Anders och Marie del 2

Tags:

Omröstning: 3.0/10 (1 röst lagda)

Anders och Marie del 2
Jag sÄg bÄdas förvÄnade ögon pÄ mig och nÀr jag sedan sa.
? Marie gÄ och öppna, nu.
SÄ for Anders upp pÄ knÀ och försökte resa sig. Jag gav honom dÄ en spark pÄ ena skinkan och sa.
? Heter du Marie nu lilla fröken? Stanna du hÀr eller kryp in pÄ muggen och göm dig.
Varvid Anders kröp ivÀg mot badrummet sÄ fort han kunde. Jag sÄg att Marie letade efter nÄgot att skyla sig med varvid jag sa.
? Sa jag inte till dig att öppna, inte att fara runt som en vettvilling och leta?
Marie stannade up och med blossande kinder och en arm over brösten gick hon fram emot dörren och öppnade. Hon försökte gömma sig bakom dörren men nÀr samma flicka frÄn receptionen försökte skjuta in bordet med mat gick det inte och Marie fick vacker kliva fram frÄn sitt gömstÀlle.
Flickan tittade storögt pÄ Marie men fortsatte in med bordsvagnen tittad pÄ mig och sa.
? Var vill min herre att jag dukar bordet?
? Jag svarade, stÀll det bara hÀr mina pigor vill ta hand om det hela.
Hon slÀppte vagnen och bara tittade pÄ mig och började gÄ mot dörren. NÀr hon tog tag i dörrhandtaget vÀnde hon sig mot mig och frÄgade.
? Vad försiggÄr hÀr egentligen? Jag hörde skrik frÄn det hÀr rummet nÀr jag gick förbi i korridoren förut.
Hon tittade pÄ Marie och frÄgade henne.
? Vill du att jag ringer polisen?
Varvid Marie tyst svarade.
? Nej frun (flickan var nog ett Är eller ett par yngre en Marie) MrB hÀr försöker bara fÄ oss att uppföra oss som sig bör.
Flickan tittade misstroget pÄ mig och frÄgade.
? Var Àr mannen jag som jag slÀppte in hÀr förut?
Jag svarade med ett leende. Titta in I badrummet han har nog gömt sig dÀr!
Hon tryckte tveksamt ned dörrhandtaget till badrummet och sköt sakta upp dörren. Hon tittade in och efter en stund brast hon ut I ett försiktigt skratt. Jag och Marie gick fram till dörren och tittade in. DÀr satt Anders inkrupen under handfatet med sin lilla vita pig mössa pÄ huvudet och försökte skyla over kuken med det lilla förklÀdet han mÄste ha snappat up under sin flykt till badrummet.
? Kom ut nu min lilla tös och hÀlsa fint, sa jag till Anders.
Han tittade ned i golvet men började sakta kravla sig ut och resa sig. Varvid jag sa.
? Marie kan du vara snÀll och hjÀlpa fröken Anders. Jag tror han har hÀnderna fulla sÄ tag hans trasa och lÀgg in den i sovrummet.
Marie klev snabbt in i badrummet och hjÀlpte Anders upp frÄn golvet och tog hans förklÀde och gick snabbt ut ur rummet. NÀr Anders till slut stod framför oss sa jag
? Se sÄ intag din ny lÀrda position och nig sedan fint för damen hÀr.
Flickan frÄn receptionen gjorde stora ögon nÀr hon sÄg att Anders gjorde exakt som jag sade, hon rodnade lite och sa
? Hur har du lyckats fÄ honom sÄ lydig sa flickan. Jag skulle vilja ha en pojkvÀn som honom. De jag hittills har trÀffat har varit rena macho typerna. Vad söt han Àr men varför ser hans penis sÄ konstig ut och varför droppar det om den?
Jag tittade till pÄ Anders och sÄg en spermadroppe falla till golvet frÄn hans randiga kuk och sa.
