Animal

Tags:

Omröstning: 5.2/10 (5 röster lagda)

Marie hade precis kommit fram till familjens sommarstĂ€lle i sin röda Corsa, och tog ett djupt andetag nĂ€r hon klev ut ur bilen. Hon Ă€lskade att komma till den lilla gĂ„rden ute pĂ„ VĂ€stergötlands landsbygd. Hon tog ut packningen frĂ„n bilen och gick in med allt till huset bredvid det lilla stallet. Inne i huset var allt stĂ€dat och klart. Hennes förĂ€ldrar hade lĂ€mnat en lapp med instruktioner pĂ„ köksbordet, och fyllt kylen med all mat och öl, precis som Marie hade önskat. Ännu en hektisk termin med tentor, föreningsliv och forskning, tĂ€nkte hon. Men nog hade hon och hennes vĂ€nner anledning till att fira Ă€ndĂ„. Det hade ju trots allt gĂ„tt bra. SĂ„ det hade fallit pĂ„ hennes lott att ordna en liten privat fest för alla. Inte henne emot, alla hennes tjejkompisar var riktigt goda vĂ€nner och de skulle ha mycket att skvallra om. Inte minst om de teknikstuderande killarna som gick sista Ă„ret. En av dem, Kjell, fanns ofta i Maries drömmar. Det var vĂ€lkĂ€nt att hennes förĂ€ldrar ville att hon skulle bli klar med studierna snart, och gĂ€rna i anslutning till dessa Ă€ven ha funnit en riktig pojkvĂ€n. Hon hade inte haft sĂ„ mĂ„nga killar, och det hade dĂ„ pĂ„ sin höjd blivit lite smek i soffan. Men hon hade en hemlighet som ingen visste om; att hon ibland lekte med en billig dildo sĂ„ fort hon blev upphetsad. Det skedde med stor diskretion, för hon ville inte bli upptĂ€ckt. Det var hennes hemlighet. Hon var inte sĂ„ frisprĂ„kig som mĂ„nga av sina kamrater. "KĂ„t" var ett ord hon förstod men inte anvĂ€nde. Familjen var faktiskt ganska proper, kanske de trodde att festen i helgen skulle bli ett par öl och inget mer. Om dom bara visste! Det kunde ske bĂ„de det ena och det andra nĂ€r Maries kompisar med sina pojkvĂ€nner satte igĂ„ng. Men Marie ville inte vara nĂ„gon del av det, trots att hennes utseende drog till sig blickar.

Solen var pÄ vÀg att sÀnka sig bakom grantopparna. Men det var skönt och fullt av sommar i luften fortfarande. Det skulle inte bli mörkt pÄ nÄgra timmar och hon skulle utan problem hinna med ett dopp i sjön nere vid hÀsthagen. Det gnÀggande ljudet pÄ avstÄnd fick Marie till att le, familjens hÀst Raynor var slÀppt i hagen. DÄ hade nog hennes förÀldrar varit hÀr under dagen och de hade trots allt inte sÄlt Raynor till nÄgon, som de hade sagt i telefonen veckan innan. Raynor var en 9 Är gammal hingst som tidigare hade sprungit pÄ Sveriges travbanor. Familjen hade köpt honom efter att han Ädragit sig en allvarlig skada som hade hindrat honom frÄn att fortsÀtta sin karriÀr. De fick honom till ett skapligt bra pris, och Marie hade lÀrt sig rida tack vare Raynor. Han var ett lugnt djur.

Marie drog av sig sina klÀder och lÀt det gyllene lÄnga hÄret smeka hennes unga rygg ner till stjÀrten. Det killade sÄdÀr mjukt och hon njöt av det. Hon gjorde i ordning en korg med en fralla och lite hemlagad saft i en flaska innan hon begav sig ner till sjön. HÀr var hon helt ensam och inte en granne fanns pÄ mils avstÄnd. Ett hus med allt modernt man kunde önska sig hade hon ocksÄ i sin Àgo den hÀr helgen. Ja, inte ville hon ge avkall pÄ sina bekvÀmligheter trots att hon fick njuta av landet. Stigen ner till sjön hade hÀsthagens stÀngsel pÄ höger sida, och nÀr hon nÀrmade sig bryggan fick bÄde hon och hÀsten syn pÄ varandra.

