Djur

A la Familia 3

Omröstning: 6.0/10 (4 röster lagda)

Dagen dÀrpÄ skulle ett av vÄra ston betÀckas och det kom en man, Arne, till oss med en hingst. Jag och Malin skulle hjÀlpa till och hÄlla stoet som hette Stina. Jag höll i grimman medan Malin stod lÀngre bak utmed stoets sida. Hon tittade med stora ögon nÀr dem enorma hÀstkuken började komma fram. Hingsten stÄnkade och frustade men sen hoppade han upp pÄ stoet. King, som hÀsten hette, stötte men var lite ivrig och hittade inte rÀtt. Arne höll i hingsten och sa lite pÄ skoj att Malin vÀl kunde hjÀlpa King, som hingsten hette.

Animal

Tags:

Omröstning: 5.2/10 (5 röster lagda)

Marie hade precis kommit fram till familjens sommarstĂ€lle i sin röda Corsa, och tog ett djupt andetag nĂ€r hon klev ut ur bilen. Hon Ă€lskade att komma till den lilla gĂ„rden ute pĂ„ VĂ€stergötlands landsbygd. Hon tog ut packningen frĂ„n bilen och gick in med allt till huset bredvid det lilla stallet. Inne i huset var allt stĂ€dat och klart. Hennes förĂ€ldrar hade lĂ€mnat en lapp med instruktioner pĂ„ köksbordet, och fyllt kylen med all mat och öl, precis som Marie hade önskat. Ännu en hektisk termin med tentor, föreningsliv och forskning, tĂ€nkte hon.

Emma Àlskar hÀstar!

Tags:

Omröstning: 6.2/10 (5 röster lagda)

Förord: LÀs ej den hÀr novellen om du har svÄrt att skilja fantasi frÄn verklighet. Hör gÀrna av dig om du har nÄgra önskemÄl. Jag skriver om (nÀstan) vadsomhelst.

* * *

Det var verkligen uppenbart att Denver varit medveten om vad som var pÄ vÀg att ske - knappt hade hon börjat dra av sig sina röda Ätsittande shorts förrÀn den stÄtliga hÀstens organ vuxit sÄ pass att den nu var betydligt grövre Àn hennes handled.

Hon kunde inte annat Àn att rysa av vÀlbehag.

Ensam med Rocky

Tags:

Omröstning: 5.3/10 (3 röster lagda)

Trots att hon hört vÀderleksrapporten pÄ radion ett par gÄnger var hon efter att ha spenderat större delen av morgonen inomhus - helt pÄ egen hand i fÀrd med att sÀtta upp blÄgröna tapeter i hennes och Kjells nya sovrum (alltmedan han var inne i stan för att skaffa ett par nya verktyg) - kÀnde hon ett desperat behov av att vilja röra pÄ sig. En kort promenad ute i friska luften skulle göra henne gott.

Ing-britt och king

Tags:

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Ing-britt lÄg i sin sÀng och njöt av sin ledighet,eftersom det var lördag.Hennes man Ove var redan uppe och hon hörde hur han var i full gÄng med frukosten.Han skulle ivÀg med granne pÄ bÄtmÀssa och det var lÀnge sedan dom lÄg kvar i sÀngen tillsammans.Hon kÀnde suget mellan benen och lÀt handen glidan ner under det korta nattlinnet.Det nÀstan brÀnde i fitta och hon tvekade om hon skulle göra det könt för sig men beslöt att vÀnta lita tills Ove Äkt.King deras hund lÄg och halvsov i Oves sÀng och hon kliade honom förstrött inna hon besöt sig för att stiga upp.Hon h

Jag förlorade oskulden med Jack

Tags:

Omröstning: 5.0/10 (2 röster lagda)

Veronika vaknade tidigt. Morbror och moster skulle Äka bort Àver helgen, och hon skulle fÄ passa deras söta labrador retriver under tvÄ hela dagar. Hon sprang ner till undervÄningen och gjorde en ostmacka. Medans hon Ät den lyssnade hon efter Jack, men hörde ingenting vilken mÄste betyda att han sov. NÄgra timmar senare stod hon vid ytterdörren och sa hejdÄ till moster och morbror; "Klarar du av att gÄ ut med honom minst tvÄ gÄnger om dagen?

