NĂ€r farbror Robert tog min oskuld...

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Ända sen jag vart ganska liten sĂ„ har min farbror Robert och jag skojflörtat och smĂ„kivats sĂ„ dĂ€r pĂ„ ett flörtigt sĂ€tt. Jag trodde aldrig att det var pĂ„ allvar och jag tror faktiskt inte att det till en början var det för honom heller. Det var mest sĂ„nt dĂ€r löjligt som "Kom och sĂ€tt dig i mitt knĂ€, snygging" med en blinkning och jag som trippade fram till honom och kallade honom "Min egen underbara farbror" och kramade pĂ„ honom och pussade honom pĂ„ kinden. Ibland nöp han mig pĂ„ skinkan eller log brett och skrattade nĂ€r han kommenterade att jag började fĂ„ lite former och att jag om nĂ„t Ă„r skulle vara stans snygging. Han brukade kittla mig och retas och jag brukade alltid skratta vilt. Jag var alltid hans docka och jag brukade alltid sĂ€ga att han var vĂ€rldens bĂ€ste farbror och att jag Ă€lskade honom. Vi slutade alltid vĂ„ra "brĂ„k" och vĂ„ra "flörtar" med en puss pĂ„ munnen och sen klappade han mig pĂ„ rumpan och skickade ivĂ€g mig.
Hans fru verkade inte bry sig alls och inte mina förÀldrar heller för det VAR ju faktiskt helt oskyldigt och bara pÄ skoj, det hade ju pÄgÄtt sen jag var 6-7 Är gammal. Jag tror ocksÄ att hans fru tyckte det var helt okej och helt som det skulle i och med att de sjÀlva bara har pojkar sÄ jag var liksom Roberts flicka. Mina förÀldrar tyckte nog mest att det var skoj att vi hade sÄ nÀra kontakt och tyckte sÄ mycket om varann. Jag tÀnkte aldrig sjÀlv pÄ det, men sÄ hÀr i efterhand kommer jag ihÄg att jag alltid blev mer barnslig sÄ fort Robert och hans familj kom pÄ besök. Trots att jag till vardags ville vara stor tjej och "vuxen" sÄ försvann det helt sÄ fort farbror Robert var i nÀrheten. DÄ ville jag genast vara hans lilla flicka, hans docka och pussa och kela och skoja med honom och jag njöt sÄ över att fÄ all hans uppmÀrksamhet.
Ibland nÀr vi trÀffade farbror Robert och hans familj över lÀngre perioder t.ex. uppe hos farmor pÄ landet under sommaren sÄ kunde han ju sjÀlvklart inte ge mig all sin uppmÀrksamhet HELA tiden och dÄ blev jag nÀstan svartsjuk. Och jag tyckte inte alls om att se honom kela med sin fru eller leka med sina söner. DÄ var jag genast pÄ plats och pockade pÄ att fÄ hans uppmÀrksamhet pÄ diverse olika sÀtt. Oftast gjorde jag det genom att vara lilla barnsliga dockan, puta med underlÀppen och se lessen ut och det brukade oftast fungera. DÄ kom farbror Robert och lyfte upp mig i sin stora famn och pussade pÄ mig och skrattade och stojade med mig.
Jag vet inte exakt nÀr det började förÀndras mellan oss, dvs. nÀr han började Àndras och kanske jag ocksÄ? Trots att jag inte vill erkÀnna det. Jag vet att jag nÄn gÄng hajade till nÀr farbror Robert tittade pÄ mig och hade en konstig blick, men den blicken försvann ofta precis lika fort som den kom. Jag vet att jag tÀnkte att det hade med mina klÀder att göra. För nÀr jag hade lite klÀder som man har pÄ sommaren sÄ var det oftare jag sÄg Robert titta pÄ mig med den dÀr konstiga blicken. Jag blev ocksÄ förvÄnad över att jag ibland försökte fÄ honom att se pÄ mig pÄ det sÀttet, trots att den blicken fick det att pirra i mig av obehag (trodde jag dÄ).
