Det hela började en kväll i juli,

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Det hela började en kväll i juli, vi satt i soffan och bara mös. En lite erotisk stämning rådde över det hela. Maria som var 22 år gammal hade varit sambo med Tomas 23 år i ungefär två år, de hade varit ett par i fem år och levde ett ?stabilt? liv tillsammans.
Efter en helkväll framför tvn med en massa smekningar var vi båda ganska upphetsade. Klockan var inte alltför mycket så de ?roliga? filmerna hade ju inte börjat på tv än. Så vi gick in till datorn istället. Där satt vi och kollade in en massa roliga sidor, men det var inte förrän vi kom in på en sån där kontaktsida som det hela började bli intressant. Maria som satt med musen och valde vad vi skulle kolla på klickade på något som hette ?Kvinna söker Kvinna?. Jag iakttog Marias blick när hon storögt tittade på alla bilder där fanns. Det var något med hennes blick som sa mig att detta var något hon gillad. Hon som aldrig hade tänt på idén med fler partners i sängen?.
Jag sa på skoj att vi kanske skulle sätta ut en annons på den sidan vi också för att hitta en tjej till henne. Maria uppfattade nog inte att det var mest på skoj utan blev istället väldigt förtjust i idén. Sagt och gjort så la vi en annons och fortsatte surfa runt lite? Det ena ledde till det andra och det slutade in en vild natt.
Två dagar senare kom Maria till mig när jag satt vid datorn och sa att hon vill kolla sin mail. Så jag lät henna göra det och döm av min förvåning när det stod att där var 37 nya mail. Maria började med spänning titta på rubrikerna och öppnade ett efter ett. De första fem var från killar som tydligen inte förstått att annonsen riktat sig enbart mot tjejer. Sen kom det ett par mail från ?tjejer? eller rättare sagt från personer som utgav sig för att vara tjejer.
Maria hade gått igenom nästan alla mailen när hon kom till ett mail med rubriken ?läste din annons och vill gärna veta mer?. Raderna som var skrivna i mailet var helt underbar och Maria svarade genast till Fia, med en bild på sig själv.
Dagarna gick och Maria nämnde inte något så jag trodde det hela hade runnit ut i sanden. Men så en onsdag lite drygt två veckor efter hon satt in annonsen så kom hon och frågade mig om jag verkligen gick med på att hon skulle få träffa en tjej. Jag trodde knappt det var sant. Vad var det som hände hade hon blivit bisexuell nu eller vad??!!
Jag gick med på det hela om jag fick veta vad det var för en tjej och att de skulle träffas hos oss till att börja med så hon inte skulle bli lurad eller något liknande.
Maria visade mig mailen som hon fått av Fia och hon visade även bilderna som Fia skickat med. Detta var en riktig skönhet cirka 165 cm lång, brunnet, gröna ögon, smal, med stora bröst (om man jämför med Marias 75C) kanske 70D, ett leende som kunde få vem som helst att smälta.
Måndagen därpå klockan 19 ringde det på dörren precis som de hade bestämt. Fia skulle vara i stan i jobbet och hon skulle komma in på en blixtvisit innan hon skulle hemåt. In kom denna skönhet genom dörren när Maria öppnade och de gav varandra en lång kram och ett varmt leende. Jag hälsade artigt på Fia och ursäktade mig själv med att jag skulle hem till en kompis. Jag dröjde kvar en kvart utanför hyreshuset som avtalat med Maria men såg inget konstigt så jag gick hem till en kompis och spenderade resten av kvällen där?
Åter hemma vid midnatt och Maria låg i soffan och tittade på tv. Jag tittade på henne med förväntansfulla ögon för att få henne att säga något. Men det ända jag fick höra var:
?Hade du kul hos Martin??
Dan därpå berättade Maria mer om deras träff och sa att de suttit och pratat till klockan 23, sen var Fia tvungen att ta tåget hem. Men att de bestämt att de skulle träffas snart igen.
