Dominans = njutning?

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

?30-Ärig kvinna söker ungt par för sexlekar. Jag Àr en dominant kvinna, nyss fyllda 30 som söker ett ungt par som vill leka med mig. Jag erbjuder en vÄt fitta och ett trÄngt rövhÄl. Ni erbjuder mig era kroppar?
SÄ sÄg min kontaktannons ut. Den jag nyss satt in pÄ internet efter mycket övervÀgande. Jag har alltid velat leka med ett yngre par och jag kÀnde att om jag nÄgonsin skulle fÄ chansen till det sÄ skulle jag sjÀlv bli tvungen att ta initiativet. SÄ bestÀmde jag mig till slut för det och dÀr stod min kontaktannons. Redan efter första veckan hade ett 50-tal intressenter trillat in i min mailbox. Jag kÀnde att ingen av de riktigt tilltalade mig förutom ett par dÀr kvinnan var 19 och mannen 21. De bodde i min stad vilket gjorde saken sÄ mycket enklare och vi bestÀmde oss för att mötas hemma hos mig. Det enda jag visste om dom var att de hittills, under sitt 5 mÄnader korta förhÄllande, inte testat nÄt annat Àn traditionellt sex. Jag bestÀmde mig att det nu var dags att Àndra pÄ det. Nu var dagen kommen och jag har pysslat hela dagen med att förbereda vÄr lilla trÀff. Det första jag gjorde pÄ morgonen nÀr jag vaknade var att kliva in i duschen dÀr jag varsamt rakade hela min fitta sÄ den blev len som aldrig förr. Sedan gick jag ut och handlade lite ljus och vin. NÀr jag kom hem samlade jag ihop alla mina sexleksaker i en hög pÄ den stora dubbelsÀngen som skulle bli hÀndelsernas centrum.
Nu var det bara en halvtimma innan paret skulle komma och jag sminkade mig hÄrt runt ögonen sÄ att jag sÄg riktigt slampig ut. Jag klÀdde min slanka, men dock vÀlformade kropp, med ett par svarta stringtrosor, en svart BH och till slut en svart fodralklÀnning som inte nÄdde lÀngre Àn till just under min fasta runda hÀck. Sist tog jag pÄ mig mina lÄrhöga svarta lÀderstövlar som jag aldrig egentligen vÄgat anvÀnda innan nu. Jag kÀnde mig oerhört sexig och jag hoppades bara att kvinnan i paret Àven klÀtt sig i sÄdana klÀder som sagt till henne att bÀra. Hon skulle vara osminkad och bÀra en ljus blus, under den en vit spetsBH. Hennes hÀck skulle tÀckas av en vid ljus viskoskjol som nÄdde Ànda ner till knÀna. Under kjolen skulle hon ha en matchande vit spetstrosa. Jag hade inte sagt nÄgot om vare sig jag ville ha henne rakad eller inte. Jag hoppades dock innerligt att hon var orakad. Jag speglade mig en sista gÄng i spegeln och jag njöt av det jag sÄg. Den svarta fodralklÀnningen smet Ät kring min kropp som en andra hud och mitt lÄnga röda hÄr lyste som en nödvÀndig fÀrglick i min uppenbarelse.
NÀr dörrklockan Àntligen ringde och jag öppnade dörren blev jag genast nöjd och glad. Hon bar sÄdana klÀder jag bett henne om att bÀra och det oskyldiga intrycket stÀrktes Ànnu mer av hennes blonda axellÄnga hÄr, ljusblÄa osminkade ögon och den lite ovetande putande munnen. Jag undrade genast hur hennes utsöka lÀppar sÄg ut sugande hennes snygge pojkvÀns kuk. Min blick vandrade över till honom och han var vÀldigt snygg med en fast, ganska vÀltrÀnad, kropp. Hans bula i byxorna avslöjade att han redan var kÄt som en liten skolpojke som drömmer om att fÄ sÀtta pÄ lÀrarinnan. Jag bjöd in dem i mitt hus och gav dem var sitt glas vin innan jag ledde in dom i vardagsrummet dÀr jag hade tÀnt levande ljus och slÀckt belysningen. Man kunde nÀstan kÀnna i luften vilken erotiskt stÀmning som omgav oss.
Hon presenterade sig som Anna och han som Martin. De satte sig tÀtt intill varandra i soffan innan jag bad dem sÀra pÄ sig.
