En LĂ„ng Resa 4

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

- Kapten.
Mirana kom stormande in genom dörren. Hon brydde sig sÀllan om dom seder som var brukliga i det militÀra. Som att man inte gick in hos en officer utan dennes tillÄtelse. Han visste inte om det var att hon inte respekterade armen eller om hon inte respekterade honom. I vilket fall sÄ hade han gett upp med att försöka fÄ henne att göra som han sade. För det första var hon inte i armen utan bara en utomstÄende som hjÀlpte armén. HjÀlpte var kanske rÀtt ord i det hÀr fallet. Det var praktiskt taget hon som skötte om allting hÀr omkring. BÄde hans arbete och sitt eget.
- Jag Àr snart klar, Mirana.
Han hade Ànnu inte hunnit klÀ pÄ sig klart. Flickorna hade inte mer Àn gÄtt innan Mirana kommit springande in.
- Jag tror att du mÄste se det hÀr sjÀlv Kapten. Jag berÀttar mer pÄ vÀgen.
- Jag kommer.
Han skyndade sig att fÄ pÄ sig resten av sin uniform och sedan följde han efter Mirana.
- Fyra soldater ÄtervÀnde aldrig igÄr. Efter lite efterforskningar visade sig att dom försvann frÄn ett vÀrdshus med en annan gÀst.
- En kvinnlig gÀst?
- En kvinnlig gÀst. Hon hade kommit med en ung man tidigare under kvÀllen och dom hade bokat ett rum pÄ vÀrdshuset.
- SĂ„ dom delade rum?
Han fann det lite underligt att en man och en kvinna tagit in pÄ ett vÀrdshus och delat rum och sedan hade kvinnan sprungit ivÀg med andra mÀn.
- Det verkar sÄ, Kapten.
- Och vars Àr soldaterna nu?
- Det Àr dit vi Àr pÄ vÀg, Kapten.
Dom gick ut frÄn huset och ut frÄn dom militÀra kvarteren och in till staden. Utanför ett stort hus stod tvÄ soldater pÄ vakt och han förstod att det var dit dom var pÄ vÀg. En av soldaterna öppnade dörren nÀr dom kom och Damer svarade pÄ deras honör med att göra en sjÀlv.
- Det Àr pÄ övervÄningen. Jag vill inte se det igen sÄ jag stannar hÀr nere.
Kapten Damer kÀnde lukten frÄn övervÀningen. Det var en lukt han inte kÀnt pÄ mÄnga Är. En lukt av död. Han hade saknat den lukten och den fick hans lungor att fyllas med liv. Det var nÀstan med förvÀntan han tog sig uppför trappan till övervÄningen.
NÀr han kom upp sÄ sÄg han snabbt vad lukten tidigare hade berÀttat om. Till höger fanns tre kroppar. En satt i en soffa och tvÄ lÄg pÄ golvet. Det verkade som en av dom hade suttit i soffan bredvid den andre men fallit ur den. NÀr han kom nÀrmare sÄg han Àven en fjÀrde ligga pÄ sÀngen. Dom vita sÀngklÀderna hade fÀrgats alldeles röda av mannens blod. Det var en hemsk syn men Àven ett mÀsterverk. Hans mage var redo att vÀnda sig ut och in men han kÀnde Àven en glöd brinna inom sig. Fyra döda soldater utan att nÄgon av dem hade visat minsta tecken pÄ motstÄnd. Kunde detta vara ett verk av en ensam kvinna?
Han gick nerför trappan till Mirana.
- Vars Àr flickan nu?
- Hon gav sig av tidigt, Kapten. Tillsammans med den unga mannen.
- Jag vill veta allt vi vet om dom bÄda. Vi ger oss ut efter dom sÄ fort som möjligt. Alea och Anea följer med mig och ytterligare tre soldater. Du mÄste stanna för att hÄlla stÀllningarna hÀr, Mirana. Skicka ett telegram till högkvarteret att vi tappat fyra man och Àr pÄ jakt efter dom ansvariga.
- Ja, Kapten.
