Annas natt Del 1.

Omröstning: 3.3/10 (3 röster lagda)

En lÀngre tid hade jag och min sambo fungerat mindre eller inte alls i sÀngen. Tiden fans liksom inte dÀr och om det fanns tid sÄ fanns det inget sug. NÀr vi fick barn sÄ blev det de första Ären lite si och sÄ med sexlivet och den trenden höll i sig. PÄ senare tid sÄ började jag att kÀnna avsaknad. Jag prövade vid flera tillfÀllen att prata med henne om detta men hon förstod inte riktigt hur jag menade. Det Àr kanske inte konstigt efter som hon inte kÀnde nÄgon saknad av sex.
Nu ska ni inte missförstÄ mig, jag Àlskar verkligen min sambo och skulle göra allt för henne men detta drev mig allt mer ner i tankens vÀrld. Jag tillbringade mÄnga dagar i grubbleriernas vÀrld dÀr jag stötte och blötte tankar om vad jag skulle göra för att Àndra saker och ting till det bÀttre. Nu föll det sig inte bÀttre Àn att Anna (som hon heter) skulle pÄ en klass Äterförening och barnen skulle tillbringa helgen hos hennes förÀldrar. Jag pratade med nÄgra goda vÀnner och dom sa att det var klart att vi skulle stödja den lokala puben med att sÀnka sÄ mycket öl som bara gick. KvÀllen kom och jag sÄg pÄ Anna att hon verkligen sÄg fram emot festen som stundade.
Med en svart klÀnning som inte pÄ nÄgot vis döljde hennes vÀlsvarvade kropp och verkligen framhÀvde bÄde det ena och det andra och dÀr till ett par riktiga som hon brukade kalla ?fuck me skor? sÄ gav hon mig en kyss och Äkte. Jag kan erkÀnna att det var med ett sting av svartsjuka som jag sÄg hennes rumpa försvinna ut igenom dörren. Jag har aldrig varit svartsjuk men pÄ den sista tiden sÄ Àr det klart att man funderat pÄ var felet mellan oss ligger. Magen har ju blivigt större och inte Àr hÄret lika lÄngt som det var nÀr vi trÀffades. SÄ tankarna pÄ att hon inte lÀngre ville ha mig fans dÀr men var nÄgot som jag inte riktigt ville erkÀnna för mig sjÀlv nÀr det var som vÀrst.
Grabbarna dök upp med tillhörande kassar med ?dricka? och vinylskivorna bytte plats. Nostalgin var ett faktum. Efter att ölen var slut sÄ var det dÄ dags att bege sig ner till puben. Det var lönings helg sÄ stadens gator var vÀl fyllda med mÀnniskor som tydligen hade siktet InnstÀllt pÄ ungefÀr samma sak som vi. Utanför puben var det en lÄng kö. Efter ett tÄlmodigt vÀntande sÄ var vi dÄ Àntligen dÄ dÀr. Röken gjorde luften tjock och musiken dÄnade, vi njöt verkligen. Efter ett tag sÄ sÄg en av grabbarna hur ett gÀng tydligen fÄtt nog och skulle gÄ.
Vi skyndade oss att ta bordet som blev ledigt. KvÀllen flöt pÄ som den brukar göra nÀr vi Àr pÄ lokal, massa öl och ett djÀvla hÄlligÄng, sÄ pass mycket att jag glömde bort min Àlskling och hennes fest. Plötsligt kÀnde jag hur min telefon vibrerade och jag tog upp den. Sms, jag lÀste och förstod att Anna inte var speciellt nykter för hon brukade inte ha problem med stavningen i vanliga fall men nu var det sÀmre. Jag svarade henne med att vi var pÄ puben och att hon kunde komma dit om hon ville.
Ronny stötte i mig,
-Kolla brudarna vid dörren.
Jag vÀnde mig mot dörren och sÄg tvÄ kvinnor i 25 ? 30 Äldern som helt klart sÄg ut som om de ville ha uppmÀrksamhet. Med skinnklÀder och hÄrt mejkade ansikten sÄ trÀdde de in i lokalen och fram till vÄrt bord.
