul.

Avsugen av storasyrran

Omröstning: 8.8/10 (6 röster lagda)

Avsugen av storasyrran
KaraktÀrer:
Jag - Johan: 18 Ă„r
Min storasyster Linda: 19 Ă„r
Min mamma Ritwa: 47 Ă„r
Acceptera att detta bara Àr fantasier. För er som tar illa upp kan jag sÀga att jag kan skilja pÄ drömmar och verklighet. Dock kan denna historia mycket vÀl ha kunnat hÀnda. Det beror förstÄs pÄ hur skev eran fantasi Àr...
Men till er andra vill jag önska mycket Nöje! Observera dock att denna novell avnjutes bÀst med en kall och skön bÀrs i nÀven... eller en skön dildo i vÄta fittan kanske?

Kapitel ett

Avsugen av storasyster

Omröstning: 5.5/10 (2 röster lagda)

Jag heter Micke, Àr 15 Är och mÄste bara berÀtta om det som har hÀnt mellan mig och min storasyster sen i augusti förra Äret (2001). Den kanske kan tyckas att min syster och jag har en konstig relation och det kan jag hÄlla med om?lite ovanlig Àr den ju i alla fall.

Barnvakt

Omröstning: 6.3/10 (3 röster lagda)

Mamma och pappa skulle Äka till ett par vÀnner över helgen sÄ min 16-Äriga kusin skulle passa mig till de kom tillbaka. Hon kom vid fyra tiden pÄ eftermiddagen. Mamma och pappa Äkte i vÀg i bilen.
- Hej!; sa hon och klev pÄ. Hon och jag hade alltid varit vÀnner Àven fast hon var fyra Är Àldre Àn jag.
- Hej ;svarade jag och tittade pÄ henne. Mina ögon drogs till hennes bröst som var bland de största jag sett.

Bastu-Ă€ventyr

Omröstning: 3.8/10 (8 röster lagda)

NÀr han kom hem efter jobbet sa han att han var trött o satte sig o lÀste tidningen. Jag frÄgade dÄ om vi kunde basta, han tyckte det var en bra idé sÄ jag gick o satte pÄ den...
NÀr han gÄtt in och suttit en liten stund gick jag in med en liten hand-handduk och satte mig bredvid honom o tog av mig den. Satte mig ganska nÀra, men inte sÄ att vi rörde varann...
Efter att vi smÄpratat om hur dagen varit sÄ satte jag mig nÀrmare honom o lutade mot honom. SÄg att det blev lite större under hans handduk.

Befruktande solsemester med mamma del 3.

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Det var tvĂ„ kĂ„ta,nyförĂ€lskade och lyckliga individer som vandrade hemĂ„t hand i hand.Till deras glĂ€dje sĂ„ var det glest med folk.För det lyste nog av Ă„trĂ„ om dem och vad som sedan skulle ske snart.Även om ingen skulle misstĂ€nka incest,(mamma sĂ„g yngre ut Ă€n 39Ă„r.SjĂ€lv upplevde mĂ„nga mig som 18-19,genom mitt lugna,reserverade och mogna utstrĂ„lning.)Mn det syntes att det var ganska stor Ă„ldersskilnad mellan oss.Strax utanför bungalowen,sĂ„g mamma omkring sig.Sedan bad med skĂ€lvannde upphetsad röst att bli kysst av mig hĂ€r."Lika skönt som pĂ„ stranden."

befruktande solsemester med mamma. del 7.

Tags:

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Direkt nÀr vi kom in i bungalowen, slÀngde vi av oss vÄra klÀder. Helt nakna stod vi nakna och kramades. En helt underbar upplevelse, som fick tiden att bara försvinna.
Mamma visade genom kramar och smÄ diskreta stönanden, att var hon mycket upphetsad. SjÀlv hade jag ett praktstÄnd, som ville bara tillbaka hem. Hem tillbaka in i min mammas fitta, som skulle ta emot min kuk med blöta kyssar, vÄta kramar och kÄtsvulsten glÀdje.

befruktande solsemester med mamma. del 8.

Tags:

Omröstning: 10.0/10 (2 röster lagda)

Mamma smekte mig ömt med mjuka rörelser över ryggen, medan vi kysstes passionerat. Tungorna lekte ivrigt med nyförÀlskelsens upptÀnda njutning och vÄra glödkÄta ögon möttes under intensiv lystnad till varandra.
SjÀlv smekte jag ömt, som varligt min vackra mammas kinder. Samtidigt gled min kuk med diskreta, lÄngsamma rörelser i min genomblöta mammas fitta. VÄrt samlag var sÄ befriande lugnt, avspÀnt och stressfritt.

Befruktande solsemester med mamma.Del 1.

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Äntligen var vi pĂ„ vĂ€g,min 39Ă„riga mamma Gunilla och jag,Erik.En pubertetsprĂ€glad yngling pĂ„ femton.Senaste tiden hade vi bara talat om denna resan till italien.DĂ€r skulle vi hyra en bungalow,som var skyddad frĂ„n insyn.Samt att det fanns flera platser bland klipporna,dĂ€r man kunde sola,bada och bara njuta ifred.NĂ„got som verkligen passade oss.För det vĂ€rsta som fanns,var att bada pĂ„ allmĂ€na platser med mĂ€nniskor runt omkring.Det tyckte vi bĂ€gge.SĂ„ denna resa och plats Ă€r verkligen att komma till paradiset.Mamma och jag.

