Bondage

.Överraskningen.

Omröstning: 3.3/10 (4 röster lagda)

Klockan var tio pÄ kvÀllen nÀr jag Àntligen kom fram till det lilla hotellet dÀr jag skulle möta min pojkvÀn. Jag gick fram till receptionen och frÄgade efter mitt rum. Den söta flickan som arbetade dÀr log mot mig nÀr hon gav mig rumsnyckeln och ett litet rött kuvert.

15 Är och Ätta mÄnader

Omröstning: 4.4/10 (13 röster lagda)

15 Är och Ätta mÄnader. Alla tycker att jag Àr ett barn, tÀnkte hon. Varför kunde det inte vara november nu? Hon skulle fylla 16 den 11:e november och hon lÀngtade sÄ att hon kunde spricka. 16 Är, det lÀt magiskt och spÀnnande. Man blev vuxen dÄ. Fick lov att göra en massa som var förbjudet nu.
- Du fÄr vÀnta tills du blir 16.
Hur ofta hade hon inte hört det? Det kröp i hela kroppen pÄ henne. Hon skulle minsann visa dem. Det Àr ju för att jag ser ut som ett barn ocksÄ, tÀnkte hon. Hoppas att jag kan fÄ i alla fall lite mer bröst och former nÀr jag blir 16.

1:1 Saras vÀg till BDSM kap.1

Tags:

Omröstning: 4.0/10 (1 röst lagda)

Kapitel 1 av 8 i boken om Sara. Jag kommer att lÀgga ut 4 nÄgot förkortade kapitel. Boken Àr inte riktigt klar, sÄ kanske blir det fler kapitel, eller fÀrre.
MÄ sÄ gott,
Mastercarl
mastercarl@rock.com
-------------------------------------

Kapitel 1

Janne strÀckte sig efter telefonen.
-Hej, det Àr Sara. Janne funderade. Han kÀnde ingen Sara, ingen som kunde
tÀnkas ringa i alla fall.
- Hej du, Janne lÀt lite tveksam.
- Vet du vem det Àr?
- Inte precis, jag Àr lite osÀker, jag kÀnner flera Sara, men faktiskt inte nÄgon sÀrskilt vÀl.

A love story

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

Ett par dagar efter de omtumlande upplevelserna hos hypnotisören och hans tvÄ kvinnor ringde Saras bÀsta kompis Liza och frÄgade om hon hade tyckt om presenten.
- Joo, stammade Sara, men jag visste inte ?
- Jag vet, svarade Liza hastigt, kom hem till mej ikvÀll sÄ kan vi vÀl prata om det. Jag lÀngtar efter att fÄ trÀffa dej, tillade hon med lÄg röst och la pÄ luren.
Sara stod kvar med luren i handen. Hon bet sej i lÀppen och kÀnde en oro i magtrakten.

AffÀrsresan

Omröstning: 1.5/10 (2 röster lagda)

Jag hade lĂ€nge tittat efter henne, fantiserat, kallsvettats i hennes nĂ€rvaro, onanerat med bilden av den kvinnans former pĂ„ min inre bioduk. Ända sen min första dag pĂ„ kontoret drömde jag om henne pĂ„ avstĂ„nd, sĂ„g efter henne i korridorerna, det mörka hĂ„ret, den kĂ„ta munnen som ibland kunde se sĂ„ strĂ€ng ut, de fylliga formerna med bröst som ville sprĂ€nga ur de strikta, grĂ„ drĂ€kterna och benen som i höga klackar fick höfterna att svĂ€nga pĂ„ ett besvĂ€rande sexigt sĂ€tt.

After beach

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

Vi hade varit o badat hela dagen med ungarna ute vid stranden, en helt underbar dag med strÄlande sol och 23 grader i vattnet. Ungarna trivdes verkligen med vistelsen pÄ stranden och den goda lunch och fika vi hade med oss. Vi var lika mycket i vattnet som pÄ land. FramÄt 19 tiden pÄ kvÀllen hade vi packat ihop och Äkt hem. VÀl hemma plockade vi fram lite marinerad kycklingfile, vi gjorde lite potatissallad med fÀrskpotatis och vÄra egna örter. Blandade lite goda sÄser och drack lite kallt vitt vin. En perfekt dag höll pÄ att ta slut.