- Är det ledigt hĂ€r? frĂ„gade blondinen som bar en skin stass i rött.
- Det Àr klart att det alltid finns plats för vackra kvinnor, sa jag och riktigt bredde pÄ.
De satte sig vid vÄrt bord och den svart klÀdda gick för att köpa öl.
Kvinnorna visade sig vara tvÄ mycket trevliga lÀckerbitar och diskussionerna var snart nere pÄ den sedvanliga sex nivÄn dÀr vi var innan de dök upp. De berÀttade att de varit pÄ bizzare klubb och röjt men nu ville dom ha det lite lugnare sÄ de bestÀmde sig för att gÄ hit. KvÀllen flöt pÄ som den brukade göra nÀr vi var pÄ puben och ganska snart sÄ hade vi alla ganska svÄrt att fokusera med blicken och det vanliga fylleslödret började. Blondinen böjde sig plötsligt fram mot mig och viskade i mitt öra,
-Jag tÀnkte bjuda med dig pÄ en invigning i natt, vill du?
Jag tittade tveksamt pÄ henne, tÀnkte pÄ Anna som vilken minut som helst kunde kliva in igenom dörren och se mig sitta och prata med tvÄ skinn klÀdda godingar och dÄ visste man hur det skulle lÄta.
-NÄ? Följer du med?
Tankarna snurrade, kanske lite extra tack vare all sprit och öl. Jag nickade och tÀnkte att va fan! BÀra eller brista.
Brudarna stÀllde sig upp och sa nÄgot om att de skulle gÄ men att vi sÀkert skulle ses nÄgon annan gÄng. Blondinen tittade pÄ mig och ordade ljudlöst 10 minuter, och nickade mot dörren. Jag svarade med en nickning och de gick.
Innan de tio minuterna gÄtt sÄ knackade nÄgon mig pÄ axeln och till min förskrÀckelse sÄg jag Anna stÄ vid min sida.
- Hej! Hur Àr det stÀllt hÀr dÄ? Ni ser ut som om ni fÄtt mer Àn ni borde?
Grabbarna skrÀvlade nÄgot om att det fanns inte nog med öl i baren för att de skulle fÄ nog, Anna log.
Hon satte sig vid mig och viskade i mitt öra,
- Och vilka var det ni pratade med nyss dÄ?
Jag sa nÄgot om att jag inte visste vad de hette, för det visste jag inte sÄ det var ingen lögn.
- Tro inte att jag Àr blind! Jag sÄg nog vad hon sa innan hon gick. Jag stod vid baren och tittade pÄ!
Jag kÀnde att nu var goda rÄd dyra och att det nog var bÀst att erkÀnna vad som blivigt sagt. Anna tittade pÄ mig,
-TÀnkte du gÄ med?
- Vet inte?. Men jag kan inte förneka till att jag blev nyfiken.
- Men gÄ dÄ! Anna bytte min och sÄg sÄ dÀr sÄrad som bara hon kan göra.
- NÀ, jag vill inte gÄ ensam och de hÀr fyll drÀpen kan man ju inte dra med sig. Jag vet inte ens vad det handlar om sÄ bli inte förbannad pÄ mig, jag har inte gjort nÄgot. Tror du inte mig sÄ kan du vÀll gÄ ut och titta om de stÄr och vÀntar, du kan ju alltid frÄga dom vad dom ville.
- TÀnk om jag gör det dÄ? Jag bara nickade mot dörren.
Anna reste sig trotsigt och behöll ögon kontakt med mig hela vÀgen mot dörren, hela tiden vÀntade hon pÄ att jag skulle stoppa henne men ack vad hon bedrog sig. Anna var borta en lÄng stund, ja sÄ pass lÀnge att jag var helt sÀker pÄ att hon tagit en taxi hem och sÀkert sov vid det hÀr laget. Gissa om jag blev förvÄnad nÀr dörren öppnades och den blonda kvinnan stod och vinkade Ät mig. Jag stÀllde mig pÄ ostadiga ben och vinglade mot henne.