- Martin, sÀtt du dig pÄ den dÀr stolen, sa jag och pekade pÄ en stol som stod borta vid dörren till sovrummet. Han gick lydigt ivÀg, förmodligen chockad av min dominans. NÀr han satt sig tillrÀtta satte jag mig ner bredvid Anna i soffan. Jag kunde kÀnna hur Martins blick smekte min kropp och genast blev jag oerhört kÄt.
- Är du rakad, frĂ„gade jag Anna som svarade med en förvĂ„nad min.
- Nej, sa hon till slut. Jag log nöjt.
- GÄ in i badrummet och raka dig genast, slÀtrakat ska det vara. Du hittar allt du behöver dÀr inne. Jag skickade ivÀg henne och sÄg hur Martin följde henne med blicken. Jag kallade honom till mig och bad honom följa med mig in i sovrummet. Jag visade honom mina leksaker och frÄgade:
- Vill du se Anna leka med nÄn av dessa Àlsklingar? Han tittade storögt pÄ alla leksaker som lÄg i en hög pÄ sÀngen. DÀr fanns dildos, analpluggar, vibratorer, geishakulor, piskor och en massa andra saker.
- Du fÄr gÀrna kÀnna pÄ dom, sa jag och genast böjde han sig ner för att röra vid sakerna. Han plockade upp en gigantisk svart dildo med ett fett ollon. Martin lade ner den och plockade upp en analplugg och frÄgade mig lite försynt vad det var för nÄt.
- En analplugg, svarade jag. Jag behövde inte förklara ytterligare vad den var till för, hans chockade min talade om för mig att han förstod hur den skulle anvÀndas. Jag log. Jag tittade ner och sÄg en, nu ganska kraftig, bula som gömde sig under byxorna. Det hÀr ska bli spÀnnande tÀnkte jag.
- Ska vi lÄta Anna leka med den, frÄgade jag och syftade till analpluggen.
- Det vill hon nog inte, svarade han lite besviket.
- Det vill hon nog, sa jag med ett sjÀlvsÀkert leende.
Jag tog analpluggen ur hans hÀnder och bad honom vÀlja ut fler leksaker han ville att Anna skulle leka med. Han plockade en liten stund och till slut hade han valt ut den stora svarta dildon med jÀtteollonet, ett band med fem ganska stora kulor som satt fast i rad och till sist en mindre rosa dildo
- Ska vi inte ta den hÀr ocksÄ, frÄgade jag och höll upp en kort piska i lÀder.
Han nickade till svar och jag stökade undan de grejer han inte ville anvÀnda i en byrÄlÄda. Jag var nöjd med hans val och blev jÀtteglad över att han valde den stora dildon trots att den ser ganska grotesk ut. De leksaker han valde lade jag undan i en annan byrÄlÄda just som Anna klev in genom sovrumsdörren. Hon var rödblommig om kinderna och jag förstod genast att hon hade blivit upphetsad av att raka sitt kön. Sannerligen hade hon onanerat inne pÄ badrummet, den lilla kÄtungen!
- Har du sett Anna renrakad nÄn gÄng, frÄgade jag Martin som nyfiket skakade pÄ huvudet till svar.
Jag log och beslutade mig för att dra ut pÄ hans nyfikenhet, men jag var ju tvungen att kontrollera om hon gjort det riktigt. SÄ jag bad Martin vÀnda sig om innan jag bestÀmt bad henne lyfta pÄ kjolen och visa upp hennes nyrakade kön. NÀr hon lyfte pÄ kjolen mÀrkte jag att hon inte tagit pÄ sig trosorna efter rakningen. Men fittan var vÀlrakad och jag förestÀllde mig hur len den skulle vara att röra vid. Jag kunde inte hÄlla mig utan klev fram till henne och drog varsamt en hand över den nyrakade fittan. Den var precis sÄ len som jag förestÀllt mig att den skulle vara. Men hon kan inte gÄ omkring utan trosor och fresta stackars Martin sÄ jag öppnade min garderob och tog fram ett par vita stringtrosor med spets som jag bad henne sÀtta pÄ sig. Lydigt gjorde hon det och jag sa sedan till Martin att han nu fick vÀnda sig om. Jag sÄg hur Martins blick ivrigt försökte borra igenom Annas tunna kjol för att fÄ se hur hennes fitta sÄg ut helt utan hÄr. Jag kÀnde genast att jag hade tagit rÀtt beslut nÀr jag sa Ät henne att raka sig.
- Martin har valt ut lite leksaker till dig, sa jag utan att slÀppa Matin med blicken. Du kan vÀl vÀlja en och visa henne vilka fantasier du har. Men visa henne bara en, de andra Àr överraskningar.
