Min mor o jag

Omröstning: 5.5/10 (2 röster lagda)

Jag har aldrig vetat vem min riktiga förÀldrar var, bara att jag Àr av brasiliansk hÀrkomst.
Jag har lÀnge beundrat min styvmor och spionerat pÄ henne i smyg nÀr hon solat sig eller gjort andra aktiviteter dÀr lite klÀder Àr aktuella. Jag har i smyg fÄtt mig ett helt p-bilds samling med henne som jag brukade fantisera till nÀr lusten föll pÄ.
Hur som helst fick det hela sin början en gÄng nÀr jag o styvmor delade sÀng över natten och under natten gick det för mig i drömmen, fast om sanningen ska fram sÄ han jag vakna innan det gick pÄ riktigt. Min styvmor vaknade först efterÄt med kladd om lÄren.
Sen dess har vÄr relation vidare utvecklats som om jag aldrig trodde var sant i denna vÀrld.
Till en början hade vi enstaka relationer.
Jag minns en gÄng nÀr hon varit ute o festat och fÄtt med sig ett sÀllskap för efterfest. Den kvÀllen bevittnade jag hur hon blev pÄsatt av tre killar samtidigt. Vist mÄste jag erkÀnna att jag var svartsjuk pÄ dem men trÄtts detta kunde jag inte lÄta bli att dokumentera hÀndelsen genom dörrspringan som ingen i sin upphetsning verkade ge en andra tanke till.
Dagen dÀrpÄ var jag sÄ frustrerad och kÄt att direkt nÀr siste man lÀmnat huset slet jag upp dörren till hennes sovrum. Stanken av nattens aktiviteter vÀllde over mig o min svartsjuka utvecklades till stor vredesmod. Min mor sÄg förskrÀckt ut nÀr hon sÄg mitt ansiktsutryck och inget kunde förhindra den omilda behandling jag skulle ge henne. Hon var min och ingen annans och det skulle hon verkligen fÄ kÀnna ? i sig. Den dagen han bli till nÀsta dag och nÀsta kvÀll innan vi utmattade somnade in. Det dröjde det lÀnge innan vi bÄda hade ÄterhÀmtat oss frÄn vÄra sviter.
Innan jag viste ordet av hade hon tagit hem en man. Han offrade mycket för oss i hopp om att bli accepterad som min nya far. Jag kunde om nÀtterna höra hur han fick min mor att stöna i sin sÀng. Höra hur han kom, in i min mor. Hur min mor besvarade honom. Det fanns inget i min makt jag kunde göra annat Àn att tvÀtta mina egna nedsölade lakan vecka efter vecka. Det verkade iaf dom göra med sina, sÄ mycket som de höll pÄ.
Vist var jag eftertraktad i skolan men blyg som jag var blev aldrig ngn nÀrmare bekantskap med mina jÀmnÄriga skolkamrater.
Tillslut blev det för mycket för mig och jag började förfölja min mor överallt dÀr hennes nyfunne sÀllskap inte fanns. Jag försökte nÀrma mig henne men hon lyckades alltid avfÀrda mig. Tills en dag de bÄda varit pÄ fest och han slocknat i sovrummet medan mor höll pÄ att plocka undan efter dem. Jag sÄg pÄ hur min mor kröp pÄ golvet och plockade klÀder o mynt som ramlat ur dem. Hennes tighta kjol hade glidit upp en aning och avslöjade hennes nakna sköte. Utan att hon mÀrkte det tog jag mig en bekvÀm stÀllning bakom henne och pressade in min utsvultna kÀrlekstav. Oförbered som hon var skrek hon till et riktigt gÀllt stön. Jag var lite orolig för att hennes gubbe skulle vakna dÄ sovrumsdörren stod vidöppen. Jag kunde se att han lÄg o snarkade i slarvigt stÀllning pÄ min mors sÀng och han verkade inte reagerat pÄ oljudet. Sakta fortsatte jag att ta för mig av min mors ljuvliga grotta. Hon verkade ocksÄ ha lÀngtat efter mig nÀr hon bara stod dÀr pÄ knÀ och lÀt mig komma in i henne bakifrÄn. Jag kÀnde hur hennes safter började rinna till och hur hennes andetag utvecklades till smÄ stön och pip. Aldrig hade det kÀnts skönare Àn just dÄ nÀr hennes fitta spasmiskt kramade om min kuk efter mer av min vita kÀrlek. Den natten sov jag gott.
Efter den hÀndelsen stördes jag inte lika ofta i min sömn som innan. Jag fick fler o fler tillfÀllen att bespruta min mor med mitt liv. En gÄng lyckades jag tom bestiga henne i sin egen sÀng medan gubbfan ovetandes levde o sin oskyldiga drömvÀrld intill oss. Det dröjde inte lÀnge innan han var ett minne blott i vÄr familj.
