Anders och Marie del 3

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Anders och Marie del 3
Jag sÄg hur Marie försökte resa sig men sa till dom bÄda.
- FortsÀtt att Àta ni behöver all den nÀring ni kan fÄ, jag öppnar.
Jag gick fram till dörren och tittade ut genom titthÄlet. DÀr ute stod flickan som besökte oss för en stund sedan i sin hotell uniform och bet sig i underlÀppen. Hon sÄg nervös ut och hon trampade runt lite dÀr hon stod och sÄg i det nÀrmaste lite kissnödig ut.
NÀr jag sÀtt henne vÄndats en stund och det sÄg ut som om hon var nÀra att gÄ slet jag upp dörren snabbt pÄ vid gavel och sade med barsk röst.
- StÄ inte dÀr och gapa! Kom in nu eller gÄ hÀrifrÄn.
Hon klev kvickt in och jag stÀngde dörren bakom henne. Hon tittade storögt pÄ paret pÄ golvet framför bordet som bÄda lugn fortsatt att Àta. Bra, tÀnkte jag dom artar sig vÀl. Kanske det inte blir sÄ svÄrt att fÄ dom dit jag vill.
Jag vÀnde mig mot flickan tog tag runt hennes handleder, tittade henne i ögonen och sa.
- Vad heter du?
- Karin.
- Hur gammal Àr du?
- 21
- Varför Àr du hÀr?
- Ja, jag vet inte riktigt men, men, stammade hon fram högröd i ansiktet.
- Du Àr kÄt inte sant?
Karin blinkade till och tittade sedan ned i golvet och nickade.
- Svara, sa jag Äter med barsk röst.
- Ja herrn viskade Karin fram.
- PÄ Anders och hans hÀst kuk förstÄr jag?
- Ja Herrn och pÄ hur ni behandlar honom och hur han lyder. Äter igen med blossande kinder
Lilla Marie hÀr, tÀnder du pÄ henne ocksÄ?
Hon tittade upp pÄ mig, blinkade nÄgra gÄnger och sa.
- Ja herrn hon Àr söt. Men nÀr jag ser er hör er röst börjar mina knÀn skaka och jag blir rÀdd och lugn pÄ samma gÄng, jag kan inte förklara det, men?.
Jag tittade bort mot Anders och Marie och sÄg att dom slutat Àta men lydigt stod kvar över sina matskÄlar. Anders rörde sakta sina fingrar och jag tÀnkte. Kanske dags att slÀppa loss dom ett tag sÄ dom fÄr igÄng cirkulationen lite.
Jag vÀnde mig Äter mot Karin och sa.
- Om du vill fortsÀtta sÄ klÀd av dig NU. Annars sÄ gÄr du hÀrifrÄn och stör oss inte igen.
Hun började sakta ta av sig kavajen och knÀppa up knapparna i den vita blusen.
Jag flyttade en golvlampa som stod i hörnet bakom en av fÄtöljerna vilken jag ocksÄ flyttade lite pÄ.
NÀr jag Äter vÀnde mig mot Karin stod hon i trosor och BH och sÄg villrÄdig ut. Varvid jag sa.
- Skall du gÄ ut sÄdÀr? Eller hörde du inte vad jag sa?
Snabbt fick hon av sig BH och de smÄ string trosorna. NÀr hon sÄ stod helt naken och still framför mig sa jag samtidigt som jag pekade mot platsen jag gjort i ordning.
- GÄ och stÀll dig i hörnet dÀr, med ryggen mot vÀggen och stÄ dÀr tills jag sÀger annat.
NÀr hon stod som jag ville gick jag över till Anders och Marie och sa.
- Se sÄ stÀller nu upp om ni har Àtit fÀrdigt.
BÄda tvÄ stÀllde sig nu pÄ knÀ och försökte resa sig. Anders med ett plÄgat uttryck i ansiktet medan Marie nÀstan sÄg ut att njuta av rörelserna.
NÀr dom sÄ smÄningom stod dÀr snÀllt bredvid varandra började jag skratta. Dom var helt nedkletade i ansiktet bÄda tvÄ och jag sa fortfarande skrattande.