I början av augusti kom Fia på besök igen denna gång på en torsdag, hon var ledig ända till måndag precis som Maria och de skulle ha en hel helg ihop. Jag skulle iväg med jobbet torsdag och fredag men skulle komma hem fredag kväll.
Fredag eftermiddag satt jag i bilen på väg hemåt och kunde inte bärga mig på att få komma hem till sin egen lya och slippa prata jobb. En massa möten hade avlöst varandra och jag hade helt glömt bort Marias lilla sällskap.
Väl hemma på kvällen möttes jag av en stor leende Maria som kramade mig och gav mig en stor kyss direkt när jag kom in genom dörren. Maria sa att Fia var nere i stan och handlade lite mat så att vi skulle få något gott att äta. Jag tittade på Maria och frågade om hon fortfarande ville vara tillsammans med mig. Med ett stort skratt och ett ?självklart? så lättade min rädsla.
Maria sa i förbifarten ?nu har man ju bara en ny dimension i sexlivet?. Jag tänkte inte mer på det utan gick in och duschade.
När jag kom ut var middagen serverad och både Maria och Fia satt vid bordet väntade. Lite små pratande och en massa rödvin senare så hade jag fått reda på både det ena och det andra om Fia. Hon var verkligen en underbar tjej.
Kvällen flöt på i samma behagliga takt och alkoholen gjorde sig märkt på ett trevligt sätt. Vi förflyttade oss till den stora hörnsoffan där jag och Maria kurade ihop oss i ena hörnet och Fia bara en liten bit därifrån. Jag och Maria satt och kelade och pussades under kvällens gång och jag kände hur det började växa sakta men säkert i mellan benen på mig, något som Maria också märke och gjorde allt för att smeka med vilken kroppsdel hon än kom åt med.
Fia såg med en finurlig min på oss och makade sig lite närmare mot Maria, så nära att Fias ben låg lätt emot Marias fötter. Den erotiska stämningen ökade hela tiden successivt och allas närmanden blev alltmer tydliga jag såg hur Fia började smeka Maria upp längs benen samtidigt som Maria smekte mig över magen och skrevet utanpå mina byxor och tröja. Med glansiga ögon tittade jag på Maria och fick en medgivande blick tillbaks, Hon kände mig så väl. Jag flyttade mig ner till golvet och började smeka av Marias tröja samtidigt som Fia hade knäppt upp hennes byxor och långsamt smekte av dem.
Där satt min vackra sambo i bara ett par svarta stringtrosor med matchande spetsbh. Vilken syn att samtidigt få se Fia pussa, smeka och slicka längs hennes ben. Jag reste mig upp och sträckte ut handen till Maria som hon snabbt tog för att sedan Gentlemanna mässigt hjälpa henne upp ur soffan. Med Fia som ett släptåg gick vi alla tre in i sovrummet.
Maria la sig ner på sängen och bad mig att stå kvar vid kanten varpå hon bad Fia komma ner till henne. De började kyssas mitt framför ögonen på mig, hett och passionerat. Maria smekte av Fias kläder, sakta men ändå bestämt. Efter ett par minuter låg där två tjejer helt nakna framför mig son fullkomligt slingrade sig runt varandra med en massa smekningar över brösten pussar och slickningar, deras utforskande händer var överallt.
Jag började nästan tro att de glömt att jag var där. Men så plötsligt, precis som om det var en signal som hade gått så slutar de två och vänder sig mot mig. Liggande tittar de upp på mig och Maria säger till mig att ta av mig min tröja. Jag tar tag om tröjan och drar den över huvudet samtidigt som jag känner FYRA händer i midjan på mina byxor och medens står jag där i bara mina boxershorts med ett praktstånd som inte var av denna värld. Fia tittar storögt på medans Maria drar av mina boxershort, min kuk slår hårt upp mot naveln när den släpps fri och en lätt suck hörs från de båda underbara tjejerna. Maria ställer sig på knä i sängen och kysser mig ömt samtidigt som jag känner Fia händer över mina ljumskar. Sakta sakta kommer hon allt närmare min kuk och jag spänner mig i förväntning.
