En slavs memoarer

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Ljuset tĂ€nds. Det tar ett tag för mina ögon att vĂ€nja sig. Ljuset Ă€r blekt och sugs upp av de dystra, grĂ„ vĂ€ggarna av rĂ„, oslipad betong. Överallt hĂ€nger kedjor, bojor och annat materiell, ingenting som skall göra min vistelse hĂ€r angenĂ€m direkt, frĂ„n vĂ€ggarna och frĂ„n taket. Jag sitter ihop sjunken pĂ„ knĂ€, mina hĂ€nder bundna bakom ryggen och min mun Ă€r besatt men en munkavle. Jag har endast ett par skinnbyxor pĂ„ mig. De Ă€r tajta och har naken snörning i sidorna, sitter lĂ„gt i midjan. Om min hals har jag ett nitbesatt hundhalsband. Mitt hĂ„r Ă€r svart och knutet i en hĂ„rd hĂ€stsvans i bakhuvudet, mina bröstvĂ„rtor Ă€r piercade och lĂ€nkade samman med en liten kedja som har en ring i mitten. Jag Ă€r totalt hĂ„rlös över hela kroppen, förutom pĂ„ huvudet.
Mina sÄr i ryggen svider. Blodet har levrat sig och sÄrskorporna spricker vid varje muskel rörelse. Fan vad jag njuter. Min makt Àr frÄntagen mig, jag sitter ensam och vÀntar. Totalt förnedrad. Jag har inget att sÀga till om. Jag vet inte ens om det Àr natt eller dag, för min cell har inga fönster. För ett tag sedan betjÀnade jag min HÀskarinna med mina tjÀnster. Jag vet inte om det var fem minuter sedan eller fem timmar. Det Àr sÄ svÄrt att hÄlla koll pÄ tiden sÄhÀr. Jag Àr hungrig, min törst slÀcker jag genom det vatten som lÄngsamt droppar ner pÄ mig frÄn ett ytterst litet rör i taket. Droppet Àr orytmiskt, och om man koncentrerar sig pÄ det för man ont i huvudet och efter en stund krÀks man av smÀrta.
En till anledning för min HÀrskarinna att straffa mig. Genom att vÀnda upp huvudet kan jag ibland fÄnga lite i munnen. Min Mistress Àr alltför snÀll. Jag förtjÀnar inte sÄdan hÀr lyx. Innan hon gick ifrÄn mig förut fick jag en rejÀl utskÀllning. Jag hade fÄtt det att gÄ för henne, men inte med den vanliga precisionen. Jag kommer ytterst sÀllan, annat Àr inte att vÀnta, och nÀr jag gör det sÄ piskar hon mig. Det Àr rÀtt egentligen. Som slav har jag ingen rÀtt att komma, inte utan hennes tillÄtelse. Jag Àr hennes, ingen annans. Jag Àr ett köttstycke utan eget vÀrde, endast det jag kan utföra har ett vÀrde.
Min HÀrskarinna sÀger att jag var billig, men hon och min tidigare Àgare diskuterade livligt innan affÀren blev av. Utanför den tunga plÄtdörren hör jag steg. LÄset knÀpper till, rasslar och knÀpper igen och dörren svÀnger upp. In kommer hon, den kvinna jag Àr tvingad att Àlska. Hon har knÀhöga svart stövlar i lack, en kuplös korsett i skinn som Àr ordentligt Ätdragen och en svart gummimask med öppningar för mun och ögon, och ett hÄl i bakhuvudet genom vilket hennes lÄnga rödflamiga hÄr böljar. Inget annat döljer hennes vackra kropp. Jag mÄste erkÀnna att jag har tur som fÄtt en sÄdan vacker HÀrskarinna, Àven om jag Ànnu inte sett hennes ansikte, vilket jag nog aldrig kommer att fÄ göra heller. Hon ser pÄ mig med förakt i blicken. DÄ hon ser att jag inte redan Àr hÄrd gÄr hon fram och örfilar mig. Jag ska veta min plats, veta vad mitt öde Àr, sÀger hon till mig med vass röst.
