En riktig familjekvÀll, del 2

Omröstning: 7.0/10 (1 röst lagda)

NÀr Lena och Göran var klara sÄ sa Göran att han skulle gÄ pÄ toaletten. Jag och Maja började genast springa mot övervÄningen. Vi sprang in pÄ mitt rum och drog igen dörren. AndfÄdda och lÀttade log vi mot varandra. Jag sa att det började en skrÀckfilm pÄ TV strax. Maja ville ocksÄ kolla pÄ den sÄ vi kröp ner under mitt tÀcke.
Vid varje lÀskig scen i filmen tog Maja tag om mig och kramade av rÀdsla. För att hon skulle kÀnna sig tryggare sÄ höll jag om henne ocksÄ. Jag började dock koncentrera mig allt mindre pÄ filmen, det gick inte dÄ jag bara tÀnkte pÄ Maja. Min kuk hade rejÀlt stÄnd och det saknades bara att Maja skulle mÀrka det sÄ skulle hon sÀkert springa ut ur rummet, tÀnkte jag dÄ. Men nÀr Maja drog upp sitt knÀ mot min mage sÄ trÀffade knÀt min kuk, utanpÄ boxershortsen.
- Har den inte somnat Àn? frÄgade Maja. Eller Àr du kÄt?
Jag visste inte vad jag skulle svara men fick ur mig nÄgot i stil med att den alltid blir sÄ med mysiga tjejer under tÀcket.
- Jaha, du vill alltsÄ ha sex? frÄgade hon. Men jag Àr ju din syster, vi kan inte ha sex förstÄr du vÀl? Jag Àr bara 15 Är och oskuld.
- Nej jag vet. Det blir sÄ automatiskt, jag kan inte kontrollera den nÀr jag blir kÄt.
- Du Àr alltsÄ kÄt, alltsÄ vill du ha sex med mig, sa Maja bestÀmt.
Hon verkade inte ett dugg arg, ledsen, sur eller nÄt sÄnt, bara road. Nu började jag bli lite mindre nervös, Maja verkade ju tycka om det hÀr. Jag frÄgade dÀrför henne om hon ville ha sex.
- Jag vet inte. Jag tycker jÀttemycket om dig, sa hon lite fundersamt och kramade om mig hÄrt. Jag höll om henne ocksÄ. Men jag började bli lite otÄlig sÄ jag tÀnkte att jag mÄste ta första steget nÄgon gÄng. SÄ jag satte igÄng med att smeka henne över hela kroppen, frÄn hÄret ner till lÄren. Hennes blonda hÄr var lent och mjukt och rumpan var liten och fast. Vi kramades allt hÄrdare och nu började Maja smeka mig över huvudet. Jag pressade min kuk mot hennes trosor och kÀnde hur hennes andetag blev allt djupare.
Vi hade haft vÄra munnar tÀtt intill varandra hela tiden, nu började vi kyssa varandra. Det var hÀrligt, det blev varmare och varmare och Maja suckade och flÄsade allt ivrigare.
- Jag vill det, sa hon. Jag vill ha din kuk i mig!
Jag drog av Maja hennes T-shirt. Hennes smÄ bröst putade ut lite grann, men man mÀrkte inte mycket av dem. Jag började smeka och slicka pÄ dem. Hennes smÄ bröstvÄrtor styvnade och Maja lÄg bara pÄ rygg och blundade och pustade.
Jag slickade hennes bröst och mage tills jag kom till troskanten. De vita trosorna drog jag av lite snabbt. Hennes fitta var inte stor. De inre blygdlÀpparna syntes inte och hon hade bara lite tunt med könshÄr. Jag sÀrade pÄ blygdlÀpparna och började slicka henne. Hon stönade till och det var ljuvligt. FrÀsch, orörd fitta. Jag slickade och sög pÄ hennes lilla klitoris medan Maja stönade mer och mer. Efter en stund började jag fingerpulla henne. Hon var trÄng för tvÄ fingrar till och med sÄ jag undrade hur det skulle gÄ med min kuk. NÀr hennes orgasm började komma sÄ slutade jag och Maja sa att jag skulle fortsÀtta. Men jag drog istÀllet av mig mina boxershorts. Nu ville jag ha mitt ocksÄ. SÄ jag stÀllde mig pÄ knÀ ovanför Majas huvud och bad henne suga min kuk. Hon sÄg först förvÄnad och lite Àngslig ut, men tog tag om den och började suga. Hon han bara runka och suga en liten stund innan jag kÀnde att jag skulle komma, sÄ jag drog snabbt ur den ur hennes mun och sprutade min sperma över hennes bröst.
Jag trippade ut till toaletten och hÀmtade lite papper för att torka av Maja med. NÀr jag gjort det sÄ började jag slicka och pulla hennes fitta igen. Hon stönade lite lÀtt sÄ att inte det skulle höras ut i huset. NÀr min kuk sedan vaknade till liv igen sÄ var det dags för det stora ögonblicket, att ta Majas oskuld.
Jag pressade min kuk, som jag mÀtt till 16 cm lÄng och 14 cm omkrets, mot hennes fitta och det var nÀstan omöjligt att komma in. Men efter en stund sÄ kom ollonet in och Maja kved till lite. DÄ fortsatte jag att pressa och Maja började grina lite och efter ett ganska kraftigt juck sÄ sprÀckte jag hennes mödomshinna. Hon skrek till men jag hann ta en kudde och sÀtta mot hennes ansikte som tur var. Hon sa att det gjorde skitont och grinade verkligen illa. Men jag började jucka fram och tillbaka hela tiden, hon spÀnde ordentligt men började sedan att slappna av, dÄ blev det till och med skönt för henne. Efter en stunds flÄsande och stönande sÄ kom hennes orgasm. Hon tog tag om mig och kramade om mig riktigt hÄrt. Samtidigt började jag kÀnna att det var min tur, sÄ vi juckade snabbare och snabbare och efter en stund sÄ sprutade jag ut min andra sats i Maja.
Sedan la vi oss bredvid varandra, helt utmattade. Efter nÄgon minut sÄ knackade nÄgon pÄ dörren till mitt rum och vÄra förÀldrar kom in...