Anders och Marie del 1

Tags:

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Anders och Marie del 1
Anders och Marie har varit tillsammans i 5 Är. Anders Àr 26 och Marie Àr 24. Dom svarade pÄ en annons jag satte ut lite varstans pÄ Internet.
?Undergivet par söks för hjÀlp och underhÄll av mitt hem och hotell i Panama samt för personlig service.
Kontrakts tiden Àr minimum 1 Är efter att alla berörda parter har accepterat regler och arbetsuppgifter. Lön och arvoden betalas efter kontraktstidens utgÄng.
AnstÀllnings intervju sker i Stockholm enligt överenskommelse.
Krav och önskemÄl:
? BÄda skall vara undergivna bÄde i vardagslivet och sexuellt.
? BÄda bör vara bisexuella.
? Erfarenhet av BDSM aktiviteter Àr önskvÀrt men ej ett krav.
? En stark lÀngtan att tjÀna sin herre.
Svara NU!
MrB?
Jag hade inga större förvÀntningar frÄn annonsen men blev lÀtt förvÄnad nÀr det första mailet plingade in tÀtt följd av mÄnga fler.
De flesta var nyfikna killar som lekte lite och undrade vad jag var för sorts typ.
NÄgra andra var nyfikna par som lekt med Dominans/undergiven tanken och troligtvis ville ha lite idéer.
Efter 2 veckors svarande kom slutligen ett mail som vÀckte mitt intresse, det sÄg ut sÄ hÀr.
?Hej,
Jag heter Anders och jag och min fru sÄg din annons pÄ bodycontact.se.
Vi har experimenterat en hel del runt BDSM och jag har varit den Dominanta partnern.
Marie min fru har ocksÄ testat att vara Dominant men hon sÀger sig inte ha lÀggning för det. Jag har upptÀckt att jag föredrar att nÄgon annan tar initiativet samt att jag blir rÀdd och fryser upp om saker och ting blir alltför hÄrt. Exempelvis om jag smiskar min fru och hon ber mig om hÄrdare tag. Jag blir rÀdd att det skall göra för ont och att hon skall bli arg och missbelÄten. Det har hÀnt ett par gÄnger och jag vet inte hur jag skall agera dÄ.
SÄ vi var pÄ nÀtet och letade efter en Dominant man som kunde fungera som Herre Ät os bÄda.
Vi hade förstÄss tÀnkt pÄ nÄgon i nÀrhen av var vi bor som vi kunde umgÄs med lite dÄ och dÄ men din annons gjorde oss bÄda nyfikna. Vi har var för sig gÄtt och tÀnkt pÄ din annons och i gÄr nÀr vi Äterigen letade pÄ annons sidan sa Marie, min fru.
? jag kan inte se nÄgot som tÀnder mig. Kan vi inte titta pÄ den dÀr annonsen frÄn Killen i Panama?
Jag sa dÄ.
? Har du ocksÄ tÀnkt pÄ den? Jag har inte kunnat slÀppa tanken pÄ den sedan vi sÄg den.
SÄ hÀr Àr vi nu och undrar om Ni fortfarande letar efter ett par?
Hej
Anders?
Jag tyckte genast om tonen i mailet och svarade genast tillbaka och efter 3 mÄnaders brev vÀxlande bestÀmde jag mig för att resa till Sverige för att trÀffa dom personligen.
Jag hade bokat en svit Ät mig pÄ ett av Stockholms bÀttre hotell samt ett dubbelrum pÄ ett lite enklare men nÀrliggande hotell Ät dom.
Efter alla mail och checklists vi vÀxlat hade jag en god uppfattning om vad dom tyckte om och inte gillade samt vad deras fantasier var bÄde som par och individer. Dom viste ocksÄ vad jag gick för och vad jag hade för önskningar.
NÄvÀl, jag hade nu Àntligen anlÀnt till Sverige och varit dÀr nÄgra dagar förutom att jag fÄt lite ordning pÄ dygnsrytmen sÄ hade jag varit ute och handlat lite. Förutom en tripp till en jÀrnhandel hade jag varit till livsmedelsaffÀren och gjort diverse inköp.
