fabriken

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Jag hade kÀnt Lina i nÄgra mÄnader. Trots att jag försökt mig pÄ bÄde det ena och det andra hade vi aldrig blivit mer Àn vÀnner. Vi hade i alla fall vÀldigt trevligt och hade ofta suttit hemma hos varandra, tagit en kopp kaffe och snackat. Allt som oftast pratade vi om sex.
Lina hade en kompis som var med ibland, som jag hade upplevt som lite svÄr. Hon hette Marie och hon hade lyssnat vÀldigt intresserat nÀr jag ingÄende hade beskrivit en fantasi. Jag hade pratat med Lina om det efter det att Marie gÄtt hem, dÄ hade hon sagt att Marie hade samma fantasier som jag hade. Wow! hade jag tÀnkt, för Marie var vÀldigt söt och jag kommer ihÄg att jag hade planerat att ringa henne efter helgen för att se om vi kunde trÀffas och hitta pÄ nÄt.
Den helgen, som var en vÀldigt varm helg i början av augusti, skulle jag jobba kvÀll bÄde pÄ lördagen och söndagen.
Lördagens pass var kanske ett av de trÄkigaste i hela mitt liv, satt bara och hÀngde. Kom hem runt elva tiden, seg som bara den. Kollade telefon svararen.
"Du har inga nya meddelanden" sa den kvinnliga rösten.
Det var ju ovanligt tÀnkte jag, gick och satte mig vid datorn för att kolla om jag fÄtt mail. Det hade jag.
FrÄn en adress som jag aldrig sett förut. DÀr stod:
Kom hit innan kl 24:00, vÄga inte vara sen!
Inget namn, inget ,mer Àn en adress som jag inte kÀnde igen. Jag tog fram telefonkatalogen för att kolla upp vart det var nÄgonstans. Det var ett stÀlle pÄ andra sidan stan, mitt ibland industrierna. Jag blev förstÄs förvÄnad och konfunderad, men jag hade pÄ kÀnn att det var hon Marie. Nyfiket gick jag för att kolla hur jag skulle ta mig dit, sÄg att jag fick ta en spÄrvagn som gick om 10 min, inte sÄ mycket tid att tÀnka pÄ. Efter att ha velat fram o tillbaka, bestÀmde jag mig till slut för att chansa lite och skrev upp adressen, för att sedan dra pÄ mig mina sandaler.
Jag sprang till hÄllplatsen och kom fram ett par minuter innan spÄrvagnen skulle komma. Jag stÀllde mig för att vÀnta.
SpÄrvagnen var som vanligt lite sen, nÀr jag klev pÄ den tittade jag pÄ klockan och insÄg att det skulle bli aningens tight om tid. Jag skulle fÄ springa nÀr jag kommit fram till rÀtt hÄllplats.
Som jag förutsett hade jag bara 10 min pÄ mig nÀr jag kom fram till rÀtt hÄllplats, jag började springa Ät det hÄll jag trodde att stÀllet lÄg. Efter 5 min hade jag gett upp och tÀnkte precis vÀnda om, nÀr jag fick syn pÄ en handmÄlad skylt med en pil pÄ. Jag sprang in pÄ den gatan som pilen pekade mot. Det var en ÄtevÀndsgrÀnd, med stora fabriksbyggnader pÄ bÀgge sidor. Jag stannade upp och kollade runt, vid en av byggnaderna var en skylt till, den hÀr gÄngen med en stjÀrna pÄ. Dörren till den byggnaden stod lite pÄ glÀnt, men det enda man kunde se dÀrinne var mörker. Jag gick lÄngsamt fram till dörren och öppnade den lite till. Jag kunde inte se lÄngt in i byggnaden men den kÀnndes vÀldigt tom och stor. Det lÄg ett rep ett par steg in i mörkret. Jag klev in.
"StÀng dörren!" hördes en hotande kvinnoröst.
Jag stÀngde dörren.
"Ta av dig dina klÀder!" samma röst igen.
