Skönt återseende del3

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Efter en stunds vila, började vi piggna till igen. Emil och tjejen såg på oss, de var nu lika förlägna som innan. De började att treva efter sina kläder, de trodde nog att de hade straffats färdigt, men....Det var åter Emma som tog kommandot.
- Ånä! Ni tror väl inte att ni ska få slippa undan så lätt..? Emma såg strängt på dem, och deras ögon fylldes med oro... Vad skulle ske nu..?
- Varför har ni gjort inbrott? Har ni ingen vett? Vet ni inte skillnaden på rätt o fel..? Mitt o ditt?
Emma såg på mig och sa:
- Gå in o kolla vad de förstört, och passa på o kolla om det finns rakgrejor därinne! Hon log under lugg mot mig, och jag kände åter upphetsningen öka medan jag funderade på vad hon nu ville hitta på med ?fångarna?. Jag gick in i huset, gick en liten runda för att se hur de tagit sig in, men jag hittade inget förstört, inga brytmärken, inga trasiga fönster hade huset varit olåst..? Men, även om de inte hade brutit sig in så hade de inte därinne att göra, så jag spelade med för att se vad som skulle hända, och dessutom var jag kåt igen så...... Det enda jag hittade som inte hörde till stugan var en vattentät plånbok med Emils ID-kort i, och lite pengar, det var bra för nu hade vi ett namn. Jag gick in på toan, och där fanns både lödder och rakhyvlar, det kunde vi ju låna lite.... Stolt gick jag ut med mitt ?fynd?, visade det för Emma som sken upp.
- Jaså, han heter Emil...? Hm...du då? sa Emma till tjejen. ? Sandra...sa hon tyst.
- Nu följer ni med och badar! Du Jonas, kan vakta deras kläder så de inte försöker smita härifrån!
Emil och Sandra följde motvilligt med ner till sjön, fast nog tyckte jag att hans lem började fyllas igen, han var nog lite tänd på tanken att leka mer... Sandra såg lite mer skeptisk ut, men visst hade hon njutit....tänk vad skönt det hade varit när Emma hade smekt och slickat henne! Lite nyfiken var hon faktiskt...fast tänk om Emma tänkt använda rakgrejorna på henne...? Hon som just hade fått en lite buske...långt efter de andra i klassen....
Det badades och blaskades i vattnet, Emma och Jennifer lekte med fångarna, ?råkade? komma åt att smeka dem mellan benen....Emma tog Emils hand och lär honom ta Jennifer mellan benen, och Jennifer drog i hans pojklem.... Jag kopplade av, och bara såg dem busa runt. Så gick vi upp ur sjön, och Emma sa till Sandra att ställa sig framför henne medan hon tog raklödder och började massera runt det i den unga Sandras sparsamma könshår. Sandra protesterade genast, men Emma hotade med polis om hon inte stod stilla och tyst! Sandra gav med sig och stod lydigt stilla framför Emmas lystna blickar medan Emmas flinka fingrar smekte runt löddret. Så tog hon hyveln och med bestämda drag försvann de blonda lockarna från Sandras lilla venusberg...Emma betraktade stolt sitt arbete, kände lite mer på den unga musen, och sa till Sandra att lägga sig ner. Hon lydde och Emma bad Sandra att dra upp och isär benen. Snart var Emma där och löddrade in lite mer, hon rakade bort de sista fjunen från den generade unga Sandras lilla mus och ett par fjun på mellangården... Nu var Emma nöjd, hon såg hur slät och fin den lilla söta flickmuttan blev , den såg riktigt god ut, med de små läpparna som precis omgavs av de yttre, nu hade hon också perfekt vy av den lilla rosetten..... Emma log...
- Nu ska du gå ner och tvätta bort löddret! Sandra reste sig och gick ner till sjön, min blick följde den lilla spensliga, men ändå läckra kroppen, så ung men ändå så sexig.....mmmm...
- Du kommer hit nu! Sa Emma plötsligt till Emil. Han ville inte, han hade förstått vad som skulle ske.
- Ok, sa Emma, är det så du vill ha det så....då blir det polisen! Vi vet vad du heter!
