Emma älskar hästar!

Tags:

Omröstning: 6.2/10 (5 röster lagda)

Förord: Läs ej den här novellen om du har svårt att skilja fantasi från verklighet. Hör gärna av dig om du har några önskemål. Jag skriver om (nästan) vadsomhelst.

* * *

Det var verkligen uppenbart att Denver varit medveten om vad som var på väg att ske - knappt hade hon börjat dra av sig sina röda åtsittande shorts förrän den ståtliga hästens organ vuxit så pass att den nu var betydligt grövre än hennes handled.

Hon kunde inte annat än att rysa av välbehag.

Hon bet sig i underläppen medan hon beundrade den grova hästkuken som aldrig tycktes vilja sluta växa. Visserligen var den redan så grov som den skulle bli, men på längden ökade den fortfarande, och hon blev allt ivrigare, men fick allt svårare att få av sig shortsen. Vid det här laget var hon helt enkelt för kåt för att tänka klart.

Till slut fick hon ändå av sig plagget, steg graciöst ur dem och förde dem åt sidan med ena foten. Hon fnittrade till. Härnäst drog hon av sig sin t-tröja och lät den falla till marken. Hon hade fortfarande sina vita tennisskor och matchande strumpor på sig. Bortsett från dem var hon helt naken.

Emma var liten för sin ålder men skulle börja åttonde klass framåt hösten och hon bodde tillsammans med sina föräldrar i en villa ett antal mil utanför Stockholm. Hennes mamma arbetade på sjukhus medan hennes pappa drev ett eget företag, där hon liksom året innan, vid slutet av juli skulle påbörja sitt sommarjobb. Det var dock långt kvar tills dess, först och främst var det hög tid för en (åtminstonde för henne) mycket lång ledighet, varav de första två veckorna, traditionsenligt, skulle spenderas ute på landet - närmare bestämt på hennes mormor och morfars bondgård uppe i norra Hälsingland. Där fanns djur av alla dess slag, även om hennes morfar varit så illa tvungen att göra sig av med en del. Men alla hästarna fanns fortfarande kvar. Som tur var. Hon gladde sig alltid lika mycket över att få träffa dem efter en så lång tid, eftersom hon betraktade dem som sina vänner - hennes fyrbenta vänner - och riktigt goda vänner kan inte vara ifrån varandra hur länge som helst utan att sakna varandra.

En av dem betraktade hon t.o.m som sin älskare - och hon saknade alltid honom allra mest.

Hon hade alltid tyckt om hästar, särskilt sedan början av tonåren, då hon dessutom blivit riktigt förtjust i just en av dem, ändå sedan den dagen då hon av en händelse upptäckt vilken enorm kärlekspåle han begåvats med. Redan samma kväll hade hon sett till att stilla sin nyfikenhet, liksom sitt då nyfunna begär efter hästkuk! Hon var givetvis mycket mer oerfaren då, men hade ändå lyckats med den stora bedriften att tillfredställa det imponerande djuret.

Hans namn var Denver. Hans kuk var stor och det var han likaså. Hon hade fortfarande inte vågat rida på honom. Inte för att hon inte litade på honom, men hon trodde inte att hon skulle klara av det. Tveklöst borde han också ha varit riktigt förtjust i henne vid det här laget. Inte nog med att hon med jämna mellanrum gav honom en handfull socker, utan också för vad hon gjorde med honom, med hans kuk, närsomhelst efter att hon med hjälp av sötsakerna lockat honom bort till deras hemliga ställe; en liten tjärn som låg en bit ifrån den stora hagen - cirka 50 meter in i skogen. Där kunde de alltid vara säkra på att få träffas ifred, och hon tog med honom dit så ofta som hon kunde. Så ofta som hon kunde utan att göra någon på gården misstänksam.

Sedan sockret var slut och Denver var som alltid lika sugen på något gott, började han äta av det saftigt gröna gräset som omgav dem båda.

Emma log, klappade honom på sidan och gick sedan bort för att lägga sig ned på filten som hon brett ut ett par meter längre bort.

Himlen var klarblå och solen väldigt varm. Trots att hon befann sig i skuggorna från ett par träd, hann hon inte mer än att ligga i några minuter förrän hon började svettas, men hon brydde sig inte, eftersom hennes hand letat sig ned mellan hennes särade ben. Hennes fitta krävde lite uppmärksamhet! Det vittnade hennes våthet om.