Martin tog fram snabbt fram den mindre rosa dildon och visade upp den för Anna lite genant. Av Annas flÀmtande att dömma sÄ tyckte hon om det hon sÄg. Jag tog dildon frÄn Martins hand och rÀckte fram den till Anna.
- KÀnn pÄ den, kÀnn hur den kommer att fylla din trÄnga lilla fitta, sa jag och mÀrkte till min lycka att Anna strök lÀngst dildon. Hennes kinder, var om möjligt, Àn mer rödblommiga nu och hon undersökte nyfiket dildons varenda centimeter innan hon rÀckte över den till mig igen.
- Vad tycker du, frÄgade jag Anna och hon svarade tyst att den var ganska stor. Jag talade om för henne att den hÀr var inte alls stor samtidigt som jag tÀnkte pÄ den svarta jÀttedildon som vÀntade pÄ henne i byrÄlÄdan.
- Nej nu mÄste vi nog ha lite mer vin, sa jag och skickade ivÀg Martin att hÀmta vinflaskan och glasen. NÀr han gÄtt ut ur sovrummet lÄste jag snabbt dörren och vÀnde mig om mot Anna.
- Nu ska vi ge honom en överraskning, sa jag och ledde fram henne till sÀngen dÀr jag lÄngsamt smekte av henne blusen med mina ivriga fingrar.
NÀr den fallit till golvet undersökte jag hennes bröst med mina hÀnder, dom var inte sÄ stora men dom fyllde ut BH:n bra. Jag tog sakta av henne BH:n och smekte henne över de bara brösten. Hennes bröstvÄrtor styvnade av min beröring och jag böjde mig ner för att försiktigt suga i mig den enda bröstvÄrtan. Hon skalv till och jag fortsatte girigt till den andra bröstvÄrtan som fick smaka pÄ samma behandling. Jag hörde bakom mig hur Martin ryckte i dörren och jag drog mig snabbt frÄn Annas nu svullna styva bröstvÄrtor. Jag bad henne lÀgga sig pÄ rygg pÄ sÀngen och smeka sina bröst vilket hon gÀrna gjorde. Hon hade fortfarande pÄ sig kjolen och jag gav henne strikta instruktioner att inte dra upp den eller röra sitt, nu förmodligen plaskvÄta kÄta, kön. NÀr jag vÀnde mig om för att öppna och slÀppa in Martin hörde jag hur hennes andhÀmtning ökade takten och hur hennes utsökta lÀppar slÀppte ut flÀmtande andetag. Jag slÀppte in Martin och tog vinflaskan ifrÄn honom.
- StÀll glasen pÄ byrÄn, sa jag och det gjorde han utan att slÀppa Annas smekande fingrar ur blicken.
NÀr han stÀllt undan glasen bad jag honom stÀlla sig bredvid sÀngen samtidigt som jag kröp upp vid Annas sida med vinflaskan i ena handen. LÄngsamt började jag hÀlla vin över hennes hals. Jag fortsatte med vinflaskan ner över hennes hÀnder som kupade sig över brösten. Hon spretade med fingrarna sÄ att vinet rann ner genom dom och ut över hennes bröst. Hon masserade instinktivt in brösten med vin och jag fortsatte med flaskan över hennes mage och jag hÀllde lite extra i naveln. Jag slutade just innan kjol-linningen och stÀllde sedan vinflaskan pÄ nattduksbordet ur vilket jag sedan tog fram ett par handklovar. Jag bad Martin böja bak sina armar och sÄ satte jag handklovarna runt hans handleder bakom ryggen pÄ honom.
- Slicka henne ren, sa jag och flyttade mig ur vÀgen.
Genast sjönk han ner pÄ sÀngen och började slicka Annas bröst. Hon flÀmtade av hans beröring och han smackade högljutt nÀr han lapade i sig vinet. Annas hÀnder styrde Martins huvud, till hans förtvivlan, ner mot magen dÀr hon tvingade honom att slicka ren naveln samtidigt som Anna fortsatte, med ena handen, att smeka sina bröst. Martin slickade hennes mage ren frÄn vin och just som han skulle ÄtervÀnda till brösten drog jag honom bryskt ifrÄn henne. Han gnÀllde lite besviket och jag sa till honom att han inte skulle oroa sig, det skulle komma mera. Jag sÄg hur mycket han led. Förmodligen var pungen sprÀngfylld och redo att skjuta en rejÀl sats om bara han fick lite till av det goda. Jag förvÀgrade honom det, ville att han skulle plÄgas lite till. IstÀllet satte jag ner honom pÄ en stol utan att lossa handklovarna. Jag öppnade hans byxor, försiktigt sÄ att jag inte skulle röra vid hans kuk. StenhÄrd som den var bröt den sig genast ut och han tittade förskrÀckt pÄ den och sedan pÄ mig med en bedjande min. Jag skrattade elakt och sa:
- Nej du, du fÄr allt vÀnta lite till!
