En fantasi blir förverkligad

Omröstning: 8.5/10 (2 röster lagda)

Hon började kĂ€nna lite ensam nu. Hon hörde de tre mĂ€nnen prata i andra Ă€nden av kĂ€llarrummet, men pĂ„ grund av ögonbindeln kunde hon inget se. Åsas hĂ€nder var fjĂ€ttrade bakom hennes rygg med mjuka fodrade bojor som inte gjorde ont, dĂ€remot var en kedja fĂ€st i bojorna, vilken löpte upp till taket, dĂ€r den passerade genom ett hjul och sedan ner till vĂ€ggen bredvid Åsa dĂ€r en vev satt. Åsa hade blivit tjudrad av mĂ€nnen med hĂ€nderna bakom ryggen och benen sammanhĂ„llna med hakar som satt fastnitade pĂ„ hennes höga lackstövlar. Sedan hade de fĂ€st kedjan i bojorna och vevat hennes armar uppĂ„t sĂ„ att hon kommit att stĂ„ vĂ€ldigt framĂ„tlutad, med armarna nĂ€stan rakt upp bakom ryggen.
Även om detta var en av hennes mest Ă€lskade fantasier, kĂ€ndes den nu nĂ€stan för djup och hemlig för att upplevas pĂ„ riktigt. Nu var hon inte sĂ€ker pĂ„ om hon verkligen ville göra detta. Det kanske inte alls var skönt pĂ„ riktigt, utan bara i fantasin. Var det nĂ„got fel i huvudet pĂ„ henne för att hon ville förverkliga denna fantasi? Hon hoppades bara att hennes man, Magnus, hade skaffat fram pĂ„litliga och bra killar för uppgiften, för nu kom de mot henne. Det pirrade i henne. Skulle hon bli sĂ„ upphetsad att hon inte kunde dölja sina perversioner för dem, vĂ„ga visa vilka saker hon njöt av? Ja, det var tanken. Hon skulle göra saker som i ett tillstĂ„nd av kĂ„thet som hon aldrig skulle vĂ„gat pĂ„ andra sidan muren, pĂ„ den sidan hon var sansad och försiktig, lite blyg faktiskt. Nu lĂ„g allt pĂ„ Magnus, tĂ€nkte hon. Han mĂ„ste se till att de andra tar det försiktigt med henne och vĂ€rnar om hennes njutning och inte orsakar nĂ„gon rĂ€dsla, eller smĂ€rta. Åsa ryste. NĂ„ja, de hade i alla fall ett ord. Om Åsa skulle sĂ€ga: "pass", skulle de sluta och slĂ€ppa henne. Dessutom skulle Magnus, vaka över henne ifall hon skulle börja se ut att inte vara med pĂ„ det hela, eller om han sjĂ€lv inte klarade av att se sin kvinna med de andra mĂ€nnen, mĂ€n hon inte ens visste vilka det var.
Hon kunde nÀstan kÀnna deras blickar pÄ hennes kropp. Hon visste att de kunde se de privata delarna. Hennes putande, svankande, bara rumpa och mjuka, rakade kön. Hennes bröst, vars rosafÀrgade mittpunkter hÄrdnat nÄgot, trots att det vanligen sÄ kalla kÀllarrummets temperatur, höjts för att hon inte skulle frysa ikvÀll. Nu stod nÄgon framför henne. Han smekte ömt hennes kind och lÄnga svarta hÄr. "Det Àr nog Magnus", tÀnkte hon. fler hÀnder smekte henne över baken och brösten. Det var skönt att kÀnna de varma hÀnderna pÄ den avkylda exponerade huden.
"KÀnns som om vi behöver ta och vÀrma henne", sade nÄgon bakom hennes som stod och kÀnde och klÀmde pÄ hennes skinkor med bÄda hÀnderna.