Hennes ögon smalnar och hon hukar sig och tar tag i kedjan som hÀnger pÄ mitt bröst. Hon drar lÀtt i den, men det Àr tillrÀckligt för att de skall gÄ ilningar av smÀrta genom hela min kropp. Hon drar mig nÀrmre sig. Sedan spottar hon i ansiktet pÄ mig. Det rinner frÄn ögat, nerför nÀsan, över munnen för att sedan droppa ner över magen. DÀr leker hon med det med en lÄng svartmÄlad nagel, den Àr vÀssad sylvass och lÀmnar röda mÀrken. Hon ler nÄgot sadistiskt leende, och nÀr hon ser att jag blivit hÄrd sÄ stÀller hon sig upp. Hon vÀnder pÄ klacken och gÄr ut och lÄser dörren och slÀcker ljuset. Endast det ojÀmna droppandet Àr mitt sÀllskap, ett sÀllskap jag klarar mig utan. En tid gÄr. Hur lÀnge vet jag inte. Jag mÄste ha sovit för mina ögon tÄras och grumlas. De kÀnns feta, hela min kropp kÀnns fet, min hud. Mina knÀn vÀrker igen, bÄde av det grova och hÄrda golvet och stillasittandet?
?jag slÄr upp ögonen, jag ser svart, jag ser inget. Jag vet inte vad det rÀknas som. KÀnns faktiskt som det kvittar. Vattnet som droppar kÀnns som brÀnnande eter. Jag kittlas dÄ jag kÀnner ensamma droppar lÄngsamt rinna nerför ryggen. NÄgonting klickar till hastigt. Jag tycker mig höra nÄgonting utanför. Vad det Àn Àr sÄ Àr det tyst nu. Jag vÀntar ett tag, jag rÀknar mina tunga andetag till etthundratjugotre. DÄ hör jag det vÀlbekanta rasslet som sedan Ätföljs av klicket. Dörren svÀngs upp, jag hör gÄngjÀrnen trots att de Àr ordentligt smörjda. Min hörsel Àr pÄ helspÀnn, eftersom jag inte kan lita pÄ nÄgot annat sinne. Det Àr nÄgonting som rör sig i mörkret runt om mig. NÄgot vasst dras över ryggen, smÀrtan Àr sÄ skarp och sÄret sÄ fint att jag inte vet att jag blöder förrÀn jag kÀnner det varma blodet lÄngsamt rinner ner lÀngs ryggen.
Det blöder inte sÄ mycket, endast en fin rÀnnil av mörkrött, sött blod. En tunga fÄngar upp den livgivande vÀtskan kÀnner jag. Den Àr vÄt och mjuk och slickar girigt upp det varma blodet som rinner ner för min rygg. Den nÀrmar sig sÄret och leker sedan med det. Det svider underbart dÄ saliv och kött blandas. Jag blundar och njuter till fullo utan den smÀrta som skÀnks mig.
Hon lĂ€mnar mig sedan ensam. Jag varken hör eller kĂ€nner henne pĂ„ ett bra tag. Jag vet inte om hon har lĂ€mnat rummet eller leker sadistiskt med mig. Sedan hör jag nĂ„got slĂ€pande. Det lĂ„ter som att hon slĂ€par pĂ„ nĂ„got segt, lĂ„ngt ihop rullat. Kanske ett rep? Jag har hör nĂ„got skruvas och sedan ett högt pipande och förstĂ„r dĂ„ att det Ă€r en vattenslang. Ljuset tĂ€nds och i samma ögonblick trĂ€ffar den iskalla vattenstrĂ„len mig rakt i ansiktet. BlĂ€ndad av ljuset och vattnet Ă€r jag totalt desorienterad. Den enda aningen av min HĂ€rskarinnas position i rummet Ă€r den hĂ„rda strĂ„lens Ă€nde. Mitt ansikte piskas och vattnet stĂ€nker över min bara överkropp. Jag fryser sĂ„ att jag skakar men ger inte ett ljud ifrĂ„n mig. Vattnet stĂ€ngs sedan av och ljuset slĂ€cks, igen. I bortre Ă€nden, mitt framför mig dĂ€r dörren finns, hör jag stapplande steg. Är detta Ă€nnu en mĂ€nniska i rummet?