Befruktande solsemester med mamma.Del 2.

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Mamma fnittrade roat och lite nervöst blygt,nÀr hon sÄg mig.Badbyxorna kÀndes minst tvÄ storlekar för smÄ.En kraftig"bula"syntes vid mitt skrev."Erik,Àlskling!Kanske de Àr i minsta laget?Men det bevisar att pojkÄldern Àr förbi och att du börjar bli en riktig man!"Rösten var bÄde moderlig som mycket kÀrleksfull.Av hennes glödande blickar som strÄlade av lycka,började kuken att vÀxa.Badbyxorna som var redan sÄ trÄnga,blev Ànnu mer obekvÀmma.

Befruktande solsemester med mamma.Del 4.

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Mammas fitta var nog den mest starkaste kÀnslomÀssiga upplevelsen i mitt femtonÄriga liv.Könsdoften spred en frÀn doft,som bara förstÀrkte min upphetsning.Den var vÀldigt speciell och kittlade förvÀntansfullt alla mina sinnen.

Befruktande solsemester med mamma.Del 5

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Vi lÄg ömt omfamnade och log saligt lyckliga mot varandra.Ett nyförÀlskat och tillfredsstÀllt le'ende upplyste rummet med kÀrlekens vackraste sidor.
Jag var inte lÀngre oskuld,okysst eller oerfaren.IstÀllet var min sexuella invigning mycket speciell.Mitt första samlag givit min Àlskade sköna fontÀnorgasmer.
Hur mÄnga lyckas med det?Samt att det sker med sin egen mor?

Befruktande solsemester med mamma.Del 6

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Mammas röst hördes nynna i takt med musiken som spelades i radion.
Det var romantiska sÄnger som spelades och hon deltog ivrigt med lycklig stÀmma i dessa.
SjÀlv lÄg jag helt naken i dubbelsÀngen och började vakna.
"God morgon,Àlskling"Har du sovit gott i vÄr sÀng första natten?"
Orden kvittrade som en lÀrkas första hyllning till vÄren.Kanske mer underbart att fÄ höra dessa toner,eftersom de var bara inriktade till mig?

Blivande Slavar

Omröstning: 2.0/10 (2 röster lagda)

Nu ska jag berÀtta om den gÄngen jag fÄngade in ett par riktiga sexslavar. Det hela började med att jag, min mamma och mina morförÀldrar satt pÄ vÄran altan en solig lördag pÄ hösten. VÄrt hus ligger i rad av andra hus i slutet av en stor Äker. SÄ om man ska till andra sidan om husen sÄ fÄr man ta den lÄnga vÀggen runt eller om man Àr modig, gÄ igenom en trÀdgÄrd.
DÄ vi satt dÀr lade mamma mÀrke till en trio pÄ tre tjejer som hade kommit nÀrmare och nÀrmare i riktning mot vÄrt hus. De sÄg ut att vara runt fjorton-femton Är.

Brodern

Omröstning: 6.3/10 (3 röster lagda)

Jag hade precis somnat nÀr jag kÀnde att nÄgon satte sig grÀnsle över mig. Jag slöt upp mina ögon och dÀr satt min tolvÄriga lillasyster som faktikst har fÄtt stora bröst och hÄr pÄ fittan.
- Vad gör du ? frÄgade jag
- Jag vill ha sex med dig sa Emelie
- Du vet vÀl om att det kalas incest isÄfall och det kan jag Äka in i fÀngelse för.
- Ja jag vet men jag vill ha sex med dig nu sa hon

Broders KĂ€rlek

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

OBS!!! WORK IN PROGRESS!!!!

Tjena Mitt Namn Àr Lukas, 19 Är gammal och det hÀr Àr min första novell sÄ sÄga mig inte för hÄrt ;)

allt som skrivs Àr fiktion (alltsÄ pÄhittat/inte sant) sÄ försök er inte pÄ det som skrivs i mina noveller, detta Àr nog Ànda varning ni fÄr. sÄ nu kan njuta av storyn.

Jag och min Àldre bror Samuel, 16 jag 14 Är gamla, har lÀnge ansett att om vi Àr kÄta Àr det bara att runka /knulla osv, och vi har knullat sen jag var 11, och vi har fortsatt med det tills denna dag.

Brorsan i bilen

Omröstning: 9.8/10 (6 röster lagda)

Det jag ska berĂ€tta nu hĂ€nde för nĂ€stan ett Ă„r sen. Jag och min bror blev medbjudna pĂ„ en vecka i fjĂ€llen av vĂ„ra förĂ€ldrar. Jag Ă€r 25 Ă„r och min bror Ă€r 27 och vi har vĂ€l ett ganska normalt syster / bror-förhĂ„llande. Vi Ă€r inte bĂ€sta kompisar men vi kommer överens nĂ€r vi trĂ€ffas. I vilket fall hade vi Ă„kt nĂ€stan halvvĂ€gs upp till Åre nĂ€r det började skymma ute. Jag hade satt pĂ„ mig ett par mjuka tajts och en tröja för resan och min bror hade ett par jeans och en t-shirt. Min pappa Ă€r rĂ€tt frusen av sig och den hĂ€r resan slog han alla rekord.