1:1 Saras vÀg till BDSM kap.1

Tags:

Omröstning: 4.0/10 (1 röst lagda)

Kapitel 1 av 8 i boken om Sara. Jag kommer att lÀgga ut 4 nÄgot förkortade kapitel. Boken Àr inte riktigt klar, sÄ kanske blir det fler kapitel, eller fÀrre.
MÄ sÄ gott,
Mastercarl
mastercarl@rock.com
-------------------------------------

Kapitel 1

Janne strÀckte sig efter telefonen.
-Hej, det Àr Sara. Janne funderade. Han kÀnde ingen Sara, ingen som kunde
tÀnkas ringa i alla fall.
- Hej du, Janne lÀt lite tveksam.
- Vet du vem det Àr?
- Inte precis, jag Àr lite osÀker, jag kÀnner flera Sara, men faktiskt inte nÄgon sÀrskilt vÀl.
- Sara, du vet, Elizas kompis. Nu förstod Janne, Elisabeth och han hade varit tillsammans i nÀstan 3 Är, Sara var hennes kompis, men varför ringde hon?
- Aha, hej du, det var trevligt att du ringde, men kanske ingenting jag kunde förvÀnta mig. Jag har ju inte trÀffat Eliza pÄ ett halvÄr, och det var vÀl Ànnu lÀngre sedan vi trÀffades?
- Ja, det Àr ju sant, men Àven om det Àr slut mellan er, sÄ kan vÀl vi trÀffas. Janne blev fundersam, vad var det hÀr egentligen. Varför ringde Sara?
- Jag tÀnkte att vi kunde fika pÄ stan nÄgon gÄng, vad sÀger du om det. Janne blev fundersam. Han hade alltid gillat Sara, sÄ lite han nu hade trÀffat henne, men han hade inte uppfattat det som om hon var sÀrskilt intresserad av honom, och snygg var hon ju ocksÄ.
- Ja, det vore jÀttetrevligt, nÀr hade du tÀnkt dig?
- Faktiskt sÄ fort som möjligt, nÀr kan du?
- VadÄ har det hÀnt nÄgot, Àr det nÄgot med Eliza, eller Àr det nÄgot sÀrskilt?
- Om du inte visste det, sÄ har Eliza flyttat till Hallsberg,
- Nej det visste jag inte, vi har inte pratats vid sedan nÄgon vecka efter att vi gjorde slut.
- SÄ Àr det i alla fall, vi pratas vid ibland och trÀffades sÄ sent som för ett par veckor sedan, men hon har det nog bra, bor ihop med nÄgon rörmokare, och som Stina sa pÄ SaltkrÄkan, ?- Dom tjÀnar ju snuskigt med pengar.?
- Jaha, det visste jag inte. NÀr kan vi trÀffas dÄ, imorgon?
- Det blir bra, jag tÀnkte att vi kunde trÀffas i KungstrÀdgÄrden, vid Café Opera, ungefÀr, sÄ kan vi vÀl sÀtta oss pÄ nÄgot utefik, klockan 12.00 skulle passa bra.
- Helt ok, för mig.
- Vad bra vi sÀger sÄ, sÄ ses vi imorgon. Hej dÄ. Sara lade pÄ luren. Va fan var det hÀr. Janne kÀnde sig tÀmligen förbryllad, det var nÄgot sÀrskilt hon ville, men vad?
Fem i tolv var Janne pÄ plats i KungstrÀdgÄrden. Han sÄg Sara pÄ lÄngt hÄll. Hon hade sett honom ocksÄ.
- Hej, vad kul att ses, sa hon, hon gav honom en lÄng hjÀrtlig kram. Janne blev Àn mer förbryllad, vad ville hon, men han kramade med glÀdje tillbaka. Under löst prat om vÀder och vind, promenerade dom ett hundratal meter till en uteservering. De satte sig vid ett bord, bÄda bestÀllde kaffe och wienerbröd.
- Eliza har sagt att du Àr den som hon litar mest pÄ i hela vÀrlden. Hon sa ocksÄ att jag var tvÄa. SÄ det innebÀr att om du och jag har en hemlighet, sÄ kommer aldrig nÄgon att fÄ reda pÄ den, tror du att det stÀmmer? Sara log och sÄg Janne i ögonen.