Jag gick fram till sÀngen och frÄgade Anna om hon var redo nog att visa sitt renrakade kön för Martin. Hon svarade ja och jag började lÄngsamt smeka av henne kjolen samtidigt som hon fortsatte leka med sina bröstvÄrtor. Plötsligt frÄgade hon om hon fick lÄna mina stövlar. Hon sa att dom sÄg sÄ sexiga ut. Jag blev lite överraskad och lite girig men till slut lÀt jag henne lÄna dom och innan jag fortsatte med att ta av henne kjolen sÄ tog jag av mig stövlarna och satte dom pÄ henne istÀllet. Dom smet tajt kring hennes vader och de rÀckte ungefÀr lika lÄngt pÄ henne som pÄ mig, just ovanför knÀet. NÀr det var klart sÄ fortsatte jag med hennes kjol och hon lyfte hjÀlpsamt pÄ hÀcken för att hjÀlpa mig av med den. Framför mig och Martin lÄg nu Anna endast iförd de vita stringtrosorna hon lÄnat av mig, smekandes sina egna bröst. Jag funderade pÄ om jag skulle stjÀla nöjet frÄn Martin genom att bryskt slita av henne trosorna. Det kÀndes frestande men jag lyckades hÄlla mig. Jag ledde sÄ fram Martin, fortfarande med armarna bakom ryggen och med den styva kuken utanför byxorna, till sÀngen dÀr jag tog av honom byxorna helt, lÄste upp handklovarna och lÀt honom Àntligen undersöka sin flickvÀns nyrakade fitta. Det första han gjorde med hÀnderna var fria var att snabbt runka sin kuk nÄgra gÄnger innan han, med enorm kraft och ett högt stönande, sprutade ner Annas ansikte. Hon verkade aldrig ha varit med om det tidigare för det första hon gjorde var att skrika till men sÄ började hon slicka i sig sperman som klibbade över hela hennes ansikte. Martin suckade nöjt och böjde sig sedan ner för att vÄldsamt slita av Anna trosorna. Medan Anna försökte nÄ all sperma med sin tunga sÄ dök Martin ner mellan hennes ben och började slicka henne frenetiskt. Han visade inget tÄlamod och jag blev lite besviken sÄ jag drog undan honom. Han tittade elakt pÄ mig men fogade sig i att bli undanknuffad och istÀllet för att slicka Annas plaskvÄta fitta, böjde jag mig fram och hjÀlpte henne slicka ansiktet rent frÄn sperma. Jag slickade hennes nÀsa och till slut förenades vi i en het hungrig spermadrypande kyss. NÀr jag hörde hur Martin klagade besviket drog jag mig undan henne och sÀnkte ner mitt huvud mellan hennes spretande lÄr. Hon lÄg nu med benen sÄ brett isÀr att man sÄg precis hur vÄt hennes fitta var. Jag började lÄngsamt slicka hennes blygdlÀppar innan jag sedan bet i dom lite lÀtt. Anna flÀmtade av vÀlbehag och snabbt var hennes egna hÀnder nere vid fittan men jag stötte bestÀmt bort dem.
- Du Àr bara min nu, sa jag med munnen full av fittsafter.
Jag slickade henne girigt och omsorgsfullt innan jag lite ovÀntat stack in ett finger i fittan hennes. Den var ganska trÄng men det gick ÀndÄ smidigt pga att hon var sÄ vÄt. Snabbt stack jag in Ànnu ett finger och började fingerpulla henne vÄldsamt. Jag körde in ett tredje finger och till slut ett fjÀrde innan jag kÀnde att det inte rymdes nÄt mer. Mina fingrar arbetade frenetiskt och i takt med smaskandet frÄn hennes fittsafter andades Anna allt tyngre och tyngre tills hennes fitta krampade runt mina fingrar och hon kom skrikande i en orgasm. Jag slutade inte utan fingerpullade henne Ànnu en stund tills hennes skrikande hade avtagit och hennes andning hade lugnat ner sig. Jag reste mig upp och sÄg hur Martin satt och runkade pÄ stolen vid dörren. Jag vinkade fram honom till sÀngen, beordrade Anna att suga av honom dÀr han stod vid sÀngens huvudÀnde med huvudet mot rummet och gick sjÀlv ner till sÀngens fotÀnde dÀr jag började strippa av mig klÀderna i en förförisk dans. Jag vÀnde mig med ryggen mot sÀngen, böjde mig fram och började lÄngsamt med vaggande höfter smeka upp klÀnningen. Hans andhÀmtning blev allt hÀftigare och samtidigt som min stringtrosförsedda hÀck blottades kom han i Ànnu en kraftig utlösning. Den hÀr gÄngen skrek han av vÀllust och innan jag visste ordet av hade han gÄtt fram och sprutat ner min hÀck. Jag drog av mig klÀnningen över huvudet, vÀnde mig om och gav honom en uppskattad min.