Emil suckade tungt, och gav upp....Snart hade även han fullt av lödder i sitt könshår, Emmas mjuka händer smekte retfullt in löddret noga och Emil kunde inte hjälpa det...han blev upphetsad av att denna sexiga tjej runt 25 som så skönt tog på honom... Han såg att alla såg på, även Jonas såg noga på och Emils ögon drogs ofrivilligt till Jonas kuk, som åter började blodfyllas... Den var vacker på något sätt... Emil var ju ingen bög, men...han blev ändå lite upphetsad när han såg en så vacker kuk sakta resa sig.... Och så blev Emils lem lite större igen..... Emma log när hon märkte hur hennes smekningar påverkade Emil, nu blev det ju dessutom lättare att raka.....
Snart försvann även Emils buske, han fick också lägga sig, dra upp benen och sära låren för att Emma skulle komma åt. Han var väldigt generad över att ligga så, men samtidigt kunde han inte låta bli att känna hur upphetsningen steg i honom medan han blottade sitt skrev för de andra äldre ungdomarna... När Emmas sköna fingrar nuddade hans anus, darrade han ofrivilligt till, Emma märkte det och fortsatte att smeka honom, där fanns lite hår, och hon masserade noga och länge runt hans lilla anus, medan hon såg hur pojkkuken blev allt hårdare... Så rakade hon bort det sista, kände med sina mjuka fingrar över den lena pungen, ner mot hans rumpa, så slät, så skön...... Hon kunde inte låta bli att pilla lite i hans rosett, och Emil tryckte sig mot hennes finger genast! Ojdå.....här har vi en liten rövkåtis....! tänkte Emma lystet. Hennes fingertopp nuddade lite i hans ros, och sen tog hon tag i hans nu stenhårda stake, gud så hård han var! Hon log för sig själv medan hon smidde nya planer...... Så skickade hon ner honom för att bada av sig.... Han reste sig och gick med den slätrakade pojklemmen vaggande ner mot vattnet.
Vi andra som bara sett på, var nu helkåta igen, jag kände hur våt jag var, och en snabb blick på Jennifer visade att hon var lika het.... Jonas stolta stake pekade snett upp längs magen, och skvallrade om att även han njutit av förställningen.. Sandra stod nu åter bland oss, och tyckte jag inte att även hon såg pilsk ut...? Den lilla godbiten.... Hennes lilla muskulle såg så god ut....och de små brösten... och den putande rumpan.....mums!
- Anna, vill du prova henne lite..? frågade Emma.
- Ja, hon ska få göra nytta! sa jag med kåthes röst. Jag sa till Sandra att lägga sig på rygg, och så satte jag mig över henne med ansiktet mot hennes ben, så att hon kunde slicka min blöta, bultande grotta... Hon fann sig snabbt och började slicka mig...hon var duktig! Det kändes bra, och jag var snart ännu våtare, det nästan rann ur mig, rakt ner på hennes flicksöta ansikte.. Jag såg ner på hennes lilla rosa mus...mmm..den såg väldigt läcker ut! Jag var tvungen att smeka lite över den lilla kullen....hon särade genast på låren, och visst var hon våt.... Jag kunde tydligt se hur våt den lilla blomman var för solen lyste rakt in i henne... Jag smekte runt i det sköna hala, samtidigt som jag styrde mig så att hennes flinka tunga hamnade rätt i min lite vuxnare mus... Hon slickade allt mer inspirerat när jag hittade hennes musöppning med mitt finger, sakta trängde jag in i henne...hon var så trång! Jag drog upp hennes lår så jag fick full insyn, och jag såg hur hennes såphala mussla öppnade sig, och jag kunde se hennes rosa ungflicksfitta glänsa i solskenet.... Jag fortsatte med ett finger för att smekte hennes lilla söta ros, mitt finger pilade runt, runt och snart var hennes anus lika vått som musen..
Jag ville inviga henne i analhålet så jag började borra lätt med mitt finger mot den lilla öppningen, snart var fingertoppen inne, jag blötte ner henne mer och så kunde fingertoppen glida lätt runt, och jag tryckte på så att mitt finger gled allt längre in....nu var mitt finger inne till andra leden! Det gick lite trögt fortfarande så jag sa till Emil att komma för hjälpa till. Han kom lydigt, den renrakade kuken stod stiligt, han hade gillat vad han såg! Så hukade han sig ner och jag blötte mitt finger i hans mun...gång på gång....men det var inte nog ändå....
