Det trevliga med att köpa ut del 9

Omröstning: 7.0/10 (1 röst lagda)

Det tog cirka en timme innan jag kom ner igen. Flickorna var fortfarande i vardagsrummet, Lisa och Sanna satt uppkrupna i soffan med varsin stor t-shirt pÄ sig. Melanie lÄg naken pÄ golvet framför soffan. Jag satte mig mellan flickorna i soffan och la upp mina ben pÄ deras mamma. Jag hade tÀnkt lite nÀr jag stÄtt i duschen. Jag hade en handduk som tÀckte min kuk och det lilla liv den hade börjat leva. Tur var vÀl det för annars hade flickorna velat sÀtta igÄng igen. Min plan gick ut pÄ att flickorna skulle fÄ arbeta ett tag innan jag gav mig in i leken igen.
- Du sa att du ville ha dig en omgÄng nu Sanna.
- Mm, sa Sanna och lutade sig mot mig.
- Jag hade tÀnkt att du skulle vara lika duktig som dina systrar och lÄta mig ta dig i analen.
- Jag vet inte. Jag??.
- Annars kanske det Àr lika bra för mig att ta din syster.
Lisa lyste upp men Sanna tittade förskrÀckt pÄ mig.
- Det Àr inte sÄ att jag inte vill, jag tror bara inte att jag vÄgar.
- Du ska se att det ordnar sig, vi kan nog hitta pÄ nÄgonting men du fÄr bestÀmma dig fort för jag kan inte vara hÀr hela dagen.
Riktigt sÄ nonchalant som jag lÀt var jag inte. Men att sÀtta lite press pÄ henne skulle nog hjÀlpa. Om inte sÄ skulle det gÄ bra med nÄgon av dom andra tvÄ ocksÄ. Sanna skulle nog vilja testa för eller senare.
- Ok, jag Àr redo. Bara jag fÄr ta mig en dusch först.
- SjÀlvklart.
- Melanie.
SÄ kröp Melanie ivÀg efter sin dotter och dom försvann bÄda tvÄ. Lisa lutade sig mot mig och vi lÄg dÀr och kramades lite grann medans vi slötittade pÄ vad det nu var pÄ tv. Det tog cirka 30 minuter innan Sanna kom in slÀpandes med Melanie. Sanna var nu helt naken och höll i en flaska med glidmedel.
- Nu kör vi igÄng, sa Sanna.
Det hördes tydligt att hon var nervös men samtidigt sÄg hon vÀldigt upphetsad ut. Hon andades lite hÀftigt och hennes ögon lyste.
- För att undvika att det gör ont för dig sÄ Àr det bÀst om vi vÀrmer upp ordentligt först, sa jag. Hade tÀnkt Lisa och Melanie skulle fixa den.
Dom nickade alla tre och nÀr jag flyttade mig frÄn soffan till en fÄtölj tog Sanna min plats pÄ soffan. Hon lÄg pÄ rygg, benen snett ut frÄn soffan och med röven hÀngandes fritt. Melanie stÀllde sig mellan hennes ben och började försiktigt smeka sin dotter över fitta och anal. Lisa som fortfarande satt i soffan smekte sin lillasysters bröst. Melanie förde en tunga till sin dotters rosett och slickade i cirklar runt den. Hon slickade sakta upp till fittan igen och dÀr slickade hon ocksÄ sakta runt i cirklar. Sanna gjorde smÄ otÄliga ryck av njutning och Melanie förde sin tunga till fittöppningen dÀr hon sakta förde in sin tunga. Hon formade den till en cirkel och rörde den försiktigt lite fram och tillbaka samtidigt som hon vred den försiktigt i sidled. Hon kÀnde hur hennes dotters fittsafter samlades pÄ tungan och sakta rann lÀngs med den in i hennes mun. Hon Àlskade sin dotters smaker. Det var sÄ fel att slicka sin dotter. Att vara sin dotters sexslav. Men det kÀndes sÄ rÀtt. Det pirrade i hela hennes kropp, speciellt i hennes underliv.
Melanie drog sin tunga ur fittan och sög pÄ den i munnen. Hela hennes mun fylldes av underbar smak av hennes dotter. Hon förde försiktigt in ett finger i sin dotters fitta och pullade försiktigt. Tungan förde hon nu till sin dotters anal. Hon slickade rosetten ordentligt sÄ den dröp av hennes saliv innan hon försökte öppna den med sin tunga. Den vidgade lite pÄ sig och hennes tungspets gled in. Det smakade inte gott men hon mÀrkte vad det gjorde med hennes dotter och det berusade henne och gjorde sÄ att hon fortsÀtta. Ivrigt försökte hon fÄ in mer av sin tunga i analen och hon vickade pÄ den för att ge sÄ mycket tillfredsstÀllelse som möjligt Ät sin dotter. hon förde in Ànnu ett finger i sin dotters fitta och letade med tummen efter klitoris. Hon fortsatte letade sig in i sin dotters anal med tungan och den rörde sig vilt för att fÄ smaka sÄ mycket som möjligt av sin dotters safter.
Hon vaknade ur sin trans av ett högt skrik. Hennes dotters kropp skakade vilt i flera sekunder och hon gjorde sitt bÀsta för att fortsÀtta stimulera klitoris, fitta och anal ÀndÄ tills hon lugnat ner sig och ryckningarna slutat. Hon satte sig upp och tittade pÄ sin dotter. Sin vackra dotter. Hennes andra dotter slickade brösten pÄ henne hÀrskarinna men det var hennes förtjÀnst att hon fÄtt orgasm och det gladde henne sÄ, nÀstan sÄ att hon fÄtt en sjÀlv.