- Ja, jovisst det Àr sÀkert sant, Àr det nÄgot du vill berÀtta, det kÀnns som att det Àr en sÀrskild anledning till att vi sitter hÀr, Àr det sÄ?
- Elisa sa att ni hade sex.
- DÄ blev du vÀl ordentligt förvÄnad, svarade Janne retoriskt, vi var ju ihop i mer Àn tvÄ Är.
- Hon sa mer Àn sÄ, hon berÀttade att du bestÀmde allt över henne, att hon var din sexslavinna.
- Jaa, det vet jag inte, Janne vred sig nervöst, nu visste han inte vad han skulle svara.
- Nu vill jag att vi gör likadant. Det Àr dÀrför jag ville trÀffa dig. Kan vi göra sÄ?
Janne satt tyst nÄgra sekunder.
- AlltsÄ, jag vet inte hur det Àr för andra men i mitt och Elizas fall sÄ var det ju nÄgot som lÄngsamt vÀxte fram. Det finns ju inga standarder för vad folk gillar, sÄ det Àr inte bara att börja. Jag vet ju inte vad du tycker om.
- NÀmen, du kan vÀl göra som du gjorde med Eliza.
- Du förstÄr inte det hÀr. För mig Àr det jÀtteviktigt att inte göra nÄgot som den andra inte tycker om. SÄ om inte du tÀnker sitta hÀr och i detalj, berÀtta var dina grÀnser gÄr, sÄ kan vi inte bara göra som Eliza och jag gjorde. Dessutom Àr jag inte sÀker pÄ att du vet, vad du tycker om, och hur mycket.
- Jag vill i alla fall försöka, jag har alltid gillat dig, det vet du, jag har haft sexfantasier om dig förr, Àven om de var ganska, sÄ att sÀga, ordinÀra fantasier.
- Vad tycker du om dÄ? Janne var bÄde förtjust och tveksam pÄ en gÄng. Att prata om det pÄ det hÀr viset och sedan sÀtta igÄng, hade han inte gjort förr.
- Kan vi inte bara göra som ni gjorde?
- FörstÄr du inte att jag inte har en aning om vad Eliza berÀttade för dig. Hon kanske inte berÀttade vad vi faktiskt gjorde. Sara sÄg lite fundersam ut.
- Har du varit med om det hÀr förr?
- NÀe, Sara sÄg lite besviken ut. Efter den första chocken hade Janne nu Àndrat sig, och var orolig över att Sara inte skulle vilja vara med lÀngre.
- Vad tycker du mest om, att jag bestÀmmer vad du skall göra, att vara fastbunden, eller att bli smiskad? Janne började kÀnna sig i form och den latenta Mastern i honom hade vaknat.
- Jag vet inte, lite av varje kanske.
- Ok, jag har ett krav, att du Àr lydig, tÀnker du vara det?
- Jaa, jag lÀngtar. Sara vred sig pÄ stolen.
- Your place or mine?
- Kan du komma hem till mig ikvÀll, vi kan vÀl Àta lite ocksÄ?
- Passar bra jag kommer vid 19.00, om det Àr i sin ordning? Förresten, bor du kvar?
- Ja det blir bra och jag bor kvar.
- Nu tÀnker jag gÄ hÀrifrÄn. TÀnk nu noga igenom vad du hÄller pÄ att ge dig in pÄ, men tÀnk pÄ en sak till, du KAN lita pÄ mig, jag kommer inte att utsÀtta dig för nÄgot farligt, och som du har sagt, allt stannar mellan oss. Janne reste sig upp, tog Sara i hand och pussade hennes panna. Han gick dÀrifrÄn.