? Vad i helvete har du gjort? Har du suttit hÀr inne och runkat? Jag trodde du begrep att det var förbjudet liksom allt annat utan min tillÄtelse!
? Anders pep ynkligt. Jag har inte runkat herrn det bara hÀnde nÀr jag lÄg pÄ golvet tidigare.
Flickan frÄn receptionen tittade pÄ sin klocka och sa rodnande.
? Oj, jag mÄste skynda mig men oj vad det hÀr gör mig alldeles konstig. Kan jag fÄ komma up och hÀlsa pÄ nÀr jag gott av mitt skift?
? Jag svarade. Kom du up nÀr du Àr klar sÄ fÄr vi se.
Marie hade nu kommit tillbaks till oss och Àven hon tittade pÄ Anders kuk varvid jag sa.
? Marie, Àr det vanligt att ludret hÀr kommer alldeles av sig sjÀlv?
Flickan gick mot dörren och sa hej sÄ lÀnge jag Àr tillbaks om 1 timme.
? Marie svarade. FörlĂ„t herrn, det har aldrig hĂ€nt vad jag vet men kanske det hĂ€nt nĂ€r jag inte varit nĂ€rvarande. Är det en mycket alvarlig förseelse? Kommer han att bli bestraffad Ă€nnu mera nu?
? Ja, svarade jag men nu skall vi Àta. Duka nu ett fint bord för oss sÄ vi kan fÄ lite nÀring i oss.
Marie gick nu fram till vagnen med Anders i slÀptÄg och började lyfta pÄ talriks kÄporna. Jag sÄg att bÄda sÄg lite brydda ut varvid Marie sÄ smÄningom sa.
? Herrn, vi har et litet problem. Det finns bare en talrik att Àta pÄ och endast en uppsÀttning bestick. Skall jag ringa köket och be dom skicka upp 2 till?
? Uhmm, svarade jag. Vi skall kanske undvika mer besök för tillfÀllet. Jag pekade mot ett hörn i rummet. Titta i ICA kassarna om det inte finns nÄgot ni kan anvÀnda.
Anders tog nu initiativet och hÀmtade de tvÄ kassarna och började packa up dom pÄ bordet. Ut lades: En tvÀttlina, ett paket klÀdnypor i trÀ, en flugsmÀllare, tvÄ slanggurkor, tvÄ mindre Àgg plantor (auberginer), Ett paket med gummisnoddar, sex paket med japanska Àtpinnar och tvÄ hundskÄlar.
Marie tittade först undrande pÄ innehÄllet men fann sig snart och började duka med hundskÄlar och Àtpinnar för dom och hedrligt porslin för mig.
Jag hade bestÀllt gratinerad sjötunga till oss med vÀstkustsallad som förrÀtt samt fÀrska jordgubbar med vispgrÀdde som efterrÀtt. Till detta hade jag bestÀllt ett antal ramlösa att dricka till. Jag tittade roat pÄ och sa sedan.
? Bra gjort, men inte riktigt vad jag tÀnkte mig. Kom hit bÄda tvÄ och stÀller fint framför mig sade jag frÄn fÄtöljen.
? Jag plockade nu upp tvÀttlinan frÄn bordet samt min fÀllkniv frÄn fickan. Jag vindade ut linan och kapade den pÄ hÀlften sedan tog jag den ena halvan och vek den dubbel och sade.
? Marie kom nÀrmare stÀll dig mellan mina ben hÀr och pekade pÄ golvet.
Hon gjorde genast som jag sa och stod fint dÀr. Jag lutade mig framÄt och förde linan runt hennes midja, förde de bÄda Àndarna genom öglan och drog Ät lite lÀtt. Sedan drog jag Àndarna nedÄt med en hand och förde repet mellan hennes ben grep tag I det bakom henne och lyfte upp Àndarna bakom henne. Jag rÀtade till linan sÄ att bÄda parterna smet in mellan blygdlÀpparna och kunde inte undvika att kÀnna hur vÄt hon var. NÀr jag sedan drog till lite extra bakom henne hörde jag hur en liten suck undslapp henne. Jag flinade och sade
? Snurra nu runt sÄ du stÄr med baken mot mig. För sedan ned dina hÀnder och hÄll dom pÄ ryggen.