Ibland kÀnde jag ocksÄ en rysning eller ett pirr nÀr Robert tog i mig. Hans hÀnder och hans grepp om mig hade Àndrats lite, fast jag kan inte beskriva hur. Kanske var det att hans hÀnder dröjde sig kvar lite lÀngre? Kanske var det hans blick i kombination av att hans hÀnder ibland nÀstan klappade pÄ mig mer Àn kittlade? Sen ibland kÀndes allt som vanligt och jag trodde att jag inbillat mig allt. Kanske var det det som fick mig att försöka locka fram den dÀr blicken och den dÀr kÀnslan i hans beröring, liksom bara för att jag inte skulle tro att jag inbillat mig allt?
Jag minns en speciellt episod som gjorde mig vÀldigt konfunderad och förvirrad ett lÀngre tag, men dÄ Robert efter det var precis som vanligt sÄ trodde jag att jag inbillat mig och jag glömde lÀnge bort det som hÀnt.
Det var sommaren dÄ jag fyllt 15. Vi var uppe hos farmor pÄ landet och hela slÀkten var dÀr. Det var underbart sommarvÀder och det hade varit varmt lÀnge. Robert hade stÄtt ute och huggit ved hela förmiddagen och jag kÀnde mig som vanligt bortglömd. SÄ nÀr han kom och bad om ursÀkt för att han inte haft tid med sin lilla söta docka och frÄgade om jag ville följa med och bada sÄ blev jag sÄ jÀtteglad! Jag gick upp och bytte om till min lilla vita bikini och tog med mig ett badlakan. Vi var flera som gick ner till stranden och farbror Robert gick bakom mig pÄ stigen ner genom skogsdungen. Redan dÄ kÀnde jag pirret och utan att vÀnda mig om sÄ visste jag att han tittade pÄ mig. Jag blev lite nervös av att tro att han tittade pÄ mig sÄ precis nÀr vi skulle ner pÄ stranden sÄ snubblade jag över stocken (som man mÄste klÀttra över), men farbror Robert rÀddade mig frÄn att falla pÄ huvudet. Hans grepp var som en kram bakifrÄn, hans ena arm runt mig ungefÀr i brösthöjd och hans andra arm lÀngre ner. "Hoppsan, lilla dockan! DÀr kunde du trillat pÄ nÀsan!" skrattade han och pussade mig i nacken och jag kÀnde hur hans hand gled över mitt bröst nÀr han slÀppte mig. "Se sÄ, Felicia, spring i och bada med de andra!" sa han och klappade mig som vanligt pÄ rumpan.
Jag sprang ut i vattnet och njöt av det kalla som fick mitt huvud att klarna och jag insÄg att jag Àn en gÄng bara trodde saker, inbillade mig. Farbror Robert hoppade ifrÄn den stora bryggan, han simmade ett tag och kom sen bort till oss och lekte en stund innan han gick upp och satte sig pÄ en sten iklÀdd badrock. Han satt dÀr och tittade pÄ oss och rökte en cigg i lugn och ro. NÀr jag gick upp ur vattnet ropade han "Kom och sÀtt dig i mitt knÀ dockan sÄ ska jag torka av dig!" jag rusade glatt upp till honom och kramade om honom dÀr han satt och satte mig i hans knÀ.
Farbror Robert tog upp mitt badlakan och svepte det om mig, men anvÀnde ena kanten till att torka av mitt lÄnga hÄr. "Du har sÄ fint lÄngt hÄr gumman" sa Robert och smekte mig över hÄret. Jag lutade mig bakÄt mot honom och njöt av att han smekte mitt hÄr. "Ska jag torka resten av dig ocksÄ?" undrade han och började massera min rygg med badlakanet. Jag nickade bara och han gned över min rygg, mina armar, sen mina lÄr och sÄ min mage och snabbt över mina bröst. "SÄ, nu Àr du nog torr min lilla docka." viskade farbror Robert i mitt öra och svepte Äterigen in mig i badlakanet och drog han mitt lÄnga fuktiga hÄr Ät sidan och pussade mig i nacken. Jag rös till.