Läpparna slutar sig slutligen runt mitt ollon och tungan vispar snabbt runt det, hon suger in hela min härlighet med bravur och jag känner hur jag kommer långt ner i hennes hals. Maria har övergått till att nafsa och suga på mina bröstvårtor. Och jag tror jag är i himlen. Jag dras ner på rygg i sängen och de två tjejerna leker med hela min kropp de hjälps åt att suga mig smeka mina bröst och mage. Jag tar tag om Fias huvud och håller lätt om det när hon med långa drag suger mig, jag ser hur Maria kryper ner mellan Fias ben och börjar att smeka hennes klitoris med sin tunga, Fia rör sig av och an och andas tungt. Hon släpper min kuk från sina läppar och titta med kåtglansiga ögon på mig, jag vänder mig om och kryper in under henne i en 69:a puffar bort Maria och tar över slickningen Maria kommer bort till min kuk istället och hjälper Fia med ett underbart arbete. Fias fitta börja att krampa runt de två fingrarna jag har där inne och med ett utdraget stön känner jag hennes orgasm. Lätt utmattad lägger sig Fia på rygg bredvid mig andas tungt. Maria tar sig upp till mitt ansikte och sätter sig med musen rakt över min mun, jag är inte sen att börja slicka och sätter igång i ett rasande tempo. Maria stönar högt under min behandling och jag känner hur hennes orgasm sköljer över mitt ansikte.
Fia har nu kommit sig till sans och sätter sig gränsle över min kuk som nu fått vila lite. Hon tar den med sin vänstra hand och hjälper den in i den varma grottan. Sakta sänker hon sig över halva min kuk sen retsamt långsamt upp igen detta upprepar hon ett par gånger innan hon tar hel min kuk i sin varma och blöta mus. Med Marias mus i min mun och min kuk i Fias mus fortsätter vi ett tag en älskog pågår.
Fia går av min kuk samtidigt som hon håller ett rejält tag om den. Hon kallar till sig Maria som glatt flyttar sig ner till min kuk. Lätt framåt lutande sitter Maria över mig och med Fias hjälp lirkas min kuk in i min sambos mus. Fia lägger sig på rygg bakom och ömsom suger och slickar min pung medans Maria rider mig. Vi rullar runt och Maria kommer under mig, jag tittar in i hennes glansiga ögon och ger henne en rejäl kyss.
Fia har på nåt sätt försvunnit både ur våra tankar och ur sängen. Men hon är där igen efter bara någon minut. Denna gång med en strap-on på sig. Maria tittar förtjust på Fia och nickar. Fia ber mig snällt att lägga mig på rygg och jag tittar skeptiskt på henne. Men jag litar på dem de har ju hittills gjort allt helt underbart. Jag lägger mig på rygg och Fia sätter sig med ryggen mot mig på min kuk. Maria i sin tur ställer sig på alla fyra framför Fia och får två av Fias fingrar i sin mus. Fia bearbetar hennes mus så att Maria skriker ut en orgasm och faller ihop.
Fia stiger av mig och vänder på Maria, hon lägger sig över henne och kör in sin strap-on utan förvarning ansiktsuttrycket på Maria är obetalbart, sån njutning som hela hennes kropp visar upp går inte att beskriva. Jag sätter mig i min tur bakom Fia och trycker in hela min kuk i henne, vi kommer snabbt in rätt rytm och jag känner hur det börjar att lida mot sitt slut för mig orgasm är inte långt borta men jag vill ju ändå inte komma än?.
Jag drar mig ur Fia och säger att nu måste jag komma. Fia tar tag om Maria och drar henne med sig så att Maria kommer ovanpå. De båda tjejerna ber mig komma till deras munnar och de börjar båda slicka och suga mig snabbt. Maria rör sig med små rörelser mot strap-on dildon hela tiden samtidigt som jag pumpar ut stråle efter stråle mot deras munnar och ansikte.
Med leende följs vi åt in i duschen och såg fram emot en underbar helg.