Det kÀndes ohyggligt nervöst och konstigt, men jag tog av mig alla mina klÀder.
"Duktig pojke!"
Det var kallt att stÄ dÀr naken i den mörka kalla byggnaden.
"Ta tag i repet och kryp efter det!" Nu var rösten hotande och befallande igen.
Jag gjorde som rösten befallde och gick ner pÄ alla fyra. Letade en stund efter repet pÄ marken men hittade det till slut och började krypa. Golvet skrapade bÄde knÀna och hÀnderna. Jag kryper sÀkert 15 m innan jag stöter mitt huvud emot nÄt som bullrar till. Ett skarpt vitt ljus tÀnds och jag blir blÀndad. TvÄ spensliga men ÀndÄ starka hÀnder tar tag i mitt huvud och binder för mina ögon, bindeln verkar vara gjord i nÄgot lÀderaktigt material. Jag kÀnner hur pulsen börjar slÄ hÄrdare. HÀnderna tar tag i mina armar, binder nÄt kring mina handleder, jag hör hur en kedja eller nÄt rasslande kommer ner frÄn taket och fÀsts vid banden kring handlederna. Kedjan börjar hissas upp mot taket igen, och jag kÀnner hur armarna spÀnns i en vÀldigt obehaglig stÀllning.
Trots det omilda behandlingen, kÀnner jag hur min erektion sakta men sÀkert ökar.
"JassÄ, du har stÄnd ditt lilla Àckel" VÀser hennes röst i mitt öra.
"Det ska vi snart rÄda bot pÄ!"
Hon sÀtter fast mina fötter brett ifrÄn varandra, surrar ett rep runt min hals ett par varv och drar sedan Ät sÄ att jag inte kan röra pÄ huvudet samtidigt som jag fÄr svÄrt att andas.
Det flyger tankar genom huvudet, och jag försöker sprattla lite förgÀves. Det hela resulter i en hÄrd spark i skrevet. SmÀrtan gör sÄ att jag rycker till med större kraft Àn jag kunnat utan den, vilket gör att det rycker till runt halsen och flÀmtningen kvÀvs pÄ vÀg upp ur strupen.
Jag hör kvinnan gÄ fram och stÀlla sig framför mig.
"Nu ska du fÄ smaka pÄ mig! Du ska fÄ smaka pÄ din gudinnas vatten."
Hon trycker sin fitta mot min mun, den Àr delvis rakad och ganska fuktig.
"Öppna munnen!"
Jag öppnar munnen. En saltsur strÄle sprutar plötsligt in i min öppna mun.
"Drick din hÀrskarinnas vatten!" Skriker hon upphettsat.
Jag svÀljer för allt jag Àr vÀrd, men det rinner ÀndÄ nerför mina kinder och ner pÄ golvet. Först nÀr hon kissat fÀrdigt i min mun mÀrker hon att det kommit utanför.
"Din vidrige fittslickare, det hÀr kommer du att fÄ Ängra!" Skriker hon.
Hon pysslar med nÄgonting en stund, sen beordrar hon mig att öppna munnen igen, nÀr jag öppnat munnen sÄ mycket jag kan trycker hon in en gummikula som hon spÀnner fast kring huvudet. Sedan plockar hon upp nÄt frÄn golvet.
"Smack!" Jag fÄr en hÄrd smÀll över ansiktet. Hon fortsÀtter slÄ mitt ansikte, det gör ont och jag blir lite rÀdd, gnyr och försöker dra mig tillbaka, men repet drar Ät kring halsen sÄ det finns ingen utvÀg. Jag kÀnner hur tÄrarna vÀller upp i ögonen.
Efter ett 10-tal slag slutar hon. Hon gÄr runt min kropp och stryker min kropp med nÄt plastigt,lite rundat föremÄl som kÀnns lite vasst. Hon drar av mig bindeln, det tar ett tag för mig att vÀnja mig vid ljuset frÄn de sÀkert 50 ljusen hon stÀllt upp runt mig. NÀr jag vant mig ser jag att det Àr Marie och att hon har den största tjockaste gurkan(!) jag nÄgonsin sett i handen. Plasten pÄ den Àr kvar,med alla vassa skarvar.