- Emil! Du måste blöta upp henne med tungan! Han glodde först på mig, men snart så var han där med tungspetsen... Sandras lilla anus kapitulerade för inkräktaren och gav efter allt mer... Jag tog tag om Emils huvud och hjälpte honom på traven, så han riktigt juckade i henne, det såg härligt ut...och Sandra stönade av kåthet rakt in i min mus? Nu ville jag också få känna lite på en tunga därbak så jag flyttade mig för att Sandra lätt skulle träffa rätt? Jag vet inte om hon var medveten om det, eller om hon kanske tände på det härligt snuskiga som hon gjorde, men?hon slickade mig riktigt bra! Nu var vi två som stönade?.
- Nu räcker det! sa jag till Emil. ? Stoppa in din snorre i hennes mutta! Han var kvickt uppe på knä och snart kunde Sandra känna hur hans styva kuk gled långt in i henne?hon stönade av lust, men slutade inte att slicka mig. Det var en härligt syn?de slätrakade unga könsorganen var så läckra ihop! Jag följde hur hans kuk blev allt våtare, och det gled nu väldigt lätt och fort in och ut i Sandra?.alltför lätt och fort tyckte jag?
- Nu får du lugna ner dig lite! Det finns mer du ska hinna med! Jag tog tag om den styva lemmen och drog ut den ur henne för att sedan styra ner den till Sandras anus?.hon protesterade lamt men jag var bestämd och både Emil och Sandra var välsmörjda så?..han pressade på, jag backade honom lite, och så fick han trycka på igen? Vi gjorde det gång på gång, och varje gång försvann alltmer av hans styva kuk in i Sandras anus?.det spändes läckert runt hans lilla påle?.
- Uunnghh?du spräcker mig! sa Sandra. ? det går inte?. Jag fortsatte att styra honom.
Hon tystnade när hon märkte hur djupt han kommit och att den första smärtan förbyttes i ren njutning? Nu var han helt begravd i henne och han började jucka helt försiktigt, med min hjälp. Både Emil och Sandra njöt nu av sitt livs första analknull? De andra runt oss såg med gapande munnar på vad som hände, men så vaknade Emma till och ställde sig bakom Emil för att börja smeka den guppande pojkrumpan. När hon nuddade hans anus ryckte han till, men drog sig inte undan utan låt sig villigt smekas runt och i anushålet. Ett av Emmas fingrar letade sig in och småjuckade i Emils trånga hål, hans styva kuk spändes nu upp ännu hårdare, att det kunde vara så skönt att bli fingerknullad! Emil hade många gånger under sina runkkvällar funderat på hur det skulle vara att ha sex med en kille, bara känna lite på en annan kuk, kanske smaka den lite, kanske bli smekt i anus?.han hade hittat sin storasysters massagestav och lekt med den i sitt analhål. Det var helhäftigt att känna hur den brummade mot hans känsliga anus! Så hade han smörjt in sig med sololja hemma, och provat att trycka in den i sitt anus, först hade den knappt gått in, men så efter lite träning så gled den skönt in?. Han hade bara behövt att ta ett par runktag i sin styva 15-årskuk innan han sprutat rakt ut på toagolvet hemma? Och så hade det fortsatt, han hade lekt mycket med sitt anus, och varje gång hade han njutit av det, men det var ju lite skämmigt för det var väl inte riktigt normalt..? Gjorde alla killar så här eller var han kanske bög..? Men, han gillade ju tjejer, och särskilt Sandra?
Allt detta visste förstås ingen om, inte ens Sandra som han varit ihop med ett par månader nu, och de höll på att knulla som kaniner, men inget mer avancerat, änsålänge?. Föga hade de anat att de skulle få lära sig mer sex på en eftermiddag än de hittills hade provat med varandra?.
- Han gillar visst det här! sa Emma. Undrar vad han mer gillar?? Emma nickade åt Jonas som fattade vinken och kom fram närmre det knullande unga paret. Jonas kuk stod styv och fin från muskulösa kropp, han erbjöd den till mig, och jag såg hur den var kladdig av hans sav som droppade från ollonet? Jag sög den så långt jag kunde, ända tills den stötte mot i min hals, sen tog jag ut den för att slicka längs undersidan? Jag lekte med kulorna, de var så sköna innanför det lena pungskinnet? Då såg jag hur Emil glodde med stora ögon på mig? Han var ju bara ett par decimeter framför mig, så nära hade han aldrig sett en fullvuxen ståkuk förut?