Klockan 18:00 ringer det sÄ pÄ min telefon och jag fÄr reda pÄ att ett par söker mig i receptionen. Jag ber att dem skall bli visade up till mitt rum och jag sÀtter mig i en fÄtölj och vÀntar. Inte utan en hel del fjÀrilar i magen.
Det knackar pÄ dörren och jag ropar ?kom in? varpÄ en av flickorna frÄn receptionen visar in ett nervöst par. Anders och Marie hÄller varandra i handen och tar ett steg in och stÄr tysta. Flickan frÄn receptionen vÀntar vid dörren och jag sÀger ?tack det var allt? och hon drar igen dörren med en besviken min (jag har varit rundnÀtt med dricks till personalen sÄ hon hade nog förvÀntat sig en hundring eller sÄ).
Jag lÄter min blick vandra mellan dem och tittar dom stint in i ögonen varpÄ jag sÀger Hej pÄ er och vÀlkomna. Hoppas ert hotell Àr till belÄtenhet.?
Ander svarar dÄ. ?Hej vad trevligt att ses efter alla dessa mail.? och Marie sÀger ?God dag Herr B, Àntligen fÄr jag trÀffa er. Vad kan jag stÄ till tjÀnst med??
Hmm, tÀnkte jag. Det hÀr kan bli lite svÄrare en jag trott. Men sÀger. ?Stig pÄ vet jag, Marie kom hit. Anders stÄ kvar dÀr du stÄr? Marie kommer fram och stÀller sig framför mig men pÄ respektfullt avstÄnd. Lite stel i ryggen och med ett spÀnt uttryck i ansiktet. Anders ser nÄgot förvÄnad ut dÀr han stÄr vid dörren och jag tar god tid pÄ mig innan jag sÀger, ? kul att se er ocksÄ. Som ni vet Àr detta ett första möte dÀr vi skall se om kemin stÀmmer mellan oss. Ni kan sÀga till om ni inte vill fortsÀtta och om ni har Ängrat er. Men jag vill inte ha alltför mÄnga diskussioner frÄn och med nu. Vi bör veta var grÀnserna gÄr efter all Email och checklistor och jag kommer inte att överskrida vad vi kommit överens om.
Marie, jag tycker om din attityd, koppla av lite och sÀtt dig pÄ golvet hÀr bredvid.
Anders, din tid som lÄtsas master Àr nu över det Àr nu dags att du lÀr dig hur du skall uppföra dig runt mig. Förhoppningsvis kan Marie hÀr ge dig nÄgra goda rÄd.
Du kommer troligtvis att ha det betydligt svÄrare men om du bara ger efter och försöker glömma att du förvÀntas vara i kontroll och överlÄter detta till mig sÄ kommer det sÀkert att gÄ bra.
Medan jag pratar ser jag att Anders sakta sÀnker blicken och skÀms lite och nÀr jag slutat sÀger han tyst. ?Ja Herr B jag skall göra mitt bÀsta i fortsÀttningen och hoppas ni skall visa mig hur jag skall uppföra mig.?
Jag ser hur en klÀdsam rodnad sprider sig över hans ansikte nÀr han sÀger detta och jag tar till orda igen.
GÄ nu in i sovrummet och prata privat om ni vill det. Ni har sedan tvÄ alternativ.
1. Ni kommer tillbaka ut hÀr, iklÀdda vad som ligger pÄ sÀngen.
2. Ni kommer tillbaks som ni Àr klÀdda nu och gÄr raka vÀgen till dörren, gÄr tillbaks till ert hotell och checkar ut i morgon.
Om ni vÀljer alternativ 1 sÄ hÀnger ni in era klÀder i garderoben och du Anders tar det som ligger till höger och du Marie tar det som ligger till vÀnster. SesÄ marsch ivÀg med er och tag inte för lÄng tid pÄ er.
BÄda mumlar tyst, Ja Herr B och gÄr snabbt in i sovrummet. Jag hör ett dÀmpat samtal genom dörren och ser att dörrhandtaget trycks ned tvÄ gÄnger och tÀnker det Àr nog Anders som tvekar och vill gÄ hem. Detta Àr nog svÄrt för honom att acceptera allt detta just nu.
