Festen

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Den hÀr berÀttelsen utspelar sig för nÄgra Är sedan nÀr jag var pÄ en fest med 1950-tals tema. Eftersom det kan vara en hel del av lÀsarna som inte Àr sÄ bevandrade i olika tiders mode, sÄ kan jag berÀtta att tjejerna pÄ 1950-talet ofta bar mycket vida kjolar som stod ut med hjÀlp av flera lager styva underkjolar. Stay-ups fanns inte utan man anvÀnde strumpeband och strumpebandshÄllare. För att fÄ en snygg figur anvÀndes korsetter och gördlar.
En vÀninna hade frÄgat mig om jag var intresserad av att gÄ med pÄ en fest med 50-tals tema. Det lÀt roligt och jag behövde inte nÄgra speciella klÀder. Det rÀckte med snÀva byxor och hÄrmousse.
Vi skulle trÀffas hemma hos henne och gÄ tillsammans dit. Jag kom tidigt och nÀr jag ringde pÄ hennes dörr och hon öppnade stod hon i sina underklÀder. Hon hade satsat stort och skulle vara rÀtt klÀdd inifrÄn och ut. Hon var inte direkt lÀttledd. Hon bar en jÀttelik underkjol som mer eller mindre stod rÀtt ut och rasslade sÄ fort hon rörde sig. Ovanför den bar hon en gördel som gjorde hennes midja oerhört smal och överst fann jag en "bullet-bra" en bh som gav brösten en spetsig form.
Maria, som min vÀninna heter, sÄg oerhört sexig ut och jag kÀnde att kuken styvnade. Underkjolen fascinerade mig. FrÄgorna poppade upp i hjÀrnan pÄ mig och jag sÄg vÀl allmÀnt förvirrad ut. Eftersom jag Àr en rÀtt frÄgvis person kunde jag inte lÄta bli att stÀlla en massa frÄgor. Kunde Maria sitta ner i den underkjolen? Kunde man komma sÄ nÀra henne att det var möjligt att dansa? FrÄgorna haglade ur min mun.
Maria tittade pÄ mig och frÄgade sedan om jag ville prova underkjolen? Hon samlade pÄ tyllunderkjolar och kjolar/ klÀnningar frÄn 50-talet. Jag kÀnde mig förlÀgen men det var frestande. Maria menade att det var enda sÀttet för mig att fÄ svar pÄ alla mina frÄgor och dessutom var det vÀl inte sÄ farligt att prova en underkjol?
Maria letade fram en gigantisk underkjol frÄn sin stora garderob och rÀckte fram den till mig. Jag tog ett steg in i underkjolen men det var uppenbart att jag inte skulle fÄ upp den med byxorna pÄ. Jag hade inte tÀnkt sÄ mycket pÄ det för en stund men kom nu till att tÀnka pÄ mitt kraftiga stÄnd igen! Det var omöjligt att ta av byxorna nu!! Maria skulle ju kunna tro att jag var upphetsad av att ha hennes underkjol pÄ! Jag ville inte att hon skulle tro att jag Àr nÄgonsorts trans!
Maria tittade pÄ mig igen och sa med befallande röst till mig att ta av mig byxorna! Jag vÀnde mig om och gjorde vad hon bad mig om. Maria skrattade. Jag fick av mig byxorna och fick upp underkjolen illa snabbt. Det var en egendomlig kÀnsla. Underkjolen var riktigt tung och tryckte mot min kuk och gled in mellan mina ben. Maria tyckte att nu var det tid för mig att finna svar pÄ alla mina frÄgor! Jag testade att sitta ner - inga problem! Sedan bad mig Maria att snurra runt för att jag skulle fÄ kÀnna hur underbart det var.
Maria gick och satte pÄ musiken och sa sedan att nu var det dags för dansen! Jag var pÄ vÀg för att bjuda upp henne men stoppades av henne. IstÀllet tog hon bara tog i mig och började att dansa. Min kuk var nu sÄ eregerad som det var möligt och jag undrade om hon kunde kÀnna det mot sin fitta? Maria tittade pÄ mig och frÄgade om det var skönt? Hon tyckte sjÀlv att det tryck som underkjolen Ästadkom mellan hennes ben var underbart! Vi tryckte oss nÀrmare varandra. Jag var nu nÀra en orgasm men lyckades hÄlla mig. Maria gnuggade sin nÀsa mot min och pussade mig sedan lÀtt pÄ munnen. Hennes underbara kropp och allt annat gjorde mig enormt kÄt. Mina hÀnder smekte hennes rygg och nacke. Jag lÀgger min hand pÄ hennes höft men innan jag hinner reagera tar Maria min hand och för in den mellan oss!
- Smek mig mellan benen, ber hon befallande! Jag trycker min hand mot hennes fluffiga tyllunderkjol och gnuggar handen fram och tillbaka. Maria har sÀrat pÄ sina ben för att jag ska nÄ lÀngre in.
- Är det skönt, frĂ„gar jag?
- KÀnn sjÀlv, sÀger Maria! Hon lÀgger handen pÄ min tyllunderkjol och trycker sin hand mot mig.
- Är det skönt, frĂ„gar hon?
Jag svarar att det Àr underbart och att min kuk stÄr rakt upp. Min hand trevar sig nerÄt bottenfÄllen pÄ tylluderkjolen och börjar leta sig igenom alla lager av underkjolen. Underkjolen stÄr som ett moln runt Maria och jag kan kÀnna hennes trosor. Jag lÄter ett finger glida lÀngs hennes skÄra och hon andas tungt.
- Ta mig! Knulla mig! Skriker Maria. Utan att jag mÀrkt nÄgot har hon fÄtt upp min underkjol. Hon smeker min kuk. Jag viker undan trosgrenen. Jag glider in med min hÄrda kuk i Marias lÀngtande vÄta fitta.