En annorlunda klippning

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Det var lördag eftermiddag mitt i sommaren och senare pÄ kvÀllen skulle jag pÄ inflyttningsfest hos en gammal polare som precis flyttat till stan. Jag hade sjÀlv flyttat till Malmö rÀtt sÄ nyligen. Efter att ha pluggat i 3 Är pÄ en mindre ort var det kul att komma till en större stad. Jag var nu 23 Är och jobbade pÄ ett café. Som kille i mina bÀsta Är var det ett riktigt behagligt jobb dÄ de flesta som kom dit var tjejer i övre tonÄren.
Jag var i stort behov av en klippning. HÄret sÄg ut som en höstack och behövde omgÄende vÄrd, sÄ jag gick genom stan och höll ögonen öppna efter en frisör som hade lördagsöppet och drop-in eftersom jag hade glömt bort att boka nÄgon tid. Ett envist kliande i skrevet störde mitt sökande nÄgot. TvÄ veckor tidigare hade jag provat att raka pungen efter att ha diskuterat Àmnet intimrakning med en tjejkompis. Hon sjÀlv hade enbart en liten triangel pÄ venusberget och tyckte att jag skulle prova att trimma lite. Vad hon inte berÀttade var att nÀr man vÀl har börjat raka sig sÄ Àr man nÀstan tvungen att fortsÀtta! TvÄ veckors stubb river ganska sÄ duktigt pÄ insidan av lÄren och jag kom pÄ mig sjÀlv med att stÀndigt rÀtta till kalsongerna.
PÄ en mindre sidogata upptÀckte jag en liten frisörsalong jag inte lagt mÀrke till tidigare. Det stod "Lördagsöppet 10-15" pÄ fönstret och klockan var nu 14.30. Min lyckodag idag tÀnkte jag och klev in. Hoppas bara de har tid för en snabb klippning.
Salongen var helt tom för tillfÀllet men dörren hade plingat till nÀr jag öppnade den och ut frÄn ett rum bakom disken kom en tjej i 25-ÄrsÄldern. Hon var verkligen vacker. Lite utlÀndskt, förmodligen sydlÀndsk, utseende med mörkt rakt hÄr som rÀckte lÄngt ner pÄ ryggen. Hennes ögon var mörka och framhÀvdes av hennes lÄnga ögonfransar. Hon var kanske 1.70 lÄng, smal och solbrÀnd med medelstora bröst. Hon var klÀdd i ett orange linne som visade magen och hennes piercade navel och ett par vida mossgröna byxor. Hennes slÄende utseende gör mig genast glad. Att bli klippt Àr oftast vÀldigt behagligt och det blir inte sÀmre av att det Àr en vacker tjej som gör det.
"Hej, vÀlkommen. Jag heter Maria. Vad kan jag göra för dig?"
Jag sÀger att jag behöver en klippning och hon visar mig till en stol lÀngre in i salongen. Hon stÀller sig bakom mig och drar fingrarna genom mitt hÄr för att se hur lÄngt det Àr. Hennes hÀnder Àr svala vilket Àr vÀldigt skönt dÄ hettan utanför varit nÀstan outhÀrdlig. Under tiden som hon drar fingrarna genom hÄret sÄ studerar hon mig i spegeln framför oss med en allvarlig min. Stubbet pÄ pungen river och kliar sÄ jag vrider mig lite i stolen för att lindra det.
"Är det nĂ„got som Ă€r fel?"
"NejdÄ...", svarar jag, plötsligt lite generad. Tydligen skruvade jag pÄ mig mer Àn jag trodde.
Maria skrattar till av plötslig insikt. Hennes skratt klingar vÀldigt vackert och hennes leende visar en rad vÀldigt vita tÀnder.
"Det kanske Àr fler stÀllen som behöver en trimning? Jag kÀnner igen symptomen dÄ jag sjÀlv inte alltid hinner raka mig dÀr nere. Kliandet kan göra en galen!" utbrister hon och ler. Jag Àr förvÄnad över hennes öppenhet, men av hennes lÀtta brytning gissar jag att hon inte blivit smittad av den svenska stelheten Ànnu.
"Det var ett par veckor sen sÄ jag fÄr nog ta ett par drag med hyveln", sÀger jag lite skÀmtsamt och ler tillbaka.
"Vi kan ordna det hÀr om du vill? Vi utför all sorts klippning, Àven intim."