- Nu fÄr ni allt hjÀlpa varandra att bli rena ni ser ut som ett par grisar dÀr ni stÄr. Slicka rent varandra, nu.
Dom skrattade till lite bÄda tvÄ nÀr de sÄg hur den andre sÄg ut och det blev lite fniss nÀr dom försökte slicka varandra rena pÄ samma gÄng. Dom kom snart pÄ tekniken att stÄ still medan den andre slickade och snart var dom rena och fina igen.
Jag kontrollerade dÄ knutar och linor och fann att Marie var OK medan Anders visade vissa tÀcken pÄ cirkulations problem, sÄ jag gjorde loss hans Ànder och gjorde fast linan löst runt hans midja. Anders hade nu fria hÀnder och började gnida sina handleder och tittade pÄ mig och fick en nick att det var OK.
Detta hade till följd att hans kuk och pung fick lite spelrum ocksÄ, vilket troligtvis skulle glÀdja Karin dÄ hennes ögon var fixerade pÄ hanns vÀl tilltagna organ.
Jag stod lite vid sidan av dom och nickade mot Karin dÀr i hörnet.
- Som ni ser har vi besök hÀr igen. Detta Àr Karin och hon har talat om för mig att hon Àr duktigt kÄt pÄ er bÄda. Framförallt sÄ tycks Anders stora kuk vara av intresse sÄ hon har vÀll lite samma fetisch som du Marie av att vara fylld till bristningsgrÀnsen.
Marie tittade nu blygt ned i golvet och svarade lydigt.
- Ja, Herrn.
- Detta var inte alls planerat frÄn min sida utan Àr i högsta grad improviserat. Jag vill nu höra er Àrliga Äsikt. Skall hon fÄ vara med över huvud taget och i vilken roll i sÄ fall? Hon tycks ha nÄgon form av hat kÀrleks förhÄllande till mÀn och hon skulle nog vilja plÄga och förnedra Anders en del. Vad hon har för idéer och erfarenheter av tjejer har jag ingen aning om. Vad sÀger ni?
-
- Inga problem för mig Herrn, svarade Anders. Men jag vill att ni styr vad som hÀnder.
- Inga problem frÄn mig heller, sa Marie. Min herre bestÀmmer, jag litar helt pÄ ert omdöme.
- Kom hit Karin, du hörde vad dom sa och dom har lagt ett ungt ansvar pĂ„ mig. Det Ă€r jag som Ă€r ansvarig för hur du uppför dig och dĂ€rmed skall du göra vad jag sĂ€ger och ber dig om. Varken mer eller mindre. Jag kommer inte att begĂ€ra nĂ„gra orimligheter av dig men om du inte har lust eller vill göra nĂ„got jag ber dig om sĂ„ vill jag att du avbryter dĂ€r du Ă€r, klĂ€r pĂ„ dig och gĂ„r hĂ€rifrĂ„n utan kommentarer eller frĂ„gor. Är det OK med dig?
- Ja Herrn. Svarade Karin med ett leende.
- Bra, dÄ Àr vi all klara över det hÀr, sa jag. Nu har vi ett litet problem att klara av. Anders hÀr har inte skött sig nÄgot vidare och det Àr dags för hans bestraffning, vill du hjÀlpa mig med det Karin?
- YES, utropade hon. Det vill jag gÀrna!
- Bra, har du nÄgon erfarenhet av hur man gör, frÄgade jag.
- Nej Herrn men jag har en hel del idéer.
- Bra sa jag. DÄ skall du fÄ din första lektion i hur man blir en bra Dom. HÀr anvÀnd den hÀr, sa jag och gav henne en klÀdnypa. Din första lektion skall bli hur man anvÀnder den hÀr sa jag och plockade upp flugsmÀllan och hur man anvÀnder den för att ta bort sÄna dÀr sa jag och nickade mot klÀdnypan hon hade i sin hand. Redo?
- Ja herrn svarade Karin ivrigt.
- Bra, sÄ nu skall vi se. SÀtt fast nypan i skinnet pÄ det vÀnstra bröstet.
- Hon tog ett steg fram mot Anders och lyfte hÀnderna för att sÀtta fast nypan.
- STOP, sa jag vilket bröst? SÀtt fast den pÄ dig sjÀlv, sa jag.