- Kommer du eller? Vi blir fler sÄ det kan bli riktig roligt!
Fler? Fan vad skulle hÀnda tro?
Nu hade nyfikenheten tagit över och jag tÀnkte inte lÀngre pÄ Anna, utan var inriktad pÄ vad som skulle ske.
Vi klev in i en taxi och jag, blondinen + tre mÀn i 30 ? 35 ÄrsÄldern satte oss i en taxi. Jag frÄgade henne var hennes kompis var och hon berÀttade att de tog en annan taxi dit vi skulle.
NÀr taxin stannade och vi klev ur sÄ sÄg jag att vi stod bredvid ett Àldre trÀ hus i utkanten av stan, tydligen sÄ var det hÀr klubben var och jag började anan vilken typ av invigning det handlade om, ja inte exakt men att det rörde sig om sex var klart. Vi blev inslÀppta i huset och ombads att hÀnga av oss klÀderna i garderoben. Blondinen tog till orda,
- Ni Àr hÀlsad vÀlkomna hit till vÄr enkla klubb, vi har valt er för att vi tror att ni kan bli nya medlemmar hos oss, vi kan naturligt vis ha fel och om vi har det sÄ ber vi om ursÀkt och betalar er taxi fÀrd tillbaka till stan eller dit ni vill. I kvÀll sÄ ska vi inviga en ny medlem i vÄr grupp och vi behöver er som publik, det kommer Àven att ges tillfÀlle att medverka vid ett visst tillfÀlle för de som sÄ önskar, men kom ihÄg att det finns regler att följa. Klubben regler finns att lÀsa vid varje bord inne i salongen.
Hon vÀnde sig om och vinkade Ät oss att följa henne. Ner för en slingrande trappa gick fÀrden mot kÀllaren. Rummet vi visades in i var inrett med svarta vÀggar och ett antal bort med stolar av bar modell. PÄ ena sidan av rummet sÄ fanns det en bar och pÄ motsatta sidan var en stor scen byggd.
Vi satte oss och vÀntade. NÀr jag satt och tittade mig omkring sÄ fick jag till min förvÄnelse se Anna som satt ett stycke bort och tittade Ät mitt hÄll. Hon log elakt mot mig och flyttade sig nÀrmare mannen vid sin sida. En klar demonstration och ett försök av henne att göra sig sur, men dÀr bedrog hon sig allt för ikvÀll tÀnkte jag inte bli henne till lags. Ville hon utmana sÄ fick hon nog göra det.
Belysningen i lokalen slÀcktes och alla tystnade av förvÀntan. PÄ scenen uppenbarade sig en kvinna klÀdd i en svepning i svart siden och ögonbindel. Vid var sida om henne stod det tvÄ mÀn, vÀltrÀnade med mycket muskler och bar överkropp. PÄ en given signal lyfte de kvinnan upp pÄ det vÀntande bordet dÀr de började binda hennes kropp med remmar av lÀder. In kom ocksÄ en lÀder klÀdd kvinna med ett antal piskor hÀngande vid sitt bÀlte. Hon förklarade för oss i publiken att kvÀllen handlade om grÀnser. GrÀnser Àr nÄgot som man ska betrÀda av fri vilja sa hon och hon förklarade att allt som hÀnde pÄ scenen var frivilligt och det var dÀrför det var viktigt att ha en publik som var oinvigd i sammanhanget. Kvinnan sa ocksÄ att det skulle ges tillfÀllen att med verka till viss del under kvÀllen och att det naturligt vis var helt okej om det var nÄgon i publiken som tyckte att det gick för lÄngt, alla var fria att lÀmna lokalen nÀr helst de ville. Det skulle naturligt vis vÀnta en taxi pÄ de som sÄ ville.
