En tisdagsmorgon..

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Det var en tisdagsmorgon, och jag vaknade för att gÄ upp till skolan. Det var under mitt första halvÄr pÄ gymnasiet. Min Master hade redan dukat upp till frukost och lagt fram de klÀder som jag skulle ha pÄ mig den dagen. Han brukade bestÀmma vad jag skulle ha pÄ mig, och hur jag skulle se ut, och det var ofta som jag skÀmdes nÀr jag gick till skolan. Men jag skulle inte vÄga trotsa min Masters begÀran.
Denna morgon hade han lagt fram en liten uniform, precis en sÄn som mÄnga japanska skolflickor brukar ha pÄ sig. En marinblÄ kjol som gÄr strax över knÀna, vita knÀstrumpor, smÄ svarta skor, en skjortliknande tröja, och en scarfliknande grej som Àr tÀnkt ska knytas om halsen och över axlarna. Han hade Àven lagt fram tvÄ röda band som jag skulle knyta i hÄret, samt ett par vita trosor, men ingen BH.
NÀr jag klev upp ur sÀngen kom min Master och svepte in mig i en morgonrock, sen ledde han mig till det uppdukade frukostbordet. DÀr förhörde han mig pÄ det prov jag skulle ha senare under dagen.
Efter frukosten bar han mig till duschen och tvÀttade mig frÀsch inför skoldagen. Sen var det dags för min Master att klÀ mig, och jag tyckte verkligen om nÀr han gjorde det med en strikt och barsk, men ÀndÄ en öm och omhÀndertagande stil. Han var verkligen en man som jag sÄg upp till och som jag skulle kunna gÄ genom eld och vatten för. Jag var ju hans lilla flicka.
VÀl dags att gÄ, iklÀdd skoluniformen och hÄret uppsatt i flÀtor, tog min Master pÄ mig min kappa, öppnade ytterdörren Ät mig och gav mig en stor hÀrlig kram, samt ett nyp i stjÀrten.
- Var nu en duktig flicka, och lycka till med provet!
- Tack kÀra Master, jag ska göra mitt bÀsta.
Trots min ganska ovanliga utstyrsel den dagen sÄ kÀndes det bra, jag kÀnde mig skamsen och sexig. Men jag kunde inte sluta tÀnka pÄ vad de andra i skolan skulle tro för nÄgot. Jag hade dÄ aldrig sett nÄgon iklÀdd nÄgot liknande tidigare, och verkligen inte under skoltid. Men jag visste att min Master var fullt nöjd, och han visste precis hur jag kÀnde mig. Det fick honom att le sadistiskt och förnöjsamt.
Min kappa tÀckte det mesta av mig, sÄ kompisarna som jag mötte pÄ vÀgen sÄg inte vad jag hade pÄ mig. Visst hade de fÄtt se mig i andra utstickande klÀder dÄ och dÄ, men detta var nÄgot speciellt. De kÀnde heller inte till min Master, utan trodde att det var en helt vanlig pojkvÀn, precis som deras.
NÀr vi vÀl kom fram till skolan och in i klassrummet hade jag inte tagit av mig min kappa, jag vÄgade inte riktigt. Min lÀrare, en rÀtt stilig man i 30-Ärs Äldern, tittade pÄ mig med en strÀng och beordrande min.
?Ta nu av dig kappan. Du ser vÀl ingen annan som har pÄ sig det hÀr inne??
?Nej... ?sa jag och tittade ner i bÀnken.?
?SesÄ, det Àr inte kallt hÀr inne. SkÀms du för nÄgot??
?Nej... ?sa jag igen och tittade ner i bÀnken Ànnu mer.
Jag skÀmdes verkligen, men jag beslutade mig för att ta av mig kappan. Nu hade jag fÄtt hela klassens blickar mot mig, och det kÀndes som att jag skulle dö. NÀr de sÄg vad jag hade pÄ mig, smÄskrattade nÄgra av klassens killar lite grann. Mina kinder blev jÀtteröda av skam, men jag försökte fokusera pÄ min Master och hans vilja. Min lÀrare tittade ocksÄ pÄ mig, och jag tyckte mig se ett sarkastiskt leende pÄ hans lÀppar.
LÀraren bad mig att komma fram dit som han stod för att dela ut proven. Jag tÀnkte att det verkligen inte kunde bli vÀrre nu. FastÀn jag skÀmdes sÄ otroligt mycket, sÄ kÀnde jag hur det pirrade i underlivet pÄ mig, och hur det började rinna saft. Jag tror ocksÄ att min Master anade att detta skulle ske, och att jag skulle njuta av denna förnedring. Dock skulle konsekvenserna bli att jag inte kan fokusera pÄ provet, och dÀrefter skulle jag fÄ en omhÀndertagning som aldrig förr nÀr jag kom hem. Det enda jag kÀnde mig lycklig över nu var att kjolen inte var sÄ kort att det skulle synas hur vÄt jag var.
