Återseendet

Tags:

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Det pirrade i hela min kropp och jag sÄg verkligen fram mot att fÄ trÀffa min vÀninna igen. Den sexakt som jag igÄr hade upplevt var nÄgot utöver det vanliga. SÄ stod jag nu utanför hennes lÀgenhet och skulle just knacka pÄ dörren nÀr den plötsligt öppnades och min vÀninna stod dÀr iförd endast trosor och BH.
- Hej sade hon glatt.
- Hej, svarade jag.
NÀr jag stigit in i hennes mycket vÀlinredda vÄning sÄ frÄgade hon hur det var med mina bröstvÄrtor. Jag svarade att de var lite ömma men att jag inte Ängrade mig. Min slida började nu bli otroligt vÄt och jag kunde knappt bÀrga mig. Jag tog av mig mina byxor och började knÀppa upp min blus nÀr min vÀninna plötsligt stod naken framför mig. Jag tog nÄgra raska steg fram till henne och började att slicka hennes bröstvÄrtor samtidigt som jag förde upp ett finger i hennes slida. Hon stönade lite lÀtt och gled efter en liten stund undan och började snabbt se till att Àven jag blev naken.
Sedan tog hon fram en massagestav och slickade pĂ„ den nĂ„gra gĂ„nger innan hon förde upp den i min slida. NĂ€r hon startade den inbyggda vibratorn sĂ„ trodde jag att jag skulle dö av vĂ€llust. Jag var tvungen att be henne sluta, för annars skulle en orgasm vara ett faktum och min sexlust skulle avta. Hon rĂ€ckte mig massagestaven och jag slickade pĂ„ den innan jag förde upp den i hennes slida. Jag startade vibratorn och började försiktigt att föra den in och ut i hennes vĂ„ta sköte. Hon stönade bara lite lĂ€tt och log mot mig samtidigt som jag lade mig ovanpĂ„ henne, fast med slidan alldeles ovanför hennes ansikte. Jag kunde kĂ€nna hur mina safter rann till ytterligare nĂ€r hon började smeka mitt slĂ€trakade sköte och försiktigt lĂ€t tungans spets spela mot min clitoris. Jag njöt mer och mer och började efter ett tag stöna av vĂ€llust, alltmedan jag juckade in och ut med massagestaven i min vĂ€ninnas lĂ€ckra slida. Plötsligt hörde jag hur hon började stöna allt mer och med vĂ„ldsam kraft vred hon till nĂ„gra gĂ„nger och stönade vĂ„ldsamt. Även jag började nĂ€rma mig en orgasm och efter ett tag var det min tur att fĂ„ tillfredsstĂ€llelse. Utmattade satte vi oss upp och började kela. Plötsligt sade min vĂ€ninna:
- Jag blir otroligt tÀnd pÄ dig, speciellt dina hÀnder, men jag skulle bli Ànnu mera tÀnd pÄ dig om du ville lÄta dina naglar vÀxa och bli riktigt lÄnga och fina.
- Jag skall med största nöje spara naglarna om det gör dig Ànnu kÄtare svarade jag. Hur lÄnga vill du att de skall vara?
- Njaa, Ätminstone sÄ att de mÀter 2.5 cm utanför fingertopparna.
- Okej, mina naglar fÄr vÀxa. Nu vill jag att du skall sÀtta dig med rumpan pÄ mina bröst sÄ att du kan kissa mig i munnen.
Sagt och gjort. Min vÀninna satte sig varsamt pÄ mina bröst och gled sedan ned med sin slida alldeles ovanför min mun. Jag förde in tvÄ fingrar i hennes slida för att sÀra pÄ hennes blygdlÀppar och pÄ sÀtt kunna rikta strÄlen lite bÀttre. Efter en stund kÀnde jag hur min vÀninnas urin strilade över mitt ansikte och in i min varma mun. Det smakade underbart. NÀr hon kissat klart slickade jag hennes slida noga för att vara sÀker pÄ att det inte fanns nÄgra droppar kvar och min vÀninna lade sig ner och bad mig att sÀtta mig i samma stÀllning och kissa henne i munnen.
- Är du sĂ€ker pĂ„ att du vill, du mĂ„ste inte, sade jag.
- Naturligtvis vill jag, jag Àlskar smaken av urin, svarade hon.
Jag satte mig med slidan rakt ovanför hennes vackra mun och kÀnde hur Àven hon förde in nÄgra fingrar i min slida. Enda skillnaden var att hon med sina lÄnga naglar andvÀnde dessa för att sÀra pÄ mina blygdlÀppar. Plötsligt, utan nÄgon som helst förvarning kissade jag henne rakt in i munnen. Hon svalde och svalde och nÀr jag kissat klart sade hon:
- Du mÄste ha varit riktigt kissnödig, sÄ mycket som du kissade.
- Jaa, jag hade faktiskt tÀnkt besöka toaletten men som du sÀkert förstÄr sÄ njuter jag mera om jag fÄr kissa i din mun.
- Det var helt underbart, nu tycker jag att vi hoppar in i duschen.
- Bra idé.