Kvinnan pÄ bordet var nu helt fast och invigningen kunde börja.
Kvinnan klappade sina hÀnder som en signal och in kom tvÄ mÀn och tvÄ kvinnor. Alla var nakna och man kunde tydligt se att mÀnnen var valda med tanke pÄ storlek. Kvinnorna i lokalen tittade med lÀngtan i sina blickar nÀr mÀnnen stÀllde sig pÄ var sida om den bundna kvinnan. Alla fyra började samtidigt smeka hennes fjÀttrade kropp. Allt intensivare och hetsigare sökte sig deras hÀnder till hennes kÀnsliga omrÄden. De tvÄ kvinnorna verkade arbeta sig ner mot kvinnans sköte medan mÀnnen siktade pÄ hennes bröst. Jag vÀnde blicken bort mot Anna som fortfarande satt vÀldigt nÀra mannen och följde det som utspelade sig med glansiga ögon. Mannens hand lÄg under bordsskivan och jag gissade att den vilade pÄ Annas lÄr. BÀgge mÀnnen pÄ scenen klÀttrade upp pÄ bordet och stÀllde sig knÀstÄende vid hennes huvud. Kvinnorna som vid det hÀr laget börjat turas om att slicka hennes sköte smekte Àven nu varandra med den lediga handen.
Det vi bevittnade pÄ scenen var nÄgot otroligt. Kvinnan som lÄg bunden vred sig som en mask i totala kÄtplÄgor. Det fanns ingen möjlighet för henne att undkomma deras behandlig och pÄ sÄ vis sÄ kunde hon inte pÄverka sina kÀnslor utan styrdes helt av de fyra. MÀnnen strök med sina vÀldiga kukar över hennes ansikte och pressade sig in mellan hennes lÀppar, de turades om att stöta sina stora kukar in i hennes mun, för var gÄng försökte de komma djupare. Kvinnorna slutade plötsligt sin behandling av henne och slÀppte henne lös. De vÀnde henne sÄ att hon kom att hamna pÄ mage med huvet utanför kanten av ?bordet?. De sÀrade hennes ben och armar och band henne i varsitt bords ben. MÀnnen klev ner frÄn bordet och tog platts vid varsin Ànde av bordet. PÄ samma gÄng stött de de in sina enorma kukar i henne, en djupt ner i hennes svalg och den andre in i hennes blöta sköte. Kvinnan försökte förtvivlat stöna men kuken i hennes svalg hindrade henne. Sakta knullade de henne i mellan sig. Kvinnan pÄ bordet försökte öka takten genom att röra sig lÀngs bordet men fick snabbt ett rapp av en av kvinnorna som stod vid sidan och höll en svart lÀderpiska i handen.
Det kÀndes som en evighet innan de ökade takten, men bara för att dra sig undan till kvinnans stora besvikelse. De lÀt henne ligga kvar pÄ bordet. Den lÀder klÀdda kvinnan klev Äter fram pÄ scenen.
- Och nu mina kĂ€ra vĂ€nner sĂ„ Ă€r det dags för det stora numret, nu Ă€r det er tur att trĂ€da in i handlingen. Är det nĂ„gon som vill vara med att trĂ€na denna slyna?
Ingen rörde sig i lokalen, ingen vÄgade fast alla ville sÀkert.
- NÄ har vi ingen som kan kliva upp och visa slynan vem det Àr som bestÀmmer, hon ska lÀra sig vad det betyder att vara undergiven och vi vill att ni ska vara med pÄ den trÀningen.
- MÀn och kvinnor, ta nu ert ansvar och gör er plikt!
Jag tittade tvÀrs över lokalen och mötte min Annas blick. Vi stirrade pÄ varandra och pÄ nÄgot vis sÄ drog vi det hela ett steg till, vi kÀnde bÄda att detta var en utmaning. Anna var den första i lokalen att resa sig.
- Äntligen en kvinna som vill vara med.