Hon slöt sina gröna ögon när hennes långfinger utan problem gled in mellan hennes hala blygdläppar. Hon drog ett djupt andetag medan hon förde fingret in och ut ett par gånger, innan hon lät det få sällskap av ytterligare ett finger, samtidigt som hon lät tummen leka lite med klitoris.

Hon njöt verkligen av det, och hon fantiserade om hur det skulle vara att faktiskt knulla med ett djur. Framförallt en häst. Med Denver! Var det ens möjligt?

Hon sneglade upp från sin liggplats, fingrarna fortfarande djupt inträngta i sin varma, renrakade fitta, och studerade kuken ett ögonblick. Den var verkligen stor! Förmodligen alldeles för stor, och hennes fitta för trång. Att få in två fingrar var svårt nog. Tre klarade hon bara ibland, men fyra eller fem var nog inte ens att tänka på.

Hon var inte oskuld längre. Hennes mammas dildo, som hon "lånat" ett antal gånger, hade sett till det. Men den var varken särskilt lång eller grov (speciellt inte i jämförelse med en hästkuk!), och hon var fortfarande alldeles för trång. Men även fast hon kände vissa tvivel, så inombords visste hon ändå att hon en dag skulle få känna hans pulserande kuk inuti sin heta fitta, äntligen känna den heta sperman fylla hennes hål, precis där det hörde hemma.

Hon såg verkligen framemot den dagen, även om det var långt tills dess.

Hon slöt ögonen ännu hårdare vid den tanken, och när hon kände orgasmen komma, förde hon fingrarna allt snabbare in och ut i sin plaskvåta fitta. Det gick oftast allt hårdare för henne närsomhelst hon onanerade utomhus, i närheten av Denver. Den här gången var inget undantag.

Plötsligt gick det för henne och hon slog hon upp ögonen, försökte andas men kunde inte. Allt hon förmådde göra var att låta njutningen sprida sig i hennes unga kropp. Hennes tår drog ihop sig inuti skorna, hennes lår pressade sig samman och tvingade kvar hennes hand och de två fingrarna inuti hennes fitta som nästan tycktes kunna krama sönder dem. Hon gjorde sitt bästa för att inte skrika. Hon ville för allt annat i världen inte bli upptäckt, speciellt inte då! Det var illa nog med att hon var så gott som naken, med en häst alldeles i närheten.

En alldeles underbar men alltför kort stund senare började hennes orgasm slutligen att avta, men hon njöt av efterdyningarna, liksom smaken av sig själv när hon dragit ut fingrarna från fittan och fört dem till munnen. Hon slickade dem rena, och kände sig efteråt ännu kåtare än för en stund sedan, trots sin jätteorgasm.

Hon gjorde sitt bästa för att återhämta sig genom att inte göra någonting annat än att ligga helt still, andas och njuta av tystnaden, bortsett från en och annan frustning från Denver.

När hon märkte att hon återigen inte längre kunde hålla fingrarna i styr utan började smeka sig själv mellan benen igen, så satte hon sig upp. Nog för att hon haft det otroligt skönt, men Denvers stora hästkuk lockade henne alltför mycket.

"Vad gillade du showen?" frågade hon och log, utan att bry sig om att djuret förmodligen inte förstod det minsta av vad hon sa. Han tycktes inte ens vara medveten om vad som skett, allt han brydde sig om, och det han koncentrerade sig mest på, var fortfarande gräset. Men det skulle det bli ändring på.

Som efter att ha passerat mållinjen på ett sprinterlopp ställde hon sig med extremt knäsvaga ben upp, tog sig fram till hästens sida och började klappade honom.

"Nu, pojken lilla", fnittrade hon, " är det hög tid att vi sätter igång med det vi verkligen kom hit för att göra, tycker du inte? Dessutom är jag törstig... Visst kan du väl avvara lite sperma åt lilla mig? Jag menar, du har ju ändå så mycket?"

Hon flinade brett, klappade honom en sista gång innan hon därefter satte sig ned på knä och återigen fick se hans ådriga kuk på mycket nära håll. Det var ett tag sen sist, men nu var den där rakt framför henne, och den guppade rytmiskt upp och ned. Som om den hälsade på henne. Hon tog ett fast men mjukt grepp om den varma kuken, och i samma ögonblick hon slöt sin lilla hand om den, sköljde en våg av vällust över hennes kropp. Hon fick t.o.m en liten miniorgasm.

Hon koncentrerade sig på sin uppgift och började runka honom så gott det gick, även om det var ganska svårt då hon var långt ifrån att lyckas omfamna den helt och hållet. Och så var den ganska tung! Som vanligt var hon tvungen att greppa den grova kuken med båda sina händer, och att faktiskt få honom att spruta skulle krävas en hel del arbete, men det var hon van vid, och hon hade inte heller något emot det eftersom hon njöt av varje sekund.