Jag kÀnde hur han la sina hÀnder pÄ mina lÄr och klappade lite. Kanske var det mer en smekning? Jag blev lite stÀlld och rörde mig lite nervöst i hans knÀ och dÄ lÀt det nÀstan som om han liksom grymtade till... eller stönade? Och sÄ hÀr i efterhand kan jag nÀstan svÀra pÄ att jag kÀnde honom bli hÄrd? mot min rumpa. Hans badrock hade glidit upp sÄ jag kÀnde hans fuktiga badbyxor mot min rumpa och det kÀndes som om det fuktiga började bli varmare nÀr vÄra kroppar var sÄ nÀra varann.
"Lilla gumman, du Àr sÄ otroligt söt!!" log Robert och kramade om mig bakifrÄn och dÄ kÀnde jag det igen. Det var som om det tryckte lite mot min stjÀrt. Jag skrattade nervöst och försökte rÀtta till mig dÀr jag satt, men det verkade bara göra det vÀrre. Och nu idag kan jag svÀra pÄ att han juckade lite mot min bak och jag kan svÀra pÄ att hans hÀnder smekte lite, bÄde pÄ mina lÄr och pÄ min mage. Men just dÄ var jag bara förvirrad och blev nervös och hoppade upp ur hans famn. "Jag ska nog bada igen farbror Robert!" skrattade jag och sprang i vattnet. NÀr jag tittade upp mot honom sÄg jag hur han drog igen sin badrock och satte sig mer till rÀtta.
NÀr jag till sist vÄgade mig upp igen sÄ var det dags att gÄ tillbaka till huset för att Àta middag. Farbror Robert gick bakom mig Àven pÄ vÀgen tillbaka, men den hÀr gÄngen hade jag svept in mig i badlakanet och höll det runt mig hela vÀgen upp. Jag funderade kort pÄ det som hÀnt pÄ stranden, men senare pÄ kvÀllen var Robert som alltid och dagen efter ocksÄ sÄ dÄ blev jag Àn mer sÀker pÄ att jag bara inbillat mig.
Senare pÄ hösten i oktober fyllde min mamma 40 och det var fest hemma hos oss. Givetvis var Robert och hans familj inbjuden. Utöver dem var det nÄgra vÀnner till mamma och ett par grannar som var hemma hos oss ocksÄ.
NÀr Robert och hans familj kom sken jag upp som en sol och sprang honom till mötes och hoppade upp i hans famn. "HEEEEEEEEJ farbror Robert!!! Jag har saknat dig sÄ!!!!!" ropade jag. Han greppade mig i farten och jag la benen runt hans midja och han la hÀnderna pÄ min rumpa och bar in mig i huset. "Lilla lilla söta dockan!" skrattade Robert med hela ansiktet "Vad STOR du har blivit sen i somras!" jag log mot honom ocksÄ "Inte dÄ! Jag kommer alltid vara din lilla docka farbror Robert! Jag lovar att aldrig bli stor!" Robert skrattade och pussade mig pÄ nÀsan och sen pussade jag honom pÄ munnen och kanske, kanske pussade jag bara aningen för lÀnge för det verkade som om han blev lite förlÀgen.
Mamma kom ut i hallen och mötte oss nÀr Robert bar pÄ mig "Men lilla söta Felicia? Din klÀnning Àr ju alldeles för kort!" skrattade mamma och först dÄ mÀrkte jag och sÀkert farbror Robert ocksÄ att hans hÀnder lÄg pÄ mina skinkor. Endast min lilla trosa skilde hud frÄn hud. Jag fnissade till och Robert slÀppte ner mig pÄ golvet. "Mamma, det ska faktiskt vara korta klÀnningar nÀr man Àr i min Älder." svarade jag och Robert skrattade och sa "Ja, sÄ dÀr gÄr de vÀl klÀdda allihopa va?" och mamma skakade pÄ huvudet. Robert klappade mig pÄ rumpan som alltid och föste pÄ sÄ sÀtt ivÀg mig.
Efter att Robert och hans familj inrÀttat sig i sina rum satte vi oss för att Àta middag. De övriga gÀsterna skulle komma senare. Robert och jag flörtade som alltid och alla skrattade Ät oss.