Åsa slappnade av en aning nĂ€r han sade det, för det var nĂ„got vĂ€nligt i tonfallet, som sade att han tĂ€nkte ta det varligt med henne och att han var dĂ€r för hennes njutning i första hand, sjĂ€lvklart verkade han gilla det han gjorde och det han sĂ„g. Åsa rörde svĂ€ngande med stjĂ€rten mot hans varma, starka hĂ€nder, för att uppmuntra beröringen. Den framför henne, som hon trodde var Magnus, böjde sig ner och kysste henne pĂ„ munnen och bekrĂ€ftade dĂ€rmed hennes aningar. Bara Magnus kysste sĂ„. Kyssen pĂ„gick lĂ€nge och Magnus smekte hela tiden hennes kind, lekte med hennes örsnibb mellan fingrarna, fortsatte med handen genom hennes hĂ„r och hamnade sedan vid ena bröstet som han lyfte och kramade i sin hand. Medan de tvĂ„ makarnas tungor lekte med varandra. Fortsatte de andra tvĂ„ paren hĂ€nder att smeka henne. En smekte henne över ryggen, som var inslagen i en svart lĂ€derkorsett. Det andra paret hĂ€nder var fortfarande vid hennes skinkor och Åsa tĂ€nkte: "Han mĂ„ste vĂ€l se hur vĂ„t jag Ă€r nu". Och visst kunde mannen se, för Åsas vackra blygd glittrade av safter i skenet frĂ„n stearinljusen som svagt lyste upp det kala kĂ€llarrummet. Han sĂ„g ocksĂ„ det snöre som löpte ut ur Åsas anus. Han tog tag i den svarta plastringen i snörets Ă€nde och drog försiktigt tills han kunde se hur en rund lite kula var pĂ„ vĂ€g ut ur hennes ringmuskel. DĂ„, just innan den ploppade ut tryckte han försiktigt in den igen med pekfingret. Fingret lĂ€t han fortsĂ€tta in i stjĂ€rten pĂ„ henne och med halva fingret inne kĂ€nde han fler kulor som satt pĂ„ snöret som pĂ€rlor pĂ„ ett halsband. Han kĂ€nde ocksĂ„ att hennes stjĂ€rthĂ„l blivit ordentligt preparerat med glidmedel.
Efter den lĂ„nga kĂ€rleksfulla kyssen med sin unga fru reste sig Magnus upp och knĂ€ppte upp gylfen i sina skinnbyxor. Åsa visste vad som var pĂ„ gĂ„ng och lĂ€ngtade efter att fĂ„ kĂ€nna den i sin mun. NĂ€r Magnus plockat fram den och lagt pungen bekvĂ€mt över tangakalsongernas kant lĂ€t han den halvstyva kuken glida in i sin hustrus trĂ„nande och fuktiga mun. Åsa sög sakta och liksom masserade kuken mellan tungan och gommen. mannen med fingret i stjĂ€rten pĂ„ henne rörde sakta sitt finger in och ut ur hennes allt mer medgivande hĂ„l. Hans andra hand sĂ€rade pĂ„ skinkorna och började glida ner i hennes fuktiga springa för att försiktigt gnugga hennes klitoris. Hon gnydde kvĂ€vt till med kuken lĂ„ngt in i munnen och mannen bakom fortsatte sitt vĂ€lkomnade smekande. Den tredje mannen bredvid henne lade ena armen om henne över hennes armar sĂ„ att han kom Ă„t att krama hennes bröst med bĂ„da hĂ€nderna. Åsa fortsatte att suga, hon visste och mĂ€rkte, hur mycket Magnus uppskattade hennes avsugningar, vilket gjorde henne kĂ„tare. Magnus fick hjĂ€lpa till att föra sin lem in och ut, eftersom Åsas fĂ€ngslade tillstĂ„nd inte tillĂ€t sĂ€rskilt mycket rörelse. Som hon njöt. Det enda som störde henne var att hon började kĂ€nna av att stĂ€llningen hon befann sig i var en aning obekvĂ€m, men tanken pĂ„ det skulle snart trĂ€ngas ur hennes huvud av de furstliga njutningar hon skulle fĂ„ uppleva.
