Ds-F

...masage....

Omröstning: 2.8/10 (4 röster lagda)

Jag hade problem med vÀrk i nacken och skulderbladen, och hade dÀrför bestÀllt tid hos en kiropraktor. NÀr jag satt i bilen sÄ lyssnade jag pÄ musik, jag brukar göra det, det ger en viss tillfredsstÀllelse. Det var en kvinna som sjöng, med en mörk, sensuell röst som smekte bÄde mina öron och mitt sinne. Jag fantiserade lite över om mitt möte med kiropraktorn skulle kunna ge mig samma avslappning, och den smÀrtlindring som jag kÀnde att jag behövde. Jag var inbokad 14:30 hos en leg: Jan Matsson, sÄ fem minuter innan tiden parkerade jag min bil.

.Överraskningen.

Omröstning: 3.3/10 (4 röster lagda)

Klockan var tio pÄ kvÀllen nÀr jag Àntligen kom fram till det lilla hotellet dÀr jag skulle möta min pojkvÀn. Jag gick fram till receptionen och frÄgade efter mitt rum. Den söta flickan som arbetade dÀr log mot mig nÀr hon gav mig rumsnyckeln och ett litet rött kuvert.

AffÀrsmötet

Omröstning: 5.7/10 (3 röster lagda)

Isak jobbade pÄ IT-företag som programmerare, men var sÄ pass duktig pÄ det han gjorde att han ofta blev klar i förtid och dÀrför mest Àgnade arbetstimmarna pÄ kontoret Ät att sitta och chatta, maila och surfa pÄ nÀtet. I nÄgra veckor nu hade han mailat med en söt tjej vid namn Emma, frÄn Visby, och deras favoritÀmne var givetvis sex. Idag diskuterade de trosor. Emma berÀttade att hon ibland gÄtt ut utan trosor, pÄ klubbar och liknande, nÀr hon kÀnt sig lite extra pilsk.

AffÀrsresan

Omröstning: 1.5/10 (2 röster lagda)

Jag hade lĂ€nge tittat efter henne, fantiserat, kallsvettats i hennes nĂ€rvaro, onanerat med bilden av den kvinnans former pĂ„ min inre bioduk. Ända sen min första dag pĂ„ kontoret drömde jag om henne pĂ„ avstĂ„nd, sĂ„g efter henne i korridorerna, det mörka hĂ„ret, den kĂ„ta munnen som ibland kunde se sĂ„ strĂ€ng ut, de fylliga formerna med bröst som ville sprĂ€nga ur de strikta, grĂ„ drĂ€kterna och benen som i höga klackar fick höfterna att svĂ€nga pĂ„ ett besvĂ€rande sexigt sĂ€tt.

Afrikas djungler

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

I verkligheten ser jag ut som en vanlig svensk, men i den hÀr fantasin Àr jag en mörk, ung kvinna frÄn Afrikas djungler. Jag lever i en by i Afrikas djupaste, hemligaste djungler. Min hud Àr lika brun som kaffebönor och mitt hÄr Àr lockigt och korpsvart.

Agnes Àr inte: smal, snygg, undergiven

Tags:

Omröstning: 6.3/10 (4 röster lagda)

INNAN DU LÄSER VIDARE: Det hĂ€r Ă€r en novell dĂ€r den kvinnliga huvudpersonen inte stĂ€mmer överens med vad dom flesta tycker Ă€r vackert. Med andra ord Ă€r hon inte en smal viljelös bimbo utan snarare en tjock dominant kvinna,
----

All new world

Omröstning: 3.3/10 (3 röster lagda)

Jag stÄr nervöst och vÀntar vid tunnelbanan.

Eftersom jag inte vet vad han tycker om sÄ har jag tagit pÄ mig en kort jeanskjol,
vit skjorta och satt upp hÄret i tvÄ toffsar pÄ vardera sida. Det pÄminde vÀldigt mycket om en liten skolflicka
och jag hoppas att han inte ska lÀgga mÀrke till min anstrÀngning att försöka vara honom till lags.
VÄrat möte var baserat pÄ att jag av nyfiken helt ville lÀra mig nera om Master/slyna spelet.

Anders och Marie del 3

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Anders och Marie del 3
Jag sÄg hur Marie försökte resa sig men sa till dom bÄda.
- FortsÀtt att Àta ni behöver all den nÀring ni kan fÄ, jag öppnar.
Jag gick fram till dörren och tittade ut genom titthÄlet. DÀr ute stod flickan som besökte oss för en stund sedan i sin hotell uniform och bet sig i underlÀppen. Hon sÄg nervös ut och hon trampade runt lite dÀr hon stod och sÄg i det nÀrmaste lite kissnödig ut.
NÀr jag sÀtt henne vÄndats en stund och det sÄg ut som om hon var nÀra att gÄ slet jag upp dörren snabbt pÄ vid gavel och sade med barsk röst.