Min mor började dela med sig av mig med sina vÀninnor. Den första var hennes chef och det resulterade i en befordran för henne. VÄr granntant fick sin beskÀrda del. Jag fick ett stadig klientel och mitt unga lem verkade vara helt outtröttlig. Endera gÄngen fick jag Äka pÄ hembesök hos fruar som inte kÀnde sig tillfredstÀllda av sia feta mÀn andra gÄngen fick jag extraknÀcka som grÀsklippare dÄ jag tog min lön i natura. MÀnnen i grannskapet kunde aldrig i sina vildaste fantasier förestÀlla sig att en ungtupp som mig var pÄ lÀmmeltÄg i deras fruar.
Det fanns en svartsjuk rysk kille som förvisso aldrig lyckades ta mig pÄ bar gÀrning med hans importerade tjugo Äring hemifrÄn, lyckades i alla portförbjuda mig i deras hus.
Ryktet om mig hade spritt sig i de inre kretsarna och en dag fick jag ett oanstÀndigt förslag av min lÀrarinna som jag nappade pÄ. Kunde inte klaga pÄ mina betyg sen dess.
Mina extraknÀck började ge mig allt större utdelning och jag o min mor kunde leva ett gott liv. Min mor behövde aldrig kÀnna sig otillfredsstÀlld med en omtÀnksamma o snÀll son som mig. TrÄtts hÄrda arbetstimmar efter skolan rÀckte jag Àven för henne.
Det kom en sommar dÄ min mor och jag delade missommarplaner med hennes chef o hennes dotter med en stuga vid Siljan strand. Mor hade förbjudit mig att röra hennes dotter men ÀndÄ vara social mot henne. Mina plikter lÄg mot hennes chef. Utan sin dotters vetskap befruktade jag hennes mor den missommaren. Men innan semestern var slut fanns det Ànnu en som hade blivit förd bakom ljuset och bar frukten av mitt liv i sitt ovetande sköte.
Det tog pÄ första försöket pÄ Chefens dotter. Hon blev av med oskulden med dunder o brak kan man sÀga och vist fick hon ett fint minne av det hela ocksÄ, under sin byst.
Jag hade under sommaren umgÄtts rÀtt flitigt med henne och dÄ jag alltid var upptagen pÄ kvÀllarna med det ena eller det andra sÄ kunde vÀnskapen mellan mig och dottern vÀxa utan de sexuella spÀnningarna som vanligen förekommer tonÄringar emellan.
Det hÀnde en gÄng jag hade varit inne i chefens rum trÀffade pÄ hennes dotter i vardagsrummet. Hon bad mig följa med till hennes rum och ge henne lite tipps vad hon skulle ha pÄ sig till sista kvÀllen vi skulle spendera tillsammans i stugan. SÄnt brukade jag göra utan att reflektera mer över det med henne. FörbigÄende hörde hur hennes mor öppnade duschen och jag tÀnkte pÄ hur grundligt hon skulle behöva rengöra sig denna natten och smÄlog för mig sjÀlv.
Jag vet inte vad det var som hÀnde men vÀl inne i dotterns rum vÀxte en mÀrklig kÀnsla mellan oss medan hon visade sina toppar till mig i bara bh och trosor som hon alltid brukade göra. Vi fattade tycke för varandra och det var för första gÄngen i mitt liv jag fick veta hur ett par tandstÀllningar smakar. Kom o tÀnka efter att det var faktiskt första gÄngen som jag inlett sexuellt umgÀnge med en jÀmnÄrig flicka. Hennes trosor föll snabbt ner i marken och avslöjade hennes ungdomliga kropp. Den var inte alltför tacksam att se pÄ sÄ som jag hade vant mig med mina tidigare erfarenheters kvinnliga former och mjuka byst.
Hon hade tydligt lÄngt kvar innan hon skulle fÄ sina sÀregna kvinnliga drag. Hennes omogna bröst putade uppnosigt rakt mot mig. Jag gick inte pÄ det mindre tilltalande utseendet, jag gick pÄ ren o skÀr passion. KÀndes som om inget kunde stoppa mig jag var tvungen att ha henne oavsett vilka hinder jag skulle krossa under mig. Hon blev tydligen ocksÄ uppspelt av det glöd o beslutsamhet som hon sÄg i mina ögon. Jag hade aldrig haft erfarenhet av en oskuld och jag hade ingen aning om att det kunde bli sÄ. TrÄtts detta fick hon en grundlig behandling som hette duga. Alla mina erfarenheter förverkligades nu pÄ hennes spÀda kropp.