Mirana sÄg lite besviken ut. Hon tog hand om alla mannar som om dom var hennes barn och en attack mot dom var en attack mot henne sjÀlv. Ingenting sÄdant hÀr hade hÀnt under hans tid i staden. Under sin tid som general sÄg han alltid död och förstörelse nÀr dom var ute i fÀlt men det kÀndes som sÄ lÀnge sen nu. Han försökte förstÄ vad som hade hÀnt men det fanns för mycket frÄgetecken att finna svar till. I alla fall var en jakt precis vad himlen berÀttat om. Nu visste han att det var en jakt pÄ tvÄ mördare. En jakt som skulle fÄ honom att vakna till liv igen.
****************************************
Erin och Ader hade drivit hÀstarna hÄrt hela morgonen men nu hade dom dragit ner pÄ tempot. HÀstarna mÄste orka resten av dagen. Erin hade inte sagt varför dom hade ridit ivÀg sÄ tidigt och Ader ville inte frÄga. Om det var nÄgonting som han behövde veta skulle hon berÀtta nÀr hon var redo. Dom hade ju trots allt bara kÀnt varandra i nÄgra dagar men det kÀndes som att det var flera mÄnader sen han hade lÀmnat hemmet. Allting hade gÄtt sÄ fort. Dom första dagarna hade han kÀmpat sig fram och sedan hade han trÀffat Erin och allting hade bara rullat pÄ.
Erin var inte sitt vanliga jag. Hon var nÀstan lite skamsen, som om hon försökte hÄlla sina inre demoner borta. NÀr solen var pÄ vÀg att gÄ ner passerade dom ett litet samhÀlle med ett vÀrdshus men Erin insisterade pÄ att dom skulle sova utomhus idag. Dom red förbi byn och stannade inte lÄngt dÀrifrÄn. Erin tillÀt inte Ader starta en eld men hon hade med sig bröd ifrÄn Klimtebo som dom knaprade pÄ. Dom lade sig sedan att sova och nÀr Ader lagt sig under sin filt kom Erin och kröp ner hos honom. Hon smekte hans kind men det blev inte mer Àn sÄ.
Under flera dagar förstsatte samma sak. Dom red sÄ lÀnge solen var uppe och varje kvÀll kröp Erin ner hos honom men gick inte lÀngre Àn till en öm smekning. Varje kvÀll blev Ader besviken att det stannade dÀr men han sov mycket bÀttre med Erins kropp tÀtt emot sin egen.
SÄ en sen eftermiddag kom ett kraftigt regnovÀder och till och med Erin ville ha nÄgonting med tak över huvudet. Dom kom till en ensam gÄrd med ljus i fönstren. En bonde mötte dom pÄ farstutrappan och vÀlkomnade dom till sin gÄrd.
- Vi har redan Àtit och det finns inte mycket rester men min fru kan koka ihop en stuvning. Mina flickor kan vÀrma vatten till ett bad. Ni mÄste vara alldeles stelfrusna.
Det hade varit ett riktigt ruskvÀder ute och det var skönt att komma in till vÀrmen. Ett bad hade dom inte tagit pÄ vÀldigt mÄnga dagar och ett riktigt mÄl mat skulle absolut lyfta deras humör för vidare resande. Dom fick nÄgra enkla varma ullklÀder och kunde ta av sig sina kalla, blöta klÀder och blev serverade av en varm gryta. Efter maten blev dom ledda av en av bondens flickor till ett litet rum med tvÄ smÄ avlÄnga kar fyllda med rykande vatten.
Flickan var i Aders Älder och vÀldigt söt. Hon hade lÄngt mörkbrunt hÄr som rÀckte halvvÀgs ner efter ryggen och satt ihop i en flÀta. Hon var beredd att gÄ men Erin insisterade att hon skulle stanna och hon vÀnde sig blygt om nÀr Erin började klÀ av sig. Ader var alldeles för blyg för att börja klÀ av sig inte bara inför Erin utan ocksÄ inför en helt okÀnd flicka men en manande blick frÄn Erin fick honom att klÀ av sig samtidigt som han skylde sig det bÀsta han kunde innan trÀkaret och vattnet gömde honom.
NÀr Erin var naken vÀnde hon bondflickan mot sig och greppade hennes hÀnder. Hon styrde dom mot sin egen kropp och lÀt flickans fingrar glida jÀms med sin vackra, mjuka hud. Ader ville inte titta men lyckades inte vika undan blicken.