- JasÄ, din kuk tyckte om min hÀck va. Vill du kanske smaka pÄ den, frÄgade jag.
Han började utan tvekan att ta av mig BH:n och jag lade mig ner pÄ sÀngen med ryggen uppÄt. Han, med hjÀlp av Anna drog av mig stringtrosan och genast började Anna slicka bort Martins sats frÄn min hÀck. Samtidigt som hon gjorde det bad jag Martin hÀmta piskan som han valt ut ur min leksakssamling. Lydigt gick han bort till byrÄn och hÀmtade den ur lÄdan.
- Ge den till Anna, sa jag och stönade av Annas tungas hungriga slickande av min hÀck. Anna slutade nÀr Martin gav henne piskan och utan att jag behövde be henne sÄ snÀrtade hon till mig över ena skinkan och jag flÀmtade nöjt.
- Ahh, ahh.. smiska mig, stönade jag och Anna piskade mig friskt över hÀcken.
Jag sÄg hur Martin tog fram den rosa dildon med vilken han började smeka Annas fitta. Anna stönade och juckade hennes hÀck mot honom tills han tryckte in den i hennes kÄta fitta. Han började knulla henne med dildon och hennes piskslag mot min hÀck blev allt intensivare ju fortare han körde dildon ut och in. Jag kÀnde hur min röda hÀck började svida allt mer och mer samtidigt som det gjorde mig allt kÄtare. Jag började smeka min fitta med fingrarna. Annas slag hade nÀstan slutat nu och nÀr jag vÀnde pÄ huvudet och skulle just be om mer sÄ sÄg jag hur hennes ansikte vreds i en hÀftig orgasm. Hon skrek av extas innan hon utamattad sjönk ner över min hÀck. Jag vÀnde mig om sÄ att hennes ansikte hamnade just vid min fitta och snart började hon slicka mig intensivt. Jag böjde ryggen i vÀlbehag och nÀr Martin kom fram med sin hÄrda kuk började jag genast suga den. Han körde in kuken Ànda ner i svalget och jag sög den hÄrt och snabbt. Anna hade nu tagit dildon som nyss hade gett henne orgasm och hon förde försiktigt in den i min vÄta fitta. Jag var inte lika trÄng som henne och dildon var inte nog stor för att ge mig en ordentlig njutning sÄ jag stönade fram att om hon tittade i byrÄlÄdan skulle hon se en svart dildo. Jag bad henne anvÀnda den och hon trippade ivÀg. Jag kunde se hur öm hon var efter hennes pojkvÀns behandling med dildon och det gjorde mig sÄ kÄt att jag började suga Martins svullna kuk med en enorm fart och snabbt sprutade han min mun full med sperma. Jag svalde det jag kunde men endel rann över och det lapade jag sedan i mig, fortfarande kÄt. Anna ÄtervÀnde med dildon i ena handen och hon kommenterade dennes storlek innan jag stönade:
- Jaa, och jag vill att den ska ta mig nuuu.
