Första Advent

Omröstning: 9.5/10 (2 röster lagda)

Jag hade besök av en tjejkompis frÄn en annan stad, hon stannade en helg och vi hade jÀttekul, men pÄ söndagsmorgonen vÀckte hon mig ur mina vÄta drömmar och föreslog att vi skulle gÄ till kyrkan. Kyrkan sa jag, men jag gÄr inte i kyrkan jag tror inte pÄ Gud, men det Àr första advent dÄ gÄr man i kyrkan det Àr jÀttemysigt. Mycket motvilligt följde jag med, och vÀntade mig en mycket trÄkigt mÀssa, vi gick till en kyrka som var ganska fin som jag sÄklart aldrig hade varit inne i förut, inte hon heller för hon bodde ju egentligen i en annan stad.
Nu var det inte sÄ hemskt som jag trodde, det fanns det en del unga söta tjejer att titta pÄ PrÀsten var föresten en kvinna, inte direkt snygg men ganska söt och hon pratade inte alls om gud hela tiden men vÀldigt mycket om kÀrlek, mycket om kÀrlek och hÀrlighet och glÀdje och med en sÄn vÀrme att jag sjÀlv blev alldeles varm, och prÀsten hade en jÀttesöt adjutant eller vad det heter, en snygg ung tjej som var hÀrlig att vila ögonen pÄ. Jag sjöng med i alla sÄnger och jag blev faktisk pÄverkad av den varma kÀnsla som hela tiden florerade, plötsligt var det dags för nattvard och alla började en och en gÄ fram till prÀsten, jag ocksÄ och sÄ rörde prÀstadjutanten vid mig sÄ att jag kÀnde en stöt genom hela kroppen hon gav mig en bit bröd och en klunk vin som jag drack medans kören sjöng, "Det Àr min kropp ni Àter det Àr mitt blod ni dricker" och glÀdjs Ät hans hÀrlighet.
Jag var lite förvirrad och hamnade vid fel plats nÀr jag gick tillbaka, precis nÀra en ganska ung kille jag inte hade sett förut, jag blev helt paff för han var fullkomligt magisk, han var otroligt vacker fastÀn jag aldrig kolla pÄ killar, och det var nÄgot speciellt över honom han hade svart halvlÄngt hÄr och mörka ögon. Min blick drogs till honom hela tiden.
Efter GudtjÀnsten var det kyrkokaffe, jag hamnade tvÄ stolar bort frÄn den unga mannen, efter ett tag gick jag pÄ toaletten som fanns i korridoren och nÀr jag kom ut igen sÄ stod han dÀr med blicken mot mig,
Kom jag skal visa dig en sak, sa han med magnetisk röst, jag bara förljde med, sÄ tog att med mig pÄ en liten tur och lÄste upp en sidodörr dÀrinne var ett litet mindre kapell för enskilda gudtjÀnster, det var mycket mysigt varma mattor och en mjuk bönebÀnk och en mjuk matta fram till ett litet alltare med tvÄ tÀnda ljus pÄ det luktade gott av rökelse. Jag var helt uppfylld av konstiga kÀnslor och det pirrade i min mage, det var nÄgot med den hÀr killen som gjode mig varm.
Han stÀllde sig bakom mig och började massera min rygg, nu gick det en stöt genom min kropp ner till kuken, jag kÀnde faktiskt att jag fick stÄnd av hans hÀnder, jag fattade ingenting, jag var ju inte bög, jag ryckte till men han lugnade mig med sina starka hÀnder, sÄ började han tala, "Det pratas mycket om hÀrlighet dÀr ute eller hur, om guds hÀrlighet och Jesus hÀrlighet, Gud skapade mÀnniskan till sin avbild. Du har nu ocksÄ Àtit Jesus kropp, det betyder att du Àr hÀrlig din kropp Àr gudomligt hÀrlig sa han och masserade mig Ànnu mer en massage som gick över till smekningar, man rörde sig över min mage och sÄ sa han, "Det betyder att den hÀr saken Àr hÀrlig och helig," och sÄ tog han mig rakt pÄ mitt kön som stod som ett spett i byxorna jag stönade till jag var faktiskt askÄt. han vÀnde pÄ mig och fortsatte smeka mig och sÄ började han knÀppa upp mina byxor, jag stönade och han plockade fram min kuk och började smeka och runka den, sen la han mig ner pÄ bönebÀnken och pÄ den mjuka mattan fram mot altaret och klÀdde av mig resten av klÀderna....han smekte mig och slickade mig över hela kroppen och började suga min kuk, det var sÄ fantastiskt skönt. Han smekte Àven mitt anus sÄ att det gick elektriska stötar genom min kropp.
Nu började jag för första gÄngen i mitt liv, kÀnna för att ta pÄ honom ocksÄ, jag smekte honom och han började klÀ av sig,,, hans kuk var lagom stor och vÀldigt snygg... jag tog den i min hand och runkade sakta,.han runkade mig ocksÄ men nu ville jag suga honom sÄ jag drog honom till mig och tog för förstagÄngen en kuk i min mun, det smakade jÀttegott och det var sÄ uppkÄtande, killen gjorde mig sÄ kÄt. Han lade sig över mig och sög mig ocksÄ, sÄ lÀt han sin tunga efter ett tag slicka mig i anus. det var otroligt skönt.... vi lÄg sÄ och det blev skönare och skönare... och till slut kunde jag inte annat det var sÄ otrolit skönt att jag sprutade i hans mun... han slickade i sig allt och vÀnde sig mot mig och log, sÄ böjde hans sig fram mot mig och kysste mig sÄ att jag fick kÀnna smaken av min egen sperma.... Nu lade hans sig till rÀtta och lÀt sin kuk smeka vid mitt anus...han trollade fram en olja som mÄste stÄtt pÄ altaret oljan luktade jÀttegott, och han sa, detta Àr en helig oija sÄ smörjde han in min kuk och mitt anus och sen sin egen kuk och sitt anus... han tog ett av mina fingrar och lÀt mig smeka honom i hans anus. Sen lade han sig över mig och började trycka in sin kuk i mitt anus,,... Det var sÄ otroligt skönt jag har aldrig varit med om nÄgot liknande. ..det var otriligt hÀrligt, sÄ han knullade mig... jag bara njöt och stönade. Och efter ett tag sÄ gick det för mig sÄ otroligt mÄnga gÄnger pÄ raken att jag nÀstan svimmade av.
EfterÄt lÄg vi och tog igen oss lite, sen frÄgade jag vart han bodde etc, och han sa, du hittar mig alltid hÀr i kyrkan pÄ söndagar. Ibland trÀffas alla lÀrljungar och har en riktig orgie vi saknar en du Àr vÀlkommen. Och sÄ gick han.
Min kompis undrade senare vart jag tagit vÀgen men hon nöjde sig med att jag sa att jag tyckte det var trÄkigt och gick, men jag tÀnker gÄ dit mÄnga mÄnga gÄnger nu i hemlighet.