?Se sÄ, flicka lilla. GÄ nu och dela ut proven. Börja i det bakre ledet, och skynda pÄ.
Med de rödaste kinder nÄgonsin skÄdats gick jag bort till det bakre ledet dÀr klassens mest högljudda killar satt. De tittade pÄ mig med en snuskig blick, och jag kÀnde mig inte det minsta oskyldig och liten lÀngre, utan smutsig och förnedrad. Helst skulle jag ha velat slÀnga proven pÄ dom och bara springa ut ur klassrummet. Men i baktankarna hade jag min Master och jag visste att han inte skulle vara barmhÀrtig nÀr jag kom hem om han skulle fÄ reda pÄ det. Jag vet att min lÀrare skulle ringa och berÀtta det för honom, och det sista jag vill Àr att trotsa min Masters order och förhoppningar. Efter att jag hade delat ut alla prov satte jag mig pÄ min plats, och jag kÀnde bara för att bli osynlig.
?SlÄ nu ihop era böcker sÄ börjar vi med provet? sa lÀraren.
Jag slog ihop mina lÀroböcker och tittade pÄ pappret. Helt okoncentrerad pÄ frÄgorna och fylld med snuskiga ohejdade drömmar sÄg jag mig sjÀlv ligga pÄ katedern med rumpan bar upp i vÀdret, och lÀraren med pekpinnen i sin hand. han stod och smekte mig över stjÀrten, och hela klassen sÄg pÄ av förundran. Jag njöt sÄ av denna skamfyllda och snuskiga syn att jag inte alls kunde sluta drömma om den och koncentrera mig pÄ provet. Jag satt dÀr pÄ min stol och tittade pÄ mig sjÀlv liggandes dÀr framme.
?SÄ, flicka lilla... DÄ ska vi se om du kan svaret pÄ frÄga tre..??
Eftersom jag var helt tom i huvudet och provet utom synhÄll för mig sÄ visste jag inte ens vad frÄgan var.
?NĂ„, ska du svara??
?Jag kan inte, snÀlla..?
?Hehe, sÄ kan det gÄ nÀr man inte lÀser pÄ..?
Jag kÀnde nÄgonting hÄrt komma i en vÀldig fart mot min stjÀrt. Det sved som aldrig förr, och jag tÀnkte att jag mÄste fÄ tag pÄ provet sÄ jag kan svara pÄ frÄgorna och slippa denna tortyr och förnedring. Ett ytterligare rapp nÄdde min stjÀrt, och jag stönade till högt.
?SÄ du gillar detta unga fröken??
?SnÀlla, sluta..?
DÀr jag satt pÄ stolen kÀnde jag hur vÄtt det började bli mellan benen, och jag kunde inte med att röra mig sjÀlv dÀr inför alla. Inte heller kunde jag tÀcka över mig lite med kappan heller, dÄ jag skulle störa resten av klassen.
Jag fortsatte att titta pÄ mig sjÀlv ligga förnedrad dÀr framme pÄ bÀnken. Min lÀrare gav mig ytterligare ett slag med pekpinnen, och jag stönade till Ànnu högre.
?Sch, du stör ju de andra i klassen med dina ljud.?
Han slog till mig Ànnu en gÄng och jag försökte verkligen vara tyst, och jag lyckades...nÀstan. Helt plötsligt kÀnde jag en hand mellan mina ben, dÀr ett hav befann sig nu.
?NÀmen, stygga flicka! SÄ vÄt man kan vara dÄ.. sa han och skrattade elakt.?
Han piskade mig ytterligare en gÄng över stjÀrten, och dÄ vaknade jag ocksÄ till ur min dröm. Jag befann mig pÄ min stol, med fingrarna smekandes mellan mina ben. LÀraren hade slagit pekpinnen i bÀnken, och stod nu framför mig och tittade förundrandes. Klassen hade stannat upp frÄn sitt provskrivande och tittade pÄ mig. De hade sett allting. De hade sett mig sitta och smeka mig sjÀlv framför dem, och jag var för borta i min dröm och sjÀlvtillfredsstÀllelse för att mÀrka det. Tidigare trodde jag inte att det var möjligt för mig att skÀmmas mer, men nu var det verkligen ingenting jÀmfört med vad jag fÄtt utstÄ nu. GrÄtfÀrdig och skamsen tog jag min kappa och sprang ut ur klassrummet, ut ur skolan, och in i skogen som lÄg precis intill. Jag skulle samla mod för att ta mig hem till min Master, som antagligen skulle vara vansinnig. Jag hade ju inte svarat pÄ en endaste frÄga.