Erin gav flickan en lÀtt puss pÄ munnen och det verkade som om flickan smÀlte i hennes armar. Erin gick i sitt kar och flickan sjönk ner pÄ knÀ vid dess sida. Hennes hÀnder gled nu ivrigt över Erins bröst. Erin sjönk ner under vattnet en kort stund och sedan dök hennes huvud upp igen. Vattnet droppade frÄn hennes svarta hÄr och flickans lÀppar drogs mot Erins. Dom höll varandra i en lÄng kyss och nÀr den bröts suckade bÄda tvÄ. Erin höjde sin kropp litet sÄ att hennes bröst kom upp ur vattnet och flickan sjönk ner och tog hennes styva bröstvÄrta i sin mun.
Erin och bondflickans lek hade gjort mycket med Ader. Om han varit lite modigare hade han klivit in i deras lek men han vÄgade inte. Dessutom var han vÀldigt upphetsad pÄ tanken av vad flickorna skulle kunna göra. Inte ens i sina vildaste drömmar hade han tÀnkt pÄ att tvÄ flickor skulle kunna göra sÄna hÀr saker med varandra men nu nÀr han sÄg det med egna ögon galopperade hans sinnen. Han vÄgade inte röra sig i rÀdsla att dom helt plötsligt skulle upptÀcka honom och sluta.
Erin drog sin hand genom flickans hÄr. Flickans tunga smekte hennes bröstvÄrta. Hon Àlskade nÀr nÄgon rörde vid hennes bröstvÄrtor och flickan visste vad hon gjorde med sin flinka tunga. Erin förde ner sin hand mot sin fitta och en lÀtt beröring fick henne att dra ett djupt andetag av njutning. Hon drog flickan försiktigt i hÄret och deras blickar möttes. Erin drog henne till sig och dom kysste Ànnu en gÄng varandra passionerat samtidigt som dom bÄda stÀllde sig upp. Slingrande om varandra hamnade dom mot en vÀgg med en trÀbÀnk och dÀr bröt dom kyssen.
Erin halvt satt och halvt lÄg pÄ bÀnken med ett ben hÀngande utanför. Hon hjÀlpte flickan ner pÄ knÀ mellan sina ben och flickan tvekade en sekund innan en hand pÄ hennes huvud fick henne att falla med huvudet ner mot Erin. Flickans lÀppar mötte Erins nedre lÀppar och Erin tittade för första gÄngen bort mot Ader. Ader vek snabbt bort blicken och han kÀnde en hetta sprida sig i ansiktet. Erin skrattade och log glatt och tryckte pÄ flickans huvud sÄ hon kom nÀrmare. Ader tittade nyfiket och skamset tillbaka och dÄ Erin nu stÀngt ögonen och vÀnt bort huvudet kikade han över kanten pÄ sitt badkar för att fÄ njuta av Äsynen av Erin igen.
Erin stönade högt och viskade instruktioner till flickan som sÄg ut att följa dom. Erin strÀckte ner en hand för att röra vid sitt underliv och det fick henne att kasta vilt med huvudet och sedan dÀmpat skrika samtidigt som hennes kropp krampade. Flickan stÀllde sig upp och det sÄg ut som om hon funderade pÄ om hon skulle sÀga nÄgonting eller gÄ.
- Det dÀr var fantasktiskt.
Erin stÀllde sig upp och kysste flickan. Denna gÄng rodnade hon vilket hon inte gjort tidigare och Ader fann det en smula komiskt att hon rodnade nu.
- Vars ska vi sova?
- Vi brukar lÄta folk sova i stallet.
- LÄter bra tycker jag. Kanske kan du komma och hÄlla Ader sÀllskap en stund senare?
Flickan tittade ner i golvet och tittade lite försiktigt bort mot Ader.
- Jag ska försöka.
- Bra. Vi ska bara klÀ pÄ oss sen kommer vi in i stugan. Dom vill nog prata med oss innan vi lÀgger oss. Det Àr kanske bÀst om du gÄr först.
Flickan neg och gick ut. Erin tittade pÄ Ader med en glÀdje som han inte sett hos henne sen dom trÀffats. Hon snurrade runt och gick fram till Ader. Hon stÀllde sig pÄ knÀ och hennes blick vandrade över hans kropp som bara hade det lÀtt grumliga vattnet att gömma sig bakom. Hon log mot honom och lade huvudet mot badkarets kant och för en stund tittade hon bara pÄ hans knallröda ansikte men snart öppnade hon munnen för att sÀga nÄgonting men det tog ett tag innan hon fick fram nÄgra ord.