Malin 14Ă„r, hennes hund och grannen, 18Ă„r

Tags:

Omröstning: 8.5/10 (2 röster lagda)

Det var en fin fredag och Malins föreldrar hade Äkt bort över helgen. Malin tyckte sjÀlv att hon var ovanligt kÄt för att vara 13Är. Hennes kompisar pratade aldrig om sex eller porr.

Min första hundupplevelse

Tags:

Omröstning: 7.0/10 (2 röster lagda)

SÄ jag övertalade min kompis en dag att vi skulle gÄ över till grannen och busa lite med Baloo. Grannen, en medelÄlders man, var i garaget och snickrade och jag sade Ät min kompis att vi skulle krypa runt pÄ alla fyra och leka hundar. Baloo följde mig som en svans och gjorde allt för att komma Ät att nosa mig mellan benen. Jag fnissade och det gjorde min kompis med.

Min hund gör mej kÄt

Tags:

Omröstning: 8.2/10 (5 röster lagda)

Jag gillar att sitta vid datorn och leta efter sexiga bilder och lÀsa hÀrliga noveller, det gör mig het.
Jag brukar ocksÄ chatta.
Den hÀr kvÀllen hade jag hittat nÄgra heta bilder pÄ tjejer med hundar och lÀst nÄgra riktigt smaskiga noveller.

Jag bestÀmde mig för att gÄ in pÄ chatten för att prata sex med nÄgon, jag hittade snabbt en kille som gjorde mig riktigt kÄt.
Men tyvÀrr sÄ skrev han snart att jag var skön och att han hoppades att vi kunde prata snart igen.

DÀr satt jag kÄt och ensam!

Sommaren med djuren 1

Tags:

Omröstning: 7.0/10 (2 röster lagda)

Semester!

Vi har en hel vecka för oss sjÀlva. Vi bestÀmmer oss för att bara ta bilen och Äka, försöka hitta vandrarhem att sova pÄ, annars sÄ gÄr det ju att sova i bilen.
Vi singlar slant om Ät vilket hÄll vi ska Äka.

Första natten sover vi i bilen eftersom det blir sent. Dagen dÀrpÄ Àr en varm och hÀrlig sommardag.

Vi sitter i bilen pÄ handdukar, du i bara kortbyxor och jag har bikini!
NÀr vi Äkt nÄgon timme ser vi en hÀrlig sjö och bestÀmmer oss för att bada.

Sommaren med djuren 2

Tags:

Omröstning: 10.0/10 (2 röster lagda)

Vi tittar runt omkring sÄ att vi Àr ordentligt gömda i skogen.
Jag smeker hĂ€sten över hela kroppen och sakta nĂ€rmar sig min hand hingstens mage, jag smeker lĂ€tt pĂ„ ”bulan”. Gnider med min hand och ser hĂ€stkuken sakta komma fram. Den Ă€r fortfarande slak men enormt stor. Jag fortsĂ€tter att smeka hĂ€stkuken, runkar den sakta för att fĂ„ den hĂ„rd. Jag smeker lĂ€tt pĂ„ ollonet och dĂ„ rycker det till i hĂ€stkuken.

Tidig lördagmorgon med Lukas

Tags:

Omröstning: 7.0/10 (2 röster lagda)

Hon var 165 cm lÄng, blond, blÄögd och hade ett riktigt vackert ansikte och en snygg kropp, men om sÄ ÀndÄ inte skolans allra hetaste tjej, Àgnade killarna henne inte bara en del, utan riktigt mycket uppmÀrksamhet. DÀrför hade hon gjort sig kÀnd för att vara en riktig slampa.

Hennes bröst var inte speciellt iögonfallande, dÀremot hennes fasta hÀck, vilken de flesta tycktes ha svÄrt att ignorera, Àven lÀrarna, sÀrskilt de dagar hon promenerade fram i korridorna, iförd ett par av sina allra tajtaste jeans.