Efter middagen satte sig de vuxna i gillestugan i kĂ€llaren för att festa och Roberts söner gick in pĂ„ sitt rum för att spela tv-spel. Jag gick ner i gillestugan och givetvis ville Robert att jag skulle sitta i hans knĂ€. Jag hoppade ner i hans famn och han sa: "Urff! Du börjar verkligen bli stor tjejen!" med ett skratt och alla de andra skrattade ocksĂ„. Ännu mer skrattade de nĂ€r de sĂ„g min besvikna min och nĂ€r jag Ă„terigen sa "Men jag vill ju inte vara stor!" Mamma skrattade och sa att det mĂ„ste jag ju vara eftersom hon blir Ă€ldre och det mĂ„ste ju innebĂ€ra att jag blir det ocksĂ„. Redan nu började Robert lukta alkohol och hans skratt blev bullrigare och hans röst högre och hans kittlingar lite lĂ„ngsammare.
NÀr det började bli riktigt livat och alla andra gÀster kommit sa mamma att det var dags för mig att gÄ i sÀng. Robert slÀppte mig motvilligt ur sin famn, men jag gav honom en munpuss och gick sen upp till mitt rum och stÀngde dörren.
Jag klÀdde av mig naken, som alltid, och la mig för att sova. Det kanske hade gÄtt nÄn timme nÀr jag vaknade till lite grann och sömndrucket undrade varför jag vaknat. DÄ reagerade jag pÄ att jag kunde se ljus frÄn hallen trots att jag var helt sÀker pÄ att jag stÀngt min sovrumsdörr nÀr jag gick och la mig. Jag vÄgade inte vÀnda mig om för att se om det stod nÄn i dörren, men jag var nÀstan sÀker pÄ att det gjorde det. Jag insÄg att min nakna stjÀrt lÄg utanför tÀcket och jag lÄg och skrevade sÄ att personen i dörren kunde se... mig... Ja, min blottade fitta. Jag vÄgade knappt andas, men lÄssades sova och lÄssades rörs mig i sömnen sÄ att jag tÀcktes av tÀcket. Alldeles kort efter att jag gömt mig under tÀcket igen drogs dörren igen, sÄ det HADE stÄtt nÄn dÀr och tittat. Jag rodnade över hela kroppen och skÀmdes massor.
Nu var jag klarvaken och kÀnde mig torr i munnen. Jag drog pÄ mig en kort tunn klÀnning som lÄg slÀngd över en stol och tassade sen ut i hallen. Dörren intill min Àr toaletten och jag kunde se att det var upptaget. DÀr inifrÄn kunde jag höra konstiga ljud, men visste inte vad det var. Jag smet snabbt förbi och kilade en trappa ner i köket för att at mig nÄt att dricka.
NÀr jag stod dÀr med kylskÄpsdörren öppen och skulle ta fram juicen kÀnde jag att det stod nÄn bakom mig. Och sekunden efter kÀnde jag att denna nÄn tryckte sig mot min rygg. Hans hÀnder gled runt mig och kramade mig bakifrÄn och dÄ visste jag att det var farbror Robert! "Gumman..." viskade han hest och jag kÀnde hur han stank av sprit. Hans ena hand sökte sig till mitt bröst och han smekte det genom det tunna tyget. Den andra handen sökte sig ner över min platta mage, ner till mitt lÄr och han smekte lÄret och sakta sakta letade sig hans hand innanför klÀnningen.
"Din klÀnning dockan... jag... kunde se genom den... nÀr du stod dÀr i ljuset frÄn kylskÄpet..." viskade han hest och dÄ smög sig hans hand in mellan mina ben och jag flÀmtade till. "Vad... vad gör du...?" stammade jag "Hyyysssch... hyssch.. jag vet att du vill... lika mycket som jag vill min lilla docka..." och jag kÀnde hur hans lÄngfinger började smeka in mellan mina blygdlÀppar och han hittade min klitta och började massera den. Jag blev varm och kall pÄ samma gÄng. Jag var rÀdd och nervös, men samtidigt fick hans finger mig att darra lite och jag gnydde till. "Ja... SÄÄÄ... jag visste ju att du vill lilla kÄtdockan..." stönade han och jag kÀnde hur han blev hÄrd mot min rygg. Hans finger fortsatte smeka och jag kunde höra honom stöna mot min nacke. Sen började han sakta jucka mot min rygg och jag kÀnde hur hÄrd han var.