Anders och Marie del 2

Tags:

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Anders och Marie del 2
Jag sÄg bÄdas förvÄnade ögon pÄ mig och nÀr jag sedan sa.
? Marie gÄ och öppna, nu.
SÄ for Anders upp pÄ knÀ och försökte resa sig. Jag gav honom dÄ en spark pÄ ena skinkan och sa.
? Heter du Marie nu lilla fröken? Stanna du hÀr eller kryp in pÄ muggen och göm dig.
Varvid Anders kröp ivÀg mot badrummet sÄ fort han kunde. Jag sÄg att Marie letade efter nÄgot att skyla sig med varvid jag sa.
? Sa jag inte till dig att öppna, inte att fara runt som en vettvilling och leta?

Anders och Marie del 3

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Anders och Marie del 3
Jag sÄg hur Marie försökte resa sig men sa till dom bÄda.
- FortsÀtt att Àta ni behöver all den nÀring ni kan fÄ, jag öppnar.
Jag gick fram till dörren och tittade ut genom titthÄlet. DÀr ute stod flickan som besökte oss för en stund sedan i sin hotell uniform och bet sig i underlÀppen. Hon sÄg nervös ut och hon trampade runt lite dÀr hon stod och sÄg i det nÀrmaste lite kissnödig ut.
NÀr jag sÀtt henne vÄndats en stund och det sÄg ut som om hon var nÀra att gÄ slet jag upp dörren snabbt pÄ vid gavel och sade med barsk röst.

Andra Sidan, del 1

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Vad var det som hade hÀnt med min kompis Sandra? Var hade hon tagit vÀgen? Samtalet med hennes sambo hade varit mycket konstigt. Och varför hade hon inte talat om för mig att hon slutat pÄ sitt jobb? Jag skulle bli tvungen att ringa hem till dem igen.

Andra Sidan, del 2

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

Jag satt vid mitt skrivbord pÄ jobbet och tÀnkte tillbaka pÄ gÄrdagsnatten. Richard och jag hade Àlskat som besatta och han hade tagit mig till orgasm tvÄ gÄnger, det hade aldrig hÀnt med honom förut.

Andra Sidan, del 3

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

- Vad tyckte du om klÀderna?, sa rösten i telefonluren.
Jag satt vid mitt skrivbord pÄ jobbet efter helgen.
- Vad fÄr dig att tro att jag skulle ha testat dom?, svarade jag trotsigt.
- Du var hemma sjÀlv nÀstan hela helgen.
Det sög till lite i magen och jag började kÀnna en viss oro. Hur kunde han veta att jag varit ensam?
- Och?, svarade jag kort med ett försök till samma trotsiga tonlÀge. Men rösten bar inte riktigt.
- Och Sandra! Har du lÀrt kÀnna henne?
Det var ett jÀvla tjat om att lÀra kÀnna Sandra, tÀnkte jag. Men vÄgade inte sÀga det.

Anna, modell

Omröstning: 3.0/10 (5 röster lagda)

DÄ Annas konsumtionsvilja var nÄgot större Àn det studiebidrag som landade pÄ hennes konto varje mÄnad hade hon sedan en tid sett sig om efter sÀtt att tjÀna lite extra pengar.

Annas natt 2.

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Efter att Anna pustat ut sÄ visades hon till duschen och dÀr mötte jag henne. Hon sÄg pÄ mig och viste inte riktigt vad hon kunde vÀnta sig för reaktion. Med oroliga ögon synade hon mig och vÀntade.
? Fan va du va lÀcker!
Anna log. Det var de hon ville höra, en bekrÀftelse pÄ att det som hÀnde var okej med mig. Jag gick fram till henne och strök hennes kind. Anna slöt ögonen.

Annas natt Del 1.

Omröstning: 3.3/10 (3 röster lagda)

En lÀngre tid hade jag och min sambo fungerat mindre eller inte alls i sÀngen. Tiden fans liksom inte dÀr och om det fanns tid sÄ fanns det inget sug. NÀr vi fick barn sÄ blev det de första Ären lite si och sÄ med sexlivet och den trenden höll i sig. PÄ senare tid sÄ började jag att kÀnna avsaknad. Jag prövade vid flera tillfÀllen att prata med henne om detta men hon förstod inte riktigt hur jag menade. Det Àr kanske inte konstigt efter som hon inte kÀnde nÄgon saknad av sex.

Annas natt del3.