_______________________________

ÂŹ
Janne funderade över det ovanligt korkade i att Äka hem till Sara, hon hade rimligen inte sÄ mycket anvÀndbara leksaker, men Ä andra sidan, var han rÀdd om henne och var helt instÀlld pÄ att deras sexuella lekar skulle byggas upp under en lÀngre tid. Det var ju vanligen det bÀsta sÀttet, att stegvis pröva sig fram, och att tala med varandra om vad som varit bra respektive, eventuellt, dÄligt. Janne tyckte inte att det passade sig att en Master hade med sig en blomkvast, men hans uppfostran hade vunnit, och han strÀckte fram en bukett röda rosor nÀr Sara öppnade dörren.
- FÄr jag komma in ocksÄ. Janne strÀckte sig fram och gav Sara en kram. Samtidigt noterade han hur, för ÀndamÄlet, illa klÀdd hon var. Jeans och t-shirt, han hade ocksÄ noterat bh:n nÀr han gav henne kramen. Det hÀr fÄr vi snart Àndra, tÀnkte han. En stor del av middagen avlöpte genom att tala om gamla vÀnner och deras respektive studier. Janne försökte vara ÄterhÄllsam med vinet, eftersom han pÄ allvar tyckte att det var viktigt att inte vara för pÄverkad dÄ man höll pÄ med SM-lekar, alkoholen kunde, faktiskt, störa omdömet. Maten var slut och det nÀrmade sig kaffe.
- Vill du att vi skall fortsÀtta kvÀllen som planerat? Janne sÄg pÄ Sara nÀr hon dukade av bordet.
- Jag det vill jag, och jag bara vÀntar pÄ att nÄgot skall hÀnda.
Janne hade noga planerat hur han skulle gÄ mycket försiktigt framÄt. Han reste sig och gick in i vardagsrummet och satte sig i soffan. Sara kom snart efter med kaffekoppar och kakor. Janne tyckte att hon hade börjat att se lite orolig ut. Hon hÀllde i kaffet.
- Vill du ha mjölk eller socker, frÄgade hon.
- Nej tack det blir bra, dÀremot vill jag att du byter om till en kjol, ganska kort om du har, och en blus. Sara tittade pÄ honom.
- Nu?
- Ja, naturligtvis. Sedan skall vi tala om lite regler ocksÄ, men skynda dig nu och byt om. Janne han dricka ur första koppen med kaffe och sÀtta i sig en bondkaka innan Sara var tillbaka. Hon kom in i rummet utan att sÀga ett ord. Janne blev Änyo tveksam, hon sÄg ju nÀrmast rÀdd ut.
- SÀtt dig ner sade han vÀnligt, men med en bestÀmd röst. Han pekade pÄ fÄtöljen som stod snett framför honom. Hon satte sig ner med benen ihop sÄ mycket det gick. Kjolen slutade nÄgon decimeter ovanför knÀna. Den var av ganska tunt blÄtt tyg. Blusen som var knÀppt nÀstan Ànda upp till halsen, var röd. Janne noterade att hon hade vita tennisstumpor och tofflor pÄ fötterna.
- Hur kÀnns det? Janne tittade pÄ henne och kÀnde sig lite orolig.
- Det kÀnns riktigt bra, jag erkÀnner att jag kÀnner mig lite ovan, men samtidigt förvÀntansfull och lite pirrig, det sista pÄ lite olika sÀtt.
- Vill du fortsÀtta? Sara nickade.
- DÄ skall jag bara börja med att tala om för dig att du skall lyda mig. Jag skall snart berÀtta lite mer. Men först mÄste du lÀra dig att inte sitta med benen ihop. SÀra dom lite. Sara tittade pÄ honom och flyttade isÀr knÀna ett par centimeter.
- StÀll dig upp, beordrade han. Sara reste sig snabbt. Janne vÀnde fÄtöljen sÄ att den stod nÀstan mitt emot honom.
- SÀtt dig ner. Sara satte sig ner, med knÀna tvÄ centimeter ifrÄn varandra.
- Janne la handen mellan knÀna och bÀnde milt isÀr knÀna sÄ att de var ca. 25 centimeter ifrÄn varandra.
- Kan du komma ihÄg att sitta sÄ dÀr nu? Sara nickade och strÀckte sig efter sin kaffekopp.
- Hur lÀnge har du bott hÀr, sa Janne, och de fortsatte med löst prat i nÄgra minuter. BÄda hade druckit upp sitt kaffe och Janne hade avböjt en förfrÄgan om tretÄr.