- Aj, det gör ont, sa Karin Àr hon nypan bet in i skinnet pÄ henne. Hon hade reagerat förvÄnansvÀrt snabbt pÄ mitt kommando men tittade lite argt pÄ mig.
- Bra, nu vet du hur det dÀr kÀnns, skrattade jag. Du kan aldrig bli en bra Domina om du inte vet hur det kÀnns i mottagar Ànden. Nu till den hÀr sa jag och höll up flugsmÀllan. Min ide Àr att vi skall anvÀnda den som piska och för att plocka bort klÀdnyporna med. StÄ nu still Karin sÄ skall du fÄ kÀnna hur den kÀnns.
Jag sÄg hur hon knep med ögonen och stÄlsatte sig inför smÀrtan hon förestÀllde sig. Jag mÄttade med smÀllan för att sedan lÄta den trÀffa hennes högra bröst. Det var inte pÄ nÄgot sÀtt hÄrt men dÄ hon förvÀntat sig att jag skulle slÄ bort nypan gjorde chocken gjorde att hon flÀmtade till och spÀrrade upp ögonen.
- Shsss, sa jag vÀnligt. SÀg inget som du Ängrar. Varvid jag höjde smÀllan igen och började vippa den hastigt upp och ned framför henne tills jag trÀffade den högra bröstvÄrtan och sedan lite mer av hennes vÄrtgÄrd som var relativt stor och nu alldeles knottrig.
NÀr smÀrtan blev för stor vred hon pÄ överkroppen fÄr att komma undan varvid jag genast slutade, lyfte smÀllan och rappade till nedÄt och sedan uppÄt. Hon skrek till nÀr vÀrmen spred sig i bröstet och tittade stint pÄ mig med tÄrfyllda ögon.
- Och sÄ det vÀnstra, sa jag och snÀrtade till klÀdnypan sÄ den for till golvet.
Hon lyfte hastigt hÀnderna till sina bröst och knÄdade bort den vÀrsta smÀrtan ur dom samtidig som hon blÀngde pÄ mig och mumlade nÄgot som jag inte hörde men det slutade med..... ?dist. Jag skrattade till litet rÀckte över flugsmÀllan till henne, jag trodde för ett ögonblick hon skulle smÀlla till mig över ansiktet med men hon lugnade sig nÀr jag sa.
- LÄt oss nu fÄ Anders bestraffning överstökad sÄ vi kan ha det lite mysigt senare. Marie kom hit.
Marie tog ett steg framÄt och stÀllde sig ledigt med benen nÄgot isÀr och armarna efter sidorna. Hon sÄg i det nÀrmaste helt oberörd ut pÄ grÀnsen till uttrÄkad men jag kunde se att hennes blick var beslöjad och att hon troligtvis var i sin egen lilla vÀrld.
- HÀnderna bakom huvudet och benen bredare isÀr, sa jag. Varvid hon löd mekaniskt.
Jag vÀnde mig Äter mot Karin och förklarade.
- Eftersom dom hÀr bÄda tycker om en del smÀrta sÄ tror jag att det Àr ett hÄrdare straff att se den andra bli plÄgad Àn att bli utsatt för det sjÀlv. SÄ jag vill nu att du skall plocka bort klÀdnyporna frÄn Marie hÀr med hjÀlp av flugsmÀllan medan Anders och jag tittar pÄ. För att du skall göra detta med lite omtanke och beslutsamhet gÀller följande. Du kommer att fÄ ett rapp pÄ baken med smÀllan för var miss du gör. Om tvÄ eller fler Äker av med en smÀll sÄ blir det ett rapp per nypa. Om vi tycker du anvÀnder mer vÄld Àn nöden krÀver blir det fem rapp. Har du förstÄtt, du vet hur det kÀnns sÄ anvÀnd ditt omdöme? Anders, du hÄller rÀkningen.
- Ja Herrn svarade dom bÄda.
Karin slog ett par slag i luften sedan vÀnde hon sig mot Marie och mÄttade mot en av nyporna pÄ det högra bröstet. Hon sÄg mÀrkbart nervös ut och tittade pÄ mig och Anders. Sedan lyte hon smÀllan och slog till. Den snÀppte av och föll till golvet.