Anna gick med blicken fÀst pÄ mig upp pÄ scenen. Hon valde bland sakerna som lÄg upp radade pÄ det lilla borde vid sidan av kvinnan. Jag sÄg hur kÄtheten lyste ur hennes ögon dÄ hon valde en piska med flera svansar. Anna tog ett steg fram emot bordet och utan att tveka och med blicken fortfarande lÄst vid mig sÄ lÀt hon piskan landa pÄ kvinnans ena skinka. Efter som kvinnan inte sÄg vad som skulle hÀnda sÄ var hon totalt oförberedd pÄ smÀrtan och skrek till.
- Straffa henne! Den lÀderklÀdda kvinnan tittade stÀngt pÄ Anna som lydde.
Piskan dansade över kvinnans skinkor och jag sÄg att Anna verkligen fick en kick av att piska den kÄta och hjÀlplösa kvinnan pÄ bordet. MÀnnen steg fram mot Anna och tittade undrande pÄ henne, som om de vÀntade pÄ order frÄn henne.
LÀder kvinnan steg fram emot Anna och tog ett stadigt tag i henne hÄr. Hon drog Annas huvud bakÄt och sa,
- Glöm inte bort att det Àr jag som bestÀmmer, men just nu sÄ Àr det du. Gör ett bra jobb, om inte sÄ ska jag lÀxa upp dig senare, ok?
Anna nickade. Hon vÀnde ansiktet mot mitt hÄll och flinade. Jag sÄg att detta var pÄ vÀg att bli nÄgot som antingen skulle splittra oss eller öppna helt nya dörrar. Anna pekade pÄ mannen med den största kuken och vinkade honom till sig. Hennes han vÀgde den. Det var som om hon ville se om den dög. Anna slickade sig om lÀpparna och runkade den vÀldiga kuken sakta, hon böjde sig ner och slickade ollonet prövande med sin tunga. Anna rÀtade pÄ ryggen och viskade nÄgot i mannens öra.
Mannen steg upp pÄ bordet och mÄttade in sin stora kuk i kvinnans vid det hÀr laget dyblöta fitta. Han lÀt den i en lÄng stöt söka sig in i hennes djup. Kvinnan skrek av njutning. NÄgot som tydligen Anna rÀknade med skulle hÀnda för piskan var redan höjd och flög med all kraft ner pÄ kvinnans rygg.
Annas ögon glödde av en djurisk kÄt het och man kunde nÀstan se hur det Ängade av henne. Hon vÀnde blicken mot den andre mannan och vinkade honom till sig. Anna viskade i hans öra och han gick genast runt bordet. Med handen tvingade han den bundna kvinnans huvud bakÄt, sÄ han kunde lÄta sin kuk pressa sig i mellan hennes lÀppar. Anna stod nu och sÄg hur mÀnnen knullade kvinnan i mellan sig pÄ bordet. Anna lÀt piskan vina över kvinnans rygg och skinkor och manade mÀnnen att knulla henne hÄrdare.
Kvinnan pÄ bordet började stöna allt högre och alla förstod att hon började nÀrma sig toppen av njutning. Anna sa Ät mÀnnen att dra sig undan och slÀppa lös kvinnan. NÀr hon var lös sÄ gjorde Anna nÄgot som jag aldrig trodde jag skulle fÄ se henne göra, hon klÀdde av sig nÀstan naken och med piskan i handen sÄ steg hon upp pÄ bordet. Hon stod med en fot pÄ var sida om kvinnan som fortfarande lÄg kvar pÄ bordet. Med piskan sÄ dirigerade hon kvinnan sÄ att hon kom att hamna med sin tunga rakt under Annas sköte. Anna log mot mig och satte sig sakta ner mot hennes tunga. Anna fullstÀndigt knullade hennes tunga och jag sÄg att hon inte skulle klara sig lÀnge om hon fortsatte i den takten. Anna mÄste han kÀnt förvarningarna för hon slutade och rÀtade pÄ benen. Anna vÀnde sig mot mÀnnen som stod passiva vid sidan av bordet och beskÄdade skÄdespelet, med piskan lÀt hon dem förstÄ att de var deras tur Äter i gen. Anna dirigerade en av mÀnnen bakom kvinnan och skickade den andre efter flaskan med glidmedel som stod pÄ bordet.