- Ta av dig skorna och strumporna, och stÀll dig upp. Janne lÀt lÀtt bestÀmd. Sara tvekade inte en sekund utan stod snabbt barfota pÄ golvet. Janne flyttade nu bort fÄtöljen. Sara stod framför honom.
- VĂ€nd dig om. Sara lydde.
- Du mÄste lÀra dig att aldrig stÄ med fötterna ihop nÀr vi Àr tillsammans. Minst 15 centimeter mellan dom, och mer om jag sÀger till. Sara flyttade villigt isÀr fötterna. Hon höll ihop armarna över magen. Janne tittade pÄ henne och tÀnkte, jaha dÄ fÄr man börja frÄn början dÄ.
- Armarna utefter sidorna. Sara lydde. Han beskÄdade henne och tÀnkte att han mÄste gÄr varligt fram. Det fanns en risk, att Saras grÀns inte var sÄ lÄngt bort, och att hon inte hade tÀnkt igenom vad som vÀntade sÄ noga. Janne var helt sÀker pÄ att detta var debuten för Sara att pÄ det hÀr sÀttet lyda en man.
- Ta av dig kjolen. Janne blev lite förvÄnad dÄ Sara lydde utan tillstymmelse till tvekan. Hon gled snabbt ur kjolen och kastade den pÄ fÄtöljen. Hon stod fortfarande med ryggen mot honom. Janne stÀllde sig upp bakom henne. Hon knÀppte hÀnderna framför trosorna. Janne gav henne nÄgon sekund, hon stod kvar. Han smÀllde till henne med handflatan över hennes högra skinka, hon ryckte till.
- HÀnderna efter sidorna har jag sagt. Sara lydde omedelbart. Han satte sig ner och sÄg pÄ henne. Fin kropp, tÀnkte han, synd att trosorna var sÄ stora.
- VÀnd dig om. Sara lydde, stod vÀnd mot honom, tittade först i hans ögon men sÄg snabbt Ät sidan.
- Titta rakt ner i golvet framför dig. Sara lydde. Med nÄgon slags automatik, knÀppte hon Änyo hÀnderna framför sig. Janne reste sig upp och gick runt henne. Han samlade ihop hennes lÄnga, mörka hÄr i sin vÀnstra hand, tog tag ordentligt, samtidigt som han drog handen bakÄt. Saras huvud följde med i hans rörelse.
- Vad har jag sagt om hÀnderna, sa han. Samtidigt gav han henne en ordentlig smÀll, Änyo pÄ höger skinka. Sara stÀllde sig snabbt med armarna utefter sidorna.
- FörlÄt, jag glömde.
- Jag vet, men du kommer snart att ha lÀrt dig de enklare sakerna. Det Àr jag alldeles sÀker pÄ. Janne satte sig i soffan och tittade pÄ henne. Hon var vacker nÀr hon stod sÄ stilla framför honom med benen lite isÀr. Han sÄg pÄ hennes venusberg som avtecknade sig pÄ trosorna.
- Ta av dig blusen. Janne var mycket bestÀmd. Sara tvekade inte nu heller, utan snabbt var blusen ivÀgkastad och lÄg över kjolen i fÄtöljen. Janne sÄg nöjt, hur hon snabbt stÀllde sig med armarna efter sidorna och flyttade isÀr fötterna lite till. Han beundrade hennes bröst. Dom var inte sÄ stora, men vackra, Àven om dom fortfarande doldes av bh:n. Han lÀt henne stÄ stilla och tyst en stund, och strÀckte sig efter en pepparkaka. Han bet av en tredjedel, tuggade och svalde.
- VÀnd dig om. Sara lydde och stod nu med ryggen mot honom, benen isÀr och armarna lÀngs med sidorna. Janne tog en hopvikt filt frÄn soffan och la den framför henne pÄ golvet.
- Ner pÄ knÀ. Sara lydde. Hon stod pÄ knÀ framför honom, med ryggen mot honom.