- Vill du prova? sa jag. Till min förvåning nickade han med öppen mun, och jag såg på Emma, hon nickade med ett leende? Jag förde över Jonas härliga stake till Emils ansikte, han slickade först lite försiktigt, men så sög han in den alltlängre? Han blev mer och mer hetsig, tog den allt djupare ner i sin hals, men så stötte han för långt och kände hur kräkreflexen höll på att tömma hans mage..
- Han gillar det, den lilla rövgossen! sa Emma upphetsat. ? Tänk att vi skulle träffa en sådan liten sötis, Jonas! ? Du förstår, jag och Jonas är bisex båda två, och det är inte så lätt att hitta par, eller killar?. sa hon till mig.
Jonas bara log och njöt av den ivriga gossens sugande, Sandra slickade mig fortfarande men, hon började tröttas?inte bra! Jag ville känna Jonas sköna kuk i min längtande mus?.så jag tog tag om hans stake för att styra runt honom bakom mig. Jag hade inte en tanke på vad Emma tänkte säga, bara jag fick en kuk i mig! Jonas fattade genast vinken, och snart kände jag hans plommonstora ollon snudda vid mina blodfyllda blygisar? Sandra blev förvånad när Jonas stora lem plötsligt kom farande framför hennes ansikte, den såg enorm ut! Undrar hur den skulle kännas i hennes oerfarna mutta?? Sandra såg på nära håll hur den sakta pressade sig in i den rakade musen, det såg så härligt ut! Så kände hon hur Jonas pung gled över hennes ansikte och som på reflex började hon slicka honom istället!
- Vilket begåvning! stönade Jonas. ? Hon började slicka min pung direkt!
- Ja! Ja! Härligt! Ni gör mig så kåta! stönade Emma! Hon stod med ena handen djupt begravd i sin egen våta grotta, och den andra handen smekte Jennifer som gärna öppnade låren för Emmas mjuka hand?. Emma hade ett finger inne i Jennifer och masserade hennes G-punkt, hon var verkligen skicklig! Jennifer stönade tacksamt?.
Jag var å andra sidan i sjunde himlen?Jonas ollon rev skönt mot mina känsliga väggar?hans pung daskade mot min clitoris?.skönt,skönt,skönt?.. Så kände jag hur Sandra plötsligt började smeka mitt anus, och hon pillrade så skönt att jag inte kunde stå mot längre??.jag kände hur jag närmade mig en efterlängtad orgasm?. Så kom jag?..en enorm våg av värme svepte genom min kropp?.fjärran förnimde jag hur jag blötte ner Sandras ansikte med safterna som strömmade ur mig?..jag skakade i konvulsioner?och ramlade av Sandra?
Jonas stod förvånat kvar, hans kuk vippade i luften, glänsande av mina kåtsafter.. Sandra låg fortfarande med Jonas pung över ansiktet och Emils stenhårda kuk dunkande i hennes bak, hon var helt vild av kåtrus, blodet strömmade i hennes ådror, hon ville bara ha mer, mer?.! Snabbt tog hon tag i Jonas hala stake och började suga på den, hennes tunga slickade ivrigt runt hans svullna ollon och smaken av hans och mina safter blandade gjorde henne ännu mer upptänd, hon ville bara göra mer!!
Hon sög honom så långt hon kunde ner i halsen, flera gånger tills hennes reflex gav upp och Jonas ollon borrades ner i hennes svalg? Jonas stönade av lust när han märkte hur hon slukade hela hans kuk tills hans pung vilade mot hennes näsa?
- Vilken kåtunge! Hon suger ju som ett proffs! stönade Jonas fram, medan han stötte sin springare långt ner i halsen på den lilla kåta 15-åringen? Emma dräglade av ohämmad kåthet medan hon såg sin kille sätta på det lilla kåtludret?
Så drog Sandra ut Jonas kuk ur munnen för att slicka honom ner över pungen och bakåt över det rakade lena skinnet bakom pungen och ner runt anus. Helt vilt av kåthet slickade Sandra över Jonas analhål, medan hennes lilla hand greppade den stora kuken och drog skinnet upp och ner, vildare och vildare?
