Flickorna pÄ stranden

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Sommaren nÀr jag var sexton Är, sÄ hade vi sommarstÀlle vid vÀstkusten. Naturligtvis hÀngde vi killar nÀstan alltid pÄ stranden och tittade pÄ tjejer. En favorit var att ligga pÄ en handduk och fantisera om hur det skulle vara att sÀtta pÄ Àn den Àn den andra. Alla av det kvinnliga könet var av intresse.
Ibland smög vi upp bland sanddynerna. Speciellt jag och min tvÄ kompisar Filip och Christian. DÀr brukade vi ligga nakna och runka pÄ kapp. Inte för att vi var speciellt vÀlvÀxta. Vi hade alla tre ganska normala kukar och inte sÄ mycket könshÄr. Men vi kÀnde oss som sexgudar dÀr vi lÄg. NÄgon gÄng emellanÄt hörde vi röster som gjorde att vi snabbt vÀnde oss om pÄ mage och la handdukarna över vÄra pojkstjÀrtar.
En gÄng nÀr jag och Filip lÄg bland dynorna sjÀlva rejÀlt uppkÄtade efter att gemensamt ha fantiserat om en av vÄra grannar. En mogen dam i fyrtifemÄrsÄldern med stora tunga bröst som var rundade nertill och hade stora mörka men spretande bröstvÄrtor. Hon solade alltid toppless men med bikinibyxorna pÄ sig. PÄ sidan av trosorna stack det ut tjockt krulligt svart könshÄr. Och vi inbillade oss att vi kunde se vÄta flÀckar fram pÄ trosorna.
Jag berÀttade för min vÀn Filip om den gÄngen jag var 12 Är och mina förÀldrar hade haft fyrtioÄrsfest. Margareta som grannfrun hette hade trillat i poolen rejÀlt överförfriskad efter att ha strÀckt sig efter ett laxfat som nÄgon lustig herre i sÀllskapet hade skickat ut i poolen som en bÄt. Hon hade kommit in pÄ mitt rum för att torka sig och byta klÀder som hon hade fÄtt lÄna av min mamma. Jag satt pÄ min sÀng nÀr hon började ta av sig sina vÄta klÀder. Det första jag fick se var hennes i mitt tycke gigantiska solbrÀnda bröst som gungade till framför mitt ansikte. Eftersom hon frös efter det ofrivilliga doppet stod bröstvÄrtorna rakt ut. Jag trodde att min lilla pojkpitt skulle sprÀngas sÄ kÄt var jag. I den Äldern kunde man ju runka flera gÄnger om dagen.
Margareta var antagligen för berusad för att mÀrka mina blickar och mitt tillstÄnd. Jag var ju dessutom hennes vÀninnas son som bara var 12 Är. Föga anade hon nog att hon redan vid den tiden var ett av mina största runkobjekt. NÀr hon fÄtt av sig resten av klÀnningen och stod i bara trosorna frÄgade hon om hon fick krypa ner i min sÀng och vÀrma sig lite.
? Javisst. var det enda jag kunde fÄ fram.
Hon torkade sig pÄ den lÄnade handduken och kröp ner i sÀngen som jag sjÀlvklart inte bÀddat slarvig som jag var.
? Kom ner du med och vÀrm mig lite grann. sa hon.
Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Skulle hon mÀrka att jag hade ett kraftigt stÄnd? Jag hade jeans och T-shirt pÄ mig. Nej, hon mÀrker nog inget tÀnkte jag och började gÄ ner i sÀngen bredvid henne.
- Nej, du mÄste ta av dig klÀderna sÄ att du kan vÀrma mig med din kropp. SÄ som jag vÀrmde dig, nÀr du var mindre.
Jag kunde inget annat göra Àn att ta av mig jeansen och T-shirten. Som tur var tittade hon bort nÀr jag skulle krypa ner. Jag kÀnde hur det hade kommit lite försaft i kalsongerna efter att ha haft stÄnd i sÀkert tio minuter. Jag lÄg bredvid denna underbara kvinna som huttrade för att hon frös. Hon bad mig krama om henne vilket jag gjorde. DÄ kÀnde jag för första gÄngen hennes stenhÄrda bröstvÄrtor mot mitt bröst. Det blev liksom ett naturligt avstÄnd mellan oss eftersom brösten var sÄ stora och fasta.
- SÄ hÀr nÀra ett par bröst har vÀl inte du varit sen din mamma ammade dig. sa hon lite grumligt.
- Nej, jag har vÀl inte det. sa jag mumlande.
Jag var helt stel i kroppen eftersom jag var rÀdd att hon annars skulle kÀnna mitt stÄnd. Samtidigt ville jag ta chansen och krama henne sÄ mycket som möjligt eftersom jag insÄg att en sÄn hÀr chans skulle jag inte fÄ pÄ lÀnge. Om jag bara kunde fÄtt slicka till pÄ ett av hennes bröst sÄ kunde jag leva pÄ det hela sommaren och runka mig till sömns varje natt. Jag rörde mig lite uppÄt sÄ att min mun skulle komma nÀrmare hennes vÀnstra bröst. DÄ kÀnde jag hur min kuk kom emot insidan av hennes lÄr. Det gick som en elektrisk stöt igenom mig och jag trodde att det skulle gÄ för mig i kalsongerna.
Hon mÄste ha kÀnt mitt stÄnd för hon frÄgade om jag tyckte det var konstigt att ligga hÀr bredvid en ?gammal tant? som hon utryckte det.
? Nej dÄ. svarade jag med kÄtgrumlig röst.
En liten beröring till och det skulle garanterat gÄ för mig.
- Det kÀnns precis som du har stÄnd sa hon plötsligt.
Jag visste inte vad jag skulle svara. Utan mumlade bara nÄgot ohörbart. Strax efter hörde vi hur dom andra gÀsterna började ropa pÄ Margareta.
- Oj, jag fÄr vÀl gÄ tillbaks till dom andra gÀsterna. HÀr kan jag ju inte ligga hela kvÀllen. Sa hon med ett finurligt leende.
NÀr hon reste sig upp ur sÀngen slÀpade hon sina bröst över mitt ansikte avsiktligt och strök med hela handflatan utanpÄ kalsongerna. Hon liksom började lÄngt ner under pungen, drog uppÄt, kramade till om pungen och fortsatte upp lÀngs konturerna av min pojkpitt. Sen gned hon till över ollonet.
- HUR DÅ? FÖRKLARA!
Nu avbröt min kompis Filip mig undrande. Jag tittade Ät hans hÄll och sÄg att han lÄg och drog i sin kuk för fullt med benen lÀtt sÀrade. Jag sÄg hur hans spÀnda ollon var helt sÄsigt av försafter och tÀnkte att nu gÄr det nÀr som helst för honom. Skall han lÀgga det pÄ magen tro? Vi hade som en ritual att alltid stÀlla oss pÄ knÀ och runka ut sperman i en liten sandgrop som vi förberett innan. Ibland vek sig knÀna pÄ oss och vi trillade framlÀnges med kukarna före ner i sanden. Det var aldrig speciellt trevligt.
Filip var helt rödflammig i ansiktet av upphetsning och hans rÄgblonda hÄr fastnade i svetten i pannan pÄ honom.
- Skall jag visa? FrÄgade jag.
FortsÀttning följer?????.