Sedan blir det tyst en stund men efter nÄgra minuter hör jag et fnitter frÄn Marie och dörren öppnas sakta. Ut kliver Marie iklÀdd endast ett par alldeles förstora arbetskÀngor och ett snickrar bÀlte hÄllande vÀnsterarmen över sina bara bröst och högerhanden framför sitt skrev. Anders kliver sedan ut högröd i ansiktet och iförd en mycket illasittande fransk pig uniform. Han hÄller ena armen bakom sig och jag förstÄr att han försöker hÄlla ihop den tillhörande korsetten i den andra handen hÄller han ett par alldeles försmÄ högklackade skor. Jag ser ocksÄ att det minimala förklÀdet stÄr ut lite framför honom och förstÄr att han har ett begynnande stÄnd.
Jag kan inte hÄlla mig utan brister ut i ett gapskratt Ät dom tvÄ ömkliga figurerna framför mig. NÀr jag slutligen slutat skratta och torkat bort skratt tÄrarna ur ögonen sÀger jag. ?Ni fÄr ursÀkta mig men jag tog nog fel pÄ höger och vÀster. Det var faktiskt meningen att det skulle vara tvÀrs om. Men det kanske inte Àr helt fel med lite ombytta roller, men vi fÄr nog specialbestÀlla uniform Ät pigan och skaffa ett par passande skor till grovisen hÀr.
? Men varför Àr ni sÄ blyga? Ni har ju fattat ett viktigt beslut och bestÀmt er att gÄ vidare, sesÄ kom nu fram hit och hÄll hÀnderna efter sidorna. Du pigan kan stÀlla skorna vid sovrumsdörren och lÀgg korsetten i fÄtöljen. Marie tag av dig kÀngorna och ge dom till mig.
NÀr dom sÄ stÄr framför mig med hÀnderna ordentligt efter sidorna och fötterna nÄgot isÀr vilket jag noterar sÄ drar jag lÀder skosnörena ur kÀngorna. Jag viker dem dubbla och drar lite i dom och lÀgger dom över armstödet.
Att Anders Àr upphetsad av situationen kan vi alla se sÀger jag hur Àr det med dig Marie?
Jag för min hand sakta up lÀgst insidan av hennes lÄr tills jag nÄr den fjuniga fittan. Jag kupar handen över den och pressar mjukt in lÄngfingret mellan hennes blygdlÀppar. Hon Àr plaskvÄt och jag ler lite. Sakta rör jag lÄngfingret och hon flyttar benen bredare isÀr nÀr jag för in pekfingret ocksÄ. Sakta börjar föra fingrarna in och ut samtidigt som jag trycker tummen mot clitoris hon rör samtidigt höfterna fram och tillbaks.
? Nu fÄr det vara nog med det hÀr för en stund sÀger jag. Anders kliv nÀrmar, Nu!
NÀr han tar ett kliv nÀrmare sÀger jag.
? Anders, jag vet att du har försökt bli dominant mot Marie men inte lyckats. Jag vet ocksÄ att du mer och mer lÀngtar efter att vara undergiven men att Marie inte har lyckats nÄgot vidare, Àr det sÄ?
? Ja svarar Anders.
Anders lille, det heter inte bara ja. I fortsÀttning svarar du ?ja, herrn eller ja min herre eller nÄgot liknande. Marie fÄr ge dig lite lektioner i detta tror jag!
Jag kommer ocksÄ att dela ut lÀmpligt straff för dessa och andra förseelser enligt eget godtycke men enligt vÄra överenskommelser, förstÄtt??
Ja, ?. herrn. SÀger sÄ Anders med blossande kinder.
En sak till, jag ser er bÄda som en enhet vilket betyder att Marie kan bli bestraffad för nÄgot Anders hÀr har gjort eller inte gjort och vise versa.
Som vi ocksĂ„ kommit överens om sĂ„ fĂ„r ni inte ha sex med varandra om jag inte har givit mitt godtycke till det, under tiden ni har kontrakt med mig. Är vi överens om det?
? Ja, herrn svar de bÄda.
Bra, dÄ skall vi se. Fröken Anders hÀr skall nu fÄ ett lÀttare straff sÄ han inte glömmer vem som bestÀmmer hÀr.
? Inta första position, nu.
Anders gör ett fumligt försök att stÀlla sig i givakt framför mig.
Jag skrattar lite och sÀger.
? Ihop med fötterna, Ut med bröstet, in med magen och ut med kuken! SÄ ja, bÀttre och no knÀpp hÀnderna bakom huvudet och ut med armbÄgarna.
