BS-mm

Annonsen

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Jag hade svarat pÄ en kontaktannons frÄn ett par som sökte en kille att ha som sexleksak. Det lÀt lockande. Tom ringde mig en lördag pÄ förmiddagen och undrade om jag kunde komma hem till dem framÄt kvÀllen?
- Jo, det gÄr vÀl bra, svarade jag lite nervöst i telefonen.
Jag fick en adress och senare pÄ dagen befann jag mig utanför deras dörr. Jag ringde pÄ och vÀntade. Dörren öppnades av en kille i 30-ÄrsÄldern. Han var lÄng och vÀlbyggd.
- VĂ€lkommen, sa han med ett leende.

Badrummet

Omröstning: 1.0/10 (2 röster lagda)

Felicia och hennes sambo hade köpt hus. Huset lÄg i ett dyrare samhÀlle och var omgiet av rika grannar. Felicia som hade vÀxt upp pÄ landet var inte van vid att ha folk sÄ tÀtt inpÄ dÀr hon bodde men tyckte att det skulle bli spÀnnande att för första gÄngen fÄ bo ihop med sin Àlskade pojkvÀn. Dagen det var och tittade pÄ huset var en av de största dagarna i Felicias liv. Detta skulle bli hennes. HÀr skulle hon fostra hennes och sin Àlsklings barn i framtiden. I detta huset skulle de Äldras tillsammans.

Christers Àventry del 12

Omröstning: 6.0/10 (3 röster lagda)

Ett par veckor hade gÄtt sedan den pinsamma incidenten i badhuset (se del 11) och Christer hade inte haft sex med nÄgon sedan dess. Han kÀnde Äter hur han började fÄ svÄrt att fÄ utlösning och hade tÀnkt ta en terapistund med dildon, nÀr han samma kvÀll Äter blev inbjuden till Peter och Kicki i huset bredvid. De hade barnfritt och bjöd in Christer pÄ en bit mat. KvÀllen flöt pÄ och i takt med att vinet dracks upp kom snacket in pÄ sex och Christer mÀrkte hur framförallt Kicki började flörta med honom.

Christers Àventyr del 3

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Christer hade ont i rumpan hela dagen efterÄt, och under resten av resan kÀnde han sig rÀtt generad i nÀrheten av killarna som hade satt pÄ honom. Förvirrad ocksÄ. Gillade han det hÀr? Vad det det som gjorde att Àktenskapet sprack, att hon hade insett hans lÀggning? Christer flirtade rÀtt rejÀlt med tjejerna under resten av skidresan men fick inget napp.

Corvette

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Är ute med kompisen och glider i min nyinförskaffade Corvette av Ă€ldre modell.En svart skapelse med en BigBlock 427Ă  under huven, kopplade side pipes och hela kitet. Vid ett rödljus pĂ„ vĂ€g ut mot brostugan glider en nyare röd Corvette Cab upp vid min sida. Caben Ă€r uppfĂ€lld och sidorutorna Ă€r tonade. Jag trampar lite pĂ„ gaspedalen och min stora V8 `a vrĂ„lar ut sin kraft rakt i sidan pĂ„ den nyare Vetten.Jag hör i bakgrunden av mitt muller hur det vĂ€ser lite vid sidan av min bil. SĂ€ger till kompisen att hĂ„lla i sig, hĂ€r ska det Ă„kas.

Corvette del 2

Omröstning: 7.0/10 (2 röster lagda)

KvÀllen fortsatte med mat, vin och öl. Alla gick omkring mer eller mindre nakna, vi badade och satt och pratade om ditt och datt. Tjejerna berÀttade om deras respektive och vi om vÄra, tjejerna var nyfikna pÄ att vi killar lekte med varandra pÄ ett sÄ otvunget sÀtt och vi berÀttade att det hade hÀnt vid nÄgra tillfÀllen tidigare.

Den unga hingsten

Omröstning: 8.0/10 (2 röster lagda)

Redan som 12 Äring hade han runkat ganska ofta. Han hade alltid drömt om sex och alla dess underbara aktiviteter. Han hade stÄtt och spanat pÄ en tjej som höll pÄ med sin hÀst. Hon ryktade den och skulle sÀtta pÄ sadeln nÀr picken pÄ hÀsten tittade fram. Tjejen brydde sig inte det minsta men Peter kunde inte lÄta bli att förundras över dess storlek. Hon slÀngde upp sadeln och band fast den, samtidigt som han dÀr han stod i buskarna ryckte fort i skinnet pÄ sin skinnspik.

