Min första hundupplevelse

Tags:

Omröstning: 7.0/10 (2 röster lagda)

SÄ jag övertalade min kompis en dag att vi skulle gÄ över till grannen och busa lite med Baloo. Grannen, en medelÄlders man, var i garaget och snickrade och jag sade Ät min kompis att vi skulle krypa runt pÄ alla fyra och leka hundar. Baloo följde mig som en svans och gjorde allt för att komma Ät att nosa mig mellan benen. Jag fnissade och det gjorde min kompis med.

Vi blev röda och svettiga i ansiktet av anstrÀngning dÄ vi försökte komma undan Baloo. Jag sÄg hur han lyckades nosa min kompis under kjolen och att det plötsligt stack fram en rosa topp pÄ hundens snopp. Det var faschinerande och skrÀmmande först. Min kompis tjöt av skratt och verkade inte vara lika upphetsad som jag var. Hon skrek plötsligt till: "Men gud Pia, han slickar mig innanför trosorna." SÄ avbröt hon sig sjÀlv med att banna Baloo. Vi kom upp pÄ fötter och Baloo darrade i hela kroppen. Ryggen var krökt och kuken visade sig nu helt synligt - stor och rosa. Baloo sÄg nÀstan olycklig ut och började slicka sitt kön. Jag och min kompis stodbredvid varandra och sÄg hur han slickade ollonet tills det plötsligt sprutade en ljus skummande vÀtska ur könet. Vi gick hem till mig, men jag kunde inte riktigt glömma upplevelsen. Jag tyckte det var intressant hur hunden kunde bli sÄ upphetsad av vÄra fittor och av att smaka pÄ oss.

NÄgra dagar senare vaknade jag pÄ morgonen av att det ringde pÄ dörren. Det var sommarlov och jag var svettig nÀr jag vaknade, solen gassade redan. Det var grannen som stod utanför med Baloo i koppel. "Kan du passa honom medans jag kör till verkstaden." Jag nickade trött och gnuggade mina ögon. Baloo rusade fram och körde kvickt in nosen i glipan pÄ mina skjorts. Tunga trÀffade fittan med en fulltrÀff. Den hÀr gÄngen ryggade jag hÀftigt tillbaka för kroppen exploderade av beröringen. Grannen bannade Baloo och slog honom över nosen. "SÄdÀr fÄr han INTE göra Pia," sade han till mig. Jag nickade och rodnade.

Jag gick in i köket och Baloo följde efter sedan grannen Äkt ivÀg. Jag var ensam hemma. Jag satte mig för att ta en macka. Baloo försvann upp pÄ övervÄningen. NÀr jag kom upp hörde jag ett fnysande och flÀmtande lÀte. Baloo hade vÀlt omkull tvÀttkorgen och slickade mina smutsiga trosor med en nÀstan besatt iver. Av nÄgon anledning gjorde det mig vansinnigt upphetsad.

Jag kunde plötsligt inte motstÄ impulsen att kÀnna hans tunga mot mitt sköte igen. SÄ jag satte mig pÄ huk och viskade hundens namn. Han lunkade fram och nÀrmade sig med nosen. Slickade lÄren försiktigt men backade sedan tillbaka, nÀstan skrÀmt. Jag ville nu inget hellre Àn att bli slickade av honom och jag skÀlvde i hela kroppen. Mina knoppande bröst svÀllde och jag rörde vid mitt kön innanför skjortsen för det smÀrtade av lÀngtan. Fingrarna gled över det hala klitoris och jag strÀcktre sedan fram handen mot Baloo. Han nosade pÄ min hand och slickade hetsigt fingrarna. Men höll sig fortfarande tillbaka, nÀstan strykrÀdd.

Tillslut gav jag upp. Jag gick slött in i sovrummet och lade mig i sÀngen pÄ mage. Jag ville sova mer, det var ju vad sommarlovet var till för. Jag drog upp ena benet mot bröstet och somnade ganska snabbt.

Jag vaknade av Baloos varma nos mot mitt underliv. Den nosade och bökade först milt men snart allt mer bestÀmt. Jag lÄtsades sova. VÄgade inte röra pÄ mig av rÀdsla att hans skulle dra sig tillbaka igen. Men Baloo verkade vara upphetsad av min passivitet. Han började slicka med hÄrda giriga tag och snart var mina korta pyjamas skjorts vÄta av saliv. Försiktigt, fortfarande i samma stÀllning pÄ magen, förde jag trosorna Ät sidan. Baloo kom Ät och slickade med lÄnga hÄrda slick. Min fitta var sÄ vÄt och jag var sÄ kÄt att det gjorde ont. Hunden slickade min stjÀrt och Àven djupt in i analen. Vidare fortsatte den lapa över klitoris. Jag flÀmtade och kved och vred mig tillslut pÄ rygg och slet av mig naken. Jag sÀrade pÄ benen och hunden slickade mig med frustande fnysningar. Kuken var större Àn vad jag nÄgonsin sett den tidigare.

Jag försökte komma upp pÄ knÀ i sÀngen för att röra vid kuken men hunden var sÄ djupt upptagen med att slicka hela mitt underliv att jag först knappt kom upp pÄ fötter. Allt skedde som i en dimma. Jag har sedan den dagen aldrig varit sÄ kÄt tror jag. Jag som aldrig ens sugit en killes kuk, eller ens visat mig naken, tog nu hundens kuk i munnen och sög girigt. Jag hade naturligtvis sett porr med klasskamrater under vÄra övernattningspartyn, sÄ jag visste ju hur sex gick till. Och jag hade drömt om att fÄ suga pÄ en killes styva kuk. Jag var absolut inte redo för att fÄ hundkuk i mig.

DÀrför blev jag chockade nÀr hunden plötsligt vÀnde sig om dÀr jag stod pÄ alla fyra och sög, och stötte in kuken i mig. Det gjorde fruktansvÀrt ont först. Men jag lÀt den komma in nÄgra gÄnger och de snabba jucken drev mig nÀstan till vansinne. Jag försökte komma bort frÄn hunden och kröp mot sÀngÀnden och vred mig pÄ sidan. Jag ville inte bli knullad av den. Hunden hoppade ned pÄ golvet och körde Äterigen in nosen mellan mina vÄta lÄr. Medans den slickade juckade den i luften och det droppade om kuken. Det var nÀstans som Baloo förstod att han skulle ta det varsamt med en oskuld som mig. SÄ jag lÀt den slicka tills jag kom i en hÀftigare orgasm Àn vad jag nÄgonsin upplevt tidigare. Jag nÀstan grÀt av njutning. Jag strÀckte fram handen mot hunden och runkade av honom. Det gick vÀldigt snabbt. Hunden tÀnde uppenbarligen lika mycket som jag pÄ att slicka.

EfterÄt kÀnde jag mig Àcklad och skÀmdes. Grannen kom och hÀmtade Baloo nÄgon timme senare och det kÀndes pinsamt att tÀnka pÄ att jag lÄtit hans hund tillfredstÀlla mig sÄ skönt.

Det var första gÄngen, men det skulle komma fler tillfÀllen...