Anders öppnar munnen men jag klipper av med.
? Bad jag dig om en kommentar? HÄl kÀft tills du blir tilltalad ditt luder!
Marie, kom hit.
? Tag av fröken Anders förklÀdet och se till att den dÀr förvuxna clitorisen stÄr fint. Sug nu!
Marie kastar sig ned pÄ golvet framför Anders och tar hans hÄrda kuk i sin mun och börjar suga hÄrt.
? Anders, fÀst blicken i taket inte pÄ sug horan framför dig!
Jag tar upp de dubbelvikta kÀngsnörena knuffar undan Marie och snÀrtar till runt Anders kuk med dom.
Jag hör först en djup och snabb inandning. Sedan viker sig benen pÄ Anders nÄgot och han skriker rakt ut. NÀr han sÄ smÄningom lugnat sig lite sÀger jag.
? SÄdÀr, nu vet du vad bestraffning Àr fröken Anders. Det blir fem till av samma vara, bara för att du skall vet vad som vÀntar dig i framtiden!
? Marie sug upp den igen!
Anders har inte slaknat alltför mycket och han har snart ett rejÀlt stÄnd igen. Jag tittar pÄ kuken och ser fyra ilsket röda ringar runt den dÀr kÀngsnörena lindat sig runt.
? SÄ nu skall vi se. Mari du hÄller rÀkningen sÀger jag, lyfter handen och snÀrtar till över kuken. Samma sak ett snabbt intag av luft, knÀn som viker sig nÄgot och ett kort skrik.
Ett sÀger Marie.
Ett, tack herrn heter det svara jag och rappar till över den slaknande kuken.
TvÄ herrn, sÀger Marie tyst och jag ser tÄrar i hennes ögon.
Kuken har nu slaknat och jag slÄr uppÄt. TrÀffar med tvÄ Àndar av kÀngsnörena över ollonet och de andra tvÄ landar pÄ pungen. Anders faller ned pÄ knÀ och Marie sÀger.

? Tre tack herrn och tÄrar rullar nu ned för hennes kinder.
? RÀkna högt hora annars glömmer jag lÀtt bort ett slag, sÀger jag.
? Anders stÀll dig up dit ömkliga krÀk. Detta Àr bara ett litet smakprov pÄ hur vi tuktar olydiga snÀrtor!
Anders stÀller sig dÄ up och intar positionen mycket snabbare och mer graciöst denna gÄng.
Jag ser ocksÄ att stÄndet har Äterkommit och han Àr hÄrdare en förut. Kuken ar Àven börjat rycka och pulsera nÄgot. SÄ jag sÀger.
? Marie din lilla horunge ser du nu vad fröken Anders behöver? Sluta böla och stÀll dig bakom henne och nyp hÄrt i bröstvÄrtorna pÄ tösen!
Marie skyndar sig och tittar med stora ögon pÄ Anders kuk medan hon skyndar sig upp bakom honom. Griper tag om hans bröstvÄrtor med tummen och pekfingret pÄ var hand och kniper Ät. Jag stÀller mig nu upp vid sidan av Anders, lyfter armen högt och slÄr ned.
NÀr han viker sig framÄt av smÀrtan tappar Marie greppet om bröstvÄrtorna men finner sig snabbt och sÀger.
? Tack herrn, fyra.
Anders stÄr nu pÄ knÀ med huvudet mot golvet och snyftar sakta. Jag stÀller mig med fötterna pÄ var sida om huvudet och slÄr ned mellan skinkorna och trÀffar pungen.
Anders faller ned raklÄng pÄ golvet och börjar sakta röra sig frÄn sida till sida och Marie sÀger.
? Fem, och tack sÄ mycket herrn för vÄrt fina straff.
? VÀrst vad du blev pratsam sÀger jag. StÀll dig som Anders stod förut, Nu!
Hon stÀller sig snabbt som Anders gjorde och jag ger henne tvÄ snabba slag med kÀngsnörena, ett över vart bröst. Hon bar suger in lite luft och darrar till lite och sÀger?Tack herrn.
DÄ knackar det pÄ dörren och nÄgon ute i korridoren sÀger, Rums service!
FortsÀttning följer??
MrB