Omröstning: 6.3/10 (3 röster lagda)

Annas natt del 3.
Vi vaknade efter nÄgot som vi trodde var timmar av att det var nÄgon som knackade pÄ vÄr dörr. PÄ trötta ben gick jag till dörren och öppnade. Utan för stod en bedÄrande blondin och sa att madam get henne i uppgift att vara vÄr personliga betjÀnt. Anna satte sig upp i sÀngen och tittade pÄ blondinen.
- Du tÀnker vÀll inte lÄta den lilla söta varelsen stÄ dÀr ute!
Jag klev Ät sidan och hon klev in. Anna studerade henne frÄn topp till tÄ och verkade gilla det hon sÄg.
- Vet ni vad? Jag tror att jag skulle behöva ett bad! Skulle du kunna fixa det?

Annas pappa

Omröstning: 4.5/10 (2 röster lagda)

Hon satt ensam hemma den dÀr kvÀllen i juni och hon bad mig komma över och se pÄ Titanic med Leonardo Dicaprio och dÀrefter sova över. Eftersom jag inte hade sÄ mycket annat för mig den dÀr ljumma lördagskvÀllen sÄ tackade jag gÀrna ja till det.

Annorlunda Behandling

Omröstning: 5.5/10 (2 röster lagda)

En regnig höstdag, nÀr jag satt i skolbÀnken under en fruktansvÀrt trÄkig mattelektion och ritade hjÀrtan och skrev smÄ söta dikter i min allmenacka, blÀddrade jag förbi sidan med dagens datum och slog mig förskrÀckt över munnen. Det var idag som jag skulle fÄ min helkroppsmassage!

AnstÀllningsintervjun

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

NÀr jag vaknade pÄ morgonen sÄ visste jag att jag bara mÄste fÄ jobbet jag skulle pÄ intervju om. Jag kÀnde pÄ mig att den hÀr dagen sÄ skulle nÄgot speciellt hÀnda.

AnstÀllningsintervjun

Omröstning: 4.0/10 (2 röster lagda)

Äntligen kallad till jobbintervju. Efter att varit arbetslös i 4 mĂ„nader, och sökt sĂ„ mĂ„nga jobb sĂ„ hade jag nĂ€stan gett upp hoppet.
SÄ ringde telefonen, idag klockan tre ska jag vara dÀr, ett assistentjobb. Precis det jag Àr ute efter.
Jag kommer ut ur duschen. Jag har inte sÄ lÄng tid pÄ mig nu. Tar pÄ mig ett par svarta stringtrosor, svarta stay-up, och min svarta spetsbh.
En kort grÄ-svart kjol som Àr rÀtt sÄ utmanande men ÀndÄ vÀlsofistikerad. En tunn benvit blus med korta Àrmar. NÄgot mer behövs inte i denna sommarvÀrme.

Äntligen

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Du hade bjudit hem mig till dig efter att vi hade chattat hett lÀnge ..du var nyfiken pÄ att trÀffa mig som Àr Àldre och mkt mera erfaren Àn dina jÀmnÄriga Àlskare ........
Jag skulle komma kl 14 pÄ lördagen, ringde pÄ men du var inte hemma.....vÀntade ett tag i trappen, dÄ hör jag snabba steg nerifrÄn ..du kommer upp ...Ä sÀger
- UrsÀkta att jag Àr sen, bussen kom sÄ sent
Sen nÀr vi kommer in sÄ sÀger du till mig att du mÄste kasta dig en snabbis i duschen ....och visar mig in i vardagsrummet Ä soffan sÄ lÀnge.

Äntligen fredag

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Äntligen fredag!

Är du inte ens vatten vĂ€rd?

Omröstning: 6.7/10 (3 röster lagda)

Jag gÄr med ovana sÄ fort dem höga klackarna tillÄter mej i rÀdsla för att inte komma till dej fort nog och dÀrmed missbehaga dej.
-Ja Freddan sÀger jag och stÀller mej framför dej dÀr du sitter i soffan med hÀnderna pÄ ryggen och blicken i golvet precis som jag blivit tillsagd.
Jag kÀnner din blick kritiskt granska min kropp som alltid. Jag hoppas innerligt att du Àr belÄten med hur jag ser ut och stÄr, minsta lilla fel och jag vet att jag fÄr sota för det.

Arbetsintervju

Omröstning: 9.0/10 (2 röster lagda)

Peter berÀttar:

Arrangerat möte

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Denna scen Àr av en natur som skulle klassas som olaglig sÄvida inte alla parters samtycke och godkÀnnande skulle finnas dokumenterat. Att vÄldföra sig sexuelt eller pÄ annat sÀtt krÀnkade pÄ annan person Àr enligt Svensk lag förbjudet och sÄdana handlingar bör aldrig uppmuntras av nÄgon. Det Àr min förhoppning att lÀsare av följande Àr fullt medvetna om ovanstÄendet endast anvÀnder sig av den pÄ sÀtt som faller in ramen för Svensk lag. Vidare Àr alla ev.