PÄ vÀg till duschen sÄ kÀnde jag mig verkligen som kvinna. Jag njöt verkligen av nÀrvaron av min vÀninna och vÀl inne i duschen sÄ tvÄlade vi in varandra och kysstes, lÀnge, lÀnge. NÀr min vÀninna frÄgade om jag ville ha lite smisk pÄ slidan sÄ frÄgade jag henne:
- Gör det mycket ont?
- Det beror pÄ hur hÄrt jag slÄr, men jag lovar att slÄ försiktigt och om du vill lite hÄrdare samt att sluta om du inte tycker om det.
- Ja, smiska min slida utbrast jag och tittade lite förskrÀckt pÄ henne.
Jag skall hÀmta en pall, ett ögonblick sa min vÀninna och sprang drypande vÄt ivÀg ut i lÀgenheten och kom mycket riktigt tillbaka med en trÀ-pall som hon placerade mitt pÄ golvet inne i duschen. Nu vill jag att du skall sÀtta dig pÄ denna pall, lÀgga dig ner bakÄt och hÄlla ryggen rak genom att sÀtta hÀnderna i golvet. NÀr jag gjort detta sÄ satte hon sig pÄ min mage och sÀrade pÄ mina ben. Hon började med att klappa lite försiktigt och ökade allt eftersom kraften. Hennes handflata började att allt hÄrdare trÀffa min kittlare och jag började tycka att det gjorde lite ont.
- Det gör lite ont nu, men det kÀnns lite skönt ocksÄ, sade jag.
- Okej, jag skall lÄngsamt slÄ dig hÄrdare och hÄrdare och om du tycker att det inte Àr skönt lÀngre sÄ sÀger du till, sade hon.
- Jaa, lite hÄrdare skulle inte vara sÄ dumt.
Hon smiskade min vagina allt hÄrdare med sin handflata och det gjorde fruktansvÀrt ont, samtidigt som jag pÄ nÄgot konstigt vis ville att hon skulle fortsÀtta. En liten stund senare kÀnde jag hur mina muskler i underlivet reagerade och jag började stöna. Min vÀninna fortsatte dÄ att smiska mig Ànnu fortare och allt hÄrdare. NÀr jag slutligen fick min orgasm sÄ slog hon med full kraft mot min slida och jag trodde jag skulle svimma. Sedan hjÀlpte hon mig upp i sittande stÀllning och jag sÄg att min slida och insidan pÄ mina lÄr var alldeles röda. Det hettade otroligt i underlivet och jag var alldeles öm. Mina blygdlÀppar vÀrkte och min clitoris var lite svullen men jag hade helt klart upplevt det som skönt.
- Nu Àr det din tur att smiska mig, sade hon plötsligt.
- Okej, sÀtt dig pÄ pallen dÄ.
- Nej. Jag skall stÄ pÄ alla fyra och du skall piska mig med mitt ridspö som stÄr ute i hallen.
Jag gick raskt och hÀmtade hennes ridspö och nÀr jag kom tillbaka till duschen sÄ stod hon dÀr pÄ alla fyra och bara vÀntade pÄ att jag skulle piska och slÄ henne pÄ rumpan.
- Hur hÄrt skall jag slÄ, frÄgade jag ?
- Börja lite lÀtt, och slÄ hÄrdare och hÄrdare till jag kommer.
Jag började försiktigt slÄ med ridspöet mot hennes vackra rumpa och hon gnydde lite lÀtt. Jag ökade sakta kraften i slagen och hon verkade njuta. Jag kunde se hennes fingrar leta sig in i hennes fitta nÀr hon masserade sin kittlare och jag började nu slÄ riktigt hÄrt.
- NĂ„d, NĂ„d !!!
- Skall jag inte slÄ dig hÄrt, frÄgade jag.
- Din dummer, du skall inte sluta slÄ mig. Jag njuter av att fÄ tigga om nÄd, och om jag vill att du skall sluta sÄ skriker jag stopp, sade hon.
Jag började Äterigen att slÄ henne hÄrt över rumpan med ridspöet och hon gnydde och ibland skrek nÄd. DÄ slog jag henne Ànnu hÄrdare och hon började stöna mer och mer, och hennes skinkor började fÄ en knallröd fÀrg efter slagen frÄn ridspöet. NÀr hon slutligen började nÀrma sig en orgasm sÄ slog jag allt vad jag orkade och hon fullkommligen skrek ut sin orgasm och sÀkerligen en hel del smÀrta ocksÄ. NÀr hon slutat stöna stÀllde hon sig sakta upp pÄ benen igen och borrade in sina tumnaglar i mina bröstvÄrtor.
- Visst Àr det skönt med smÀrta, frÄgade hon.
- Inom vissa grÀnser svarade jag.
Sedan duschade vi tillsammans och jag kunde inte slita blicken frÄn hennes otroligt röda rumpa. NÀr vi tvÄlat in varandra och duschat ytterligare en stund sÄ sade hon:
- Kommer du hit igen imorgon ?
- Jaa, det gör jag absolut..Om du vill det ??
- Du fÄr komma nÀr du vill, sade hon.
Jag började klÀ pÄ mig och lÀmnade lÀgenheten. En liten aning svÄrt att gÄ hade jag efter hennes vÄldsamma behandling av mitt underliv, men hennes problem med att sitta ned borde vara betydligt större tÀnkte jag nÀr jag gick nerför trappen till tunnelbanan.
== SLUT ==