Bussrunk

Omröstning: 8.5/10 (2 röster lagda)

Jag tÀnkte berÀtta en hÀndelse som hÀnde mig för ett par veckor sen. Jag och min sköna bÀstis Michaela var pÄ vÀg hem frÄn ett disco. Vi var ganska glada efter ett par drinkar för mÄnga.
Vi stapplade pÄ bussen och satte oss ganska lÄngt bak i den samma. Vi var nog ganska fnissiga och jobbiga. Vi satt och pratade om sex och vÄra favoritstÀllningar (och annat liknande). Mikkan, som Michaela kallas mÀrkte att en kille lÀngre bak i bussen satt och lyssande pÄ oss. Hon pekade pÄ honom och vi flyttade till sÀtet framför honom.
Han mÀrkte att vi flyttade pÄ oss, sÄklart. Men han verkade inte bry sig, snarare tvÀrt om.
Mikkan berÀttade om nÀr hon hade analsex första gÄngen och killen bakom började göra konstiga ljud, han satt och stönade. Vi nochalerade honom till en början, men allteftersom vÄra historier blev vÀrre och vÀrre sÄ blev han stönande högre och högre.
Mikkan sa till mig att flytta bak, och sitta bredvid honom. Jag gjorde som hon sa och plötsligt sÄ satt jag bredvid honom. Mikkan vÀnde sig mot honom och visade sakta:
- Nu ska du bli avrunkad...
Killen blÀnge dumt pÄ henne. Men Mikkans röst var sÀker pÄ sin sak.
- KnÀpp upp hans byxor Jossan. Jag gjorde Äterigen som hon sade, jag var som hennes lilla sexrobot.
- Mmm, sÄ ja. hon verkade mycket nöjd med mig nÀr jag hade knÀppt upp dem. Killen satt fortfarande lite skrÀckslagen. Han tittade ovartannat pÄ mig, Mikkan och sitt eget skrev. Att han hade stÄnd syntes tydligt genom kalsongerna.
- Dra av dem. Jag lydde Äterigen henne och ett prÀktigt stÄnd floppade fram ur kallingarna.
- SĂ„, nu runka honom...
Försiktigt sÄ förde jag min hand mot hans lÀngtande kuk, han stönade till och nÀr jag sedan sakta börja runka av honom sÄ dröjde det inte lÀnge innan han började vibrera i hela kroppen. Jag förstÄd vad som var pÄ gÄng. och ett par drag senare sÄ sprutade han ut sin sats. det mesta kom pÄ sÀtesryggen framför honom, men lite fick jag pÄ min hand. Jag förde den mot Mikkan och hon tog fingret i sin mun och slickade i sig killens sperma.
NÀsta hÄllplats sÄ gick vi av, fast att det inte var vÄrt stopp. En annan kille gick av efter oss.
men det ska jag berÀtta om en annan gÄng...
Puss/Jossan