Jag hade hört talas om att man kunde fÄ könshÄret klippt och ansat pÄ andra stÀllen men det brukar mest vara piercing- och tatuerarstudios, inte en till synes vanlig frisörsalong! Men Maria sÄg fullkomligt allvarlig ut och jag tÀnkte inte ens tanken att en sÄ vacker tjej skulle stöta pÄ mig.
"Vi kan ordna det innan den vanliga klippningen. Ta av dig byxorna och kalsongerna och sÀtt dig igen."
Min första impuls Àr att tacka nej och nöja mig med en vanlig klippning, det kÀndes vÀldigt genant att klÀ av sig, speciellt inför en sÄn vacker tjej. Men tanken pÄ hennes svala hÀnder mot mitt organ Àr bara för mycket att motstÄ sÄ jag tar av mig skorna följt av byxor och kalsonger. NÀr jag sÀtter mig igen kÀnns det svarta lÀdret i stolen kallt mot min bara rumpa. Maria hÀmtar rakprylar och sÀtter sig pÄ huk framför mig med knÀna pÄ en kudde som hon ocksÄ hÀmtat.
"Hur vill du ha det? Helt rakad pung och lÀtt ansat ovanför roten?"
"Mmmm...", nickar jag jakande och hon börjar massera in pungen med raklödder. Vid den första kontakten med hennes svala hÀnder inkladdade i raklödder drar pungen ihop sig lite jag blir helt varm om nacke och kinder. Jag har glidit fram lite i stolen för att hon ska komma Ät ordentligt och mina pungkulor hÀnger fritt nÀr hon smörjer in undersidan av pungan. Jag kÀnner den första pirrande kÀnslan av att min kuk börjar resa sig. Maria tar hyveln och börjar raka med van hand. NÀr hon ska raka sidorna lyfter hon undan min kuk med lÀtt hand för att komma Ät. Jag kÀnner att det börjar rycka ordentligt i min nu halvstyva kuk och kÀnner mig tvingad att sÀga nÄgot om det.
"Jag mÄste vara Àrlig, du tror vÀl inte att jag kan hÄlla mig slak under en sÄn hÀr behandling?"
"Det gör inget, det blir faktiskt bara enklare att komma Ät dÄ. Försök att slappna av." sÀger hon lugnt.
Hon trycker min nu styva kuk uppÄt för att komma Ät undersidan, precis dÀr roten möter pungen. Plötsligt kramar hon Ät runt kuken med hela handen och sakta drar förhuden nerÄt sÄ att ollonet visar sig helt och hÄllet. En droppe av försaft sipprar fram pÄ toppen av kuken. Hon tittar upp och ser mig djupt i ögonen samtidigt som hon gnider ut kuksaften över ollonet med tummen i lÄngsamma cirklande rörelser. Jag undslÀpper mig ett litet stön av vÀllust och hon ler mot mig. Precis nÀr jag Àr helt sÀker pÄ att hon verkligen vill nÄgot sÄ slÀpper hon min styva kuk och reser sig upp. Hon tar upp en fuktig handduk frÄn vagnen bredvid oss och baddar pungen för att fÄ bort resterna av raklödder.
"SÄdÀr, nu Àr den len och fin igen. Nu gÄr vi vidare till klippningen."
Jag kÀnner mig lite lurad, brukar den hÀr tjejen verkligen göra sÄ hÀr med alla kunder? Kuken stÄr för fullt och jag Àr oerhört kÄt, men Maria börjar plocka med saxar och dylikt och visar inga tecken pÄ att vilja fortsÀtta den underbara behandlingen av min mandom. Med en suck strÀcker jag mig efter byxorna för att klÀ pÄ mig men Maria sÀger att det Àr bÀst att lÄta det lufta i nÄgra minuter efter att man har rakat.
"Lita pÄ mig, jag Àr proffs", sÀger hon med ett litet skratt. "SÀtt dig hÀr borta nu sÄ ska vi tvÀtta hÄret pÄ dig."
Även om det kĂ€nns lite pinsamt att gĂ„ omkring med kuken i vĂ€dret sĂ„ sĂ€tter jag mig halvliggande vid det nackformade handfatet av porslin och lutar mig tillbaka.
"Sara, kan du hjÀlpa till hÀr?!" ropar Maria mot rummet bakom disken.
Ut kommer en slÄende vacker blondin. Hon Àr nÄgot kortare Àn Maria och ganska sÄ kurvig utan att vara tjock. Hon kan vara högst 18. Stora fasta bröst pressas upp av den rejÀlt urringade blusen utan axelband. Hennes hÄr böljar sig i stora lockar över axlarna och hennes fylliga lÀppar lyser skarpt röda. Förutom den tunna röda blusen sÄ har hon bara ett par korta jeansshorts pÄ sig. Hon gÄr barfota och hennes tÄnaglar Àr mÄlade i samma röda nyans som lÀpparna.