Det undergivna paret

Omröstning: 2.7/10 (3 röster lagda)

HÀr kommer min första publikation pÄ www.sexnovell.com.
Jag kallar den publikation dÄ det inte Àr en novell i "vanlig" mening - utan snarare en berÀttelse i jag-form om en upplevelse jag hade för ett tag sedan - och som tÀnde mig otroligt.
-----

Dominant tjej med ug man

Omröstning: 4.3/10 (3 röster lagda)

En dröm

Omröstning: 4.0/10 (1 röst lagda)

Allt kÀnns lite diffust men genast varmt. Jag kan se mig omkring men inte riktigt se hur allt ser ut. Jag kan kÀnna men ÀndÄ inte riktigt. Upplever dofter men ÀndÄ inte. NÄgonstans inom mig inser jag att jag drömmer men för stunden lÄter jag mig leva i den och bara njuta av atmosfÀren jag upplever.
Du dyker upp framför mig, sÄg inte var du kom ifrÄn, men nu stÄr du framför mig och ler. Du kramar om mig.
- Jag har en överraskning Ät dig, sÀger du samtidigt som du ger mig en djup kyss.

En fantasi blir förverkligad

Omröstning: 8.5/10 (2 röster lagda)

Hon började kĂ€nna lite ensam nu. Hon hörde de tre mĂ€nnen prata i andra Ă€nden av kĂ€llarrummet, men pĂ„ grund av ögonbindeln kunde hon inget se. Åsas hĂ€nder var fjĂ€ttrade bakom hennes rygg med mjuka fodrade bojor som inte gjorde ont, dĂ€remot var en kedja fĂ€st i bojorna, vilken löpte upp till taket, dĂ€r den passerade genom ett hjul och sedan ner till vĂ€ggen bredvid Åsa dĂ€r en vev satt. Åsa hade blivit tjudrad av mĂ€nnen med hĂ€nderna bakom ryggen och benen sammanhĂ„llna med hakar som satt fastnitade pĂ„ hennes höga lackstövlar.

En levande fantasi

Omröstning: 5.0/10 (2 röster lagda)

FörÀlskad, förvandlad, försvunnen? DÀr jag förut snavat, igen! Den jag Àr genom dina ögon, en prins. Grodan du kysste. Eller bara mig sjÀlv som en spegling av en annan. Du Àlskar hos mig den jag minns nÀr jag vaknar. FrÄn mina kÄtvarma drömmar. Och kysser mitt hjÀrta. Honom. Jag Àlskar ocksÄ dig.

En natt att minnas

Omröstning: 4.3/10 (4 röster lagda)

Anders satt framför datorn och runkade till lÀckra bilder av unga tjejer med ansiktena och brösten drypande av sperma. Han Àlskade gruppsexbilder med tjejer omgivna av killar med kraftiga stÄnd. Han klickade pÄ en tumnagel och fick upp en hÀrlig bild pÄ en ung tjej med smÄ toppiga bröst. Hon halvlÄg ovanpÄ en kille med hans kuk djupt inne i fittan. Medan hon sög en annan kille tog en tredje henne bakifrÄn i stjÀrten. Anders njöt vid anblicken av hur killens kuk försvann in i det trÄnga, rynkiga lilla stjÀrthÄlet.

En Private stund

Omröstning: 5.0/10 (2 röster lagda)

Det var en vÀldigt varm sommar dÄ jag för första gÄngen vÄgade mig ivÀg till en liten bensinmack ungefÀr fem kilometer frÄn dÀr jag bodde. Orsaken till att jag begav mig till denna lilla mack var för att hÀr hyrde de ut porrfilmer och detta var nÄgot som jag var vÀldigt intresserad av att se. Jag var endast 15 Är gammal, trots detta hade jag sjÀlv undersökt och experimenterat med min kropp sedan jag var tolv Är gammal. Dessutom hade jag en avsevÀrd samling av porrtidningar, men nu ville jag se dessa underbart vackra och nakna kvinnor i rörelse.

En utekvÀll

Tags:

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Jag & frugan skulle ut och ha oss en kvÀll ute pÄ stan för första gÄngen pÄ mÄnader. Vi hade planerat denna kvÀll i veckor, vi sÄg med spÀnd förvÀntan fram emot det. Anna (min fru) hade lovat ngt extra ikvÀll. En överraskning var nÀmnd men hon hade inte avslöjat nÄgot för mig.
Vi har vid flera tillfÀllen pratat om att ha ett par till med i vÄra lekar i sÀngen. Jag Àr 36 Är. CendréfÀrgat kort hÄr Lite skÀgg och en vikt pÄ ca 85 kilo. Anna Àr 172 cm,33 Är och mörkt hÀrligt hÄr.