Annonsen

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Jag hade svarat pÄ en kontaktannons frÄn ett par som sökte en kille att ha som sexleksak. Det lÀt lockande. Tom ringde mig en lördag pÄ förmiddagen och undrade om jag kunde komma hem till dem framÄt kvÀllen?
- Jo, det gÄr vÀl bra, svarade jag lite nervöst i telefonen.
Jag fick en adress och senare pÄ dagen befann jag mig utanför deras dörr. Jag ringde pÄ och vÀntade. Dörren öppnades av en kille i 30-ÄrsÄldern. Han var lÄng och vÀlbyggd.
- VĂ€lkommen, sa han med ett leende.

Annorlunda Behandling

Omröstning: 5.5/10 (2 röster lagda)

En regnig höstdag, nÀr jag satt i skolbÀnken under en fruktansvÀrt trÄkig mattelektion och ritade hjÀrtan och skrev smÄ söta dikter i min allmenacka, blÀddrade jag förbi sidan med dagens datum och slog mig förskrÀckt över munnen. Det var idag som jag skulle fÄ min helkroppsmassage!

Äntligen

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Efter mÄnga slitsamma Är pÄ företaget Maria jobbade pÄ sÄ hade hon Àntligen blivit kallad "en av firmans bÀsta sÀljare", detta betydde inte bara en rejÀl löneförhöjning utan ocksÄ Àn mer jobb som hon stolt tog emot. Maria hade sedan lÀnge vant sig vid att inte ha nÄgon riktig fritid, den bestod mest av en snabb visit pÄ gymmet, nÄgon kÀr person att dela sitt liv hade hon inte, ingen orkade med att investera i ett förhÄllande med nÄgon som aldrig hade tid.

Äntligen - del 2.

Omröstning: 6.0/10 (2 röster lagda)

"KlÀ dig slampigt", Lisa repeterade meningen om och om igen, vad menade Maria med det? Hon gillade ju hur jag var klÀdd pÄ intervjun men var det slampigt? Det var det vÀl inte?

Äntligen min tur

Omröstning: 1.5/10 (2 röster lagda)

Jag kom ut ur terminalen och tittade upp mot skyn. Det regnade. Typiskt svenskt JunivÀder. Jag smÄsprang mot parkeringen och min bil. Jag startade bilen och backar ut ur parkeringsrutan, sÀtter pÄ radion. Enrique Iglesias och ?Hero? strömmar ur högtalaren. Jag var ganska trött efter flygresan frÄn London. Att dessa möten alltid tar sÄn tid! Medan jag rullade ut mot E4:an sÄ kom jag pÄ trevligare tankar.
IkvĂ€ll var det Ă€ntligen dags för klassfesten. Äntligen skulle man fĂ„ se alla gamla klasskompisar frĂ„n gymnasiet. Det hade gĂ„tt lĂ„ng tid sen sist, lite drygt 7 Ă„r.

Bamsespelet

Omröstning: 8.0/10 (2 röster lagda)

?Kom hit, Àlskling? sÀger hon samtidigt som hon plockar med lÄdan innehÄllande deras samling sexleksaker. Hon tar upp det smala svarta hundhalsbandet och fÀster försiktigt runt hans hals. Nu Àr han hennes. Han tittar pÄ henne.
?StÀll dig upp? sÀger hon. Han lyder.

Brittney

Tags:

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

En fortÀttning pÄ min förra novell dark angel... Vill gÀrna veta vad ni tycker om dom...
Efter den spÀnnande upplevelsen jag hade för ett tage sen (förra novellen) beslöt jag mig
för att skaffa mig ett jobb, inte för att jag behövde pengarna utan för att jag ville
trÀffa fler mÀnniskor... Och jag hoppades ju pÄ att fÄ se den dÀr undebara tjejen igen...
SÄ efter diverse kurser var jag utbildad dans lÀrare och sÄg fram imot mitt första jobb.
Jag skulle hjÀlpa Brittney Spears med dansen till hennes nya lÄt.. Efter ett par veckors
trÀnning sÄ hÀnde följande...

charlotte - hur jag lÀrde mig !