Hon var fĂ„nge, fjĂ€ttrad och helt utlĂ€mnad Ă„t dessa mĂ€n, men de Ă€gnade sig fullkomligt Ă„t att ge henne den njutning hon ville ha. En smekte hennes fylliga vita bröst och kysste hennes nacke. En gled just ner pĂ„ knĂ€ bakom henne och borrade in sin tunga i hennes allt fuktigare kön och en, hennes egen man, gav henne en hĂ€rlig kuk att suga pĂ„. SĂ„ gott den smakade, hĂ„rd, men mjuk utanpĂ„. Magnus drog ut den och smekte henne över ansiktet med det fuktiga ollonet, han smekte över kinderna och nĂ€san. Över ögonen, genom den svarta bindeln. Åsa kysste kukens undersida och smakade pĂ„ den mjuka pungen inunder. Hon kĂ€nde hur ett trevande finger sökte fĂ„ tilltrĂ€de till hennes fitta, samtidigt som ett annat gled ut ur stjĂ€rten pĂ„ henne. Hon sköt rumpan bakĂ„t som ett tecken pĂ„ att att hon ville bli stimulerad inuti fittan och fingret gled in sakta, sakta.
Mannen som smekte hennes bröst och verkade finna stort nöje i denna uppgift han sĂ„ tacksamt tagit pĂ„ sig, hade nu tagit fram sin kuk med och tagit plats bredvid Magnus, sĂ„ att Åsa kunde suga dem om vartannat. Den nya kuken smakade hĂ€rligt av att ha varit nytvĂ€ttad, men blivit smaksatt av en stunds svettande upphetsning. Den hĂ„rdnade ordentligt i hennes mun. Mannen som den tillhörde smekte hennes kind med den, dĂ„ hon avbröt sitt sugande pĂ„ den för att suga sin make istĂ€llet.
Mitt bland alla höga vĂ„gor av sexuell njutning urskiljde hon en viss stimulans i det kĂ€nsliga anus. Snöret höll pĂ„ att dras ut och just dĂ„ ploppade den första kulan ut ur hennes rosa lilla muskel. Mannen ansvarig för den handlingen sög just pĂ„ hennes vĂ„ta blygdlĂ€ppar och fortsatte att sakta dra i snöret till de andra kulorna ploppade ur, en efter en. Åsa önskade att de vore fler. Hon tyckte det kĂ€ndes skönt nĂ€r de kom ut. Han förde pekfingret in och ut ur hennes stjĂ€rt medan han slickade henne. DĂ„ försvann Magnus och den andre framför henne ur rĂ€ckhĂ„ll och hon hörde dem inte, det enda hon kĂ€nde nu var tungan pĂ„ klitoris, fingret i baken och vĂ€rken i armarna. Hon vĂ€nde och vred pĂ„ huvudet och lapade med tungan efter nĂ„gon av kukarna, men istĂ€llet trĂ€ffade en besk strĂ„le hennes mun. FörskrĂ€ckt spottade hon ut vĂ€tskan men började sedan skratta nĂ€r hon förstod att nĂ„gon av de tvĂ„ hon just sugit av stod och kissade henne i ansiktet. Leende öppnade hon munnen och smakade lite av urinen och svalde. Nej, det var inte hennes grej riktigt, men nu fick hon Ă€ntligen veta. Tanken av att bli kissad i munnen tilltalade henne Ă€ndĂ„, sĂ„ hon lĂ€t munnen fyllas och smakade innan hon spottade ivĂ€g en rĂ€nnil av kiss som slutade som ett avtagande gult vattenfall av glittrande gul vĂ€tska frĂ„n hennes haka. "Vem var det som kissade?" TĂ€nkte hon undrande, medan den skyldige blev klar. En hand flyttade en blöt hĂ„rlock frĂ„n hennes ansikte och gav henne en kyss. Det var Magnus.