Erotisk natt i segelbÄten.

Omröstning: 4.5/10 (2 röster lagda)

Det var en underbar kvÀll, vinden svepte ljumt över vattnet och drog med sig den salta havslukten. Det var vÄran andra vecka ute med vÄran lyxiga segelbÄt. En Rivö-kryssare. Lite lÀngre in i viken lÄg det en annan lite mindre segelbÄt och guppade pÄ vÄgorna. EngÄngsgrillen var tÀnd och Elin stod pÄ dÀck och försökte göra snygga hamburgare men det resulterade i att mÄsarna tog en bit och till slut blev det köttbullar. Jag hade aldrig tÀnkt pÄ att hennes hÀck var sÄ snygg. Jag började fÄ kÄrar efter ryggen dÄ plötsligt en mansröst ropar:

Ett Knull Hemma

Omröstning: 7.7/10 (3 röster lagda)

Jag hade kommit hem frÄn jobbet sent en natt och fan min fru stÄende i vardagsrummet lutandes över bordet och med rumpan i vÀdret och sÄg jÀvligt lÀcker ut.

Exet

Omröstning: 5.7/10 (3 röster lagda)

Hon ringde till mig en kvÀll i veckan, min förra flickvÀn Lisa. Hon ville att vi skulle trÀffas pÄ vÄrt stamstÀlle fredag kvÀll. Nu var vi dÀr och pratade om gamla tider. Plötsligt böjer hon sig fram mot mig och kysser mig pÄ kinden. Viskande frÄgar hon om jag vill följa med henne hem. Hon berÀttar att hennes nya pojkvÀn, Martin, Àr nyfiken pÄ en trekant och gÀrna vill testa bs-lekar.

Fler

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

Följande historia utspelade sig sensommaren 2000.
Jag hade duschat klart och var klar för att dra. Jag var sen som vanligt. Hann inte dricka upp vinet, sÄ det fick stÄ kvar pÄ köksbÀnken. Jag plockade med mig nÄgra öl i stÀllet. KrÀftskivan började klockan 19 och nu var hon halv nio, inte sÄ farligt tÀnkte jag och lÄste dörren. Som tur var bodde Erik bara 50 meter frÄn mig.

Fler.

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Följande historia utspelade sig sensommaren 2000.
Jag hade duschat klart och var klar för att dra. Jag var sen som vanligt. Hann inte dricka upp vinet, sÄ det fick stÄ kvar pÄ köksbÀnken. Jag plockade med mig nÄgra öl i stÀllet. KrÀftskivan började klockan 19 och nu var hon halv nio, inte sÄ farligt tÀnkte jag och lÄste dörren. Som tur var bodde Erik bara 50 meter frÄn mig.

Födelsedagsfesten

Omröstning: 6.0/10 (2 röster lagda)

Det var min flickvÀn Marias födelsedag. Vi hade kommit överens om att hon skulle fÄ bestÀmma över mig hela dagen. Eftersom hon hade livlig fantasi sÄ vÀntade jag mig nÀstan vad som helst. FramÄt kvÀllen ringde det pÄ dörren. Jag gick och öppnade, utanför stod Anna och Martin. Ett par vi hade umgÄtts med lite dÄ och dÄ. Tydligen hade Anna och min flickvÀn pratat med varandra lite mer. Jag fattade snart att de inte hade kommit bara för att dricka kaffe. NÀr Anna tog av sig rocken sÄg jag att hon bara var iklÀdd vita nÀtstrumpor och en topp.

Första Advent

Omröstning: 9.5/10 (2 röster lagda)

Jag hade besök av en tjejkompis frÄn en annan stad, hon stannade en helg och vi hade jÀttekul, men pÄ söndagsmorgonen vÀckte hon mig ur mina vÄta drömmar och föreslog att vi skulle gÄ till kyrkan. Kyrkan sa jag, men jag gÄr inte i kyrkan jag tror inte pÄ Gud, men det Àr första advent dÄ gÄr man i kyrkan det Àr jÀttemysigt. Mycket motvilligt följde jag med, och vÀntade mig en mycket trÄkigt mÀssa, vi gick till en kyrka som var ganska fin som jag sÄklart aldrig hade varit inne i förut, inte hon heller för hon bodde ju egentligen i en annan stad.