- Jag har tÀnkt mycket pÄ den dÀr natten, Ader. Den var speciell för mig. Men, sen dess har saker förÀndrats. Jag....
Hon avbröt sig och tittade förstrött ner i vattnet. Ader lade sin hand pÄ hennes huvud och strök över hennes hÄr.
- Det var speciellt för mig ocksÄ....... men jag vill inte att du ska mÄ dÄligt.
Erin log mot honom och hennes ögon tindrade. Ader visste inte riktigt vad hans skulle sÀga sÄ han lÀt bara sin sjÀl sjunka djupare och djupare in i hennes ögon.
- Du fÄr henne utav mig. Visst var hon söt?
- Inte som...
Hon skyndade sig att lÀgga ett finger över hans lÀppar och hyschade honom. Dom visste bÄda tvÄ vad han hade tÀnkt sÀga men kanske var det bÀttre att lÄta det vara osagt.
- Vi har ju trots allt en lÄng vÀg kvar att resa tillsammans, eller hur?
Hon tittade frÄgande pÄ honom. Han log lÀttat. Ett tag hade han börjat tro att dom kanske skulle resa Ät olika hÄll frÄn och med nu men nÀr hon sade att hon ville fortsÀtta söka lyckan med honom kÀnde han en lÀttnad komma över sig.
- Jag vill vara med dig, sÄ lÀnge du vill att jag ska vara hos dig.
Hon log ett Ànnu större leende Àn tidigare och det tindrade extra mycket om hennes mörka ögon. Hon greppade hans hand och höll den hÄrt mellan sina egna.
- Lovar du det?
- Jag lovar.
***************************************
Dom samtalade med sitt vÀrdpar under en kort stund innan dom blev visade ut till stallet. DÀr hade det bÀddats upp med filtar att ligga pÄ och med ett mjukt lager halm under. Dom verkade vara vana vid att ta hand om vilsna vandrare hÀr och bonden och hans fru verkade faktiskt uppskatta att Ader och Erin stannat vid hos dom. HÀstarna stod redan dÀr och dom hade fÄtt foder att Àta.
Regnet föll fortfarande tungt men taket höll tÀtt och kylan som frodades utanför hölls till stor del ute av vÀgarna. Dom hade precis börjat göra sig hemmastadda nÀr dom hörde ett svagt gnisslande och kÀnde en kall vindil komma över dom. Dom tittade bort mot den stora dörren och dÀr stod bondflickan som hjÀlpt dom tidigare.
Hennes hÄr hade blivit blött och det rann lite vatten nerför hennes ansikte. Hon tog sin sjal som hon haft över axlarna och torkade försiktigt bort lite vatten frÄn kinderna och pannan och sedan slÀngde hon ett nyfiket leende bort till Ader och Erin.
Flickan hÀngde av sig sjalen och gick sakta bort till Ader och Erin. Hon hade bytt klÀder och Ader tyckte att hon faktiskt sÄg mycket bÀttre ut Àn tidigare. Hon hade en tunn, blÄ sommarklÀnning som strÀckte sig till precis nedanför knÀna. Hon hade smÄ bröst men pÄ hennes spÀda kropp kunde inte Ader tÀnka sig annat Àn att det skulle se konstigt ut om dom var större.
Erin gick fram till henne och gav henne en puss pÄ kinden.
- Var snÀll mot honom.
Ader kunde inte höra vad Erin viskade Ät flickan men hon nickade Ät Erin slÀngde nÄgra blickar bort mot Ader. Erin och flickan kom tillbaka till Ader men Erin drog en filt runt sig och sprang ivÀg ut. Ader tittade frÄgande efter Erin men flickans leende fick honom snart att glömma henne.
- Jag tror inte att jag fÄtt veta ditt namn.
- Ser. Eller Seriam.
- Vilket tycker du bÀst om?
- Ser.
- Jag Àr Ader.
- Jag vet.
Hon tog hans hand och kramade den. Han glömde bort att andas och nÀr han vÀl lyckades chippade han efter den. Ser fnittrade Ät honom och han kÀnde att han rodnade i hela ansiktet. Hon förde hans hand mot sig och hjÀlpte honom att föra klÀnningens axelband Ät sidan. Hon stÀllde sig upp och klÀnningen gled ner mot hennes fötter. Hon stod helt naken pÄ mindre Àn en armlÀngdsavstÄnd och han kÀnde en underbar doft av rosor komma frÄn henne. Hon drog i hans hand och han stÀllde sig upp mittemot henne och hon slÀppte hans hand och letade sig istÀllet in med sina hÀnder under hans skjorta. Hon smekte över hans bara hud och tillslut drog hon av honom skjortan. Hon tittade gillande pÄ honom och bet sig i lÀppen samtidigt som hon log ett halvt leende.