Hon började lirka in den i min fitta och efter lite juckande kom den in hela vÀgen och jag flÀmtade snabbt samtidigt som hon började knulla mig med den gigantiska svarta dildon. Martin hade under tiden smugit upp bakom Anna och började nu smiska henne med piskan. Han njöt av Annas vÀlmÄende stön och jag njöt av Annas fingrar som knullade mig med dildon. Först av oss kom Anna som verkade Àlska att bli smiskad. Sedan kom jag sedan sÄ sög vi tillsammans av Martin som kom i Ànnu en orgasm, vet inte vilken i ordningen. Sedan lade vi oss alla ned tÀtt intill varandra i sÀngen och somnade snabbt. Jag vaknade först av oss efter nÄgra timmars djup sömn och nu visste jag ju att det roligaste var kvar. Anna lÄg i mitten av sÀngen pÄ mage. Hon hade brett ut sin lilla kropp sÄ att Martin nÀstan trillat ur sÀngen. Försiktigt utan att vÀcka henne band jag fast hennes armar hÄrt i sÀngstolparna. Hennes ben drog jag isÀr sÄ lÄngt det gick och band fast i de nedre sÀngstolparna. Jag lÀmnade repen lite slappa sÄ att vi senare skulle kunna palla upp hennes stjÀrt. Jag vÀckte Martin och bad honom vara tyst. Han tittade lite förskrÀckt pÄ hur jag bundit fast hans flickvÀn men tydligen sÄ gjorde det honom kÄt eftersom hans kuk genast reste sig. Jag stÀllde mig pÄ knÀ framför honom och sög av honom sÄ att han kom i en högljudd orgasm som vÀckte Anna. Hon försökte röra sig men det enda som gick för henne var att röra lite pÄ benen. Hon vÀnde huvudet mot mig och tittade frÄgande men jag ville inte att hon skulle se sÄ jag tog fram en bindel och band för hennes ögon. Hon protesterade lite men tystnade snart. Martin tittade pÄ mig med förvÀntansfulla ögon och jag viskade i hans öra, sÄ att Anna inte skulle höra:
- Nu ska vi leka lite med hennes andra grotta.
Han förstod genast vad jag menade och log nöjt. Jag bad honom lyfta upp Annas hÀck sÄ jag kunde lÀgga nÄgra kuddar under. Nu lÄg hon fastspÀnd framför oss med en röv som pekade inbjudande upp i luften. Jag tog fram snöret med kulor och en flaska olja ur byrÄn. Martin började smörja in hennes skinkor innan han vÄgade sig ner till springan dÀr han först smörjde in hennes fitta och sedan ÄtervÀnde upp igen mot hennes anus. Hans fingrar lekte lÀtt vid hÄlet och Anna stönade till dÄ han hÀllde en klick olja rakt pÄ hennes anus. Han lade ifrÄn sig burken och böjde sig fram för att med tungan smörja in hennes anus. Hon verkade gilla det eftersom hennes andetag blev allt hÀftigare. Han lÀt sin tunga leka lite ovanpÄ anushÄlet innan han tryckte in den en bit. Han kÀnde hur ringmuskeln krampade kring hans tunga i förvÄning och han njöt av det. Han förde in tungan sÄ lÄngt det gick och drog sedan ut den igen. Jag rÀckte honom snöret med kulorna och viskade till honom att försiktigt föra in kula för kula i hennes röv. Kulorna var ganska stora och han tvekade lite innan han la den första kulan mot hÄlet. Jag sjÀlv lade mig tillrÀtta framme vid Annas huvud och beordrade henne att slicka mig. Hon satte genast igÄng och jag koncentrerade min blick pÄ Martin som just skulle föra in den första kulan. Han tryckte den mot hÄlet med sin tumme men muskeln gav inte efter och han fick ta till tvÄ fingrar till innan han lyckades pressa in kulan. Anna stannade upp att slicka mig nÀr kulan fyllde hennes anus och hon flÀmtade fram ett litet skri men vande sig snabbt med att ha nÄt i röven och fortsatte slicka mig. Martin förde sÄ in den andra kulan med samma svÄrigheter som med den första. Den tredje kulan gick in lÀttare och de tvÄ sista kulorna sögs girigt in av muskeln utan större problem. Anna hade nu sin anal full med kulor. Kulor som senare skulle dras ut och ge henne en hÀrlig orgasm. NÀr Martin var klar drog jag mig undan Annas ivrigt slickande tunga, fastÀn jag egentligen inte ville, det var sÄ skönt. Men jag ville att Martin skulle knulla mig, och inte i fittan. Jag hade blivit sÄ kÄt av att se honom föra in kulorna i Annas röv att jag sjÀlv var tvungen att fÄ det hÄlet fyllt. Jag stÀllde mig vid sÀngens fotÀnde, lutade mig fram sÄ att jag skulle kunna slicka Annas vidöppna fitta samtidigt som Martin skulle knulla min röv. Jag svankade ryggen ordentligt och begravde mig mellan Annas skinkor