Alexandra

Tags:

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Med lÄnga kliv gick jag hem frÄn skolan. Trött som vanligt och hjÀrnan gick pÄ halv kapacitet varav 30 % tÀnkte pÄ sex. Mitt lÄnga, ljusa hÄr flög i motvinden nÀr jag kom uppför den lÄnga backen. Desto nÀrmare mitt hem jag kom, desto mer saknade jag min sÀng. Saknade att ligga pÄ rygg i min nybÀddade sÀng och lÄta tankarna svÀva ivÀg. Inte allt för ofta hÀnde det att tankarna innebar en intim stund med mig sjÀlv. Kanske skulle det bli sÄ idag med, Àven om min tanke nÀr jag kom inom dörren var pÄ allt plugg som skulle göras.

DÄ tankarna var pÄ pluggandet, var det med tunga steg som jag sakta gick upp för den mörka trappan och öppnade min sovrumsdörr. En bekant doft av natt slog mig och tankarna pÄ intima stunder med mig sjÀlv var snart överhÀngande.

Mina hÀnder kÀndes fuktiga efter allt slit i skolan och det var skönt att böja sig ner och torka av hÀnderna pÄ benen. KÀnslan av hÀnder som drogs upp och ner lÀngs benen var underbar och jag kunde inte lÄta bli att smeka lite med vÀnster hand. Först nÄgra runder pÄ vaderna för att sedan sakta arbeta mig uppÄt. Jag hade en vit kjol pÄ mig som slutade lite ovanför knÀna. FrÄn vaden strök jag försiktigt handen upp pÄ insidan av lÄret, kjolen skrynklades. Efter att ha smekt nedre delen av lÄret ett tag kunde jag inte lÄta bli att fortsÀtta upp. Det pirrade till nÀr jag nuddade buken. Jag drog snabbt bort handen, det fick inte gÄ för snabbt, inte nÀr det var sÄhÀr skönt. Sakta drog jag med bÄda hÀnderna ner kjolen till knÀvecken. Framför mig hÀngde en spegel, det var svÄrt att inte snegla lite pÄ mitt eget sköte och trosorna jag hade valt i morse. Höger hand var nu omedvetet över mitt sköte och klÀmde lite försiktigt. Det fick inte ta slut.

Jag drog ut byrÄlÄdan och funderade ett tag. Mjukisbrallor blir bra. Mina favoriter till byxor var sÄ mysiga att gÄ i hemma. GrÄ, rÀtt pösiga med fickor pÄ sidorna, helt vanliga mjukisbrallor om man bortser frÄn att dem var ingÄngna av mig. Mina byxor var breda i midjan och lagom lÄnga. Allt för att dem skulle sitta perfekt pÄ just min kropp. Jag knÀppte upp min svarta blus och kÀnde hur det började pirra i magen av upphetsning. Mitt rosa linne som jag hade under trÀdde sakta fram. Byxorna satt precis nedanför höften och linnet slutade nÄgon centimeter nedanför naveln. Solen hade tagit pÄ magen nÀr vi solat pÄ rasten. Jag lade mÀrke till det nu nÀr jag sÄg en liten bit av magen i spegeln.

Med hÀnderna bakom huvudet strÀckte jag pÄ mig, det rosa linnet Äkte upp Ànnu en bit. Jag var smal, dansade mycket, annars blev det inte mycket trÀning. Mina tjejkompisar brukade sÀga att jag hade den perfekta magen, inte för mycket muskler och inte för mycket fett. Det vitnade för ögonen och pirrade i benen nÀr jag var som mest utstrÀckt. PÄ tal om mina ögon sÄ skulle man kunna tro att jag hade kinesiska förÀldrar men sÄ var inte fallet. Min morfar var kines men min mamma var född i Sverige. Kan hÀnda att det var frÄn min morfar jag hade sÄ lÀtt för att bli brun.

Jag satte mig pÄ datorstolen och böjde mig ner till fötterna för att ta av mina svarta strumpor. Snart upptÀckte jag att mina bröst nÀstan hÀngde utanför det djupt urringade linnet. Med bÄda hÀnderna förde jag linnet över axlarna, det var svÄrt att undgÄ att spana in brösten, Àven om jag sett dem sÄ mÄnga gÄnger förr. Försiktigt drog jag upp byxbenen till knÀna för att komma Ät strumporna. Mina ben var nyrakade och lena, Àven dem solbrÀnda. Med ett litet skutt hoppade jag bakÄt pÄ stolen för att sedan sÀtta upp mitt högra ben pÄ stolskanten. Lutade hakan mot knÀet och kÀnde hur brösten pressades mot lÄret, bröstvÄrtorna hade styvnat en aning och doften av safter frÄn underlivet spred sig.

Jag strÀckte pÄ mig och lutade mig bakÄt, med högra handen pÄ lÄret smekte jag sakta mig sjÀlv upp till höften. DÀr vÀnde jag och smekte nerÄt fast lÀngre in, byxorna stramades Ät och följde med en bit ner. Mina svarta tangatrosor syntes vilket fick mig att bli Àn mer upphetsad. DÄ kom jag pÄ varför jag satt mig ner, strumporna, dem var fortfarande pÄ fötterna. Snabbt böjde jag mig fram och drog av strumporna. Jag kÀnde hur byxorna inte rÀckte till riktigt dÀr bak, byxlinningen hade Äkt ner och trosorna hade kommit fram Àven dÀr.