Anna snÀppte upp locket pÄ flaskan och nu sittande pÄ Kvinnans rygg, vÀnd mot hennes rödstrimmiga skinkor sÄ hÀllde hon glidmedlet mellan hennes skinkor, rikligt. Anna sÄg hur den klara, sega vÀtskan sökte sig ner mellan Kvinnans skinkor och nÀr det började droppa ner pÄ bordskivan sÄ vinkade hon fram mannen. Anna tog mannens kuk och lotsade den mellan Kvinnans skinkor och fram till hennes anus. Till piskans rytm sÄ forcerade mannen kvinnans anus med sin enorma kuk. Anna var helt vild. Hon slÀngde sig över kvinnans röv och slog allt vad hon orkade med sina sÀnder och lÀmnade stora röda mÀrken. Anna dök ner mellan skinkorna pÄ kvinnan och studerade i nÀrbild hur kuken plöjde in och ut ur kvinnans röv. Försiktigt strÀckte hon ut tungan och smakade pÄ skaftet var gÄng det gavs tillfÀlle.
LÀnge hade den lÀder klÀdda kvinnan stÄtt vid sidan och följt det som hÀnde. Hon vinkade Ät sig mannen som stod vid sidan och viskade nÄgot i hans öra. Mannen klev fram emot bordet och stÀllde sig bakom Annas röv som nu stod rÀtt upp i vÀdret. Han tog flaskan med glid och hÀllde en ricklig mÀngd mellan Annas skinkor. Jag sÄg frÄn sidan hur mannen tvingade i minst ett finger i Annas röv, Jag trodde inte att det var sant. Aldrig fick jag ens vara i nÀrheten av Annas röv, och nu stÄr en frÀmmande man dÀr och knullare hennes röv med fingrarna medan hon slickar en kuk som knullar en annan röv. Tankarna snurrade och jag kunde inte förneka att hela situationen gjorde mig extremt kÄt men ocksÄ spÀnd över vart detta skulle sluta.
?LÀder kvinnan? gick fram emot bordet och sÀrade pÄ ?djuren?. Hon vÀnde och vred pÄ dessa viljelösa varelser som helt var i lÀttjans grepp. Jag sÄg till min bestörtning hur hon la en av mÀnnen pÄ rygg pÄ bordet och placerade Anna ovan honom. Hon styrde utan större problem mannens grova kuk in i Annas uppborrade röv och jag förstod att det mÄste varit mer en ett finger han knullade hennes röv med. Annas ansikte vreds i en blandning mellan smÀrta och njutning nÀr kuken tvingade sin vÀg upp i henne. ?LÀder kvinnan? Ledde nu fram den andra kvinnan sÄ att hon kom att stÄ vid Annas sköta och tryckte ner hennes ansikte mot Annas gapande fitta. Den siste mannan stÀllde sig bakom och knullade henne medan hon slickade Anna. ?LÀder kvinnan? manade henne att anvÀnda fingrarna att knulla Anna med och jag sÄg hur Annas ansikte drog ihop sig nÀr hon kÀnde sig fyllas ut.
?LÀder kvinnan? vÀnde sig om och hÀmtade en vit burk med nÄgot som sÄg ut som hand krÀm frÄn bordet och rÀckte det till kvinnan.
- Och nu ska vi se hur tuff vÄr nykomling Àr! Ge henna vad hon tÄl!
Kvinnan grÀvde djupt med handen och drog med sig en stor klick av nÄgot ur burken som nÀrmast sÄg ut som fett. Hon strök ut det pÄ Annas fitta och började att i takt med att mannen knullade hennes röv att trÀnga in fler och fler fingrar i Annas fitta. Snart sÄ sÄg jag klart att det fattades millimeter innan hela handen skulle försvinna in i djupet. I samma ögonblick som jag sÄg hur kvinnan tryckte pÄ extra hÄrt för att nÄ sitt mÄl sÄ hörde jag hur Anna började morra lÄngt nere i halsen, ett ljud som jag mycket vÀl kÀnde igen.