- Nu stÄr du ?pÄ knÀ?, det Àr en stÀllning och ett utryck för den stÀllningen, förstÄr du det? Sara nickade, och svarade ett svagt ? ja.
- SÀtt dig ner. Sara satte sig ner pÄ benen.
- Nu ?sitter du?, och dÄ skall du tÀnka pÄ att fötterna mÄste vara lite isÀr, och att det skall vara nÀstan 90 graders vinkel mellan benen. Du skall alltsÄ ha fötterna mot baken, men med ett mellanrum. Naturligtvis armarna efter sidorna.
- IsÀr med benen lite till. Sara lydde. Janne stÀllde sig framför henne och stack in sin fot mellan hennes ben.
- Bra, jag skall kunna komma Ät hÀr. Han tryckte ovansidan av foten mot hennes sköte. Sara reagerade inte.
- Nu har du min tillÄtelse att stÀlla dig pÄ knÀ om det kÀnns jobbigt för dig, för jag skall tala till dig en liten stund. FörstÄr du? Sara nickade.
- Bra. Nu skall du bara lyssna. Inte frÄga nÄgot och inte vÀnda dig om. Du skall vÀnja dig vid att jag bestÀmmer. Jag talar om vad du skall göra, hur olika stÀllningar Àr och en del annat. Du, skall lÀra dig att inte frÄga varför, eller nÄgot annat, utan bara lyda. Om du lÀr dig att koppla av och bara lyda, kommer du att fÄ kÀnna en ny slags lustkÀnsla. Du skall ocksÄ veta att du kommer att bli bunden. Ibland kanske bara till hÀnder eller fötter, och ibland sÄ att du sitter helt fast. Det viktiga Àr att du lÀr dig att överlÀmna alla beslut och all planering och annat till mig, och inte ens tÀnka sjÀlv. Du kommer ocksÄ att fÄ smisk, hur mycket fÄr tiden utvisa, men du skall veta att jag har inget önskemÄl om att göra dig illa. Men du kommer ÀndÄ att fÄ smisk, dels, som straff, om du gör nÄgot fel eller dÄligt, dels bara som en pÄminnelse om att jag gör vad jag vill, och att du bara skall lyda. Du har inte rÀtt att frÄga varför du fÄr smisk, utan du mÄste ta emot det. Hur Àr det, Àr du beredd att lyda mig?
- Ja, det Àr jag. Sara nickade.
- Fint, det Àr bara en liten detalj till. Om du vill avbryta det vi gör, sÄ sÀger du ?Rött?, dÄ avslutas allt omedelbart, och sannolikt för resten av kvÀllen. Det fÄr du bara sÀga om du inte stÄr ut lÀngre, eller absolut inte vill göra det jag sÀger till dig. Det andra sÀkerhetsordet Àr ?gult?, sÀger du det, sÄ tar jag det lugnare, slutar med det vi gjorde och tar nya tag pÄ nÄgot annat sÀtt. Har du förstÄtt?
- Sara nickade igen.
- Fint, ta av dig bh:n. Sara lydde och kastade den mot fÄtöljen.
- StÀll dig upp. Sara lydde, och stod med benen brett isÀr och hÀnderna efter sidorna. Janne var nöjd. Han iakttog henne och började kÀnna sig kÄt.
- VĂ€nd dig om. Sara lydde igen.
- Allt hÄr pÄ ryggen. Sara rÀttade till frisyren sÄ att hela brösten var blottade. Janne njöt av utsikten.
- Av med trosorna. Sara stod still och tvekade, stack in ett par fingrar innanför linningen, och tittade pÄ honom.
- Nu. Janne höjde rösten nÄgot. Sara bestÀmde sig tydligen för att lyda, böjde sig ner och drog av sig trosorna. Hon stÀllde sig upp, med hÀnderna framför könet.