"Sara ska bara schamponera dig innan vi börjar med klippningen", sÀger Maria.
Den yppiga blondinen som tydligen heter Sara lutar sig över mig och börjar skölja hÄret pÄ mig. Hon doftar lÀtt av parfym och hennes bröst Àr bara ett par decimeter frÄn mitt ansikte. Det Àr tydligt att hon inte har nÄgon BH pÄ sig dÄ man skymtar bröstvÄrtorna genom tyget. Jag blir plötsligt oerhört medveten om min nakenhet men eftersom ingen av tjejerna verkar bry sig om varken det eller mitt styva organ försöker jag slappna av och njuta av tillfÀllet. Maria gÄr bort till ytterdörren och lÄser den. NÀr hon ser min nÄgot förvÄnade blick sÀger hon förklarande "Vi stÀnger nu sÄ du blir vÄr sista kund för dagen".
NÀr Sara börjar massera in schampo i mitt hÄr sluter jag ögonen och slappnar av. Hon har vÀldigt mjuka hÀnder och hon masserar noggrant varje del av min hjÀssa. Plötsligt kÀnner jag en sval hand som sakta smeker min kuk. Maria sitter pÄ huk mellan mina ben och strÀcker nu fram tungan och smakar försiktigt pÄ mitt ollon.
"Är det skönt?" frĂ„gar hon och tittar upp mot mig. "Du trodde vĂ€l inte att jag skulle lĂ€gga ner sĂ„ mycket tid pĂ„ att fĂ„ din kuk fin utan att sjĂ€lv fĂ„ smaka pĂ„ den?" tillĂ€gger hon med ett litet leende.
Mitt sinne fylls av glÀdje och kÄthet. Allt jag hoppades pÄ under rakningen verkar nu bli sanning! FrÄn att bara cirklat med tungan över toppen pÄ kuken tar hon den nu i munnen och suger in den med ett smackande. Samtidigt som hon vÀxlar mellan att suga pÄ kuken och att slicka upp och ner lÀngs roten sÄ smeker hon min nyrakade pung med ena handen.
Sara har nu sköljt ur hÄret och torkar det varsamt med en tjock handduk under tiden som Maria fortsÀtter att suga pÄ min nu stenhÄrda kuk. NÀr hon Àr klar böjer hon sig hastigt över mig och trycker sina fylliga lÀppar mot mina. VÄra tungor möts och hennes kÀnns mjuk och varm i min mun. Jag nafsar varsamt i hennes underlÀpp och hon svarar med att slicka mig över överlÀppen och mungiporna. Min hand letar sig nu till hennes bröst och jag smeker dem utanpÄ blusen. Sara stönar lÀtt och drar sig ifrÄn mig. "Du har de mjukaste lÀpparna", sÀger jag och hon ler tillbaka mot mig och börjar knyta upp blusen. Hennes bröst Àr grÀddvita och ungdomligt fasta. De guppar till nÀr hon strÀcker pÄ sig och drar blusen över huvudet. Jag kupar handen runt hennes vÀnstra bröst och suger girigt pÄ den styva bröstvÄrtan. Maria smeker mig varsamt över magen och reser sig sedan och gÄr runt till den sida som Sara stÄr pÄ.
"Hoppas min sommarjobbare sköter sig", sÀger hon och smeker Sara över ryggen. "Jag Àr vÀldigt stolt över henne och hennes rosa lilla tunga". De bÄda tjejerna kysser varandra djupt och med hetta och jag undrar en sekund vad som hÀnt tidigare under sommaren mellan dem.