och slickade hennes fitta vÄldsamt. Jag kÀnde hur Martin sÀrade pÄ mina skinkor för att fÄ en bÀttre vy över hÄlet och helt utan förvarning stack han in kuken i mitt rövhÄl. Eftersom den var torr sÄ gick det vÀldigt trögt men det gjorde mig bara upphetsad. Att kÀnna honom pressa mitt rövhÄl sÄ energisk sÄ att det kÀndes som om jag skulle spricka gav mig min första orgasm. Att han sedan efter att ha kommit in till roten och börjat knulla mig i arslet med en intensitet som gungade hela sÀngen gav mig min andra orgasm. Annas röv höjdes nu upp sÄ lÄngt det gick, pga repen, i en orgasm som fyllde min mun med fittsafter som smakade ljuvligt. Att höra hennes frustande skrik fick Martin att spruta mitt arsle fullt med en sats som aldrig verkade ta slut. Han drog sig ur mig och hans sperma rann sÄ ut ur min röv och ner över min Àn en gÄng kÄta fitta. Jag och Martin ÄterhÀmtade oss nÄn minut innan vi Äter vÀnde vÄr uppmÀrksamhet mot Anna. De lilla snöret med ringen lÀngst ut som stack ut ur hennes rövhÄl sÄg sÄ frestande ut sÄ jag kunde inte lÄta bli att retsamt dra lite i det men jag aktade mig frÄn att dra ut nÄn kula. Det skulle vi göra senare. Vi hade tvÄ leksaker kvar som vi skulle anvÀnda och jag hade planerat att anvÀnda de i hennes nu fulla röv. Jag bannade mig sjÀlv för att jag planerat sÄ dÄligt. Jag ville ju anvÀnda dem men jag kunde ju inte dra ut kulorna Àn. De skulle fÄ sitta dÀr ett bra tag. Dom skulle nÀmligen fÄ ge henne den sista orgasmen för den hÀr gÄngen. SÄ fick jag en idé som jag först tyckte var lite för tokig men sedan började jag gilla den mer och mer. Jag bad Martin luta sig fram och slicka Annas fitta vilket han gjorde med glÀdje. NÀr hans slickanden fÄtt Anna att flÀmta allt högre smög jag upp bakom Martin. Jag hÀllde lite olja pÄ analpluggen som jag tagit fram ur byrÄlÄdan. Jag visste att han skulle börja protestera om det hÀr gjordes varsamt sÄ jag beslutade att ta honom med fullstÀndig överraskning. Jag riktade in analpluggen just utanför hans mörka rövhÄl och utan nÄgon som helst förvarning eller ömhet körde jag in den i röven pÄ honom. Han skrek i förtvivlan och jag körde hÀnsynslöst in den pÄ plats. Han slutade slicka Anna och strÀckte sig för att dra ur pluggen. Men jag var beredd och haffade honom med handklovarna. Han svor lite Ät mig men fann sig tydligen i pluggen och fortsatte slicka Anna som verkade ha blivit fruktansvÀrt kÄt av att hennes kille hade röven full. Det behövdes inte mÄnga sekunders bearbetning av hans tunga innan hon kom i extas. Martin flyttade pÄ sig och jag knöt upp repen sÄ att Anna nu kunde vÀnda sig om pÄ rygg.
- VĂ€nd dig om, sa hon till Martin.
Hon ville tydligen se pluggen som Martin hade instoppad i analen. Hon böjde sig fram och slickade honom runt anus och han stönade högt till sin egen förvÄning. Anna fingrade olydigt pÄ det som stack ut av pluggen och jag nickade medgivande. Hon skulle fÄ dra ut den. Martin förstod inte vad som var pÄ gÄng utan han fortsatte bara runka sÄ som han hade gjort Ànda sedan hon först slickat honom runt anus. Jag förstod vad som skulle hÀnda och lade mig under Martin dÀr han stod pÄ alla fyra med röven mot Anna. Utan nÄn som helst förvarning gjorde Anna en lika förvÄnad manöver som jag gjort. Hon tog tag i pluggen och drog hastigt ut den. Martin skalv till och sprutade min mun full med sperma. Jag höll kvar speman i munnen och vÀnde mig mot Anna. Vi förenades i en spermakyss och jag kletade ut sperma över hela hennes ansikte. Hon gjorde likadant med mig och till slut var vi bÄda fulla med sperma. Vi skrattade lite och fortsatte att kyssas tills Martin avbröt oss den gigantisk svarta dildon i ena handen.
- Jag vill att Anna blir knullad av den hÀr i röven.
Jag blev blev förvÄnad, rÀdd och glad men samtidigt besviken. Jag ville ju att kulorna skulle ge henne den sista orgasmen men om vi lyckades fÄ in den svarta dildon skulle det ju vara Ànnu hÀrligare. Jag var rÀdd för att det inte skulle gÄ och att sexakten skulle sluta med ett misslyckande men jag beslöt till slut att ta en chans och testa. Anna dÀremot protesterade.
- Det kommer aldrig att gÄ, jag kommer att sprÀngas. SnÀlla Martin, lÄt mig slippa, bad hon.