- HÀnderna. NÀstan röt Janne. Sara tvekade en brÄkdel av en sekund, och stod sedan naken framför honom, med benen isÀr och armarna efter sidorna. Janne funderade över vad som var vackrast, en flicka som just tar av sig trosorna eller en som stÄr stilla helt naken framför honom. Han var emellertid missnöjd med hennes alltför hÄriga kön. Det mÄsta jag ta itu med, tÀnkte han. Han stÀllde sig upp och gick runt henne. Han stod still. Sara vÀnde blicken mot golvet, och vred huvudet lite Ät sidan, som om han skulle ha speglats i golvet. Han smekte henne över baken, ner pÄ insidan av det vÀnstra lÄret, och sÄ upp, och med mycket lÀtt beröring, över hennes mus, och ner pÄ det högra lÄret. Sara flyttade isÀr benen ytterligare nÄgot. Janne smekte lÀtt över hennes vÀnstra bröst med sin vÀnstra hand. Kupade handen runt det, och började försiktigt krama om bröstvÄrtan med tummen och pekfingret. Samtidigt lÀt han högerhanden Änyo söka sig upp mot musen. Han smekte med pek- och ringfingret lÀngs med utsidan av blygdlÀpparna, och lÀt lÄngfingret, mycket löst, löpa lÀngs med springan. Försiktigt tryckte han in lÄngfingret mellan blygdlÀpparna, han hittade lÀtt hennes hÄl och han kÀnde att hon var ordentligt blöt.
Utan ett ord, tog han ett ordentligt grepp om hennes hÄr, och började gÄ mot hallen. Sara följde snÀllt efter med ett lÀtt framÄtböjt huvud och armarna utefter sidorna. Han fortsatte in i sovrummet och fram till sÀngen. Han slÀppte henne, hon stod still. Janne beundrade henne, hon hade benen lÀtt isÀr.
- Ner pÄ knÀ. Sara lydde. Janne stod bakom henne och samlade ihop hennes lÄnga hÄr i ena handen. Han öppnade gylfen och tog fram sin lem och lekte med hennes hÄr runt den. Den reste sig omedelbart till hela sin lÀngd. Han fortsatte att onanera lÄngsamt med lemmen inlindad i Saras hÄr. Han var kÄt. Riktigt kÄt. Janne övervÀgde att komma i hÄret, men drog sig istÀllet tillbaka. Han gick runt henne.
- Sug. Sara greppade omedelbart lemmen och förde in den i sin mun, och sög fram och tillbaka.
- AnvÀnd tungan, sa Janne bestÀmt. Det var sÄ skönt att han svÄrligen kunde lÄta bli att komma. Han började tÀnka pÄ sitt arbete, vilket hade avsedd effekt. Koncentrationen avtog en smula, och han kunde fortsÀtta att njuta av Saras mun utan att fÄ orgasm. Efter nÄgra minuter knuffade han milt bort henne.
- Sluta. Sara slutade och sjönk ihop nÄgot, samtidigt som hon vÀntade pÄ nÀsta kommando.
- StÀll dig mot sÀngen. Janne tog tag i hennes nacke och styrde henne mot sÀngen. Sara stod pÄ knÀ vid sÀngkanten, med överkroppen mot tÀcket. Janne tog tag runt hennes hals och lyfte henne uppÄt. Sara förstod att hon skulle lyfta överkroppen, och hon lutade sig mot armbÄgarna.
- StÀll dig helt mot, sÀngen. Janne smiskade henne lÀtt pÄ baken. Sara tryckte lÄren mot sÀngkanten.
- SÀra benen mer. Sara lydde omedelbart. Han beundrade henne igen. Hon var vacker, och hon verkade vilja lyda, och ocksÄ kunna det. Hon sÄg rakt framför sig, och hennes bröst hÀngde fritt, nÄgon centimeter över sÀngklÀderna.
- Nu ?stÄr du mot sÀngenŽ, förstÄr du det. Du skall titta rakt fram och inte röra dig innan du fÄr nya order. Ok?
- Ja, svarade Sara och nickade lÀtt.
- Det Àr bra. Janne stÀllde sig pÄ knÀ i sÀngen och smekte henne över ryggen, tog ett kraftigt tag om hennes hÄr sÄ att hon inte kunde vrida pÄ huvudet, och smekte med andra handen hennes bröst. Sara andades nÄgot tyngre, och sÀrade mer sina ben. Vilken tjej, tÀnkte Janne, sÄ hÀr kÄt var det lÀnge sedan han hade varit. Han stÀllde sig bakom henne och klÀdde av sig. KlÀderna hamnade i en hög pÄ golvet. Han stÀllde sig pÄ knÀ bakom henne och tryckte lÄngsamt in sin lem i hennes vÄta sköte. Hon gnydde och rörde sig bakÄt mot honom.