"Den hÀr ska du fÄ hela vÀgen in i ditt rövhÄl, men först ska jag bara mjuka upp dina kulor lite!" SÀger hon med ett snett leende.
Jag fÄr panik, den dÀr monstersaken kommer aldrig fÄ plats i min röv. Den kommer att spricka. Marie gÄr runt bakom mig, böjer sig ner, och tar tag i min pung kÀnns som om hon drar en snara runt mina pungkulor. Plötsligt kÀnner jag hur nÄn sorts klÀmmor med taggar pÄ, sÀtts fast pÄ mina punkulor. SmÀrtan pulserar upp frÄn min pung upp genom mitt inre ,till min hjÀrna. Det Àr snudd pÄ outhÀrdligt. Det har slutat vara skönt nu, i alla fall fysiskt skönt.
Det rycker till i en av klÀmmorna och jag skriker högt av smÀrta, ett skrik som kvÀvs av gummikulan och repet. Marie mÄste hÀngt en tyngd i en av klÀmmorna, och nu hÀnger hon en tyngd i varje klÀmma, en del slÀpper hon en bit sÄ att det rycker till. SmÀrtan mÄste ha kommit över nÄn grÀns, för nu kÀnns det skönt pÄ ett vÀldigt udda sÀtt. Marie börjar dra lite i min stÄende kuk, sen sÀtter hon en likadan klÀmma i ollonet och slÀpper vikten frÄn hög höjd. Det kÀnns som om att ollonet strimmlas, det kÀnns som om jag ska svimma.
"Är det skönt?" Viskar Marie i mitt öra.
Jag kan bara gny lite till svar och Marie skrattar. Hon fÀster en lÄng kedja i klÀmman som sitter pÄ ollonet, drar den mellan mina ben fram till huvudet. Tar fram en stol och sÀtter sig bredbend framför mig. Hon börjar smeka sig sjÀlv samtidigt som hon lÄngsamt rycker hÄrdare och hÄrdare i kedjan, vi stönar i takt, hon av njutning och jag av smÀrta.
Tillslut kommer hon , samtidigt rycker hon loss klÀmman, och jag svimmar.
...
NÀr jag vaknar Àr jag ensam, fastbunden pÄ samma plats som förrut det vÀrker runt mitt organ och armarna har domnat bort.
Efter ett tag hör jag fotsteg...
"JassÄ ,du har vaknat igen." Jag ryckte till vid ljudet av Maries röst.
"Nu Àr det dags för andra halvlek...."
Hon gick och stÀllde sig bakom mig, jag kÀnde ett föremÄl tryckas mot min analöppning, ett stort plastigt föremÄl. Gurkan.
Utan förvarning kör hon in den gigantiska saken 10cm rÀtt in i min röv. Jag gnyr och tÄrarna börjar rinna. Marie Àr helt skoningslös och kör gurkan in och ut djupare och djupare, riktigt hÄrt.
Jag kÀmpar och försöker komma loss, med det resulterar bara i att jag stryps mer och mer.
Jag kÀnner hur plastskarvarna river upp inuti mig. Marie drar ut den igen och droppar ner stearin frÄn ett av ljusen i det gapande hÄlet. Sen kommer gurkan in igen, nu gÄr det Ànnu fortare och hon roterar den ocksÄ. Jag hör hur hon stönar av upphetsning.
NÀr hon fÄtt in den sÄ lÄngt det gÄr börjar hon piska mig ,20-30 rapp som flÀker upp huden pÄ skinkorna och i skÄran. Det Àr inte mycket motstÄnd kvar i mig nu. Marie drar ur gurkan gÄr runt till mitt ansikte, visar gurkan och tar bort kulan i munnen.
"Nu ska du slick den hÀr ren förstÄtt!"
Jag förstÄr och börjar slicka, suga och svÀlja tills den Àr helt ren.
Marie gÄr.