Möjligen? Jag hör den andre personens klagan och dess straff, vinande rapp och de snyftningar som hör till. Hon, som jag antar att det Àr p.g.a. den nÀtta rösten, tvingas ned, och att döma av mumlandet sÄ förses ocksÄ hon med munkavle. Ljuset tÀnds. Det jag ser förfÀrar mig. Framför mig, ca: 4 meter bort ser jag en ung flicka pÄ knÀ. Hon Àr försedd med bÄde munkavle och ögonbindel, men det hindrar inte tÄrar frÄn att sippra ner för hennes kinder. Hon Àr smal och hennes hÄr hÀnger fritt och ramar in hennes söta ansikte. Hon Àr klÀdd i en enkel , vit sÀrk, den Àr egentligen inte mer Àn ett lakan med ett hÄl i mitten för huvudet och ett band runt livet.
Bredvid henne stÄr en kvinna. En vacker kvinna med fylliga lÀppar och klarblÄ ögon, klÀdd i gummibyxor och en tajt tröja som visar hennes vÀl tilltagna former. Hennes ansikte Àr uttryckslöst, men hon ser vÀldigt mÄlmedveten ut. Hon Àr vÀldigt ung för att vara Domina. Kanske inte mer Àn 20 Är till skillnad ifrÄn min drottning som Àr i medelÄldern. HÄret Àr ljusblont med en ton som kan liknas guld och bakÄtslickat och uppsatt i en hÀstsvans.
I den ena handen har hon en kedja som, nÀr jag följer den med blicken, Àr virad runt flickans hals, utan nÄgot som helst halsband. Jag tÀnker att den mÄste skava nÄgot fruktansvÀrt. I den andra handen har hon ett ridspö, som hon sporadiskt leker med. Den ljusblonda kvinnan rycker till i kedjan hÄrt, sÄ att flickan vid hennes sida stÀller sig pÄ alla fyra. LÄngsamt börjar de gÄ mot oss, mig och min HÀrskarinna, som stÄr bredvid mig vilket jag nyss mÀrkte. Flickan kryper pÄ alla fyra och grimaserar varje gÄng hon sÀtter ner ett knÀ pÄ det hÄrda och skrovliga golvet.
Den blonda kvinnan stÀller sig sedan bakom flickan och drar upp henne med kedjan tills hon blir stÄende. Med sina hÀnder pÄ vardera sidan om den spÀda kroppen lossar hon pÄ knuten som hÄller ihop sÀrken. Den faller ut som ett tungt ok, och med kittlande fingrar utforskar den unga kvinnan Dominan flickans kropp, medan denne vrider sig obekvÀmt i avsky. Jag gissar pÄ att flickans Älder Àr runt 15-16 Är. Hela tiden Àr kvinnans blick lÄst med min HÀrskarinnas, som om de utkÀmpade nÄgon mental strid, en viljornas strid.
De tafsande hÀnderna smeker flickans bröst ömt, nyper henne i bröstvÄrtorna och greppar brösten fullt och hÄrt i hÀnderna. Jag kan se att flickan inte Àr helt oskyldig, ty under denna behandling byts hennes snyftande mot tyngre och tyngre. Jag kan inte tro det, men dÄ kvinnan plötsligt och hÄrt forcerar sina högra pek - och lÄngfingrar i flickans fitta gnyr denne till, men inte utav smÀrta utan i ren extas.
Kvinnan arbetar flickans nu genomvÄta blygdlÀppar frenetiskt. Flickan försöker stÄ rakt upp med god hÄllning, men misslyckas och benen vacklar till och hon sÀnker sig mot de underbara fingrarna som lÄngsamt men sÀkert arbetar fram hennes orgasm. DÄ rycker den blonda kvinnan till kraftigt i kedjan, sÄ att flickan Äter mÄste rÀta pÄ sig, och drar med en rörelse av sÀrken över huvudet pÄ flickan. Hon stÄr dÀr nu i hela sin nakna skönhet, hon darrar av kÀttja och lusta, och jag kan tydligt se en tunn glansig rÀnnil rinna nerför hennes innanlÄr. Hon andas fortfarande tungt och hennes tunga sveper snabbt över de spÀda lÀpparna. Den blonda kvinnan för sina vÄta fingrar till flickans mun. Flickan slickar och suger lydigt av dom.