Att dressera en kvinna, del 10

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Catrine och jag satt och sÄg en lÄngfilm pÄ TV; jag i soffan och hon pÄ golvet. Det var en av alla dessa vardagskvÀllar man har i livet dÄ man Àr trött efter en dag pÄ jobbet och man orkar i princip inget mer Àn just sÀtta sig en stund framför TV:n. Catrine befann sig inte i dressyr och hade fullt normala klÀder pÄ sig. Byxor (faktiskt) och en tröja. Ingen orkar leva fjÀttrad hela tiden utan det blir vÀldigt mycket vardag ocksÄ. Men reglerna fanns dÀr hela tiden, det hade Ann-Sofie fÄtt kÀnna pÄ i kvÀll.

Att dressera en kvinna, del 3

Omröstning: 5.0/10 (2 röster lagda)

Telefonen ringde, det var Ann-Sofie. Det hade nu gĂ„tt flera veckor sedan vi trĂ€ffats och jag hade inte hört ett ljud ifrĂ„n henne pĂ„ hela tiden. Innan hon Ă„kt hem hade hon sagt att vi kanske inte kunde trĂ€ffas mer. Hon var gift och mĂ„ste satsa pĂ„ sin man och sitt arbete i Östersund, det var dĂ€r hon hade sitt nya liv.
- Jag kommer ner till Stockholm om tvÄ veckor, kan vi trÀffas?, frÄgade hon. Jag ska ner i jobbet och tÀnkte stanna över helgen.
- Jag vet inte, drog jag lite medvetet pÄ det.
- Jag har saknat dig, försökte hon.

Att dressera en kvinna, del 4

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Hon stod i dörröppningen och vÀntade pÄ vidare instruktioner. Ann-Sofie befann sig i dressyr.
Vi trÀffades nu regelbundet. Ann-Sofie kom ner till Stockholm sÄ ofta hon kunde, antingen var det i jobbet eller rent privat. Hon var mycket uppfinningsrik nÀr det gÀllde att komma pÄ olika anledningar för sina resor till sin man.

Att dressera en kvinna, del 5

Omröstning: 6.5/10 (2 röster lagda)

- Jag skulle ocksÄ behöva gÄ pÄ toaletten, sa hon försynt nÀr jag kom tillbaka efter mitt besök.
Vi satt och tittade pÄ TV, Ann-Sofie pÄ golvet och jag sittandes i en av fÄtöljerna. Det var sent nu och vi hade under kvÀllen avslutat en middag. Jag tog fram en stor glasskÄl som jag innan placerat under sidbordet bredvid min fÄtölj, stÀllde ner den pÄ golvet och sa ?VarsÄgod?.
- Du inbillar dig vÀl inte att jag....??
- Är det sĂ„ att det inte passar sĂ„ slipper du. Men vad du tĂ€nker göra istĂ€llet Ă€r ditt problem, för pĂ„ toaletten fĂ„r du inte gĂ„.

Att dressera en kvinna, del 6

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Ann-Sofie var pÄ ett strÄlande humör. Hon skuttade fram pÄ trottoaren som en nyutslÀppt kalv pÄ vÄrens första grönbete. Jag gick en bit bakom Ann-Sofie och hennes vÀn Catrine. Vi hade tagit oss in till stan för att shoppa och Ann-Sofie och Catrine hade inhandlat en del klÀder till sig sjÀlva. Nu var vi pÄ vÀg tillbaka till bilen för att Äka hem till mig och Ann-Sofie för en fika. Sedan Ann-Sofie blivit min kvinna och flyttat hem till mig hade lÀgenheten innanför tullarna blivit för liten, sÄ jag hade köpt ett hus en bit utanför stan dit vi flyttat in bÄda tvÄ.

Att dressera en kvinna, del 7

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Catrine dök upp pÄ utsatt tid. Jag hade valt ett litet lugnt kafé inne i stan med inte alltför mycket folk. Jag satt redan vid ett bord och nÀr Catrine fick syn pÄ mig kom hon fram och satte sig. Jag kunde se att hon tagit pÄ sig en kjol som jag instruerat. Den skulle vara kort och fick inte gÄ ner och tÀcka knÀna. Kjolen hon hade var verkligen kort, men det var inget uppseendevÀckande med den dÄ hon ocksÄ bar ett par tjocka, svarta strumpbyxor i bomull.