Jag besteg henne med en brunst som jag aldrig upplevt innan. Hon fick verkligen smaka pÄ min sÀd. Den trÀngde in i alla hennes hÄligheter. Jag kan nog sÀga att det inte fanns mycket kvar att lÀra den tjejen vad det fanns av sex att utforska. Jag var lite osÀker pÄ ifall hon hade uppskattat behandlingen dÄ hon bara legat under mig som en planka. Förbryllad klÀdde jag pÄ mig och gick ut för att svalka min svettiga unga kropp. Jag frös till nÀr jag mötte mors chef i vardagsrummet. Som tur e sÄ höll hon just pÄ att torka sitt hÄr nÀr jag klev ur hennes dotters rum. Lycklig över att se mig trippade hon med lÀtta steg mot mig och gav mig en öm puss pÄ kinden och tackade för nattens Àventyr. Strax dÀrpÄ hörde jag hur en dörr knarrade till och dottern tittade ut. Godmorgon ropade hon lite utmattat till sin mor. HÀlsningen blev besvarad. Det hÀr var det nÀrmaste jag nÄgonsin har varit för att bli avslöjad. Ingen av dem anade mina förehavanden med den andre. SkÀrrad över chocken klev jag ut i morgonkylan och lugnade ned mina nerver.
Frukosten bjöd pÄ Ànnu mera överraskningar nÀr jag mitt i frukosten upptÀcker mina rester pÄ chefens dotter. Det dinglar en spermaklick nedför en hÄrlock pÄ henne o hon har tydligen inte lagt mÀrke till den klibbiga klumpen vid nacken heller. Ingen av de andra kvinnorna hade tydligen Ànnu hunnit ge dottern en blick. Jag satte nÀstan knÀckebrödet i halsen pÄ mig nÀr jag försökte komma med en ursÀkt legitim nog för att ursÀkta mig o dottern frÄn frukostbordet.
I min förvirring kom jag pÄ att ropa att hon skulle ha haft en geting i hÄret och i ren o skÀr panik flyr hon upp ur bordet. Jag rusar efter. ObemÀrkt smeker jag bort spermaklumparna frÄn henne och lugnar henne genom och sÀger att den har flugit sin kos nu, viskar svagt i hennes öra att vad jag eg hade gjort. Hon blir lite spÀnd o stel för resten av frukosten.
Senare pÄ kvÀllen efter vilt festande slÀpar Chefen med sig ett IQ-befriat kolli till fet gammal gubbe att variera sin sexuella kost med. Han hade tydligen fru o barn och var alldeles för full för att behÀrska sin snopp som Àntligen skulle fÄ smaka pÄ annat Àn sin gnatiga och elÀndiga fru. Vi andra hade inte samma tur som hon o tvingas höra pÄ hur deras stön ekar i huset.
Senare mot natten alarmeras vi alla av ett skri som hörs frÄn dotterns rum. Gubbfan sitter dÀr o försöker fÄ till det med henne. Jag sliter upp honom och knuffar undan han. Men han e större o kraftigare Àn mig sÄ han svingar mig tvÀrs över rummet o jag sprÀcker ena ögonbrynet mot hurtsen pÄ andra sidan. Vid det laget har de andra kvinnorna kommit in i rymmer och uppstÄndelsen blir för mycket för honom. Med tvÄ ilskna bin till fruntimmer flyr han ur vÄrt hus in i nattmörkret. Blodet bara dröp för mitt öga nÀr jag kröp upp till dottern och tröstade henne. Hur gick det vÄldtog han dig, frÄgade jag försiktigt. Nej det han han inte fick jag till svar. Strax efter kommer kvinnorna in o frÄgar detsamma och fÄr nÀstan samma svar av henne. Min mor tar hand om mitt öga och tvÀttar rent mig. Efter omplÄstring och att alla lugnat ned sig fÄr jag min belöning för tapperhet av min egen mor.
Med nÄgot uppskÀrrade minnen skiljs vi Ät efter frukosten o tackar av varandra för en underbar semester tillsammans.
Min mor blev befordrad Ànnu en gÄng. Nu till en helt annan enhet och fÄr en manlig chef ovanför sig.
Senare under nÀsta vÄr fÄr vi höra att hon o hennes dotter fött barn. De ligger och delar gemensamt rum pÄ bb och den inte sÄ lyckosamma gubben som lÀmnat plÄnboken kvar efter sig den kvÀllen, fÄt stÄ för faderskap för bÄda ungarna. Det var bara dotterns unge jag var sÀker pÄ att var min men lÀttad var jag ÀndÄ att slippa ansvaret för nÄgon av dem. Först mÄnga Är senare gick det upp för dessa kvinnor att likheterna mellan deras ungar kunde hÀrledas till en stilig mörkhyad Àlskare de haft gemensamt med.