"Hej Raynor, gubben", sade hon och stannade till för att klappa honom snabbt innan hon fortsatte ner till bryggan. Hingsten frustade igenkĂ€nnande nĂ€r hon rörde honom. Hon kom sĂ„ nĂ€ra att hennes vĂ€lformade bröst borstade mot hans sida. SĂ„ varm han Ă€r, tĂ€nkte hon samtidigt som nĂ„got drog i henne, nĂ„gon form av upphetsning som tvingade henne att ta ett steg bakĂ„t och betrakta Raynors underdel. Medvetet sökte sig hennes ögon till den mörka utbuktningen under höfterna, den sĂ„g ut som en tjock cylinder som slappt slĂ€ngde nĂ€r Raynor rörde sig. Men hon visste att det var nĂ„got mer inuti. Hon vĂ„gade knappt tĂ€nka pĂ„ den. "Den" som kallades "kuk" av hennes vĂ€nner. HĂ€star har en vĂ€ldigt lĂ„ng
 sĂ„dan, visste hon. Men hon kom pĂ„ sig och Ă€cklades över sig sjĂ€lv. Vad var det hĂ€r för sjuka tankar hon hade egentligen?

"Fy, Marie, din snuskiga student.", sade hon för sig sjÀlv. Men ÀndÄ fortsatte hon att fantisera, halvt i ett annat tillstÄnd, nÀr hon kom fram till bryggan. Varför dÄ? Det var nÄgot onaturligt över det hela, hon skulle tÀnka pÄ Kjell istÀllet, en ung man av det mÀnskliga slÀktet.

Hon klev sakta ner i det ljumma vattnet. VÀrmen hade nog legat pÄ ganska bra under dagen. Vassen intill bryggan svajade av vindarna som kvÀllen bjöd pÄ. Marie simmade ut en bit och doppade sig helt. Det hÀr var livet! NÀr hon sedan hade simmat sig trött flöt hon lojt mot bryggan och lade sig för att torka pÄ den. Som en reflex rörde sig hÀnderna till hennes privata hÄl. Hon erbjöd gÀrna sig sjÀlv njutning, nÀr hon var ensam. Synd att dildon inte följde med, tÀnkte hon.

"Fitta!", sade hon högt och fingrade i öppningen. Stimulans av det hĂ€r slaget var inte alls dumt. TĂ€nk att ha en
 "kuk" dĂ€r. Alla talade om det. Hon var en av de hĂ€r fĂ„ som inte hade provat det hĂ€r med samlag Ă€n. Med slutna ögon förde hon in tvĂ„ fingrar en bit in och tĂ€nkte pĂ„ Raynors slappa skinn. TĂ€nk nĂ€r hans lem skjuter ut, tanken fick henne att rodna och hon gjorde det bekvĂ€mt för sig sjĂ€lv med bĂ€gge knĂ€na böjda uppĂ„t.

Ett flÄsande hördes nÀr ett klickande ljud av klor spatserade ut pÄ bryggan. Marie fick panik och reste sig skrÀmt upp. DÀr stod familjens doberman Rolf. Hon skÀmdes för att hon var naken men kallade dit honom ÀndÄ. Var hennes förÀldrar tillbaka igen? Hade de glömt nÄgot? Hur skulle hon kunna gÄ upp utan klÀder? Men hade hon inte sett en stor sÀck Pedigree Pal alldeles vid dörren, jo visst var det sÄ. SÄ omtÀnksamt av hennes förÀldrar, att de lÀmnade kvar Rolf som sÀllskap till henne. Han hade sÀkert varit ute pÄ strövtÄg i nÀrheten men han var vÀldigt glad att se henne nu i alla fall. Han sniffade runt som den hund han var och fann kvickt kÀllan till vÀldoft, med nosen i Maries fitta.

"Nej Rolf, dÄlig hund!", sade hon och föste bort honom trots att kontakten med Rolfs nos ofrivilligt gjorde henne mer kÄt. Hon hade aldrig varit sÄ hÀr upptÀnd av lustans brand. Inte sÄ konstigt nÀr hon egentligen inte kommit till det stadiet att hon var naken med en man tidigare. HÀr var det tvÄ av hankön som gjorde henne ordentligt kÄt. Ja, hon tillÀt sig sjÀlv att anvÀnda ordet. Till sin fasa fick hon se att Rolf hade blivit kÄt av det han hade luktat sÄ hastigt pÄ. Under hans mage kunde Marie se en rosa spets sticka fram framför pungkulorna, och den pulserade i takt med Rolfs andning. Marie svalde hÄrt och förbannade sig sjÀlv för att hon blev sÄ tÀnd av att se den. Den hÀngde inte utan var en rejÀl hundkuk som sökte efter tillfredstÀllelse. Den glÀnste lite och vattniga droppar bildade mörka flÀckar pÄ det grÄnande plankorna under honom.