"...vi... kan inte... fÄr inte..." stammade jag tyst "...du Àr... full..." viskade jag hest, men han bara hyschade pÄ mig och fortsatte smeka min fitta och mitt bröst. Jag försökte faktiskt att dra mig undan, men hans grepp om mig hÄrdnade. Sen hörde jag hur hans andhÀmtning ökad. Han flÀmtade nu och flÄsade mot mitt öra och jag förstod att jag inte skulle komma undan.
Han blev som förbytt! Han drog mig frÄn kylskÄpet, smÀllde igen kylskÄpsdörren och lyfte mig till köksbordet. DÀr stÀllde han mig mot bordet och tryckte ner mig pÄ mage pÄ bordet. Han drog upp min klÀnning och blottade min nakna stjÀrt. Han smekte med handen och sjönk sen ner pÄ golvet. Jag kunde kÀnna hur han sÀrade pÄ mina skinkor och smekte mellan dem och jag gnydde till. Vet inte om det var av njutning eller av nervositet eller rÀdsla. Men att jag reagerade verkade tÀnda honom för han mumlade kÄta ord "gumman... docka... sexig... vill ha dig... kan inte sluta nu... mmmm... skönt..." och sen kÀnde jag hur han slickade mig i rumpan. Jag blev helt chockad och hade rest mig upp om han inte hade tvingat ner mig pÄ mage pÄ bordet igen.
Jag kunde kÀnna hans hungriga tunga leka med mitt rumphÄl och hans fingrar lekte samtidigt med min klitta och min fitta. "mmm... du smakar gott...bara ta det lugnt... farbror Robert ska ta hand om dig lilla knulldockan..." mumlade han mot min rumpa. Sen reste han sig upp och jag kunde höra hur han drog ner sin gylf. Och han stönade till... antagligen nÀr han tog fram kuken? Och han runkade... jag hörde hur det lÀt nÀr han drog handen fram och tillbaka pÄ kuken och har fortsatte mumla "vill ha dig... oooh... kÄt nu... du Àr sÄ sexig dockan..." och sen kÀnde jag den. Han sÀrade pÄ mina skinkor med sina fingrar och sen kÀnde jag den. Jag kÀnde den mot min... fitta. "Hyyysssch..." viskade han "nu gumman... nu ska du fÄ kÀnna pÄ mig..." hans kuk lÄg mot min fitta och jag var stel av skrÀck. "...var bara tyst... det hÀr Àr skönt... farbror lovar... jag vill ha dig sÄ... Har lÀngtat sÄ efter dig min lilla docka... oh... jag har lÀngtat sÄ efter dig... mmm... lÀnge... lÀnge... tittat pÄ dig.. " och sÄ kÀnde jag hans hÀnder pÄ mina höfter och han liksom drog mig mot sig och samtidigt tryckte han pÄ med kuken och det gjorde sÄÄÄÄ ont!!!
Jag kved till och han stannade och hyschade pÄ mig igen. "...du mÄste vara tyst dockan... sÄ ingen hör... jag ska vara försiktig... slappna av sÄ gÄr den in lÀttare..." mumlade han hest och pressade in den lite till och jag gnydde och var stel som en pinne. "...slappna av dÄ flickan min... slappna av sÄ lovar jag att det blir skönt... jag kan inte sluta nu... den mÄste in nu dockan..." och han juckade ut och in med kuken det lilla han kommit in, men det var sÄ trÄng. Det kÀndes som om jag skulle spricka. Men han knullade kuken in och ut de fÄ centimetrar som han lyckats trycka in den. Han stönade hest för varje gÄng som han pressade in den och den kom nog lite lÀngre in hela tiden, men det gjorde sÄ ont.