Slickandet hon kĂ€nde mellan benen var pĂ„ vĂ€g att skjuta henne över kanten till den bottenlösa avgrund genom vilken ett fall kan liknas med de smekande och ilande vindar som utgör en kvinnas orgasm. TyvĂ€rr kĂ€nde hon att hon inte skulle kunna komma förrĂ€n hon ocksĂ„ gjort sig av med den svaga kissnödighet hon börjat kĂ€nna. Hon hann inte övervĂ€ga huruvida hon skulle börja kissa i sin vĂ€lgörares ansikte eller inte, förrĂ€n han glidit upp och börjat slicka hennes stjĂ€rthĂ„l istĂ€llet. fingret drog han ur. ringmuskeln öppnade sig vĂ€l och hon kĂ€nde hans tunga girigt söka sig djupare in. Hon tĂ€ndes sĂ„ av att han sĂ„ gĂ€rna, med munnen, stimulerade henne pĂ„ ett stĂ€lle som annars anses sĂ„ smutsigt. Det brukar kanske vara smutsigt, men Åsa hade tvĂ€ttats mycket noggrant inför denna kvĂ€ll, Ă€ven lĂ„ngt upp i stjĂ€rten, trots det kĂ€nde hon sĂ„ stort för att bli slickad i stjĂ€rten.
NĂ€r slickandet av hennes analöppning upphörde hörde hon att mĂ€nnen bytte plats och hon anstrĂ€ngde sig för att höra och kĂ€nna vem som tog vĂ€gen vart. Hon kom fram till att det mĂ„ste vara sĂ„ att den som stĂ€llde sig framför henne och började knĂ€ppa upp gylfen var han som nyss slickat henne och inte fĂ„tt kuken sugen Ă€n. Den som nu tog plats bakom henne kĂ€nde hon att det inte var Magnus, sĂ„ det var han som börjat vid hennes bröst. Han tog tag om bĂ„da skinkorna och började varsamt pressa in kuken i hennes stjĂ€rt. Åsa drabbades för ett ögonblick av den panik en kvinna kan fĂ„ nĂ€r hon blir penetrerad utan att ha full kontroll sjĂ€lv, eller har blivit överraskad. I detta fall lite av bĂ„da delarna. Men mannen som var kandidat att knulla henne i baken var duktig pĂ„ sin uppgift och gled sakta in i hennes vĂ€lkomnande rektum. Han stannade till dĂ„ och dĂ„, sĂ„ att Åsa hann anpassa sig till hans ganska generöst tilltagna kuk. Han smekte lugnande hennes rygg och skinkor medan han gled in. Att bli analpenetrerad och att anpassa sig till nĂ„got i rumpan tog för mycket av Åsas koncentration, sĂ„ den smĂ„tt otĂ„liga, ej Ă€n smakade, kuken som uppfordrande smekte hennes ansikte, lĂ€t hon hĂ„llas för en stund. Nu ville hon ha Magnus. Och som om han kunde lĂ€sa hennes tankar, var han dĂ€r, pĂ„ knĂ€ och kysste hennes, av urin fortfarande vĂ„ta kind. Åsa sökte med sin tunga efter hans att lugna henne. Han kysste sin brud och smekte henne ömt över kinden. Nu var kuken inne till roten i hennes bak. Hon erfor den underliga kĂ€nslan i magen av att ha nĂ„got sĂ„ lĂ„ngt in i analen som söker sig Ă„t fel hĂ„ll. Åsa försökte försiktigt anpassa ringmuskeln efter den stora kuken och mannen som penetrerat henne stönade. Han smekte hennes rygg över korsetten och lĂ€t hĂ€nder smeka henne handskprydda armar. Magnus kysste Åsas kind och vĂ€nde hennes huvud mot kuken tillhörande mannen framför henne, vilken han med sin hand förde mot sin hustrus mun.