Marie steg upp med korgen under armen. Hon tÀnkte minsann gÄ upp till huset igen, och fÄ tankarna pÄ nÄgot helt annat Àn sex. Vad fan, sex med djur? SkÀrpning nu, Marie, tÀnkte hon. Dags att tÀnka klart. Rolf sniffade henne lÀngs med benen nÀr hon började gÄ och han gnydde konstigt fast hon till slut slog bort honom. Han var en bra hund, men nu hade han allt svÄrt för disciplin. Marie kastade ut alla kommandon som hon kunde sÄ att han skulle hÄlla sig borta. Men samtidigt vattnades hennes fitta sÄ svÄrt av tanken pÄ bÄde Raynor och Rolf, tankarna gick vidare till sto och hynda med, hur de mÄste kÀnna sig nÀr de hÀr kukarna blir en del av dem. Nej! Inte mer av detta dravel, tÀnkte hon. Hon var ju en civiliserad ung kvinna i sina bÀsta Är. Hon var en högskolestudent med klara mÄl, att fÄ göra karriÀr och trÀffa en drömprins. Det hennes tankar skulle koncentreras pÄ var i mÄn av sex, Kjell. Hans krusiga bruna hÄr och det dÀr leendet. Det var NORMALT i varje fall.

NÀr hon passerade Raynor i hÀsthagen höll hon pÄ att tappa hakan, och stannade. DÀr höll hingsten pÄ att urinera och det var inte lÀngre tal om ett slappt skinn under hans höftparti. Under dem strÀckte sig en halvt slak men ÀndÄ Ädrig kuk ner mot grÀset som var sÄ grov att Marie mÄste vÀnda sig bort nÀr hon rodnade. HjÀrtat dunkade snabbt. Hon var extremt kÄt. Hela kroppen gick som i en sprittande kÄt vÀrme som upptog all hennes kraft och fantasi. Hon hemsöktes igen av den dÀr pockande uppmÀrksamheten frÄn hennes fitta. Safter rann ut nerför benens insida och Raynor försökte slicka dom. DÄ sparkade hon mot honom för att han skulle lÀmna henne ifred. Men det var halvhjÀrtat. Visst var hon nyfiken pÄ Rolf med. Men allt var lite osÀkert, hur skulle hennes kropp pÄverkas av, rent hypotetiskt, sex med nÄgon av dem bÄda? Detta var logiskt fel tankebanor, men hon kunde inte slÀppa det. Precis som detta med dildon som ingen visste om. Det hÀr kunde bli hemligt med.

"Vakta korgen, Rolf. Ligg!", beordrade hon Rolf, som lydigt stannade kvar utanför hagen. Men han lade sig inte. Han bara flÄsade dÀr han stod med sin kuk. Marie tog sig in i hagen och hade lÀmnat korgen hos Rolf. Kanske om han fick nÄgot att vakta skulle han vara mindre olydig, tÀnkte hon. Hon förstod inte varför han inte lade sig som han skulle. Det var ju en ganska kraftig, svart hund. Men han hade aldrig haft nÄgra problem med att lyda förut. Hon visste att hon bar lite skuld till det sjÀlv.

Raynor gnÀggade nyfiket nÀr Marie nÀrmade sig honom. Hon skakade nÀstan i kroppen nÀr hon ledde bort honom frÄn urinen, till ett lite mer torrt stÀlle. Hela tiden strök hon honom över manken och ner mot ryggen. En snabb blick ner mot den lÄnga slanglika kuken och hon sÄg hur den höll pÄ att slakna.

"Stop ett tag.", det var ett dĂ„ligt försök till att lĂ„ta lugn. Med darrande hĂ€nder strĂ€ckte hon sig ner efter den. SĂ„ varm! Den var varm och lĂ€ngst ut droppade det fortfarande lite urin. Marie gick ner pĂ„ knĂ€ och lĂ€t fingrarna röra sig efter kuken. Raynor hade stannat och nĂ€r Marie började röra honom spratt kuken till i en muskelrörelse. Nu gĂ€llde det! Hon andades ut en sista gĂ„ng innan det inte lĂ€ngre fanns nĂ„gon Ă„tervĂ€ndo. NĂ€r Raynors lem nĂ€rmade sig hennes mun strĂ„lade vĂ€rme och en rĂ„ doft mot hennes ansikte. Kort dĂ€refter öppnade hon munnen och tog in en del av den nĂ€r hennes lĂ€ppar slöts omkring den varma hĂ€stkuken. Tungan spelade i munnen runt det likformiga ollonet, innan hela kuken snart blev styv som en stock. Sakta började Marie pĂ„ att röra pĂ„ huvudet, upp och ner, för att fĂ„ en bra rytm. Hon hade aldrig gjort nĂ„got sĂ„dant förut och hoppades bara att hon inte skulle slinta med sina tĂ€nder pĂ„ det mjuka hĂ€stkuksköttet. Det verkade gĂ„ bra, Raynor började stampa med sina bakhovar och jucka mot det som hade fĂ„ngat hans lem i ett surrogatknull. Marie kĂ€nde hur Raynors kropp spĂ€ndes nĂ€r han stötte hĂ„rt ner mot gommen och det fick hennes nacke att slĂ„ bakĂ„t. Han var ivrig nu. Han med. Hon fick vara försiktigt, tĂ€nkte hon. Undrar just hur hon skulle fĂ„ in den hĂ€r kuken i sin fitta. Den skulle nog sprĂ€nga henne, om inte