Hon lossade hans byxor och dom sjönk ner till golvet. Sen kramade hon honom och att kÀnna hennes nakna kropp mot sin egen fick det att snurra i huvudet och han kÀnde att blodet började strömma till hans lem. Han försökte trampa av sig byxorna men det verkade trassla sig och nÀr Ser sÄg vad han försökte göra gav hon honom en lÀtt knuff och han föll handgriptligt bakÄt i den mjuka halmen. Hon böjde sig ner och drog av honom byxorna och Älade sig sedan upp mot honom tills hon hamnade ovanför hans bultande kuk.
Hon tittade pÄ honom och mÄste ha sett nervositeten i hans ögon för hon fnittrade lite och sedan blÄste hon sensuellt ner pÄ hans lem. Den vÀxte sig större för varje stril av varm luft som gled mot den. Han kÀnde sin puls öka och att andningen blev tyngre. I hennes ögon fanns en glöd som skrÀmde honom. Hon hade blivit serverad ett byte och satt sina skarpa klor i det. Vad som gjorde honom Ànnu rÀddare var att han gillade det.
NÀr hans lem vÀxt sig stor och hÄrd greppade hon den. Hon tittade förundrat upp pÄ honom och gapade chockat som om hon inte förstod hur stor den var av att bara se pÄ den men av att greppa handen runt den fick henne att se den för vad den var. Hon verkade i alla fall inte bli avskrÀckt av den.
Hennes hand gled över hans ollon. Han var inte sÀker pÄ om han skulle göra nÄgot speciellt sÄ han gjorde ingenting. Han lÄg bara och tittade upp i taket och ibland ner pÄ vad hon gjorde. Hon gjorde inte heller sÄ mycket men det hon gjorde hade stor effekt pÄ honom och njutningen fick hela hans kropp att komma till liv.
Hon slutade och satte sig upp och Ader skulle göra detsamma men hon la en hand pÄ hans bröstkorg och lutade sig över honom. Hon satte sig pÄ hans mage och tittade pÄ honom lite klurigt. Hon strÀckte sig bakÄt med ena handen och greppade hans kuk igen. Hon lutade sig mer framÄt sÄ att hon lyfte frÄn honom och nÀr hon lutade sig tillbaka gled Aders hÄrda kuk in i Seriam. BÄda stönade nÀr ollonet gled in men hon klarade inte mycket mer innan hon var tvungen att stanna. Han sÄg hur hon andades tungt och hade ett tveksamt leende pÄ lÀpparna. Kanske var det han som fÄtt överhanden nu.
Han la en hand pÄ hennes axel och tryckte till. Hon sjönk hela vÀgen ner pÄ hans kuk och hon stönade högt och grinade illa. Hon sÄg lite chockat pÄ honom och han tog tillfÀllet i akt och tog kommandot Ànnu mer. Han lyfte hennes höfter lite och sedan tryckte han sitt underliv uppÄt. Hon grinade varje gÄng han tryckte uppÄt men ett litet leende fanns ocksÄ pÄ hennes lÀppar. Ader försökte öka tempot men det var svÄrt och han kÀnde att han var tvungen att hitta pÄ nÄgonting annars skulle Ser ta kontrollen igen.
Han gjorde en hÄrd stöt uppÄt och Ser stönade till och han tog tillfÀllet i akt till att rulla runt i halmen sÄ att han fick henne under sig. Hon gjorde nÄgra försiktiga stötar men började öka tempot. Ser stönade för varje stöt och det eggade Ader att gÄ hÄrdare, snabbare och med lÀngre stötar. Ser verkade vara smÄtt besvÀrad men det gick inte att ta fel pÄ hennes anstrÀngda andning att detta var precis vad hon hoppats pÄ nÀr hon accepterat Erins inbjudan.