Min HÀrskarinna stÄr vid min sida, med en hand vilande pÄ mitt huvud, som markerar Àgande. I sin korsett har hon ett koppel, vilket hon fÀster i mitt halsband. Hon drar mig upp och smeker min nacke och min mage, vilket resulterar i min direkta resning. Hon tar tag i mitt huvud och tvingar ner det, tvingar ner hela mig tills jag Äter stÄr pÄ knÀ, men nu med ryggen mot de tvÄ övriga i rummet. Min HÀrskarinna stÀller sig framför mig sÄ att mitt ansikte vÀtter rakt in i hennes varma sköte. Hon greppar min skalle med bÄda hÀnderna och pressar det bryskt in i hennes nu plaskvÄta fitta. Jag vet vad jag skall göra och börjar arbeta. Min tunga leker först med hennes blygdlÀppar. De Àr helt rakade och glatta av hennes flödande safter.
Hela hennes nedre regioner Àr blodfyllda och rodnade. Min tunga leta sedan rÀtt pÄ henne klitta, som nu Àr stenhÄrd och uppsvÀlld. DÄ jag placerar mina lÀppar runt den och suger till flÀmtar hon till och pressar mitt huvud, om möjligt, Ànnu hÄrdare mot sitt skrev. Jag tar det som en komplimang och fortsÀtter med att föra in tungan djupt i hennes hÄl. DÀr vispar jag runt nÄgra varv för att sedan retandes leka med lÀpparna igen. Jag hör uppifrÄn hur hon har svÄrt att hÀmta luft och kÀnner igen de vÀlbekanta ryckningarna.
Men hon vill inte komma. Inte nu. Med ett stadigt grepp om min hÀstsvans rycker hon bort mig frÄn mitt slickande och dÄ jag förlorar balansen puttar hon ner mig pÄ golvet. Jag far handlöst ner med en duns och kan inte ta emot mig ty mina hÀnder Àr fortfarande lÄsta bakom ryggen. För att inte slÄ mig sÄ förfÀrligt vrider jag mig och landar dÄ pÄ sidan. Jag har inte ens hunnit hÀmta mig frÄn fallet innan hon Àr över mig igen. Med foten sparkar hon mig i magen sÄ att jag rullar över pÄ rygg. Mina hÀnder gör ont dÀr de pressas mellan mig och betonggolvet.
DÀr ligger jag dÄ, med kuken rakt upp i vÀdret. Hon placerar dÄ sadistiskt stilett hÀlen pÄ ollonet och rör sÄ kuken i stora cirklar. Den Àr stenhÄrd, och svÀllkropparna bÀnds dÄ vilket gör ofantligt ont. Hon stÀller sig sedan grÀnsle över mig dÀr jag ligger och sÀtter sig pÄ huk över mig och mitt stycke. Med ett stadigt grepp om roten sÀtter hon sig tungt pÄ mig, och kuken glider Ànda in i bottnen pÄ henne. Jag flÀmtar till, vilket hon ocksÄ gör. Sedan reser hon sig lite, sÄ att jag nÀstan glider ur, och befaller mig att börja arbeta. Hon sitter dÀr pÄ huk över mig, alldeles blixt stilla. Jag börjar röra mitt mellangÀrde upp och ner i lÄngsamma rörelser. Min mage Àr Ànnu inte sÄ vÀltrÀnad, sÄ jag fÄr snabbt bÄde mjölksyra och trÀningsverk, men det Àr ingenting min HÀrskarinna bryr sig nÄgot om. Hennes uppmÀrksamhet Àr koncentrerad pÄ den andra dominan och hennes unga slav, och under hela tiden slÀpper hon dem inte en sekund med sin grymma, intensiva blick.
Jag börjar öka takten, mina lÄngsamma smidiga rörelser blir till hastiga, hÄrda stötar, som fÄr min kÀra Mistress att smÄtt hoppa till. Plötsligt reser hon sig upp. Hon gör det sÄ smidig och pÄ ett underbart sÀtt, endast hennes ben arbetar och de lyfter henne rakt upp. Jag glider direkt ur henne och min nu vÄta och stenhÄrda kuk slÄr mot min mage med ett högljutt ?slask?. Min vackra drottning gÄr nu bort till flickan och hennes unga Mistress?