Kvinnans hand fanns nu djupt inne i Anna och jag sÄg hur hon knullade henne. Anna skrek som besatt nÀr orgasmen vrÀkte sig över henne och jag sÄg hur de fick kÀmpa för att inte hon skulle riva ner alla frÄn bordet. Anna sjönk ihop som en trasa och mÀrkte knappt att kvinnan med ett försiktigt ploop drog ut sin hand. Jag tror inte heller att hon sÄg det som hÀnde hÀr nÀst. Kvinnan drog sig undan mannen som stod bakom henne och gick ner pÄ knÀ framför honom. Mannen tömde sin sÀd i kvinnans sugande mun. Kvinnan vÀnde sig mot Anna som fortfarande blev röv knullade av mannen under sig. Anna stuttsade pÄ mannen som alt nÀrmare orgasmen stötte allt hÄrdare. Kvinnan dök ner och drog ut mannens kuk ur Anna och fÄngade upp varje droppe av hans sÀd.
Mannen vÀlte undan Anna som blev liggande pÄ sidan, vÀnd mot publiken. Kvinnan stÀllde sig bakom henne och vi kunde alla se att hon sparat all sperma frÄn de tvÄ mÀnnen i sin mun och nu stÀllde sig beredd att ge Anna allt. ?LÀder kvinnan? klev fram till Anna och tog ett stadigt tag i hennes hÄr.
- Jag sa ju att jag skulle fÄ det sista ordet, drick slyna drick, livet nektar.
Hon klÀmde ihop Annas kinder sÄ att hon öppnade munnen och jag sÄg hur kvinnan lÀt sperman rinna ner i Annas öppna munhÄla. I sitt töcken sÄ försökte Anna att vÀnda bort huvet och undkomma det hon aldrig tyckt om men ?lÀder kvinnan? var bestÀmd och lÀt inte henne undslippa ens en droppe.
- SvÀlj!
Anna tvekade och det följdes omedelbart av ett kraftigt nyp i hennes bröstvÄrta. Jag sÄg hur Anna svalde sperman frÄn de tvÄ och till min förvÄning sÄ kvÀljdes hon inte som gjort förr nÀr hon prövat. Kvinnan böjde sig ner och kysste Anna djupt för att försÀkra sig om att hon gjort som ?lÀder kvinnan? sa.
Publiken började applÄdera och stÀllde sig upp efter hand. Anna lÄg som i ett rus kvar pÄ bordet med rester av sperma kletade över ansiktet.
- Nu mina vÀnner sÄ Àr invigningen klar, den kanske inte blev riktig vad vi tÀnkt oss men vi har tydligen funnit en ny medlem. Kom upp pÄ scenen och hÀlsa henne vÀlkommen.
Publiken reste sig och bildade en kö upp mot Anna som passivt lÄg kvar. En efter en sÄ gick vi upp pÄ bordet och fram till henne. En efter en sÄ klÀmde, strök, nöp, pullade, kysste vi Anna dÀr hon lÄg utan att ens försöka komma undan.
NÀr det var min tur sÄ kunde jag inte lÄta bli att kÀnna med mina fingrar pÄ hennes fitta. Jag kunde utan problem finna platts för fyra och skulle sÀker med lite kraft ocksÄ fixat det femte men sÄg hur slut Anna var och tÀnkte att det blir min tur nÀsta gÄng. Jag böjde mig ner till henne och viskade,
- SÄ min lilla hora, du tyckte det var skönt?
Hon nickade slött till svar.
- SÄ bra, för jag tÀnkte att vi skulle vara kvar hela lÄnga helgen. Och vem vet vad som kan hÀnda dÄ?