Sanna rullade runt pÄ mage och stÀllde sig pÄ knÀ pÄ golvet. Melanie tog en kudde och satte den under sin dotters knÀn. Hon hade inte tappat fokus pÄ vad som skulle göras och tÀckte sina fingrar med glidmedel och sprutade lite över sin dotters anal ocksÄ. Det var trÄngt men hennes dotter var avslappnad och fingret gled lÀtt in. hon vÀntade för att se om hennes dotter hade nÄgot problem med fingret men fortsatte snart att glida in tills hennes hand tog emot och fingret var helt begravt. HÀr verkade Sanna vara lite besvÀrad och Melanie stannade upp och tittade bekymrat pÄ sin dotter för att se sÄ att hon inte led. Snart började hon föra fingret fram och tillbaka. Hon gjorde sÄ nÄgra gÄnger innan hon drog ut fingret och satte mer glidmedel pÄ pekfinger och lÄngfinger. SÄ satte hon sina bÄda fingrar mot analen och tryckte försiktigt snett uppÄt för att kunna glida in lÀttare. Med lite besvÀr gled hon in och fortsatte sedan glida in med hela fingrarna. Precis som förut verkade hennes dotter ha lite problem dÀr men efter nÄgra sekunder sÄ blev allt bra och nÀr fingrarna började röra pÄ sig hördes stön frÄn dottern.
Hon kÀnde nÄgot trycka mot sin fitta och snabbt glida hela vÀgen in. hon fortsatte att föra sina fingrar fram och tillbaka men kuken i hennes fitta knullade henne hÄrt. Hon hade blivit sÄ kÄt och orgasmen hade vÀxt inom henne. Det tog bara nÄgra stötar sÄ kÀnde hon den komma. Hon hann dra ut sina fingrar och ta spjÀrn med ena handen pÄ golvet och den andra i soffan. hennes kropp fitta exploderade och hennes kropp skakade okontrollerat. Kuken fortsatte stöta djupt och hÄrt in i henne och ilningarna fortsatte gÄ genom hennes kropp. Hon vet inte hur lÀnge det pÄgick men det kÀndes som en evighet innan det Àntligen lugnade ner sig. Hennes armar och ben darrade fortfarande och hon ramlade ihop pÄ golvet. Hon vet inte vem men nÄgon hjÀlpte henne upp och la henne ner i en fÄtölj. Hon kunde urskilja sin dotter stÄendes pÄ knÀ framför henne.
Jag stÀllde mig bakom Sanna och tittade pÄ hennes lilla rosett. Det var alldeles kladdigt runt den. Jag greppade min kuk för att föra den i rÀtt lÀge. Den glÀnste av fittsafter och jag tÀnkte att det inte skulle behövas nÄgot glidmedel. Jag la den mot analen frÄgade om hon var redo. hon nickade och jag höll min kuk pÄ plats med handen samtidigt som jag försiktigt tryckte pÄ. Till en början verkade det gÄ lÀtt men den ville ÀndÄ inte riktigt och jag fick kÀmpa för att ta mig in. sÄ nÀr ollonet glidit in sögs jag in och av bara farten gled min kuk in hela vÀgen in till roten. Sanna tog ett djupt andetag och jag höll mig stilla för att inte göra chocken större Àn den redan var.
- OH, det kÀnns som om jag ska sprÀngas??det Àr det skönaste jag nÄgonsin varit med om.
Allting verkade vara okej med henne. DÄ var det vÀrre med mig. Hon gjorde hela tiden smÄ hopdragningar och ryck som mjölkade mig. Min kuk höll pÄ att sprÀngas av den trÄnga analen och jag skulle inte kunna hÄlla mig lÀngre. Försiktigt började jag röra min kuk fram och tillbaka och hon rörde sin kropp för att möta min. Varje gÄng jag bottnade vickade hon i sidled och det var otroligt skönt men skulle ta slut för tidigt.
- Jag klarar inte mer. Jag mÄste komma nu, sa jag.
- Melanie, var det enda Sanna sa.
Melanie var fortfarande helt utslagen men dök blixtsnabbt ner pÄ golvet och dök upp under mig med ett gapande ansikte. Jag fattade vinken och dog mig snabbt ur. Innan jag hunnit greppa min kuk och rikta den rÀtt sköt den en strÄle in i det gapande analhÄlet. Det andra prickade i pannan pÄ Melanie och sen följde flera till i hennes mun. Hon sög villigt min kuk ren och svalde all sperma. Jag satte mig bredvid Sanna i soffan och Melanie torkade sig i pannan med fingret och sög det rent sen gjorde hon samma sak med litet som kommit pÄ golvet. Sen stÀllde hon sig upp och började suga ur sin dotters anal sÄ att inte sperman dÀr gick till spillo.
Sanna lÀt henne göra detta sen stÀllde sig med ryggen mot mig. Greppade min halvslaka kuk och runkade den. Den hÄrdnade och satte sig i mitt knÀ och lÀt kuken glida upp i analen igen. nu nÀr hon fick bestÀmma takten blev det mer vÄldsamt Àn nÀr jag gjort det. Hennes kropp studsade upp och ner och min kuk stötte djupt i henne gÄng pÄ gÄng. Hon var fortfarande alldeles för trÄng och med en snabbara tempo gick det hÄrt Ät pÄ min kuk. Trots att jag nyss kommit dröjde det inte lÀnge innan min kuk pumpade sperma in i henne. Jag tappade kontakten med allt utom min pumpande kuk och nÀr den sprutat klart var jag tvungen att lÀgga mig ner i soffan. Jag kÀnde nÄgon suga den ren men visste inte vem. Det var inte mitt nÄgot som jag sÄg som viktigt nu heller.