Efter nÄgon timma lyckades jag resa pÄ mig och sopa bort alla löv frÄn baken. Jag satte pÄ mig min freestyle och gick rÀtt lÄngsamt hem till lÀgenheten. Jag tÀnkte att jag aldrig mer skulle vÄga gÄ tillbaka till skolan. Vanligtvis brukade det ta en kvart att gÄ till och frÄn skolan, men nu tog det nÀstan en timme.
VĂ€l hemma...
?NÀmen, vad gör du hemma sÄ tidigt? Och varför Àr dina klÀder sÄ smutsiga??
Jag vÄgade inte svara, och tittade ner i golvet. Med en kÀnsla av att han stod och stirrade pÄ mig och vÀntade pÄ ett svar sÄ började jag grÄta. Han mÀrkte det och nÀrmade sig mig med ett sadistiskt leende. NÀr han stod bredvid mig tog han tag i mig och svingade mig upp i sin famn, och torkade mina tÄrar.
Jag visste att jag hade varit stygg utöver det vanliga, och att han inte alls skulle vara barmhÀrtig. Han lade mig pÄ sÀngen och tog av mig klÀderna, allt utom trosorna som fortfarande hade vÄta flÀckar. NÀr jag lÄg dÀr nÀstintill naken böjde han sig ner mot mitt underliv och sniffade.
?Stygga flicka, vad har du gjort?!?
?FörlÄt, jag kunde verkligen inte hjÀlpa det, och jag skÀms jÀttemycket.?
?Och hur gick det med provet??
?FörlÄt mig, Master. Jag kunde inte kontrollera mig sjÀlv, och inte alls koncentrera mig pÄ provet. ?
Han lyfte upp mig och lade mig i sitt knÀ och började smeka och smiska mig över rumpan lite. Sen killade han mig över ryggraden och pÄ lÄren sÄ jag började skratta i mitt grÄtande. Han fick mig att kÀnna mig Ätminstone lite tryggare nu. Jag kÀnde hur han tog tag i mitt hÄr och riktade ansiktet, samt pekade, mot vÀggen pÄ motsatta sidan av rummet. Han beordrade att jag skulle stÀlla mig dÀr sÄ att han kunde sÀtta fast mig i de uppmonterade bojorna.
Jag gick motvilligt dit bort, och vÀl framme stÀllde jag mig med benen isÀr och armarna upp i luften. Min Master spÀnde ömt fast mig. Först smekte han mig försiktigt över hela kroppen, sen började han smiska mig över baken med handen. Eftersom jag hade misslyckats sÄ fatalt tidigare under dagen funderade han pÄ att ta till grövre tillhyggen. I ett skÄp hade han flera olika sorters piskor, men eftersom han visste att jag inte var sÄ förtjust i dom valde han en av de mildaste. Igen smekte han mig lÄngsamt, men ocksÄ hÄrt, över hela kroppen.
?Nu ska du fÄ smaka, stygga flicka!?
Jag blundade hÄrt med ögonen och gjorde mig beredd pÄ piskan. Till att börja med smekte han mig med den över lÄren, rumpan och ryggen. Sen slog han till ganska löst över stjÀrten, och jag stönade till lite. NÀsta rapp var lite hÄrdare, och jag kÀnde hur det ilade till i hela kroppen. Det blev hÄrdare och hÄrdare för varje rapp, och jag kunde inte hÄlla tillbaka mina tÄrar och stön. Jag kÀnde Àven att jag förtjÀnade denna behandling. Min stjÀrt var nu vÀldigt öm och röd, det sved som om han hade anvÀnt ett rivjÀrn.
Efter att jag hade blivit piskad och fÄtt stÄ sÄ obekvÀmt ett tag lossade han försiktigt pÄ bojorna och bar mig bort till sÀngen. DÀr kramade och kysste han mig mycket ömt, och jag kÀnde mig verkligen trygg, hemma och uppskattad. Och jag var rÀtt nöjd eftersom han varit rÀtt mild i sitt agerande, jag hade vÀntat mig mycket hemskare. NÀr vi lÄg dÀr i sÀngen visade han mycket sympati och smekte mig omsorgsfullt över hela kroppen.
?Stackars flicka, du mÄste vara helt utmattad och hungrig efter denna dag. Jag ska göra i ordning lite kÀk till dig.?
Jag kramade om honom hÄrt innan han gick ivÀg till köket.
SjÀlv lÄg jag kvar i sÀngen och kramade om en kudde. NÀr min Master stod och donade i köket hörde jag honom sÀga..
?Förresten flicka lilla... Ta en titt i piskskÄpet. Idag Àr jag snÀll och lÄter dig vÀlja. Du ska inte tro att jag Àr fÀrdig med dig Ànnu, sÄ lÀtt kommer du inte undan.?
Och jag som trodde att han hade tÀnkt vara snÀll mot mig nu...