Jonas stönade av upphetsning, och han såg ner på den lilla flickhanden som knappt räckte runt hans darrande stake?.Sandra var verkligen en naturbegåvning, och när hennes lilla styva tunga pockande borrade mot Jonas anus, släppte han efter?och hon följde med, det kändes som om hon tungknullade honom?.. Emil glodde med stora ögon på vad hans flickvän gjorde, han var själv stenkkåt, men efter de tidigare utlösningarna kunde han hålla på länge, Sandras trånga analhål var så hett och trångt, ännu skönare än hennes lilla våta mus? Jonas såg Emils styva pojkkuk snabbt glida i flickans minsta öppning, och han såg hur våt hennes lilla rosa flickmussla blivit, läpparna var brett isär, och en liten ärta stod stolt ut? Han förde ner ett finger för att smeka över det sköna släta våta skötet, hans grova finger gled lätt in i mynningen, han kunde känna Emils stake arbeta på andra sidan den tunna väggen, så förde Jonas upp fingret till sin mun för att smaka?mmmm..gott! Han ville tränga in i den lilla kåta flickslampan som så ohämmat njöt av vad de äldre hade att erbjuda.. Sandras tunga gjorde gott i hans öppna känsliga analhål, och hans kuk kändes styvare än nånsin förr!
Men Jonas ville penetrera den lilla fittan, smaka på lammköttet, ge henne vad hon förtjänade! Med ett morr klev han av det söta ansiktet, och la sig själv på rygg. Hans stolta påle stod stenhård längs hans vältränade mage, och bara väntade på att få mer?. Jonas sa till Emil att nu var det dags för att lilla slampa att smaka en riktig kuk, hon skulle rida Jonas! Motvilligt drog Emil ut sin lem ur det sköna hålet, och såg hur Sandra vände sig för att gränsla Jonas. Sandra satte sig sakta ner över det spända ollonet, och hon stönade när Jonas stake borrade sig in i hennes trånga mus?.så satt hon med hela hans stabila lem i sig?så skönt?så fylld?.ååhh?!
Emil såg upphetsad på hur det vackra kuken fyllde hans flickvän, och han var både upphetsad och lite avundssjuk för han ville ju inte överge den sköna flickröven?han såg ner på sin rakade styva lem, den var stenhård, och han ville ha mer, mer?? Emma såg på vad som pågick, Jennifer och hon fingerpullade varandra medan de andra knullade?de var båda halvt vansinninga av upphetsning, men de ville se vart det hela slutade?..
- Emil! Varför står du där..? Stoppa in den igen!
Han glodde villrådigt på Emma, men så fattade han! Han hade sett på porrsidor hur tjejer fick kuk både fram och bak, och nu skulle han också prova?. Han stirrade på Sandras halvöppna rosett, den hade ännu inte slutit sig, och Emil blötte ner ett par fingrar ordentligt i sin mun, och började bearbeta flickans lockande analhål.. Sandra stönade och hoppade till av förvåning, men det var så skönt att känna hur hon stimulerades i båda öppningar, och hon slappnade av och släppte in hans fingrar? Så försvann fingrarna ur hennes anus, och hon kände hur Emils ollon tryckte på mot den tighta öppningen?det går aldrig! tänkte hon, men i samma ögonblick gled hans slanka kuk genom ringmuskeln, och Sandra skrek till av kåthet medan han begravde sig i hennes röv?
Nu började Jonas och Emil att stöta i takt, och det behövdes inte många drag förrän hon kom i en våldsam orgasm! Jonas fick hålla sin hand över hennes mun, så ingen skulle tro att någon höll på att bli mördad?. Och Sandra skrek rakt i hans hand, och en enorm av välmående forsade genom den unga flickans kropp?. Jonas ville tömma sig i henne, han var ganska nära nu, men han vågade inte ifall hon inte hade piller, vad göra?? Sandra låg som en trase över Jonas, och hon svarade inte längre på hans stötar, hon var halvt borta i dvala?
Emma såg att Elin behövde vila, så hon sa till killarna att sluta så Sandra kunde slappna av.