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

CHARLOTTE
Min invigning i mer avanserad sex var bÄde ovanlig och otÀck, men ocksÄ fascinerande och oförglömlig. Jag var dÄ tjugotvÄ Är och arbetade pÄ ett tvÀttföretag i Solna. Jag tog emot bestÀllningar och skötte registret och hjÀlpte till med packningen ibland. Jag var en vanlig, ganska trevlig och normalt snygg blond tjej som gÀrna skrattade och hade kul. Jag var definitivt ingen oskuld.

Cirkusnumret

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

ApplÄderna ville inte tystna, folk stod upp i lÀktarna i den stora manegen och ropade.
- En gÄng till ? en gÄng till ? en gÄng till!
Elsa hade ropats in minst 5 gÄnger, hon hade tappat rÀkningen av det varma och nÄgot ovÀntade gensvar hennes nya utbrytarnummer fÄtt. Men hon njöt av varje sekund.
Cirkusdirektören kramade om henne och log brett.
? Detta Àr precis vad vi behöver ? publiken Àlskar dig!
Elsa skrattade generat.
- Trodde inte att folk skulle bli sÄ hÀr tokiga av mitt lilla nummer!

Damlaget

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

I slutet av 80-talet trÀnade jag som 25-Äring ett damlag i fotboll. Mitt stora fotbollsintresse kunde inte fullt ut kompensera för mina tekniska brister, sÄ jag fick hÄlla mig pÄ andra sidan linjen nÀr det var match. För att testa mina talanger som lagledare hade de satt mig som ledare för ett bÄngstyrigt damlag, bestÄende av töser strax under de 20.

Dansen med Diablo - 2

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Hon vaknade med ett ryck, nÄgon knackade pÄ dörren. Utanför stod mannen, han tittade pÄ henne och sa:Ž
- fÄr man koma in?
Hon klev Ă„tsidan.
- Vissa saker kanske krÀver sin förklaring, han tittade pÄ hennes nakna kropp. Jag heter Mike och om du vill sÄ kan jag bli din mÀster, men komihÄg att allt sker med din fria vilja, bara anvÀnd ordet om du vill att jag ska sluta.
- Menar du att det som hÀnde hör till vanligheten? Sa Lena med ett frÄgande tonfall, jag trodde att det var nu pÄ festen.

Den dominanta flickan efter krogen del 1

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Den dominanta flickan efter krogen
Det var en varm sommarkvÀll i juni hade precis lÀmnat krogen för att ta mig en matbit pÄ Burger King. Som vanligt var det kö pÄ Burger King men efter ett tag var det min tur att bestÀlla mat sagt och gjort bestÀllde jag mat och smÄpratade med mina vÀnner innan vi skildes Ät i den ljumma sommarnatt.
NÀr jag var pÄ vÀg mot bussen mötte jag en flicka som sa
Flickan - Hej Vad konstigt din sko lÄter?
Jag - Hej Ja den lÄter lite konstig skulle jag tro.
Flickan - Okej Har du haft trevligt pÄ krogen ikvÀll?

Den dominanta flickan efter krogen del3

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Efter vi Ànnu en gÄng hade Àlskat. SÄ skickade flickan tillbaka mig hem till min egen lya med ordern.
-Kom tillbaka pÄ fredag klockan 18.00
-Ja visst hÀrskarinnan det ska jag göra.

Den dominanta kvinnan efter krogen del 2

Omröstning: 7.0/10 (1 röst lagda)

NÀr jag vaknade dagen efter gÄrdagen med den dominanta tjejen mÀrkte jag att mina hÀnder var fastbundna i sÀngaveln dÄ hörde jag en viskande röst
- God morgon slav
- God morgon
- UrsÀkta sa hon: Vad skulle du kalla mig?
Yrvaken av situationen sÄ hade jag inte tÀnkt mig för att kalla hon hÀrskarinnan igen. Efter tag sÄ kom jag pÄ att jag skulle kalla henne hÀrskarinnan sÄ jag fann mig ganska snabbt i situationen och sa snabbt
- FörlÄt hÀrskarinnan jag glömde sÀga hÀrskarinnan. Jag gör allt för dig

Den oskuldsfulla flickan

Omröstning: 6.5/10 (2 röster lagda)

Det var mörk och dyster kvÀll, vinden blÄste kraftigt och man kunde höra dess sus genom rutorna tillsammans med regnets smattrande och Äskan som dundrade. Det var en typisk höst kvÀll i Göteborg. Denna kvÀll var ÀndÄ speciell för en flicka som hette Sanna. Det var nÀmligen hennes 15 Ärs dag. Sanna var en mycket söt tjej. Dock Àr hon uppfostrad pÄ gammaldags vis och Àr mycket tillbakadragen och kysk av sig. Hon Àr ensam, utstött och har inga direkta vÀnner att prata med.