Denver brydde sig plötsligt inte längre om det saftiga gräset, istället stod han praktiskt taget helt stilla medan den vänliga flickan omsorgsfullt tog hand om hans hårda kuk som kommit ut och hängde mellan hans ben, ivrig att få utlösning trots att det inte fanns någon annan häst i närheten.

Emma hade blivit riktigt svettig medan hon gjorde sitt bästa för att tillfredställa honom, men hon tänkte inte sluta förrän hon uppnått sitt mål. Hon kunde inte suga av honom, av dem enkla anledning att kuken inte fick plats i hennes mun, men istället slickade och nafsade hon så gott hon kunde på toppen av hans stora kuk, och ibland stoppade hon in tungan i hans pisshål, någonting han tycktes gilla. Hon var inte alltför entusiastisk vad det gällde smaken, men hon brydde sig inte om det alltför mycket. Om något så gjorde det henne bara ännu kåtare.

Plötsligt började Denver att sparka med hovarna i marken, samtidigt som han gnäggade till, och i nästa ögonblick kom det första sprutet.

De flesta tonårsflickor skulle ha flyttat sig (förmodligen inte ens befinnit sig i en liknande situation) men inte Emma. Särskilt som det här var det som hon väntat på. Hon blundade och fick det första av den varma laddningen rakt i sitt söta ansikte. Liksom den andra, och den tredje.

Då öppnade hon munnen.

Trots att hon inte kunde se annat än mörker, lyckades hon ta det fjärde sprutet i munnen och gjorde sedan sitt bästa för att svälja ned den kladdiga vätskan. Som hon förväntat sig var det inte särskilt lätt, och det hjälpte inte hur många gånger hon än försökte, och Denvers kuk tycktes aldrig vilja sluta komma. Hon var tvungen att rikta den stora tingesten mot sina bröst och sin platta mage, så att resten av hennes kropp också fick ta del av det hela. Om hon tagit mer sperma i sitt ansikte skulle hon kanske fått svårt att andas. Som alltid överraskade han henne med hur mycket sperma han faktiskt gav henne, men hon var ändå fast besluten om att inte spotta ut det. Till slut gav det med sig och hon svalde ned alltsammans. För en kort stund kände hon sig riktigt stolt!

Men fortfarande helt oförmögen att öppna sina ögon, frustade Denver plötsligt till och lämnade henne utan vidare, vilket fick henne att släppa den trötta kuken. Hon var helt utmattad och andades häftigt i ett par sekunder. Hon hade nästan ingen kraft alls kvar i sina armar. Hon satte händerna för ögonen och fick bort det mesta av sperman. Nu kunde hon se, även om det sved litet och hon helst av allt ville skölja bort det.

Denver stod nu en bit längre bort. Han såg så vacker ut där i solskenet, och återgick snart till att äta gräs. Hans kuk hade inte minskat särskilt i storlek, men den var ändå inte lika imponerande som för en stund sedan.

Hon tittade på sina nedsölade händer men tvekade inte att börja slicka dem rena från den varma geggan. Om hon inte visste bättre så var hon nästan helt övertygad om att hon blivit alltmer beroende av hans sperma under den senaste tiden. Skulle det vara möjligt att fylla en behållare och förvara den i kylen tills en riktigt het sommardag hemma i Stockholm? Förmodligen inte. Men det var en upphetsande tanke.

Snart fick hon ändå nog av sperman och reste sig, nu på ännu ostadigare ben än tidigare, och började gå ned mot vattnet.

Om det inte varit dags för henne att äta lunch snart (om hon nu kunde, med en hel del hästsperma i magen) hade hon stannat kvar ytterligare en stund. Men hon hade redan stannat för länge.

Strax innan hon nått den lilla strandkanten vände hon sig om och sa: "Vill du göra mig sällskap?" Men Denver svarade inte. Inte ens en gnäggning. Hon ryckte på axlarna och log med hela sitt spermaindränkta ansikte. "Ok, som du vill."

Hon blickade ut över tjärnen som fortarande låg lika stilla som när de först kommit dit.

"Det här bara måste vara paradiset på jorden", tänkte hon med ett flin, strök med ett pekfinger över sin kind och fångade upp litet av sperman som hon sedan förde in i munnen. "Mmm", mumlade hon medan hon sög på sitt insmorda finger och slickade sig om läpparna.

Strax därefter dök hon ned i det svalkande vattnet.