Åsa smakade pĂ„ mannens ollon och sög pĂ„ det, medan Magnus runkade hans kuk. Nu kĂ€nde hon ocksĂ„ hur han bakom drog sig ur en bit, bara för att pressa sig in i henne igen. Han upprepade detta i ökande tempo allt eftersom hennes stjĂ€rt tillĂ€t.
"Åh, sĂ„ skönt", mumlade Åsa, medan Magnus börjat suga av mannen framför henne. Parets över- och underlĂ€ppar möttes pĂ„ ovan, respektive undersidan av den kuk de bĂ„da lekte med. Magnus lade hĂ€nderna pĂ„ Åsas bröst och kramade dem samman. I samma rörelse pressade han hennes överkropp uppĂ„t sĂ„ mycket som bojorna tillĂ€t. Nu kunde mannen vars kuk de bĂ„da smakat kissa pĂ„ henne han med. Åsa kĂ€nde kisstrĂ„len vĂ€rma hennes bröst och hennes leende ansikte, liksom den blötte ner hennes hĂ„r.
Åsa stönade nu en aning smĂ€rtfullt nĂ€r hon blev snabbare stjĂ€rtknullad. NĂ€r mannen som knullade henne stötte som djupast och daskade till hennes skinkor med sitt bĂ€cken, nĂ„dde hans kuk, mycket djupt in och vidrörde en punkt lĂ„ngt dĂ€rinne som Åsa inte visste om dess stimulering var skön eller gjorde ont. Hennes knĂ€n darrade och började ge tecken pĂ„ att ge vika, men hennes rumpa blev upplyft av mannen bakom.
Ännu ett platsbyte tog vid och nu var det Magnus som kom in i rumpan hennes, medan hon fick smaka tvĂ„ kukar, varav en just knullat henne i hĂ€cken. Dock verkade denna herre, lite försiktig, som om han höll tillbaka en utlösning han ville spara till ett givet tillfĂ€lle om en liten stund. Åsa fortsatte dĂ„ att suga han som slickat henne tidigare, medan kisset droppade frĂ„n hennes ansikte och hĂ„r. Magnus började glida in och ut ur Åsas stjĂ€rtkanal i snabb takt. Ett varnade ilande i hennes stjĂ€rt ville fĂ„ henne att knipa Ă„t ringmuskeln, för att inte göra pĂ„ sig. Åsa förmĂ„dde sig dock att slappna av helt och kĂ€nde sin varma tarm öppnas. Tur att hon inte hade nĂ„gon avföring pĂ„ lager, för dĂ„ hade den kommit med ut nu.
Åsa avbröt sitt djupa sugande av den man som Ă€nnu inte varit i hennes stjĂ€rt (inte med kuken i alla fall). och putade med lĂ€pparna Ă„t hans hĂ„ll för att fĂ„ en kyss. Mannen böjde sig ner och kysste henne mjukt. Deras tungor möttes och smekte varandra och under hela tiden kunde Åsa kĂ€nna hur han som var nĂ€ra att komma runkade försiktigt mot hennes kind. Åsa njöt av den varma kyssen och av sin mans allt brutalare knullande av hennes stjĂ€rthĂ„l. Men ju mer intensiv kyssen blev, desto hĂ„rdare blev hon rövknullad. Hon tyckte sig ana svartsjuka i Magnus sĂ€tt att knulla hĂ„rdare och vĂ€nde huvudet över axeln. Magnus började genast knulla henne mycket mer lĂ„ngsamt. Hon vĂ€nde dĂ„ tillbaka huvudet och slickade honom framför i runt munnen, för att kĂ€nna smaken av sitt eget kön. Det gjorde hon. Mycket av hennes smak hade fastnat pĂ„ det nyrakade mansansiktet. Han viskade till henne:
"Du har inte fÄtt kÀnna min kuk i din stjÀrt Àn."