Ser greppade hÄrt om Aders armar och kramade dom hÄrt. Hela hennes kropp spÀndes för bara ett ögonblick och hon gnydde till. Ader visste inte vad han skulle göra men dÄ hennes kropp spÀndes en gÄng till skrek hon till och kom sen pÄ sig och höll för munnen. Det var absolut ett skrik av njutning men Ader förstod att hon var orolig att hennes far hört det och nu skulle komma och se till sÄ att allting var i sin ordning med sina gÀster. Ader satte sig upp och flickan gjorde likadant.
- FörlÄt. Jag förstörde allting nu. Jag blev bara lite rÀdd.
- Det gör inget.
- Men det var jÀtteskönt. Det var det verkligen. Ni kanske vill stanna en dag till. Far skulle nog inte ha nÄgot emot det.
Hon bet sig sjÀlv i lÀppen och Ader ville först sÀga att dom skulle göra det men tanken pÄ Erin fick honom att komma ihÄg att dom var pÄ vÀg nÀgonstans. Vars var fortfarande ett mysterium, i alla fall för Ader.
- Jag tror nog att vi mÄste ge oss av imorgon.
- Jag förstod det. LÄt mig i alla fall hjlÀpa dig med det dÀr.
- Det behövs inte.
- Jag insisterar. Det var ju dÀför jag kom hit. StÀll dig upp.
Ader stÀllde sig upp efter lite tvekan. Ser smekte han över lÄren och greppade sedan hans kuk. Den var fortfarande hÄrd men hon runkade den nÄgra gÄnger sÄ den skulle bli Ànnu hÄrdare. NÀr hon gjort det tog hon in den i munnen och började suga. Hon gungade fram och tillbaka och kuken gled mellan hennes lÀppar.
Det var andra gÄngen han fick vara med om nÄgonting som detta. Första gÄngen var med Erin en mörkkvÀll ute i skogen och han hade lÀngtat efter att fÄ vara med om nÄgonting liknande igen. Han sÄg att detta var nÄgonting han skulle kunna göra mer ofta. TvÄ mjuka lÀppar, en strÀv tunga och en sugande mun var den perfekta avslutningen pÄ ett underbart samlag.
Han njöt till fulla och kÀnde nÄgonting byggas upp inom honom. Han kÀnde muskler han inte kÀnt förut spÀnnas och han kunde inte röra sig. Det verkade som om hon mÀrkte pÄ honom att han var nÀra att komma för hon började suga honom hÄrdare och runka honom snabbare och han kÀnde hur en första strÄle sperma sprutade ut och att han fortsatte pumpa flera strÄlar till in i Seriams mun. Styrkan lÀmnade hans ben och han tog tag i huvudet pÄ Ser och satte sig ner. Han log mot henne och hon skrattade lite tillbaka, stolt över vad hon lyckats göra med honom.
- Jag ska nog gÄ nu. Lycka till pÄ eran resa och om du nÄgonsin kommer tillbaka hit sÄ ska jag vÀnta pÄ dig.
- Tack, men jag tror inte att jag kommer tillbaka hit nÄgongÄng mer.
- DÄ fÄr jag vÀl leta upp dig nÄgon annanstans.
Hon fnittrade Ät honom igen och han försökte le men det gick liksom inte.
- Vi kan vÀl alltid hoppas att vi trÀffas igen.
- Vi fÄr se. jag mÄste nog gÄ nu. Erin vill nog komma tillbaka.
- Hej dÄ.
- PĂ„ Ă„terseende.
Hon pussade pÄ hans ollon och började efter det att klÀ pÄ sig. Ader sÄg nÀr hon trippade ut i regnet igen och sedan la han sig ner igen. Han mÄste fÄ en stund att hÀmta andan pÄ.
**********************
Erin drog filten tÀtt runt sig. Regnet föll tungt och det kyllde ordentligt om hennes bara fötter. Bonden stod med en lykta och vÀntade pÄ henne. Hon gick dit med nedslagen blick men hon kunde kÀnna hans blick brÀnna genom klÀderna och inpÄ hennes bara hud. NÀr hon var framme la en hand bakom hennes rygg och knuffade henne framför sig in i huset.
- Jag sÄg att Seriam gick in i ladan. Vad har ni tuttat i henne?
Hon tittade pÄ honom i ögonvrÄn. Han verkade vÀldigt uppreted över att hans dotter smygit in till dom i stallet och nu var ensammen dÀr med en för honom helt okÀnd ung pojke. Fast det verkade inte vara viktigare Àn att han fick sin betalning för att dom fick bo hÀr. SÄ var det alltid med bönderna. Dom ville inte ta emot pengar frÄn en flicka sÄ dom sÄg till att dom fick betalning pÄ annat sÀtt istÀllet.