- StÄ still, röt Janne. Han drog sig omedelbart ut, och smiskade henne fem gÄnger pÄ hennes vÀnstra skinka.
- FörlÄt, jag visste inte? Sara viskade tyst.
- Du skall bara lyda. Ingenting mer, och jag sa nyss till dig att stÄ still. Kommer du ihÄg det. Sara nickade.
- FörlÄt, jag skall bÀttra mig.
Janne klev upp i sÀngen och stÀllde sig pÄ knÀ framför henne.
- Sug. Sara tvekade, hans lem hade ju just varit inne i henne. Janne uppmÀrksammade hennes tvekan, och tog ett ordentligt tag i hennes hÄr och tryckte henne mot sig.
- Sug, sa jag. Sara lydde. Först med viss tveksamhet, och lÄngsamt, sedan allt mer intensivt.
- Sluta. Sara lydde omedelbart. Janne gick runt henne och trÀngde Änyo in i henne. Han trÀngde sÄ lÄngt in han kunde och stannade.
- Nu stÄr du bara still, jag antar att du har förstÄtt det. Sara nickade. Janne fortsatte att lÄngsamt trÀnga in sÄ lÄngt han kunde, stanna en kort stund och sÄ ut igen. Han fortsatte pÄ samma sÀtt och Sara stod lydigt still. Janne blev allt mer kÄt, och var nÀra orgasm. Han tog ordentligt tag om hennes skinkor med tummarna nÀra slidöppningen och höll dem hÄrt isÀr. Han trÀngde Ànnu djupare in i henne, och stod still. Sara, började gny och vred pÄ huvudet, och stönade sÄ tyst hon kunde. Janne kunde nÀstan inte hindra orgasmen, utan drog sig ur henne och stÀllde sig upp bakom henne. Sara stod lydigt kvar, med huvudet rakt fram och med benen isÀr. Janne var sÄ kÄt sÄ att han tÀnkte att om hon bara vÀnde sig om och sÄg pÄ honom, sÄ skulle han komma.
- VÀnd dig om och sÀtt dig pÄ sÀngen. Sara lydde och satte sig med benen isÀr, och titta ner pÄ golvet nÄgonstans mellan Jannes fötter. Han satt handen under hennes haka och vÀnde upp hennes ansikte. Han böjde sig ner och kysste henne. Hans tunga trÀngde in mellan henne lÀppar, och mötte hennes. Hon stÀckte upp armen och la den om hans hals, Janne tog lÀtt tag i armen och lyfte ner den. Hon satt med armarna utefter sidorna. Janne reste sig upp och backade en liten bit.
- LÀgg dig pÄ rygg. Sara lydde med viss tveksamhet, det kÀndes inte helt bekvÀmt att visa allt hon hade för Janne, som hon ju egentligen inte kÀnde sÄ bra. Hon andades lugnt, blundade och sÀrade pÄ benen Ànnu mer. Hon kÀnde ocksÄ njutningen av att vara helt utelÀmnad.