- Dessutom finns det fler här som vill smaka på era stakar, gå ner o tvätta av er! Killarna gled ur Sandras slappa kropp, och hon föll ner på gräset bredvid mig, jag kysste det vackra ansiktet? Jonas och Emil kom upp på fötter och vaggade ner till sjön för en snabbtvätt, de var kul att se deras kukar var lika styva när de kom upp som när de gick ner i sjön!
- Jaha?? Vem vill leka med dem..? Kanske du Jennifer ? Du har ju inte fått nåt?.
Jennifer log stort att förtjusning. Hon hade stått och bara sett på, och var nu kåt som en iller! Hon hade aldrig provat att ha sex på två killar samtidigt, men efter att sett den lilla pilska 15-åringen njutit enormt av de två kukarna som pumpat i hennes kåta hål?.Jennifer vill gärna prova?.hon hade haft våta drömmar om att få uppleva en dubbelmacka, och hon ville inte missa chansen? Hon sa till Jonas att lägga sig på filten och han var snabbt nere på rygg, hans kuk darrade av förväntan att få tränga in i okänt område, en ny fräsch mus?. Jennifer förlorade ingen tid, hon satte sig genst gränsle över Jonas, tog ett tag om hans styva ståndare, lär den glida upp och ner över den såphala musslan, hon darrade till när hans kuktopp snuddade vid hennes styva kittlare? Så skönt hon sakta men säkert ner över den sköna kuken?ett grovt stön hördes ur hennes strupe, skönt?..
Emil stod bakom och han fingrade tankspritt på sin lena lem, han följde Jennifers vackra rumpa medan hon red Jonas, hennes rosett väntade där inne mellan de sköna rumpkullarna, han vill sätta på det lockande arslet genast, men han kunde ju inte bara trycka in den? Han la sig ner mellan Jonas lår för att komma åt att slicka Jennifers lilla ros? Hon ryckte till när hon kände tungspetsen slicka över hennes känsliga anus? Emil var nu så nära Jonas stiliga kuk, så han kunde inte låta bli att slicka lite längre ner över hennes mellangård, och så fortsatte han lite längre ner där Jonas kuk mötte den lena fittan?. Emil sög milt på dem båda, och för Jonas var detta en ny sensation! Det var så skönt att känna suget längs skaftet och samtidigt hettan i hennes greppande mus?. Emil var vild av kåthet och ville smaka mer kuk nu när han hade chansen. Han fortsatte längre ner och slickade med bred tunga över Jonas kukrot, och sedan längre ner mot den kokande renrakade pungen? Försiktigt sög han lätt på en kula i taget, och Jonas var alldeles stilla medan han njöt av den unga killens mun samtidigt som Jennifer red honom? Så fortsatte Emil neråt, han var nu och slickade ända nerifrån Jonas mellangård och upp till Jennifers mus, och upp till hennes lockande anus..
Jonas hade väl aldrig trott att han skulle få träffa en sån liten läraktig tonåring som mer än gärna gjorde allt för Jonas! Jonas lyckades bredda ut sina lår lite till, höjde rumpan lite?och genast var Emil där med sin flicka tunga! Jonas kunde inte låta bli?.han höjde sig så långt han kunde, och han fick genast mer skön stimulans av Emils sträva tunga?. Jonas morrade av ohämmad kåthet, och Emma stod och nästan dräglade av kåthet, när hon såg den sköna scenen framför sig.. Hon var så upphetsad, så kåt, så blöt?.! Hennes fingrar lekte omedvetet med hennes våta mus, och en hand smekte den putande rumpan och in mellan rumpkullarna, medan hon tittade på hur hennes kille fick känna pojktunga?
Emil vill helst prova att tränga in i Jonas spännande röv, men?han vågade inte ens försöka?och dessutom fanns ju Jennifers lockande lilla anus som väntade? Han återvände till att blöta upp, mjuka upp hennes rumphål. Jennifer stönade av kåthet, han var duktig med tungan, den lilla slyngeln! Snart skulle hon få känna hur den smala pojkkuken banade väg in i hennes trånga anal.. Så kände hon hur han reste sig bakom henne, och hur hans stinna ollon trycktes mot den lilla rosetten? Med ett plopp var han inne, Jennifer skrek till av förvåning och av en liten smärta just när hans kukhuvud passerade ringmuskeln? Emil var inte dummare än att han förstod att Jennifers trånga anus behövde lite tid att vänja sig vid den stenhårda, men lena lemmen?sedan fortsatte han in i henne. Sakta började han knulla henne, han tog spott och smörjde kanten på analhålet och snart gled hans lem lätt och skönt i henne? Han kunde känna hur Jonas stora kuk gled på andra sidan den tunna väggen mellan anus och mussla?det var nästan så att han rörde vid Jonas kuk med sin?.