Hon gjorde genast som jag sade och jag drog lin Àndarna ett varv runt linan vid hennes midja och drog Ät litet. Linan vilade nu mot hennes höftben och gick ned I ett V bÄde fram och bak. Sedan virade jag det som var kvar av linan runt hennes handleder och knöt fast. Beundrade belÄtet mitt verk och tÀnkte, enkelt men effektivt.
Jag gav henne en lÀtt dask pÄ ena skinkan och sa.
? GÄ och stÀll dig vid bordet och lÄt mig dekorera den andra tösabiten hÀr.
Hon skuttade snabbt ivÀg och Anders intog snabbt hennes förutvarande position.
Hans kuk hade börjat vÀxa till sig igen och vajade framför mig. Jag tog den andra biten av tvÀttlinan vek den dubbel och gjorde en ögla, vilken jag trÀdde över hans kuk. Jag placerade öglan strax under ollon flÀnsen och drog Ät ordentligt. Sedan bad jag honom att vÀnda sig om och jag grabbade tag i linan mellan hans ben och drog uppÄt. Anders grymtade till lite och jag sa.
? Ned med hÀnderna nu, viket han omedelbart lydde.
Jag la en snabb löpögla runt hans handleder och drog Ät tills han böjde sig bakÄt ordentligt och började andas hÀftigare. Jag virade dÄ upp lin Àndarna runt hans handleder och knöt fast.
? Se sÄ, bort till bordet du ocksÄ sa jag och gav honom en dask pÄ skinkan.
Det sÄg lustigt ut nÀr han försökte skynda sig och samtidigt böja sig sÄ mycket han kunde bakÄt för att lÀtta pÄ trycket.
Jag reste mig sakta upp och gick och satte mig vid bordet. PÄ vÀgen dit plockade jag upp klÀdnyporna och flugsmÀllaren.
Jag flyttade sedan undan min talrik och stÀllde hundskÄlarna framför mig och började fördela en del av maten mellan skÄlarna och hÀllde sedan lite ramlösa i var och dem och rörde om. DÀrefter lade jag upp en talrik till mig sjÀlv och stÀllde ned skÄlarna pÄ golvet. Jag tog paketet med klÀdnypor och öppnade det och tog loss en nypa frÄn raden. Tog tag i Maries vÀnstra bröstvÄrta och drog utÄt nÀr hon nÀstan tappade balansen slÀppte jag och satte snabbt fast klÀdnypan i bröstvÄrtan. DÀrefter upprepade jag proceduren med det högra bröstet. Jag förde sakta mina pekfingrar upp och ned över nyporna och sÄg hur Maries ögon först blixtrade till för att sedan bli liksom beslöjade.
? SÀra pÄ benen och presentera fittan, sade jag och hon lydde genast.
Sakta lÀt jag lÄngfingret smeka hennes springa. KÀnde efter om tvÀttlinan lÄg dÀr den skulle. RÀttade till den lite sÄ den lÄg fin pÄ var sida om clitoris och de inre blygdlÀpparna. SÄ satte jag fast tvÄ klÀdnypor i var yttre blygdlÀpp och drog mjukt med handen över dom frÄn sida till sida. Hon började genast andas hÀftigare sÄ jag slutade.
? SÀra mer pÄ benen.
Hon stod med benen brett isÀr och sköt fram musen mot mig sÄ mycket hon kunde.
Kanske inte den mest dekorativa position men det sÄg onekligen upp hetsande ut. Jag förde isÀr de yttre blygdlÀpparna med ena handen och försökte lirka ut clitoris och de inre blygdlÀpparna litet mer mellan linorna och satte sedan dit Ànnu en nypa men nu direkt över clitoris. Hon ryckte till och kved lite nÀr jag lÀt nypan sluta sig över det kÀnsliga omrÄdet. Inte dÄligt tÀnkte jag hon tÄl en hel del!