Maria tar smidigt av sig byxorna och visar ett par svarta sidentrosor. Konturerna av hennes kön skymtar genom det nu fuktiga tyget och jag fĂ„r en oĂ€ndlig lust att knulla henne. Jag drar trosorna Ă„t sidan sĂ„ att hennes svullna fitta hĂ€nger ner. "Hoppas du tycker om min fitta? Jag ska göra det lite lĂ€ttare för dig att utforska den", sĂ€ger hon och krĂ€nger av sig trosorna. Hennes tunga försvinner Ă€n en gĂ„ng in i Saras mun. Jag provar att dra ett finger lĂ€ngs hennes fuktiga skĂ„ra. NĂ€r jag mĂ€rker att hon Ă€r redo för jag upp tvĂ„ fingrar i hennes varma inre. Hennes fitta krampar runt dem ett par gĂ„nger och hon för sjĂ€lv ner en hand mellan sina ben och börjar fingra pĂ„ sin öppning. VĂ„ra fingrar möts inne i hennes fitta och jag för dem ut och in samtidigt som Maria börjar flĂ€mta allt tyngre. Detta pĂ„gĂ„r en stund och nĂ€r jag lĂ„ngsamt drar ut mina fingrar följer hennes med. Fingrarna klibbar lĂ€tt av hennes safter och hon tar min hand och för den mot sitt stjĂ€rthĂ„l. Det drar ihop sig dĂ„ jag först vidrör det men nĂ€r jag försiktigt masserar öppningen sĂ„ slappnar hon av och mitt lĂ„ngfinger glider lĂ€tt in till knogen. Sara masserar och sĂ€rar pĂ„ hennes skinkor under tiden jag taktfast fingerknullar henne i baken. Till slut gĂ„r det som spasmer genom hela Marias kropp och hon börjar stöta tillbaka mot mitt finger. "Ă…Ă„Ă„Ă„h, det gĂ„r för mig!" utbrister hon och gnider sig frenetiskt i underlivet med tre fingrar. Hon sliter sig frĂ„n Saras mun och böjer sig över mig i en lĂ„ng och hungrig kyss.
Sara stÀller sig framför mig och drar med en vickande rörelse av sig sina trÄnga shorts. Hon har inga trosor under. Hennes könshÄr Àr blont och glÀnser av solen som skiner in genom fönstret. Har nÄgon gÄtt förbi utanför och sett oss? Jag vet inte och bryr mig faktiskt inte för tillfÀllet. Det enda jag kan tÀnka pÄ Àr Saras vÀlformade kropp framför mig. Hon smeker sig retfullt mellan benen och sÀrar pÄ sina blygdlÀppar sÄ jag kan se hennes vÄta inre.
"Vill du komma in hÀr? Jag vill kÀnna dig inuti mig!"
Min kuk har hÄllit sig styv och Sara vÀnder sig nu om och grenslar mig med ryggen mot mig och hÀnderna pÄ armstöden. Hon gnider sitt sköte fram och tillbaka över min kuk och hennes könshÄr kittlar mig pÄ ollonet. Med ett djupt stön frÄn oss bÄda sjunker hon ner över mig och hennes kÄta vÀrme omsluter min kuk. Hon lutar huvudet bakÄt sÄ hennes vÀldoftande hÄr vidrör mitt ansikte och börjar sakta och beslutsamt rida mig. Jag kysser henne i nacken och pÄ axlarna samtidigt som jag masserar hennes stora bröst och nyper lÀtt i bröstvÄrtorna.
Maria gÄr ned pÄ huk mellan Saras ben och börjar smeka hennes lÄr. Efter ett tag börjar hon slicka och gnida Saras klitta vilket framkallar dÀmpade stön av vÀllust. Sara Àr sÄ kÄt att det nÀstan plaskar frÄn hennes fitta nÀr jag knullar henne och Maria slickar girigt i sig alla safter kring hennes hÄl. Plötsligt tar Maria ett ordentligt grepp kring roten pÄ mig och drar ut min sÄsiga kuk för att genast suga in den sÄ lÄngt det gÄr i sin mun. Efter att ha runkat och sugit min kuk i nÄgra sekunder lÄter hon tungan vispa över Saras plaskvÄta fitta för att sedan sticka tungan djupt in i hennes inre. NÀr jag snabbt kör in kuken i Sara igen sÄ börjar hon genast stöna snabbare och högre. Hennes fittmuskler masserar min kuk nÀr det gÄr för henne och jag tömmer min sats djupt inne i henne.
Vi ligger kvar sÄ ett tag och smeker varandra kÀrleksfullt under tystnad.
Till slut mÄste jag frÄga det jag undrat ett bra tag. "Kan verkligen vem som helst fÄ pungen rakad hÀr?"
Maria ler hemlighetsfullt och kysser mig ömt pÄ munnen. "Vi mÄste stÀda upp hÀr sÄ vi kan stÀnga, men du Àr alltid vÀlkommen tillbaka."
Efter att jag fÄtt pÄ mig klÀderna och gÄtt sÄ inser jag en sak, jag blev aldrig klippt och mitt hÄr ser fortfarande ut som en höstack!