HĂ€mnden

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

Jag kliver in genom dörren och lyssnar lite försiktigt. Jag och min fru Marie hade brÄkat pÄ morgonen. Det verkar lugnt sÄ jag hÀnger av mig ytterklÀderna i hallen. Marie dyker plötsligt upp frÄn köket. Hon ler mot mig och kommer fram och kysser mig snabbt pÄ munnen. Hon sÀger inget utan börjar bara knÀppa upp min skjorta. Efter skjortan Äker byxorna av och sedan kalsongerna. NÀr jag stÄr dÀr naken börjar jag nÀstan ana orÄd, men följer med henne nÀr hon tar min hand och leder mig in i vardagsrummet. DÀr inne vÀntar tre storvÀxta killar.

HĂ„rd sex!

Omröstning: 5.0/10 (1 röst lagda)

NÀr jag var 16Är trÀffade jag en tjej som var 20Är. Hon hette Lisa och hade kortklippt blont hÄr ganska stora bröst och en hÀck som var perfekt. Vi trÀffades pÄ en fest som min Àldre syster hade hemma. Just denna kvÀll blev jag lite onykter och satt mest i hörnet av soffan och drack ur en flaska öl. Det var dÄ hon kom fram och pratade med mig, hon sa att hon lÀnge velat prata med mig och tyckte att jag verkade mogen för min Älder. Vi pratade en stund om allt mellan himmel och jord, men efter en stund blev jag lite pissnödig och gick till toaletten.

Haremets juvel

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Dofter frÄn eteriska oljor och dyrbara parfymer fyllde mina nÀsborrar. Mörka, exotiska ögon kikade fram över regnbÄgsskimrande slöjor. Vi lÄg allihop utstrÀckta över vÄra kuddar och dynor. LÀttjefullt borstade vi varandras hÄr, omfamnade varandra som systrar i vÄr kvinnlighet. Varje kvinna var vacker pÄ sitt eget, personliga sÀtt. Rund och mjuk, smÀrt och elegant, stor och kraftfull - oÀndligt ÀlskvÀrda. Ett mÄngfald av kvinnor fyllde rummet den hÀr varma, solbrÀnda aftonen.

Havanna

Omröstning: 3.7/10 (3 röster lagda)

Jag var pÄ ett stÀlle i Göteborg som var popis som heter Havanna dom har ett jÀttelÄng bardisk som gÄr genom hela stÀllet Ànda in med avbrott bara för nÄgra meter. DÀr stod jag och halsade en stor cider törstig som jag var etfter en stund pÄ dansgolvet, nÀr en kille började prata med mig. Jag trodde genast att han var bög, varför annars skulle han prata med mig?

hyresvÀrden

Omröstning: 10.0/10 (2 röster lagda)

Jag hyrde övervÄningen pÄ en villa strax utanför göteborg av ett gift par, Anders 48 o Jonna 39. Första kvÀllen blev jag inbjuden p ett glas vin, Àven deras dotter som bara var 15 fick ett halvt glas, sonen Peter 17 Är var ute pÄ fest.

I Bastun

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Jag Àr en kille pÄ 30 Är som har aldrig sett mig som homosexuell, men rÀtt nyligen var jag med om en grej som stÀllde allting uppochner. Jag gillar att bada bastu och dÄ vi har en pÄ jobbet, sÄ brukar jag gÄ dit. Problemet Àr att jag rÀtt ofta blir kÄt nÀr jag sitter i vÀrmen, men en snabb runk i duschen brukar lösa det problemet. Hursomhelst, jag var uppe och bytte om och gick in i bastun. Med en handuk under rumpan och en annan under huvudet sÄ lade jag mig ner en stund. Det Àr rÀtt skönt att ligga i bastun och svettas.

Jack och Annika

Omröstning: 4.7/10 (3 röster lagda)

Trots att det var jag som surfade in pÄ diverse sexsidor var det min fru Susanne som tag initiativet till en fantastisk sexupplevelse via Internet. Susanne hade utan min vetskap satt in en kontaktannons och efterlyste ett ungt par, helst under 20, som var frÀscha, utÄtriktade och som ville prova nÄgot nytt. Det var nÀr svaren strömmade in som jag förstod...

Jag och Stefan

Omröstning: 4.5/10 (2 röster lagda)

Fick kontakt med en kille som hette Stefan via en sida pÄ nÀtet.Han var sambo,men hade ett lÄngt och dÄligt förhÄllande.Han fick inte tillrÀckligt med sex av sin sambo,sÄ dom höll pÄ att göra slut.
I allafall sÄ trÀffades han och jag flera gÄnger,och efter ett tag sÄ bestÀmde vi oss för att trÀffa ett par.Men jag ville bara ha sex med tjejen,och bara lÄta hennes sambo se pÄ.
Vi Äkte till Sundsvall och umgicks med paret en stund,sen sÄ blev det dags för att gÄ till sÀngen.
Jag började att kyssa henne,och hon hade tagit av sig allt utom sina string.