? StÀll dig i en lite bekvÀmare Marie lilla. Vi Àr snart fÀrdiga att Àta.
Sedan vÀnde jag mig mot Anders han sÄg definitivt plÄgad ut. Jag tittade ned och sÄg att linan hamnat mellan pungkulorna pÄ honom och dom stack ut pÄ var sida om kuken och linan. Skinnet var strÀckt som trumskin över dom och jag förstod att det var lite plÄgsamt.
? Oj vad skall vi göra Ät det hÀr sa jag och strök honom lÀtt över den hÄrt knutna kuken och pung kulorna.
Sedan grep jag tag om hans vÀnstra bröstvÄrta och drog ut, grep tag om sÄ mycket jag kunde av hans bröst skin bakom vÄrta med den andra och knep Ät hÄrt. Jag satte sedan fast en klÀdnypa över vÄrtan och slÀppte. Sedan gjorde jag om proceduren pÄ högersidan och sa.
? OK nu har vi lite symmetri upptill men hur skall vi nu fÄ det nÄgotsÄnÀr liknande ned till.
? Mer bredbent Anders lille jag kommer inte Ät om du stÄr sÄ dÀr.
Han sÄg komisk ut nÀr han försökte sÀra mer pÄ benen och samtidig minska pÄ trycket över pungen.
? Vill du jag skall göra det bekvÀmare för dig?
? Ja tack, pep Anders ynkligt.
Jag pillade in ett finger mellan linorna alldeles bakom pungen pÄ honom och sedan ryckte jag till Ät höger varvid linan kavlade över den högra kulan och la sig till rÀtta i djumsken. Anders föll stönande ned pÄ knÀ av smÀrtan.
? Har jag bett dig att knÀböja? StÄ upp tills jag sÀger annat.
Anders försökte stÀlla sig up men hur han Àn försökte lyckades han inte, troligtvis beroende pÄ tvÀttlinan. SÄ jag stÀllde mig upp och hjÀlpte honom upp med ett omilt ryck i tvÀttlinan och handlederna.
NÀr han sÄ lyckats samla sig lite satte jag mig ned och pillade lite pÄ linan och sa.
? SÄdÀr ja dÄ var det bara den andra sidan kvar. StÄ still sÄ blir det snart lite bekvÀmare. Varvid jag drog linan sakta över den vÀnstra testikeln.
Anders drog djupt efter luft och darrade i hela kroppen frÄn smÀrtan men lyckades stÄ upp denna gÄng.
? Duktig kicka sa jag nÀr linan slutligen vilade i vÀnstra jumsken.
Det hela sÄg fortfarande lite obekvÀmt ut och inte som jag tÀnkt mig. Anders har en lÄng och grov kuk och hans pung Àr stor och tung sÄ det fanns inte riktigt plats med allt pÄ samma stÀlle. Jag trilskades en stund med att försöka fÄ fast ett par nypor i pungen pÄ honom men de bara gled av. Jag satte dÄ fast fyra pÄ var sida i kukskinnet och krönte det hela med en nypa över hans ollon. Fortfarande ingen snyggare applikation men det fick duga.
? Se sÄ nu skall vi Àta sa jag och stÀllde ned skÄlarna pÄ var sida om mig. Var nu duktiga och Àt upp men spill inte dÄ blir det mer straff.
Dom lyckades bÄda ta sig ned pÄ knÀ och kröp fram till var sin matskÄl och började försiktigt Àta. Jag stoppade en tugga av den kallnande fisken i munnen och började mumsa lÄngsamt. Jag hÀllde upp en ramlösa Ät mig och skull ta en klunk nÀr det knackade pÄ dörren
FortsÀttning följer??
MrB