Hon svarade:
"LÄt mig fÄ kissa först."
Åsa anade att de tre mĂ€nnen vĂ€xlade blickar, sedan hakade de loss hennes bojor och hon kunde stĂ€lla sig raklĂ„ng. Hon strĂ€ckte pĂ„ ryggen och den knakade. Handlederna var ömma och Åsa stimulerade dess blodflöden genom att vrida pĂ„ dem. Hon kĂ€nde att mĂ€nnen rörde sig nĂ€ra henne, men de undvek att röra henne. Hon tvekade en aning innan hon böjde sig ner för att haka loss stövlarna frĂ„n varandra, men nĂ€r rörelsen vĂ€l var pĂ„börjad tog en kraftig hand tag i varje handled frĂ„n varsitt hĂ„ll och hakade samman hennes bojor Ă„terigen, denna gĂ„ng framför henne. De hakade fast bojorna i kedjan och hissade upp henne, sĂ„ att hon nĂ€stan lĂ€ttade frĂ„n golvet och fingrarna kunde röra det kalla taket.
"SÄdÀr, nu kan du kissa", hörde hon Magnus sÀga i vanlig samtalston.
Han lĂ€t varken elak eller kĂ€rvĂ€nlig. Hon blev konfunderad och kĂ€nde en blockering nĂ€r hon försökte öppna fördĂ€mningen och börja kissa utmed lĂ„ren. NĂ„got i hennes kropp, eller i hennes hjĂ€rna, sade: "Nej, du Ă€r inte pĂ„ toaletten." En annan kĂ€nsla tillĂ€t henne dessutom inte att kissa, medan andra sĂ„g pĂ„, sĂ€rskilt inte tvĂ„ frĂ€mlingar hon inte visste hur de sĂ„g ut. Nu kĂ€nde hon att hon frös, nerkissad som hon var. Magnus omfamnade henne bakifrĂ„n och kysste hennes hals. Hon vred huvudet och mötte hans varma lĂ€ppar i en kyss. Hans hĂ€nder gled ner över korsetten och stannade pĂ„ hennes svala höfter. DĂ„, nĂ€stan pĂ„ samma gĂ„ng möttes hennes bĂ„da bröstvĂ„rtor av varsin mun och tunga som gled runt i cirklar pĂ„ de styva knopparna. Nu kĂ€nde hon, hur avslappningen medförde ett varmt flöde ur hennes blĂ„sa, som började sippra fram ur hennes, av den stĂ€llning hon befann sig i, dolda sköte. Kisset fyllde varje gömd vrĂ„ mellan hennes blygdlĂ€ppar och mellan hennes lĂ„r, vilka satt tĂ€tt samman pĂ„ grund av stövlarnas hakar lĂ€ngre ner. Åsa tömde blĂ„san sakta och ner för hennes lĂ„r rann en gul, gnistrande liten rĂ€nnil mot den mattare vita huden. Magnus tryckte sakta upp sin stora hĂ„rda kuk i baken pĂ„ henne Ă€nnu en gĂ„ng och medan den sakta gled in rann kisset i mindre mĂ€ngd frĂ„n henne. En av mĂ€nnen som sög pĂ„ hennes bröstvĂ„rtor gled ner pĂ„ knĂ€ och betraktade hennes kala, vita venusberg, som tycktes vilja gömma sin undersittande springa i blyghet frĂ„n hans beundrande blick, dĂ„ den försvann en aning in mellan hennes lĂ„r, nĂ€r hon pressade rumpan bakĂ„t mot sin mans penetrerande pĂ„le.
"Åh, sĂ„ vackert", prisade den knĂ€böjande mannen det han sĂ„g dĂ„ Åsas urin strömmade nedför lĂ„ren, droppade och rann ned frĂ„n knĂ€na, ner i och lĂ€ngs utsidan av stövlarna, för att slutligen rinna ut pĂ„ golvet. Medan den fortfarande var pĂ„ vĂ€g ned lĂ€ngs de vackra lĂ„ren, kysste han strömmen och slickade pĂ„ dess bittra vĂ€ta. Åsa stönade svagt medan hon försvann bort i ett töcken av behag dĂ„ de tre tillfredstĂ€llde hennes sinne med sina egna lustar.