Jennifer var i sjunde himlen! Det var underbart att känna sig så fylld! Hon var redan helt vild av all sex som hon sett, och hon kunde inte, och ville knappast inte, hindra en orgasm byggas upp i henne? När Jonas greppade hennes känsliga bröst och omväxlande sög och slickade de styva hallonen, var det bara att ge efter och flyta iväg på orgasmens vågor?.. Underbart slet orgasmen i henne, den styva pojklemmen rev så gott i hennes bak, och Jonas fyllde henne så skönt?.hoppas det aldrig slutar, tänkte hon?.sen svartnade det för hennes ögon? Jennifers anus drogs ihop runt Emils kuk, så hårt att det kändes som om han fastnat i ett skruvstäd, han tittade ner på sin fastklämda kuk, han såg hur hennes anal vitnade av ansträngningen och han kunde inte röra sig?.han fick vänta till hon slappnade av.
Jonas kände ocksa hur Jennifers kropp mjuknade, det svarade inte alls när hann stötte i henne?synd! tänkte Jonas?. jag som så gärna hade sprutat i den sköna nya grottan! Men,det fanns ju fler?. Undrar om den där blondinen skulle vilja?.eller kanske Emma vill känna den i sig??
Med ett plopp gled Emils stela lem ur Jennifers anus, han såg faschinerat hur hennes rosett sakta drog ihop sig? Strax ploppade även Jonas stora kuk ut ur den slappa kroppen, Emil kunde inte låta bli, han böjde sig fram och sög lätt på den?den smakade gott! En härlig blandning av Jonas och Jennifers smaker och dofter.. När Jennifer gled av Jonas ner på filten för att vila passade Emil åter på att ta för sig av den härliga stora kuken, och Jonas låg gärna kvar för att njuta av den ivriga pojkens intensiva sugande.. Emil visade återigen hur gärna han ville sluka den..men han var inte bättre än Sandra som kunde ta hela, när han kände Jonas stora ollon stöta nere i strupen fick han ge upp och låta den vända? Hans tunga slickade längs undersidan av Jonas kuk medan den gled ut och in i Emils mun, just så som Sandra brukade göra och Emil tyckte var så skönt?
Emma var nu i stor nöd, hon behövde få kuk! Mycket!! Hon satte sig över sin älskade, hon måste få den i sig! Emil såg hur Emmas runda rumpa sänkte sig mot Jonas stolta stake, han såg hur våt hon var, den nästan rann kåtsaft ut henne, han såg också på hennes lilla anus?..spännade! Han passade på att slicka henne lite..bära eller brista! Emma stannade upp och lät sig villigt slickas av den ivriga unga pojken, det var skönt! Han var lite fumlig, men det var ändå ljuvligt att känna hans sträva tungspets mot den kokande musen?han drog sig lite provande uppåt mot Emma lockade anusros?och genast styrde Emma sig mot hans tungspets?. Emil bearbetade hennes lilla hål som så villigt öppnade sig för honom?.hon stack ner handen foch förde in Jonas kuk i sig?i ett enda långt drag sjönk hon ner till roten, ända tills hennes renrakade kåtsvullna mus trycktes mot Jonas blygdben, och hela tiden var Emil med och slickade hennes så skönt?. Han borrade sig allt längre in i den äldre tjejens spännande rosett, som så gärna öppnade sig?..hon var nu både hal och öppen för förslag?
Emil kände hur det dunkade i hans pojkkuk, han kunde inte minnas att den känts så hård förut?..
- Får jag..? flämtade han i Emmas öra.
- Ja! Ta mig! Jag ville känna dig i min röv! Knulla mig!!
Emil var inte sen?han greppade sin darrande lem och förde den mot Emmas väntande hål? Emma stannade upp och snart var han där med sin mindre men stenhårda kuk. Emma rös av vällust medan hon kände hur han lätt gled in i hennes villiga våta anus?Jonas var lite för stor för Emmas trånga rumphål, men Emil kändes perfekt! Den rev skönt, och när de båda började att jucka i Emmas bägge kåta öppningar så stötte hon tacksamt mot?.