Precis dÄ tÀpptes Maries mun och strupe igen för ett par sekunder, nÀr Raynor i ett kraftigt juck sprejade Maries mun med sin första laddning tjock hÀstsperma. Marie slÀppte taget med munnen och gapade hostandes för att fÄ ut den trögflytande vÀtskan ur sin mun. Det sista hon sÄg innan hon sÄ snart kunde andas igen nÄgon sekund efter, var nÀr han sköt ut mer av sin sÀd i hennes ansikte och över kroppen frÄn sin kuks öppning. Det var hett, och skönt! Marie blev alldeles kladdig i ansiktet och sÄg inte sÄ bra i sin knÀstÄende stÀllning. Men han fortsatte spruta lite mer. NÀr hon var mer Àn nöjd hÀnde det; en hÄrig kropp sÀnktes ner ovanifrÄn och böjde henne framÄt. Det var tungt!

Det flÄsande ljudet var det enda Marie kunde urskilja, sedan Raynors sperma hade fÀst sig i hennes ansikte. Hon hann aldrig torka bort det frÄn ögonen och tyngden över henne tryckte ner henne i det ankelhöga grÀset. Det var ju Rolf! Den mjuka magen och hans revben tyngde ner henne, men hon kÀnde igen Rolfs kropp. Hans tassar lÄstes fast runt midjan pÄ henne och ett par snabba stötar med ett hÄrt och blött föremÄl slog emot hennes skinka och lÄr. Trodde han att hon var en tik eller? Nej, inte fick han knulla henne!

"Rolf, hoppa av pÄ en gÄng. Sitt!", mumlade hon med ansiktet fullt av hÀstsperma och grÀs. Men Rolf morrade lite demonstrativt innan hans varma hundkuk lyckades hitta rÀtt - rÀtt in i Maries vÄta fitta. Det var inte svÄrt att komma in i ett sÄdant hÄl, sÄ vÄt som Marie hade varit den senaste halvtimmen. Marie trodde att hon skulle sprÀngas. Rolfs stenhÄrda kuk plöjde ny mark i henne nÀr hela hade sjunkit in till hans kukrots skaft. SÄ lÄngt hade inte Maries dildo kommit. NÀr han visste att han var inne slösade Rolf ingen tid, utan började frenetiskt knulla Marie, som gurglade under honom samtidigt som hon försökte Äla undan honom.

Det tog inte lÄng stund innan Rolfs glödgade spett till grova hundkuk svÀllde upp och lÄste honom i Marie, som nu skrek av lustfylld smÀrta. Det var sÄ skönt men nu kunde hon inte göra nÄgot för att fÄ honom ur sig, innan han var klar. Inte kunde en hund göra henne gravid? Hon önskade att det var omöjligt, fast hon knappt kunde tÀnka lÀngre. Rolf var ingen öm Àlskare, utan en beslutsam hane som med sin kuk fastlÄst i Marie lÀt sin pung slÄ skoningslöst mot Maries öppning. Den tjocka hÀstsperman i hennes ansikte kliade men hon kunde inget annat göra Àn att hÄlla i sig för glatta livet, nu nÀr hennes orgasm sköljde över henne som ett vattenfall. Men Rolf fortsatte sitt intrÄng i kvicka juck och Marie kunde inte hÀmta sig innan hundkuken exploderade i henne i böljande vÄgor av sperma. Trycket frÄn Rolfs pung arbetade sig kÀnnbart genom hans kuk och Marie kunde bara ta emot det som erbjöds nÀr det sprutades in i henne. Sakta efter började Rolf att sluta spruta. Men Marie trodde att hon skulle svimma.

Efter en stund krympte Rolfs kuk och gled ur henne. Marie föll ihop efter att ha stÄtt pÄ alla fyra under en resa hon aldrig skulle glömma. Hennes underliv var vÀldigt ömt och en del av Rolfs sÀd rann ur henne nÀr hon försökte stÄ upp.

Det blev snart skymning, och Marie vacklade bort till huset för att göra sig ren. Rolf fick inte sova i sovrummet den natten. Men Marie fantiserade om det som hon hade fĂ„tt vara med om, och tanken fanns om att lĂ„ta det ske igen. Kanske Raynor skulle kunna trĂ€nga in i henne nĂ€sta gĂ„ng? Men först var det ju dags för festen
 fortsĂ€ttning en annan dag kanske?