En novell som ej Àr sann.

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Det var en kvÀll nÀr det var regnigt ute. Det stormade nÀstan. Jag satt hemma med min tjejkompis. Vi hade tittat pÄ film. Efter filmen var klockan 22.30. Filmen hade handlat om erotik sÄ vi började prata lite om det. Vi berÀttade hemligheter för varandra om vad som tÀnde oss. En sak som tÀnde oss var ovÀder, det började som nÀmnt innan att bli ovÀder. Hon lÀgger sig vid mig pÄ soffan och hon lÀgger sitt huvud vid mitt bröst och mitt hjÀrta börjar att bulta, tyngre och tyngre. Hon tar sin hand under min tröja och smeker min överkropp. Jag blir alldeles varm inombords. Jag har mina armar om henne och trycker henne mot mig. Hennes kropp Àr varm. Jag ger henne nÄgra pussar först vid hennes ansikte som letar sig fram till hennes lÀppar. Hennes mjuka och helt underbara lÀppar. Vi börjar att kyssa varandra. Min ena hand stryker hennes ljuvliga hÄr som doftar som den skönaste blomma. Medens min andra trycker henne tÀtt intill min kropp.
Hon tar av min tröja och kysser min överkropp. Jag gör det samma med hennes. Hon har bÀr ingen BH nu vilket jag tycker Àr vÀldigt sexigt. Hon tar tag i mitt ansikte och trycker det mot hennes bröst. Hennes bröst Àr ljuvliga, perfekta för den kropp hon har. Kysser dem och hennes bröstvÄrtor. De styvnar till. Hon andas nu tyngre och hon stönar ju mer jag kysser och smeker hennes bröst. Mina tankar Àr som förlorade det kÀnns som om hon har mig i sitt vÄld och att hon kan göra precis det hon vill med mig. Hon knuffar tillbaka mig till soffan och sÀger Ät mig att vara tyst. Hon kysser och smeker min kropp och gÄr lÄngsamt nedÄt. Mina byxor knÀpps upp och hennes hand förs in i mina boxers. Min lust och ÄtrÄ blev som förtrollad, det kÀndes sÄ skönt. Hon kysser min kropp och gÄr lÀngre och lÀngre ner pÄ mig, ills hon nÄtt min penis. Hon retar den lite med smÄ pussar, sen tar hon den in i sin mun, mitt samvete sa att jag dött och att jag hamnat i paradiset. Det var en kÀnsla som jag aldrig för kÀnt förut och jag undrade för ett ögonblick om jag nÄgonsin skulle uppleva det igen.
Hon reser sig och knÀpper upp sina byxor, byxorna faller av hennes kropp. Hon tar pÄ sig sjÀlv. Smeker sina bröst, för ner ena handen ner i sina trosor och smeker. Jag blev oerhört upphetsad och kunde knappt sitta still. Hon vÀnder sig om med ryggen mot mig och böjer sig framÄt och tar av sig sina trosor. DÄ fÄr jag det Ànnu svÄrare att försöka att kontrollera mig sjÀlv. Hon gÄr fram emot mig och lÀgger sig pÄ mig. Hon för inte in min penis in hennes vagina utan gnider sig emot den för att retas med bÄde mig och min penis. Mina hÀnder smeker hennes varma och sköna kropp. Smeker hennes rumpa och gÄr ner till benen. Hon sÀtter sig upp och sÀtter sig pÄ mig. Hon börjar att rida pÄ mig. Först lÄngsamt för att sen sedan öka. Hennes bröst var styva och jag smekte dem igen samtidigt som hon red mig. Hon stönar. Det hela kÀnns erotiskt, en kÀnsla av skönhet.
Hon reser sig frÄn min penis och lÀgger sig pÄ rygg vid soffkanten och sÀrar lite pÄ sina ben, för att visa att hon vill bli underhÄlld. Hennes ben Àr mjuka och lena. Efter att ha kommit en bit vid hennes ben börjar jag att pussa henne vid lÄren. Jag gÄr sakta uppÄt till hennes vagina. Vaginan Àr blöt. Jag kysser henne lite ovanför vaginan för att retas lite med henne. LÄter min tunga massera hennes vÄta vagina. Hon börjar att stöna mer och mer ju mer min tunga berör henne. Lyfter upp hennes underkropp och börjar att slicka henne. Hennes stönanden övergÄr till mer högljuda skrik. Jag sjÀlv kan inte tÀnka klart lÀngre utan tar detta som att hon Àr kÄt. Jag för in min penis in i henne. Hon vill att det ska gÄ fortare sÄ jag ökar tempot. Hon stönar högre och högre, jag sÀtter henne pÄ mig igen och hon börjar att rida mig igen men med mycket högt tempo, nÀstan som om hon hoppade upp och ner pÄ mig. KÀnner att vi bÄde Àr nÀra att nÄ vÄran grÀns innan det gÄr för oss. Hon lÀgger mig pÄ soffan och trycker ner mina armar sÄ att jag inte kan röra dem. Hon rider fortfarande. Och hon stönar oerhört mycket. Tillslut sÄ kommer det. KÀnslan. KÀnslan som berÀttar varför en man och en kvinna ligger med varandra. Det kÀndes sÄ fint och passionerat. Vi lÀgger oss i jÀmte varandra och fortsÀtter att smeka och kyssa varandra. Natten fortsÀtter. Vi somnar i varandras famn...