"Börjar du bli öm?" Undrade Robert medan han sakta gled in och ut i smÄ rörelser ur sin hustrus Àndtarm.
Åsa log, men leendet var anstrĂ€ngt:
"En till ska jag klara av" svarade hon i ett stönande tonlÀge, "men", tillade hon, "Bara litet".
Hon kĂ€nde mot sin kind hur Magnus nickade mot den tredje att penetrera henne i analen, samme man som slickat henne sĂ„ skönt för en stund, som nu kĂ€ndes evigheter avlĂ€gsen, sedan. Mannen tog Magnus plats bakom henne och kedjan slĂ€pptes efter litet, för att möjliggöra att Åsa putade mer med stjĂ€rten.
"Åh vad jag ska njuta av att sodomisera dig, sköna kvinna", sade mannen högtidligt i hennes öra och kysste hennes hals.
Åsa mös och stötte baken mot honom. Han gjorde stötande rörelser tillbaka, men kuken pekade rakt upp och masserades mellan hennes skinkor och hans mage. Han ocksĂ„, som var den enda som inte gjort det Ă€n, började kissa, mot hennes rygg och mot sitt eget bröst. Samtidigt kĂ€nde hon hur de andra tvĂ„ kom till henne framifrĂ„n och smekte henne, kysste henne och omfamnade henne pĂ„ alla sĂ€tt. En kupad hand över venusberget som smekte hennes klitoris, fick henne att slappna av och ge tilltrĂ€de Ă„t kuken som Ă€ntrade hennes anal. Han rörde sig sakta inuti henne och byggde upp ett sexuellt begĂ€r hos sig sjĂ€lv, som fick honom att snart börja knulla henne snabbt och hĂ„rt i baken. Den fortgĂ„ende trafiken i hennes anal, tillsammans med den underbara effekt stimuleringen av hennes klitoris hade, fick Åsas knĂ€n att ge vika och hon att tappade fotfĂ€stet. Kuken gled ur och hon blev hĂ€ngande i kedjorna. Hon hĂ€mtade andan och flĂ€mtade:
"Jag orkar inte mer, inte i stjÀrten. LÄt mig vila."
MÀnnen hjÀlpte henne loss frÄn kedjan, kysste henne och tackade för den njutning hon givit dem genom att lÄta dem knulla henne i baken. Hon log och svarade att hon mÄste njutit minst lika mycket som dem, till bÄde kropp och sinne, men att hon nu inte klarade av mer. Hennes stjÀrthÄl var vidöppet och mynningen lika rund och stor som en femkrona.