Jag såg på dem, jag såg hur Emils lilla hårda röv juckade mot Emmas härliga kvinnliga rumpa, och jag kunde inte låta bli att smeka honom över baken?. Min hand gled ner mellan hans lår och smekte hans slätrakade pung, jag grep hans kuk om roten och kände hur mina fingrar nuddade Emmas kön gång på gång när han stötte sitt svärd i hennes tacksamma kropp. Jag blev alldeles blöt om fingrarna av Emmas safter, och då började jag smeka Emils anus med mina hala fingrar.. Jag pillade lätt i hans öppning och snart kunde jag känna hans trånga varma anus runt mitt finger, jag tryckte fingret ända in tills jag kände hans främre vägg där jag började massera hans prostata ? Emil stönade till, det här var tydligen något nytt för honom, och han kände hur det kokade i pungen?. Mitt masserande blev för mycket för honom?han kunde inte hålla tillbaka satsen som bubblade långt inne i hans kropp.. Med ett vrål sprutade han in i Emmas sköna anus, klunk efter klunk pumpades in i hennes kåtfebriga kropp?
Det kändes som om han aldrig skulle sluta spruta?..men så tillslut?så gick orgasmen över?. Emil drog sig sakta ur, hans kuk var kladdig av den stora sats han lust hade släppt, och han såg hur Emmas anus stannade öppet en lång stund efter hans halvstyva kuk lämnat hålet? Sakta droppade det ur Emmas rumpa?Emils sats sipprade stilla nerför mellangården och ner över Jonas glänsande stake som pumpade i Emmas mussla.. Emil var för ett ögonblick frestad att slicka rent?men?..det kanske skulle bli fel?bäst att låta bli. Nu var det Emma som inte var nöjd, hon var så våt och hal att Jonas stabila stake inte rev nog?Emma bestämde sig för att byta hål?hon måste känna Jonas kuk tränga in i hennes nu uppsmorda och uppknullade analöppning? Med ett morr lät hon Jonas stolthet glida ut ur den rakade musslan och hon riktade med sin hand in den mot den spermavåta rosetten?.Jonas sköna påle gled lätt in i Emmas kåta analhål, hon sänkte sig hela vägen ner tills hennes slätrakade lena mus trycktes mot Jonas välfriserade buske?skönt! Nu kändes Jonas stöddiga lem lagom, och gled så härligt ut och in i Emma. Hon stönade av vällust när hennes styva kittlare masserades mot Jonas blygdben, och det behövdes inte mer förrän hon kände vågorna strömma upp genom kroppen?. Jonas knullade allt hårdare Emmas sköna ros medan hon släppte loss orgsamen i sig?.Hennes tunga roterade vilt och okontrollerat i Jonas mun, medan hennes vackra kropp skakade i orgasmen? Nu var också Jonas sprängfärdig, hans flickväns sköna anus nästan sög satsen ur hans stenhårda kuk, och han kom?..de första spruten slungades långt in i hennes tighta rosett, sedan flög den ilsket pumpande kuken ut ur det lilla hålet och långa sprut flög upp över hennes runda rumpa?. Emil kunde inte låta bli, han tog tag om Jonas stora kuk, och mjölkade ut det sista av hans sats över Emmas bak, som nu glänste av Jonas väldiga sprut?..

Vilken underbar dag vid sjön! Nu var vi alla tillfredsställda, ja åtminstone för tillfället?..
Vi låg och njöt av solen och hörde fåglarna kvittra obekymrat runt oss?jag kom på en sak, och frågade Emil:
- Du, hur kom ni in? Jag såg inget uppbrutet..?
- Ah, det var inte låst på altanen, de måste ha glömt det!
Jag skrattade! Emil och Sandra hade alltså låtit sig bli sexstraffade med vilja??..de hade inte brutit sig in men?de sa det inget om, för de ville leka med oss lite äldre?..
********
Ja, kära läsare! Vad tyckte du..? Vill du ha en fortsättning? Tala om det för mig i så fall! Kom gärna med tips om vad fortsättningen ska innehålla! Kramiz!