Min dominanta svÀrmor

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

NÀr jag var 23 Är och klar med mina studier sÄ fick jag ett jobb pÄ den ort som min flickvÀn kom ifrÄn. Jag tackade ja till jobbet och fick bo hos min svÀrmor den första tiden. Senare var det meningen att min flickvÀn skulle komma efter nÀr hon var klar med sina studier.

Den första tiden ifrÄn min flickvÀn Ylva var jobbig. Visserligen trÀffades vi ofta pÄ helgerna men för en viril kille pÄ 23 Är kan en vecka kÀnnas som en evighet och jag runkade ofta mig sjÀlv till sömns pÄ kvÀllarna. Jag kÀnde mig vÀldigt ensam och tyckte mycket synd om mig sjÀlv. Efter en tid kom jag pÄ mig sjÀlv med att snegla ganska mycket pÄ min svÀrmor Gunilla, som Àr en ganska normal kvinna i 50-ÄrsÄldern. Hon Àr inte speciellt vacker men har en utstrÄlning som gör henne vÀldigt attraktiv. Jag tror hon la mÀrke till mina blickar för hon tittade ofta pÄ mig med en bekymrad rynka i pannan. Jag blev mer och mer besatt av min svÀrmor och en gÄng nÀr jag trodde att jag var ensam hemma sÄ lÄnade jag ett par trosor ur hennes tvÀttkorg och skyndade upp pÄ vinden till hennes sÀngkammare. Jag klÀde av mig naken och la mig pÄ rygg i hennes sÀng och sniffade i hennes vÀl anvÀnda trosor. Min kuk reagerade direkt och jag började runka och fantiserade om min svÀrmors sexiga feta röv . DÀr lÄg jag i min svÀrmors sÀng med hennes kÄtdoftande trosor tryckta mot mitt ansikte och kuken i handen och runkade och stönade högt dÄ jag plötsligt hör nÄgon applÄdera och tittar upp mÀrker att min svÀrmor stÄr i dörröppningen. Jag sÀtter mig upp och försöker dölja trosorna och min erigerade kuk.
"Ligg kvar!", sÀger min svÀrmor och skrattar hÄnande.
Jag vill bara sjunka genom golvet och försvinna men törs inte göra annat Àn att lyda henne. Hon gÄr sakta fram till mig med ett hÄnleende pÄ lÀpparna.
"JassÄ? Min lilla svÀrson gillar att sniffa i trosor? Du kanske vill smaka pÄ nÄgot mer Àn ett par kÄtdoftande trosor ?", sÀger hon och trycker ner mig pÄ rygg i sÀngen, river i tu trosorna och binder mina hÀnder ovanför mitt huvud. Innan jag vet ordet av sÄ sitter hon gÀnsle över mitt bröst med uppdragen kjol. Hon tar tag i mitt hÄr och tittar pÄ mig.
"Nu ska du slicka min fitta min kÄta lilla svÀrson! Du ska fÄ göra rÀtt för dig nu nÀr du bor hÀr och jag bestÀmmer hur det ska ske.", skrattar hon hÄnfullt. "För du vill vÀl inte att Ylva ska fÄ veta det hÀr?"
Jag försöker att nicka sÄ gott jag kan för jag kÀnner att min röst inte hÄller i den situation jag befinner mig i. Min svÀrmor kliver ur sÀngen klÀr av sig naken och jag kan bara ligga naken och hÀlplös och se pÄ hur den sexiga 50 Äriga kvinnan kryper över min kropp och sÀtter sig grÀnsle över mitt ansikte. Hon trycker sin fitta mot min mun och befaller mig att slicka och jag lyder. Jag lÄter min tunga glida mellan hennes blygdlÀppar och kÀnner att hon Àr alldeles vÄt, nÀstan lite vÀl vÄt. Hon stönar högt nÀr hon rider mitt ansikte och det rinner flödigt ur hennes fitta.
"Bara sÄ du vet min lilla vÀn sÄ slickar du just min fitta ren frÄn min Àlskares sperma!", sÀger hon och pressar sin sÄsiga fitta hÄrdare mot mig. Jag fÄr panik och försöker komma loss men samtidigt vet jag att hon har en sÄdan hÄllhake pÄ mig att det inte finns nÄgot jag kan göra. Min tunga fortsÀtter att bearbeta hennes sÄsiga fitta och jag börjar faktiskt njuta av situationen. Min svÀrmor vrider sig ovanför mitt ansikte och hon utstöter smÄ kÄtstön hela tiden. SÄ skriker hon plötsligt till och min mun fylls av varma kÄtsafter frÄn hennes fitta nÀr hon krampar ovanför mitt ansikte i en hÀftig orgasm. Hon sjunker sakta ihop över mig och jag vet inte vart jag ska ta vÀgen. SÄ tittar hon mig djupt i ögonen och sÀger med skrattande ögon: "Det hÀr var bara början min kÄta lilla svÀrson, i natt ska vi knulla. Nu Àr du min sexslav."