Åsa kedjades igen. Denna gĂ„ng blev hon stĂ„ende pĂ„ knĂ€ pĂ„ en kudde i en annan del av rummet, som inte hade blött golv. Hennes bojor fĂ€stes i stövlarna bakom hennes rygg och runt henne stod mĂ€nnen, det hörde hon. Ljudet de gav ifrĂ„n sig avslöjade att de onanerade, alla tre stod de runt den kedjade kvinnan och runkade. Hon tyckte sig kĂ€nna deras blickar pĂ„ sin kropp. Hon ville dansa för dem, smeka sig sjĂ€lv medan de sĂ„g pĂ„, men inget kunde hon göra, för hon satt fast. Hon strĂ€ckte fingrarna mot sitt kön och fann att hon nĂ„dde. Fingrarna smekte de kĂ€nsligaste delarna och de ilningar som for genom hennes kropp, framkallade av egen beröring, beröring som vet exakt vad som kĂ€nns skönast, fick henne att slĂ€ppa ur sig ett litet stön. Hon onanerade intensivt. Blickarna hon anade frĂ„n mĂ€nnen eggade henne och gjorde bröstvĂ„rtorna sĂ„ hĂ„rda att det nĂ€stan gjorde ont. Hon började komma. Orgasmen var som eldslĂ„gor, vilka tĂ€nda vid hennes sköte spred sig snabbt över hennes kropp som om den vore drĂ€nkt av bensin. NĂ€r branden nĂ„dde hennes strupe klĂ€mde den ut ett vilddjurs vrĂ„l ur henne. Elden hĂ€rjade inuti henne sĂ„vĂ€l som utanpĂ„ och hon brĂ€ndes skönt ut i ett tillstĂ„nd som bara höll hennes medvetande till en liten del kvar i den vanliga vĂ€rlden. Resten av henne erfor det övernaturliga krafter orgasmen bjuder pĂ„. Hon föll handlöst genom avgrunden, lĂ€t sig smekas till extas av de lustademoner hon Ă„kallat. Hon lĂ€t njutningen fullkomligen vĂ€nda ut och in pĂ„ henne innan det nĂ€stan svartnade och hon var tillbaka i kĂ€llaren andfĂ„dd, spasmiskt darrande och varm.
NÀr hon sakta blev medveten om vad som hÀnde runtomkring henne hörde hon att nÄgon av de tre mÀnnen var nÀra utlösning. Hon vÀntade sig att fÄ en sats i ansiktet, men Àven om hon hörde nÄgon komma, sÄ fick hon ingen sperma pÄ sig. Med förbundna ögon vred hon förvÄnat pÄ huvudet och hörde de tvÄ andra komma en efter en. Sedan kÀnde hon ett glas mot sina lÀppar, förmodligen ett vinglas med tanke pÄ hur ostabilt det var hÄllet mot hennes mun. glaset vÀltes uppmanande mot henne och hon kÀnde smaken av den innehÄllande sÀden hÀllas in i munnen. Lydigt drack hon de tre mÀnnens satser ur glaset och förundrades över kÀnslan hon erfor efterÄt. Det var varken motbjudande eller sÀrskilt roande. Men strax kÀnde hon sig upphetsad över att hon druckit det. Hon log och blev vÀnligt kysst av var och en innan de lösgjorde henne och ledde henne upp ur kÀllaren.
Fortfarande utan att tillÄtas se, kÀnde hon sig bli ledsagad in i badrummet. DÀr spÀndes korsetten av och stövlarna drogs av henne. Hon stod i badrummet kÀrleksfullt omfamnad av Magnus bakifrÄn. En mansröst sade:
"Jag vill tacka för att ha fÄtt Àran att umgÄs med Er, skönaste nymf, pÄ detta underbara sÀtt."
Han kysste henne och hon svarade lika högtidligt att:
"Nöjet var helt pÄ min sida", sedan neg hon. Hon antog att han i sin tur bockade tillbaka.
"Ärade dam, ni har varit underbar", sade den andra frĂ€mmande mannen och kysste hennes hand.
Hon drog honom till sig och kysste honom pÄ munnen.
"Jag har Er att tacka, Ni lyckades övertrÀffa mina förvÀntningar pÄ denna kvÀll. Tack sÄ mycket."
Nigande och bockande upprepades. De tvĂ„ mĂ€nnen Åsa inte kĂ€nde lĂ€mnade sedan huset. DĂ„ först knöt Magnus upp hennes ögonbindel och makarna steg in i duschen.
Smeksamt tvĂ€ttade Magnus sin vackra hustru och torkade försiktigt av hennes spĂ€da kropp med en varm handduk. NĂ€r han sedan bar in henne i sovrummet och ömt placerade hennes sköna huvud uppĂ„ den mjuka kudden möttes deras blickar och Åsa tog till orda:
"Nu nÀr förspelet Àr över vill jag att du Àlskar med mig". Hon drog honom intill sig och de kysstes.