- Ni vÄldtog mig nÀstan med analpluggen sa han anklagande. Nu Àr det min tur att hÀmnas.
Anna tittade oroligt pÄ den svarta dildon men sa att vi kunde ju försöka iallafall. Men hon trodde inte att det skulle gÄ. Jag bad henne stÀlla sig pÄ alla fyra och svanka med ryggen sÄ att vi kunde dra ut kulorna. SÄ att hon skulle fÄ Ànnu en ordentlig orgasm kröp jag in under henne och började slicka hennes fitta. Martin stÀllde sig bakom henne och tog tag i ringen som satt i snöret. Försiktigt drog han ut den första kulan och Anna skrek av vÀllust.
- Ja jaja.. dra kom igen dra, flÀmtade hon och samtidigt som jag slickade hennes fitta sÄ drog Martin ut resten av kulorna pÄ en gÄng och Anna sjönk ner över mig i en orgasm som fick hela hennes kropp att skaka. Jag mötte henne i en kyss.
- Det tyckte du om va!? Men nu ska du fÄ kÀnna pÄ kuk min vÀn, sa jag och flyttade undan henne.
För att det hÀr skulle gÄ sÄ smidigt som möjligt funderade jag över hur vi skulle göra. Efter ett tag beslöt jag mig för att det var bÀst om hon sjÀlv satte sig ner över dildon. Jag gick ivÀg till byrÄn och letade fram en spÀnningsanordning för dildon. Jag drog fram en stol och satte fast dildon pÄ den. Den pekade rÀtt upp i luften och till och med jag blev lite förvÄnad över hur stor den sÄg ut nÀr den stod sÄdÀr. Martin gick fram för att inspektera den och han sÄg mÀkta nöjd ut. Han skulle fÄ se sin flicka spetsas av den kraftigaste pÄle han nÄgonsin sett. Högtidligt gick vi fram till sÀngen och ledde fram Anna till stolen. Hon fick böja sig fram och smaka pÄ den svarta dildon samtidigt som vi smörjde in hennes anus, som nu var ganska uttÀnjt efter kulorna, med olja. NÀr vi ansÄg henne redo lyfte Martin upp henne under hÀcken och hon höll fast kring hans hals. Han lyfte fram henne ovanför dildon och tvekade lite innan han sÀnkte ner henne mot den. Han vilade hennes anus mot dildon lite innan han började pressa det stora svarta ollonet förbi hennes ringmuskler. Hon skrek av bÄde smÀrta och vÀllust nÀr ollonet paserade ringmuskeln och hennes hÄl var uttÀnjt till max. Han slÀppte lite pÄ greppet kring henne och hon gled ner ytterligare en bit innan det tog stopp. Hon andades nu mycket fort samtidigt som hon gnydde lite. Hennes bröstkorg hÀvdes upp och ner i jÀmn snabb rytm och hon verkade redo att fÄ mer stake i sig. Hennes tyngd rÀckte dock inte lÀngre för att ta emot dildon utan jag och Martin fick hjÀlpas Ät att pressa ner henne pÄ pÄlen som grÀvde sig allt djupare in i hennes rövhÄl. Ytterligare ett gÀllt skri kom frÄn Anna och hon sÄg ganska plÄgad ut men sÄ log hon och vi visste att det hÀr var sista gÄngen vi skulle fÄ pressa ner henne. NÀsta tryck skulle fÄ dildon att begravas i hennes rövhÄl. Vi tryckte pÄ hennes axlar en sista gÄng och dildon försvann in i henne. Samtidigt som hon skrek av vÀllust började Martin höja henne upp och ner över dildon samtidigt som jag smet runt och började smeka hennes bröst som guppade upp och ner. Mina lÀppar, som hade sökt sig till hennes bröstvÄrtor, och Martins starka hÀnder som sÀnkte henne upp och ner över jÀttedildon, gav Anna kvÀllens starkaste orgasm som förmodligen hördes i hela grannskapet. Hon skrek vilt och kastade sig av och an i Martins famn, fortfarande med pÄlen inuti sig. NÀr hon slutat skaka av orgasmens kramper höjde Martin henne upp sÄ att dildon gled ur och de förenades i en djup kyss. Jag log och sneglade pÄ dildon som sÄg ut att ha vuxit inuti Anna. Den kommer att anvÀndas igen tÀnkte jag för mig sjÀlv och sedan förenades jag i en trippelkyss tillsammans med det unga paret som under kvÀllen fÄtt uppleva sin hÀftigaste sexakt nÄgonsin.