Sen tryckte han in den lite till och stannade till. "oooh... sköna dockan...! mmmm.... nu.... nu kommer det göra lite ont... jag... mĂ„ste komma in det sista..." jag skakade av rĂ€dsla och det smĂ€rtade redan i min fitta. Robert tog ena handen frĂ„n min höft och la den hĂ„rt pĂ„ min mun. "...lessen gumman... men vi mĂ„ste förbi det hĂ€r bara... sen blir det skönt... jag lovar..." och samtidigt pressade han kuken HÅRT i mig och det smĂ€rtade och brĂ€nde till ordentligt och jag skrek till mot hans hand och sen stannade han till nĂ€r han var lĂ„ngt inne i mig. SĂ„ lĂ„ngt att inte mer gick in. Jag snyftade till. "...hyyyscch... Gumman... oooh... det hĂ€r Ă€r sĂ„ skönt... jag vill visa dig... snĂ€lla... lĂ„t mig visa dig hur skönt det kan vara..." stönade han och började sedan sakta att knulla mig. Jag höll hĂ„rt om bordskanten och hans grepp om mina höfter hĂ„rdnade nĂ€r han allt snabbare pressade kuken in och ut i mig.
Nu gjorde det inte lika ont lÀngre. Det ömmade lite, men farbror Roberts viskningar och stön fick det att pirra i mig och jag kÀnde hur det gick sköna rysningar lÀngst med min rygg nÀr han kom Ànda in och jag kysste mig i nacken. Han knullade sakta pÄ och sen letade sig hans ena hand ner mellan mina ben och han hittade klittan igen. Och nÀr han började smeka den samtidigt som hans stora kuk gled in och ut i mig. Det blev för mycket för mig. Jag började gny och kvida "... snÀlla... oooh...!! snÀlla... vi... kan inte... roooobert...!!!" och Robert ökade takten och smekte mig hÄrdare pÄ klittan och strax kom jag med ett högt stön som Robert fick tysta med sin hand pÄ min mun!
"Åh... visst var det skönt lilla dockan...? ...visst var det skönt för dig min lilla kĂ„ta gumma...? ... nu... nu mĂ„ste jag fĂ„ ocksĂ„...! Ooooh...! Guuud...! du Ă€r sĂ„ trĂ„ng....! Mmmm...." mumlade han och knullade mig hĂ„rdare. Hela bordet skakade nĂ€r han körde den allt hĂ„rdare i mig! Jag flĂ„sade och flĂ€mtade av utmattning, men han slutade inte utan fortsatte bara. "...jag mĂ„ste.... oooh...! komma... snart... snart... lite till... lilla knulldockan... lite till... Ă…Ă„Ă„Ă„h! dockaaaaaan!!" och sen stötte han den hela vĂ€gen in i mig med ett grymtande stön som han försökte tysta och tryckte mig hĂ„rt hĂ„rt mot bordet och jag kĂ€nde hur jag fylldes av varmt kladd. Det blev sĂ„ varmt i mig, men det var som om han förstĂ„tt att han gjort nĂ„t fel för dĂ„ drog han sig snabbt ur mig och det ploppade liksom till nĂ€r kuken gled ur min ömmande fitta och sen kom det sprut igen och igen och det hamnade pĂ„ min stjĂ€rt och rygg och pĂ„ köksbordet.
Farbror Robert föll ihop pÄ mig och jag kunde kÀnna hans spritÄngor mot min kind nÀr han smekte mig över rumpan och midjan och jag flÄsade tungt "... mmm... visst var det skönt dockan...? Oooh, du Àr det bÀsta jag haft... sÄ sköööön liten fitta! gumman... sÄÄÄ skönt...! mmmm.... sexig rumpa har du dockan... sÄ sexig Àr du...!" jag lÄg tyst och still under honom och undrade vad som skulle hÀnda nu, men dÄ reste han sig och stoppade in den slaka kuken i byxan och rÀttade till klÀderna. Sen hjÀlpte han mig upp frÄn bordet, gav mig en puss pÄ munnen som han sÄ ofta gjort och klappade mig sen pÄ rumpan som för att skicka ivÀg mig.