Han ledde henne in i kÀket och dÀr öppnade han en dörr och dom kom in i ett nytt rum. NÀstan hela rummet fylldes av en stor sÀng och Erin sÄg bondfrun sitta pÄ sÀngen. Erin blev lite chockad, hon hade aldrig varit med om att nÄgon bonde skulle ha sin hustru med sig.
- Hon vill bara se pÄ.
Han tog Erins filt och hÀngde den pÄ en stol.
- Du förstÄr, det finns saker som jag inte vill göra med honom som han Àr vÀldigt förtjust i.
Bondfrun hade stÀllt sig upp och gick sakta mot Erin. Bonden drog i skjortan som hon hade fÄtt lÄna tidigare och nÀr han kom till hennes armar strÀckte hon dom upp i luften. NÀr den var borta var bondfrun böjd framför hennes fötter och verkade leta efter nÄgot under sÀngen. NÀr hon stÀllde sig upp sÄg Erin att det var ett kÀrl men hon sÄg inte vad det var i. Bonden drog ner henens byxor och böjde sig ner bakom henne för att lyfta hennes fötter och ta bort byxorna helt och hÄllet. Han stÀllde sig inte upp utan smekte över hennes skinkor först.
- Han Àr helt besatt av rumpor men jag vill inte ta den i det hÄlet sÄ för att komma undan kom vi överens om det hÀr. Han fÄr ta alla flickor som kommer till gÄrden, men bara i rumpan.
Erin bet ihop. Det var verkligen konstiga mÀnniskor som bodde ute pÄ landsbygden. Det var vÀl en del av charmen med att vara ute pÄ resor. Man visste aldrig var för konstiga typer som man skulle fÄ trÀffa.
Dom hjÀlpte henne bÄda upp i sÀngen och dÀr fick hon stÀlla sig pÄ alla fyra. Frun satte handen i krukan och nÀr hon tog upp handen fanns det nÄgonting klibbigt pÄ den. Hon kom upp bredvid Erin och satte en klick mot Erins anus och kylan fick henne att rysa. Bonden kom upp naken bakom henne. Hon förstod inte hur han hade fÄtt av sig klÀderna sÄ snabbt. Kanske var det lÀngesen en flicka senast stannade till.
Bonden satte sin kuk mot Erins anus och började trycka pÄ. Han tryckte pÄ och stönade högt men han tog sig inte riktigt in. Hon kÀnde hur han tog i lite extra och dÄ gav hennes ringmuskel med sig och hans ollon gled in och hon kÀnde hur hennes anus kramade Ät hÄrt runt honom och Erin lutade sig framÄt för att kunna bita i tÀcket som lÄg pÄ sÀngen. Hon kÀnde hur han lutade sig mot henne och sjönk djupare in. Att det gick sÄ sakta gjorde det Ànnu mer smÀrtsamt och nÀr han tillslut stannade kunde Erin Àntligen slappna av och andas ordentligt.
Men hon fick inte lÄng tid att lugna ner sig. Bonden stÀllde sig i en mer bekvÀm position och sedan började han dra sig ur henne. Lika sakta som nÀr han först trÀngt sig in gled han ut. Det som bondfrun kletat pÄ henne gjorde faktiskt sÄ att han kunde ta sig in och ut smidigare. NÀr han nÀstan var ute och hon började kÀnna anspÀnningarna frÄn nÀr bondens ollon vidgade hennes anusring sÄ Àndrade bonden tvÀrt riktning och han gled snabbt in igen tills hans kropp slog mot hennes och skickade henne framÄt och hon tvingades spÀnna sig för att inte falla.
Bonden fortsatte glida sikta utÄt och sedan trÀnga in henne snabbt och hÄrt igen. Hon lÀrde sig att hÄlla emot sÄ att nÀr han slog emot henne sÄ var hon vÀl förberedd pÄ kraften som puttade henne framÄt. Bonden mÀrkte att hon klarade av hans anstormning och hennes stön vittnade om att hon gillade det. Han tog det som ett tecken att öka tempot. Inom nÄgra stötar ökade hans kraft och tempo. För varje stöt gled hans snabbare ut och sedan hÄrdare in. Erin blev rÀdd för hans kraft. NÀr han slog emot henne hade hon svÄrt att hÄlla sig kvar fastÀn hon var beredd och hon fick flera gÄnger flytta sina hÀnder framÄt för att ha en chans att hÄlla emot nÀsta stöt. Hon kom nÀrmare och nÀrmare till att ligga ner och bonden verkade inte gilla det för plötsligt stannade han med sin kuk lÄngt inne i Erin.