NÀr jag reste mig fastnade blicken i spegeln igen, de grÄ byxorna satt nu halvvÀgs ner pÄ de svarta trosorna Ena handen vandrade automatiskt upp under det rosa linnet. Magen var varm och vÀltrÀnad, jag smekte nÄgra varv runt naveln innan jag fortsatte uppÄt mot revbenen och kupade handen runt vÀnstra bröstet. Andra handen pillade försiktigt under troskanten, fram och tillbaka mellan höftbenen. Sakta drog jag av blusen och lÀt den falla till golvet. Jag kunde inte hÄlla mig lÀngre, med en snabb blick riktad mot sÀngen förde jag sakta ner mina grÄ byxor mot trÀgolvet. Sedan tog jag tag i linnet och drog det över huvudet, en kall vindpust fick min mage att knottras. Trosorna satt lÄngt ner pÄ höften.

Jag hade en svart bh - inte push-up, det behövdes inte - mina bröst var fasta som dem var. PĂ„ vĂ€nster kupa var det en vit dödskalle. Under tiden som jag smekte utan pĂ„ trosorna gick jag sakta mot den nybĂ€ddade sĂ€ngen. Jag kollade ner mot mitt sköte och sĂ„g en vĂ„t flĂ€ck, safterna hade börjat rinna. NĂ€r jag lagt mig ner pĂ„ rygg i sĂ€ngen kom jag pĂ„ att jag inte tagit av mig min bh. Jag hasade mig bakĂ„t – lyfte inte pĂ„ den fasta rumpan – upp mot vĂ€ggen. Sedan lyfte jag bĂ„da benen samtidigt och slĂ€ngde dem över kanten. Jag stĂ€llde mig upp och kĂ€nde hur trosorna kasat ner dĂ€r bak. Det var skönt att kĂ€nna den svala luften som tryckte sig in i hĂ„let mellan trosorna och svanskotan. Det dröjde inte lĂ€nge innan mina hĂ€nder var uppe och klĂ€mde pĂ„ brösten. Sakta började jag knyta upp bh-bandet i nacken. Magen pirrade av vĂ€llust. Jag slĂ€ppte bh:n och lĂ€t den falla till golvet.

DÀr stod jag toppless med bara svarta tangatrosor. BröstvÄrtorna var styva för lÀngesen och trosorna snart genomblöta av mina egna fittsafter. För att bli Àn mer upphetsad la jag mig i sÀngen med trosorna pÄ. Högra handen landade pÄ ena lÄret och vÀnstra pÄ magen. Jag strÀckte pÄ mig, lÄg still ett tag och kÀnde kÄtheten inom mig trÀnga fram i takt med mina allt djupare andetag. Det syntes och kÀndes pÄ magen att jag andades tungt. HÀnderna började sakta vandra uppÄt, ena nÄdde brösten, den andra pausade vid naveln och vÀnde ner mot trosorna. Sakta men sÀkert letade handen sig in under den svarta troskanten, in till min nyrakade mus. VÀnstra handen klÀmde nu behagligt pÄ mina bröst, det pirrade i magen. Jag kunde inte lÄta bli att kolla in mig sjÀlv, magen som var brun och fin, mina perfekta ben och inte minst de vÀlformade brösten.

Det funkade inte lÀngre, trosorna var i vÀgen. Hur sexigt, upphetsande och sköna de Àn var sÄ Äkte de sakta av. NÀr trosorna vÀl var av började jag smeka frÄn magen ner till fittan och upp igen. Ena handen gled ner över buken och stannade sedan dÀr ett bra tag. Det var sÄ otroligt skönt att bara smeka sig sjÀlv. Jag drog sakta lÀngs skÄran med ett finger. Det dröjde inte lÀnge förrÀn samma finger var inne i mig och lekte. Andra handen dök upp och började sakta cirkulera runt klitoris. Det var underbart. Kroppen började automatiskt spÀnna sig för att sedan slappna av igen. Jag andades tungt. Aldrig förr hade jag kÀnt sÄdan njutning, sÄdan upphetsning som nu.

LÀnge och vÀl fortsatte jag att tillfredstÀlla mig sjÀlv. Till slut kÀnde jag hur min kropp reste sig i brygga och jag kom i en hÀftig orgasm. NÀr jag tvÀttat av mig lite letade jag upp mina svarta hotpants, placerade dem en liten bit under höften. Satte pÄ mig tillhörande BH och drog en vit topp över huvudet som slutade bara nÄgra centimeter under brösten. Mer orkade jag inte sÀtta pÄ mig, jag behövde mat i magen. Mina förÀldrar var inte hemma sÄ jag behövde inte skÀmmas över min klÀdsel.

NÀr jag kom in i köket hörde jag hur handtaget pÄ ytterdörren trycktes ner...