Karin andades lÀttad ut och höjde Änyo smÀllan.
Jag höll mina ögon pÄ Marie och hon reagerade knappt pÄ slaget och smÀrtan frÄn klÀmman och jag tÀnkte. Hon har lÀtt för att hamna i sub space och hon Àr troligtvis ganska djupt dÀr till rÄga pÄ allt.
Smack, det andra slaget missade och trÀffade vid sidan av nypan.
Ett, sa Anders och log.
Marie reagerade inte.
- Stop, sa jag och gick och stÀllde mig bakom Marie.
Sakta och mjukt greppade jag om hennes bröst och masserade dom mjukt. Jag varierade detta med att sakta föra mina handflator över nypan som var kvar och hennes bara bröstvÄrta. Jag förde ned vÀnsterhanden mot hennes fitta och drog handflatan över nyporna dÀr. Marie började dÄ andas lite fortare och ett litet stön kom frÄn henne. NÀr hon tröck sin kropp lÀtt emot mig sÄ viskade jag i hennes öra.
- Var en duktig kicka nu. Allt Àr bra och vi skall göra det skönt för dig sedan. Du Àr sÄ duktig och jag Àr stolt över dig.
Marie drog en aning pÄ munnen och log lite varvid jag slÀppte henne, tog ett steg tillbaks och nickade Ät Karin at fortsÀtta. Hon hade tydligen samlat sig lite och den resterande nypan for av med ett vÀl avvÀgt och vÀlriktat slag. Nu reagerade Marie pÄ slaget och ryckte till lite nÀr nypan for av men försökte inte dra sig undan eller vrida sig. Hon stod lugnt och vÀntade pÄ nÀsta slag.
Jag steg Äter fram och la mina hÀnder mjukt över Maries bröst och masserade lite försiktigt. Sedan tog jag bröstvÄrtorna mellan tummen och pekfingret och masserade dom. NÀr Marie lutade sitt huvud bakÄt och gav ifrÄn sig smÄ ljud av njutning nickade jag Äterigen mot Karin att fortsÀtta. Hon mÄttade ett slag ned mot Maries fitta och nyporna dÀr och sedan slog on till like hÄrt som mot brösten, varvid nyporna fjÀdrade undan.
- TvÄ, sa Anders.
Marie mÄttade nu ett nytt slag och slog till betydligt hÄrdare. Samma resultat och Anders sa.
Tre
Desperationen och oro lyste nu ur Karins ögon och hon mÄttade ett nytt slag. Denna gÄng lyfte hon smÀllan högt över huvudet och slog ned sÄ hÄrt hon kunde.
Marie skrek till av slaget, tryckte sin rumpa mot mig och försökte böja sig framÄt för att undkomma smÀrtan. Jag sÄg i ögonvrÄn hur det blixtrade till i Anders ögon och att han lyfte sina stora hÀnder och började ta ett steg framÄt.
- STOP, sa jag högt.
Anders stannade up och jag tittade pÄ Karin. Hon stod med uppspÀrrade ögon och stirrade pÄ golvet. DÀr lÄg flÀrpen frÄn flugsmÀllan och hon stod med skaftet kvar i handen. Hon lyfte nu blicken mot Marie och alla klÀdnypor satt dÀr dom skulle men ett brett rött mÀrke syntes pÄ hennes venusberg.
Jag kÀnde nu att Marie hade slappnat av men hon andades fortfarande tungt genom nÀsan. Men nÀr jag vaggade henne sakta fram och tillbaks sÄ lugnade hon sig. DÄ flyttade jag vÀnsterhanden ned till hennes fitta och tog kvickt men försiktigt bort nyporna. Jag slÀppte dom till golvet och nÀr all var borta smekte jag sakta Maries blygdlÀppar och venusberg. Hon gnydde dÄ blodet rusade tillbaks dÀr nyporna suttit men lugnade sig snart. Jag hjÀlpte henne dÄ att lÀgga sig pÄ soffan. För sÀkerhets skull kontrollerade jag hennes linor och dom satt bra och inte allt för hÄrt runt hennes handleder.