Han greppade runt hennes midja och lyfte henne sĂ„ att hon stod ordentligt pĂ„ knĂ€ igen och sedan tryckte han hĂ„rt mot hennes ryggslut sĂ„ att hon tvingades svanka mer Ă€n hon trodde att hon skulle klara av. Bonden tog sedan nĂ„gra steg fram sĂ„ att han stod rakt ovanför hennes rumpa. Nu behövde han bara böja och strĂ€cka pĂ„ benen för att ta sig in och ut ur hennes trĂ„nga anal hĂ„l. Det blev inte mer vĂ„ldsammt nu och hon kunde njuta till fullo nu. Även bonden verkade tycka att detta var skönt för hon hörde hans höga stön och glada rop om hur skönt det var.
Snart började bonden ocksÄ sÀga att han skulle komma snart. Erin försökte krama Ät extra mycket med sina muskler runt hans kuk och det verkade ha den rÀtta effekten för dÄ tryckte han till hÄrt nerÄt och hon kÀnde hur hans varma sperma flödade in i henne.
Bonden stÀllde sig upp och satte sig ner pÄ sÀngkanten. Erin lÄg kvar. Det vÀrmde skönt inne i henne men hon var lite öm och det sved nÀr hon försökte röra sig sÄ hon lÄg kvar. Hon sÄg hur bondfrun stÀllde sig mellan bondens ben och tog hans kuk i sin mun och sög pÄ den. Hon stÀllde inte upp pÄ att ta den i rumpan men hon kunde visst slicka den ren efter att gubben haft den i nÄgon annan flickas röv. Hon gjorde det med stor iver och nÀr hon fÄtt den ren la hon sig bakom Erin med huvudet under Erins underliv.
- SÀtt dig ner sÄ ska jag göra dig ren ocksÄ.
Erin tyckte det lÀt konstigt men satte sig ner och Bondfrun hjÀlpte henne komma rÀtt sÄ att hennes rosett mötte Bondfruns lÀppar. Det var skönt att kÀnna hennes lÀppar mot det ömma och nÀr hon började leta sig in med tungan stönade Erin. NÀr tungan Äkt in en liten bit kÀnde Erin att bondfrun började suga kraftigt och det varma inne i Erin Äkte ur henne och in i munnen pÄ bondfrun. Erin förstod inte vad som gjorde det men helt plötsligt kÀnde hon att en orgasm var nÀra och nÀr Bondfrun vickade pÄ sin tunga inne i Erin sÄ skakade hela Erins kropp och hon guppade i takt med orgasmens vÄgor som vÀllde över henne.
Erin gick av och började klÀ pÄ sig. Ader och flickan mÄste vara klara snart dom ocksÄ och hon ville inte att flickan skulle se henne i huset med bonden. Kanske skulle hon dÄ sÀga nÄgonting till Ader och det sista hon ville var att sÄra honom sÄ att han lÀmnade henne.
- Tack för din hjÀlp.
Det var bondfrun som sa det. Bonden tittade bara pÄ henne med ett kÄtleende. Erin nickade tills svar och skyndade sig sedan ut ur huset med filten svept om sig. Ute regnade det inte lika kraftigt som tidigare men Erin satte sig pÄ trappan utanför och vÀntade pÄ att flickan skulle komma ut. Det dröjde ett kort tag innan hon kom ut och hon gick blygt förbi Erin och ville inte titta henne i ögonen. NÀr hon försvunnit in i stugan sÄ sprang Erin snabbt mot stallet och öppnade dörren. DÀr inne var det varmt men hon sÄg inte Ader nÀr hon först tittade sig omkring. Hon sprang fram till dÀr dom legat tidigare och dÄ sÄg hon honom ligga dÀr alldeles naken och sovandes. Erin la sin blöta filt Ät sidan och tog en ny istÀllet. Hon lade sig ner halvt ovanpÄ Ader och drog filten över bÄde sig sjÀlv och Ader. Hans hjÀrtslag vaggade henne till sömns.