Janne stĂ€llde sig pĂ„ knĂ€ framför sĂ€ngen, och började pussa henne pĂ„ insidan av det högra lĂ„ret. Han fortsatte med tungan mot ljumsken, fortsatte upp över springan och ryckte lite lĂ€tt med lĂ€pparna i hennes könshĂ„r. Han fortsatte till andra lĂ„ret och fortsatt att pussa och slicka. Sara vred sig mot honom och hoppades att han skulle sluta retas, och slicka henne ordentligt. Janne greppade tag om hennes handleder och höll henne fast mot sĂ€ngen. Han slickade lĂ€tt lĂ€ngs med springan och Sara andades ut, förvĂ€ntansfullt, hon beredde sig pĂ„ ett mer kraftfullt möte med hans tunga. Janne följde springan nerifrĂ„n och upp med tungan mycket lĂ€tt mot henne. Sedan fortsatte han upp mot hennes mage, han pussade henne i naveln. Sara blev nĂ€stan irriterad, men sa ingenting. Han slĂ€ppte hennes vĂ€nstra arm, och smekte henne över brösten. Han vred pĂ„ bröstvĂ„rtan samtidigt som han Ă„nyo sökte sig lĂ€ngre ner. Den hĂ€r gĂ„ngen fick Sara vad hon vĂ€ntat pĂ„. Janne slickade lĂ€ngs med de yttre blygdlĂ€pparna, nafsade lĂ€tt i desamma, och koncentrerade sig sedan pĂ„ de inre som fick en likadan behandling. Han lĂ€t tungan lĂ€tt beröra klitoris, och sedan vidare upp till övre delen av slidöppningen. Åter ner till klitoris. Han sög in den i munnen och rörde tungan fram och tillbaka i hög fart. Sara gnydde. Han stack in höger pekfinger i henne slida och hittade G-punkten. Samtidigt som han masserade den, fortsatte han att föra tungan fram och tillbaka över klitoris i snabb takt. Sara stönade och vred sig, och han kĂ€nde nĂ€r hon Ă€ntligen kom i en stor orgasm.
- Sluta, sa hon matt, samtidigt som hon lamt försökte puffa bort honom. Janne brydde sig inte alls om henne, utan fortsatte behandlingen. Snart kom hon en gÄng till.
- SLUTA, sa jag, sa hon, och log mot honom samtidigt som hon lyfte överkroppen och tittade mot honom.
- Sluta, jag vill vila lite. Janne tittade pÄ henne, vad söt hon var, och vad kÄt han var. Han reste sig upp, kysste henne lÀtt, och sa:
- LÀgg dig pÄ mage. Sara log, och lydde. Hon la sig pÄ sÀngen pÄ mage, och med benen lÀtt isÀr.
Janne satte sig mellan hennes ben och trÀngde in i henne. Sedan la han sig ner, och la sina ben utanför hennes. Han höll ihop hennes ben sÄ att hon inte kunde röra dem. Han tog bort huvudkudden och la sin vÀnstra arm under hennes arm. Han förde ihop hennes hÀnder och höll sin hand runt hennes bÄda handleder. Hon var helt fast. Han vred hennes huvud lÀtt Ät sidan, och nÄdde hennes lÀppar med sina. Med höger hand, strök han över hennes rygg. Han trÀngde in handen under henne, hon lyfte överkroppen nÄgot, sÄ att han kom Ät att smeka hennes bröst. Han rörde sig lÄngsamt in och ut i henne. Han var kÄt. Hon var kÄt. Han kÀnde hur orgasmen nÀrmade sig. Han greppade hÄrt om hennes nackhÄr och höll hennes huvud lutat med ansiktet Ät vÀnster. Han knep hÄrdare ihop henne ben med sina, och höll hÄrt om hennes handleder. Hon var helt utlÀmnad. Han rörde sig snabbare och kom i en förlösande orgasm. Han slÀppte greppet om henne och sjönk i det nÀrmaste livlös ner över henne. Sara njöt över hans tyngd, och över stillheten. Snart började han andas tyngre och Sara hörde en antydan till snarkning. Janne rullade av henne, men markerade att han ville att hon skulle lÀgga sig pÄ sidan, med ryggen mot honom. Hon lydde, och kÀnde hur han tryckte sig mot hennes rygg. Janne hade den ena armen under hennes hals, och den andra pÄ hennes mage. BÄda njöt.
-------------------------------
Janne hade somnat. Sara tÀnkte pÄ vad som hade hÀnt. Hon hade njutit. Kanske som aldrig förr. Hon hade emellertid vÀntat sig lite tuffare tag, men var samtidigt tacksam för att Janne hade varit sÄ försiktig. Dom kÀnde ju inte varandra och dom visste ju inte heller riktigt vad den andre tÀnde pÄ. Hon hoppades att dom skulle fortsÀtta att, Ätminstone, ha sex med varandra.