Den oskuldsfulla flickan (modifierad version)

Omröstning: 5.8/10 (4 röster lagda)

Vinden, som likt tusen vargar ylade över taket pĂ„ den fina högstadieskolan i utkanten av Göteborg, svepte in regn över skolgĂ„rden och fick de smĂ„ lövtrĂ€den som vĂ€xte i rabatterna att darrande fĂ€lla sina bruna höstlöv. Åskan mullrade, och med jĂ€mna mellanrum lystes den förmörkade himlen upp av ljungande blixtar.

Den oskuldsfulla flickan *

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Vinden, likt tusen vargar ylade över taket pĂ„ den fina högstadieskolan i utkanten av Göteborg, svepte in regn över skolgĂ„rden och fick de smĂ„ lövtrĂ€den som vĂ€xte i rabatterna att darrande fĂ€lla sina bruna höstlöv. Åskan mullrade, och med jĂ€mna mellanrum lystes den förmörkade himlen upp av ljungande blixtar.

Det trevliga med att köpa ut 6

Omröstning: 3.5/10 (2 röster lagda)

Sanna gick sakta upp för trappan. Om hennes mamma skulle hÄlla pÄ med nÄgot som hon inte borde göra skulle hon smyga sig pÄ henne. NÀr hon öppnade dörren och steg in i sin moders sovrum verkade dock allting vara i sin ordning. I det högra hörnet nÀstan rakt framför dörren satt hennes moder pÄ knÀ. HÀnderna befann sig bakom ryggen. Förhoppningsvis fortfarande i handfÀngsel. NÀr hon uppmÀrksammade Sanna strÀckte hon stolt pÄ sig.

Det trevliga med att köpa ut del 7

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

Det hade blivit rÀtt sent men jag hade lovat att komma över sÄ det var bÀst att göra det ocksÄ. Hade inte varit sÄdÀr överdrivet kÄt under kvÀllen men nu nÀr jag var pÄ vÀg sa var det gasen i botten. Det lyste fortfarande sÄ jag knackade pÄ dörren och gick in. Verkade inte som om nÄgon hade hört mig men jag hörde teven frÄn vardagsrummet. PÄ soffan lÄg Sanna med en filt till hÀlften tÀckandes en för övrigt naken kropp. KÀndes onödigt att vÀcka henne nu bÀr hon lÄg dÀr och sov.

Det trevliga med att köpa ut del 9

Omröstning: 7.0/10 (1 röst lagda)

Det tog cirka en timme innan jag kom ner igen. Flickorna var fortfarande i vardagsrummet, Lisa och Sanna satt uppkrupna i soffan med varsin stor t-shirt pÄ sig. Melanie lÄg naken pÄ golvet framför soffan. Jag satte mig mellan flickorna i soffan och la upp mina ben pÄ deras mamma. Jag hade tÀnkt lite nÀr jag stÄtt i duschen. Jag hade en handduk som tÀckte min kuk och det lilla liv den hade börjat leva. Tur var vÀl det för annars hade flickorna velat sÀtta igÄng igen. Min plan gick ut pÄ att flickorna skulle fÄ arbeta ett tag innan jag gav mig in i leken igen.

Din kvÀll

Omröstning: 4.5/10 (2 röster lagda)

Nu knackar du Àntligen pÄ dörren. KÀnner hjÀrtat hoppa till en extra gÄng, tar ett djupt andetag innan jag gÄr och öppnar. PÄ vÀgen tar jag med ett glas med blÄa Guntrum, det Àr till dig.
- Hej kÀra du...
LĂ€gger armarna runt halsen och kysser dig pĂ„ munnen, lĂ„ter tungan slinka in i din halvöppna mun, men avslutar snabbt vĂ€lkomstkyssen. Du ska inte fĂ„ för mycket av det goda. Än.
- Hej! Vad sexig du Àr! Men... Jag visste inte...

Dödliga bett

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Hennes namn var Cornelia och hon var mycket Àldre nu. NÀr Han hade besökt henne den dÀr gÄngen sÄ var hon flicka, bara ett barn, en oskuld som levt i endast sjutton Är. Nu var hon Àldre. Tio Är hade passerat sen den dÀr natten, hon var kvinna nu. Men hon Àlskade Honom fortfarande. Hade inte kunnat Àlska en annan man under alla dessa Är. Det var en förbannelse mer Àn nÄgot annat - att Àlska en man hon bara trÀffat en gÄng; en man som gjort henne oförmögen att kunna Àlska nÄgon annan.