- Vad i helvete var det dÀr, frÄgade jag och tittade pÄ Karin. Jag har god lust att kasta ut dig i korridoren som du gÄr och stÄr. Det blir 5 rapp för vÄld och 5 för att du förstört flugsmÀllan.
- Anders, bra att du lugnade dig. Jag förstÄr att blev arg men du mÄste lÀra dig att hÄlla huvudet kallt.
- Hmm, undrar vad vi skall anvÀnda nu, nÀr Karin lyckats förstöra det enda piskliknande vi hade, sa jag.
Anders blick vandrade dÄ till kÀngsnörena som lÄg pÄ bordet och jag flinade Ät tanken. Karin hade ingen aning om hur dessa kÀndes och jag var ganska sÀker pÄ att hon var up för en liten överraskning. Jag plockade upp skaftet frÄn flugsmÀllan och plockad upp kÀngsnörena frÄn bordet, tÀnkte efter en stund och sedan började jag knyta fast snörena vid skaftet.
- Anders, vill du bli av med nyporna nu?
- Ja Herrn, dom har varit pÄ sÄ lÀnge sÄ jag knappt kÀnner dom sa Anders.
-
- Karin, StÄ inte dÀr och titta i golvet. Det Àr bra du skÀms över ditt beteende men nu skall vi fortsÀtta. Vill du plocka bort Anders nypor med den hÀr sa jag och höll fram mitt ny uppfunna instrument?
Karins blick vandrade nu mellan mig Anders och piskan. Jag sÄg hur hennes huvud arbetade och hur hon drogs mellan lusten att piska Anders och risken för Ànnu mer slag om hon missade eller misskötte sig. Till slut sa hon.
- SnÀlla Herrn, jag tror det Àr bÀst att ni visar hur det skall gÄ till om ni inte har nÄgot emot det. Jag kan kanske prova lite litet senare?
- GÄ dÄ och stÀll dig i hörnet och studera noga.
-
Karin for i vÀg och stÀllde sig som förut och gjort jag provade piskan lite i luften för att sedan lite löst prova avstÄndet med lÀtta slag mot Anders kropp.
- StÄ still nu Anders. HÄll hÀnderna bakom dig, benen isÀr sÄ jag kommer Ät och skjut fram kuken sÄ mycket du kan.
Den hemmagjorda piskan var inte sÀrskilt vÀlbalanserad och kÀngsnörena spretade lite sÄ det var ingen större precision i det hela men som tur var den ganska kort sÄ de skulle sannolikt inte vara alltför svÄrt.
Anders stod nu som jag sagt och jag mÄttade och slog till hÄrt mot en av nyporna pÄ hans bröst. Som jag berÀknat trÀffade topparna pÄ piskan nypan vilken flög till golvet. Jag gjorde likadant med samtliga nypor och efter att bytt sida fick jag bort all nypor utan att nÄgon gÄng trÀffa Anders skinn. Han drog lÀttad en suck nÀr alla var borta och jag gÄtt fram till honom och masserat ut blodet i bröst vÄrtorna. Jag lossade Àven tvÀttlinan och tog bort den. Hans kuk fjÀdrade genast ut i halvstÄnd och sÄg minst sagt misshandlad och imponerande ut.
Jag tittade mot Marie dÀr hon lÄg och sÄg att hon börjat bli nÀrvarande igen. Hon lÄg med öppna ögon och gned sakta lÄren mot varandra.
- Jag tror det Àr dags för en liten paus sa jag och gick fram till Marie och lÄssade linan frÄn henne. Du Karin hÀmtar jordgubbar och grÀdde och stÀller dom hÀr pÄ soffbordet. Anders, hÀmta en handduk och fukta den med varmt vatten.
De bÄda gjorde som jag sa och jag började sakta stryka handduken över Marie.
Anders drog försiktigt i sin kuk men inte sÄ mycket sÄ han fick fullt stÄnd bara sÄ den vÀrsta svedan och klÄdan gav sig.
Karin hade svÄrt att hÄlla blicken borta frÄn honom sÄ jag sa.
- Karin, Mata lilla Marie med jordgubbar och vispgrÀdde. Ta det lugnt och lÄt henne Àta i sitt eget tempo.
FortsÀttning följer
MrB