PÄ stapplande ben och yr i huvudet och förvirrad gick jag till trappan och gick upp pÄ mitt rum. Jag stÀngde dörren efter mig och drog av mig klÀnningen som blivit lite kladdig och jag torkade av min kladdiga rumpa och fitta pÄ den och sÄg att jag blödde lite granna. SlÀngde klÀnningen i tvÀttkorgen och kröp sen ner under tÀcket. Jag frös och huttrade, men var samtidigt sÄ varm i hela kroppen. Det tog lÄng stund innan jag kunde somna.
PÄ morgonen nÀr jag vaknade var jag inte sÀker pÄ om jag drömt eller om det verkligen hÀnt, men den kladdiga klÀnningen i tvÀttkorgen och min ömmande fitta sa mig att det verkligen hÀnt. Jag drog pÄ mig trosa och linne och gick nervös ner i köket. DÀr satt allihop lite bakfulla och Ät frukost och jag rodnade över hela kroppen nÀr farbror Robert tittade pÄ mig. Jag slog ner blicken, men innan jag hann göra det hann jag se skam i hans blick. Han skÀmdes! Jag rodnade Ànnu mer och kÀnde skammen svala över mig. Vi hade gjort nÄt hemskt, nÄt som Àr hemskt fel. Tyst och med nedslagen blick försökte jag fÄ i mig en skÄl med flingor, men lyckades inte.
Jag gick upp till mig igen och jag satt fortfarande förvirrad pÄ sÀngkanten nÀr farbror Robert kom in nÄn timme senare.
"Hej... fÄr jag komma in?" frÄgade han med nervös hes röst
"Mmmm... " nickade jag men vÄgade inte titta pÄ honom. Han kom in och stÀngde dörren efter sig. Han kom fram till sÀngkanten och satte sig brevid mig och sÄ la han armen om mig och drog mig intill sig.
"FörlÄt Felicia... lilla gumman! förlÄt mig! jag vet inte vad som flög i mig inatt...! Det... det Àr oförlÄtligt det jag gjorde, men... det har hÀnt... vi kan inte dra tillbaka tiden... Jag vill bara be om ursÀkt innan vi Äker... Det ska aldrig hÀnda igen dockan!"
Jag tittade upp pÄ honom med mina blÄ ögon och sÄg honom djupt i ögonen. Jag kunde se att han Ängrade sig och skÀmdes, men jag kunde samtidigt se en hunger brinna dÀr inne.
"...det... det Àr okej Robert!" viskade jag bara.
Robert höll om mig hÄrt och jag kÀnde hans stora hÀnder pÄ min rygg och min svank nÀr han kramade mig.
"Är det verkligen okej mellan oss dockan? SĂ€kert?" frĂ„gade han hest och tittade ner pĂ„ mig
"Ja, farbror Robert... det Àr okej" log jag lite stelt och samtidigt kÀnde jag hans ena hand glida ner lite sÄ den nÀstan lÄg pÄ min rumpa och jag skÀmdes nÀr jag kÀnde vÀrmen sprida sig i min kropp.
"Ska vi pussas och sÀga att det Àr okej med det?" frÄgade Robert och höll om mitt ansikte med sina hÀnder. Jag nickade och Robert sjönk nerÄt och la sina lÀppar mot mina. Mina armar kröp in runt honom och jag kramade honom hÄrt samtidigt som vi pussades. Pussen blev lÄng och vi bÄda blundade. NÀr pussen var över tittade vi bÄda upp pÄ varann samtidigt och rodnade. Han slÀppte mig snabbt och jag honom. Robert reste sig upp och log osÀkert nÀr han gick ut genom dörren.
Vi Ät middag lite senare och varken jag eller Robert vÄgade se pÄ varann och nÄn timme senare Äkte han och hans familj hem. Jag fick en till puss och en klapp pÄ rumpan nÀr de skulle Äka, men det kÀndes inte som vanligt.
Det tog mÄnga trÀffar innan farbror Robert och jag kunde vara "som vanligt" med varann igen. Och nÀr vi Àntligen hittat tillbaka till att vara bara farbror Robert och dockan igen sÄ var det vÀl klart att vi skulle "förstöra" det med att knulla igen! Men det Àr en helt annan historia...