Att ha och inte ha?

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

? Neeej!! Jag gör det bara inte! Din jÀvla snuskhummer! Va fan har du gjort!
Hennes ord ekade genom rummet.
? Jamen? du ÄR snygg? sĂ„ jag tĂ€nkte ge dig en chans?? eller? puff i karriĂ€ren?
? ÅssĂ„ gĂ„r du och ringer en nakenfotograf! Är du klok eller?! Jag gör det inte! SĂ„ faaan heller!? Perversa jĂ€vel!
? Men snÀlla Li? jag ville vÀl?
? Ville VÄL?!?!?!? Du kan vĂ€l Ă„tminstone FRÅGA innan?! Är det för mycket begĂ€rt? eller?!
Fredrik hade aldrig sett Li sÄ förbannad nÄn gÄng under deras fyraÄriga förhÄllande? han trodde rent av han skulle fÄ pÄ kÀften. Humör och temperament var han van vid hos den hÀr damen, men nu ryggade han riktigt tillbaks.
? Om du slutade upp med att flukta i de dÀr herrtidningarna skulle du inte fÄ sÄna hÀr sjuka idéer! Nu Àr det jag som slÀnger ivÀg dina Slitz och Café och Playboy och allt va fan det nu heter!
Hon reste sig upp och tog tag i tidningsbacken, drog ut den i korridoren, öppnade sopluckan och vrÀkte ner hela skiten.
? ? men hallÄ!!! Va fan gör du?!
? Ut med skiten! Har du videoporrband ocksÄ?! Jag rÀcker tydligen inte till för dina perversa böjelser?!!
? Jamen Li?
? Du? det Àr fan dÄ hÀr nÀra att jag spolar dig!
Hon visade mellan tummen och pekfingret hur min sits var och jag förstod att det var trÄngt om utrymmet? Vi hade haft en underbart förhÄllande och gott sex jag och Li men jag hade alltid kÀnt att jag ville ha mer Àn det jag fick? kanske Àr jag litet ?pervo?. Li Àr en underbart snygg tjej med lÄngt blont, rufsigt hÄr. En och Ättitre i strumplÀsten och ett par lÄnga, slanka ben som man skulle kunna suga pÄ i evighet. Dessutom Àr hon mycket vÀlutrustad bÄde fram- och baktill. Var vi Àn gÄr pÄ stan sÄ glor folk nÀr jag har med mig Li. Gamla herrar kommer fram och ger komplimanger och Li suger Ät sig allt de sÀger och ler ofta vÀnligt tillbaks. Hon har mannekÀngat otaliga gÄnger Ät modeboutiquerna i stan. Gissa om det var trÀngsel vid scenen dagen dÄ man visade underklÀdesmode pÄ innekrogen i stan!!!??!! EfterÄt var jag sÄ kÄt att vi gick hem och knullade flera timmar i streck. De som sÄg mig gÄ ivÀg med henne morrade nÀstan av förtret.
? Va fan ska HAN ha en sÄ snygg tjej och inte jag? Kunde man nÀstan höra i sitt sinne. Blickarna man fick var inte nÄdiga dÄ man var ute med henne.
Li var ÀndÄ en tjej med bÀgge fötterna pÄ jorden och inte en sÄn dÀr sjÀlvupptagen och halvt narcissistisk böna som var brukligt i modebranschen. Hon var hur mÀnsklig som helst och kunde inleda konversation med vem som helst, nÄgot som ofta bekymrade mig dÄ jag ibland tydligt och klart kunde se vad dom var ute efter ? inte en pratstund i alla fall?
Hennes plutmun var omtalad runt stan och att se ollonet slinka in mellan dom rosa lÀpparna kunde skicka en till psyket pÄ nolltid!! Hon hade alldeles perfekta kuksugarlÀppar, sÄdana dÀr fylliga och putande. Hon hade en förkÀrlek för lÀppglans, nÄgot som gjorde karlarna galna runt henne pÄ banken dÀr hon jobbade. Det var nÀstan slagsmÄl om henne varje lunch och mÄnga var upptrÀdena och scenerna mÀn emellan dÄ man misslyckats bjuda ut henne och nÄgon annan hunnit före.
SjÀlv tog jag det lugnt, hon var min, det visste jag och jag kÀnde mig alldeles lugn över att jag var den som varje kvÀll fick Àran av att penetrera hennes trÄnga fitta kungligt. De ljud hon gjorde kunde rÀcka för att fÄ det att gÄ för en, hon var mycket kÀnslig och oblyg för att ocksÄ lÄta det höras. Ibland kunde grannarna banka hejvilt i vÀggen.
Ja, jag kunde inte begÀra mer av livet? eller? Kanske var det en tanke om att ytterligare befÀsta mitt revir som fick mig att ringa upp den dÀr kÀnde nakenfotografen, vars namn jag sett figurera i herrtidningarna. Jag tror jag drevs av en lÀngtan att alla skulle fÄ se vem JAG var ihop med. Det rÀckte inte att folk vred nacken ur led pÄ stan, jag skulle prompt ha litet mer bekrÀftelse, mitt dumma nöt! Det dÀr sista vill jag inte avslöja sÄ hÀr i förskott, utan hÀng med, kÀre lÀsare, i denna min bekÀnnelse över var fÄfÀngan kan leda en.
? Li? jag ringer upp fotografen och bokar av det?!! Jag fick inget svar, hon satt bara i andra Ànden av rummet och sÄg ut som ett tropiskt Äskmoln.
? Ja, hej det Àr Fredrik, sa jag. Du det dÀr med fotograferingen? vi mÄste nog skippa det? min tjej stÀller inte upp? Jag hade liksom inte frÄgat henne innan jag ringde dig?
? Va fan? menar du att du inte ens frÄgat henne innan?! Han röt i luren. Hur fan kan man vara sÄ okÀnslig och göra en sÄn sak mot sin tjej?! Hans röst lÀt Ànnu mer upprörd.
? Jag gör ALDRIG nÄgot utan att tjejerna Àr med pÄ det till hundra procent, för det kommer ÀndÄ mycket surt efter med alla kvinnosakskvinnor som dom attackeras och hudflÀngs av samt samhÀllets halvhycklande attityder! Du??? din jÀv?!!
Jag hörde honom svÀra för sig sjÀlv i luren. Samtidigt uppfattade jag ett billjud.
? Vet du? fortsatte han? jag Àr redan pÄ vÀg? och har hyrt in en svindyr sminkör som utbildats i Paris. NÀr jag sÄg din tjej höll jag pÄ att sÀtta kaffet och bullarna och hela jÀvla Melittafiltret i halsen! NÄgot sÄ djuriskt snygg kvinna har jag aldrig skÄdat i mitt liv!!! Var faan har en slusk och bypunkare som du fÄtt tag pÄ henne?!?
? Ehhh??
? Som du förstÄr kan jag helt enkelt inte avbryta detta? det skulle kosta mig, och i förlÀngningen DIG, en redig slant ? 200 000 bara sÄ hÀr lÄngt. Jag har dessutom hyrt in Hasselbladskameror och extra fotoutrustning? jag hade nÀmligen tÀnkt göra din tjej vÀrldsberömd? och det har vÀl du inte nÄgot emot va? dessutom förtjÀnar hon det, hÀlsa henne det du?
? Jamen? det gÄr ÀndÄ inte? försökte jag?
? Du? ge henne luren? NU!!
Jag vĂ„gade inte protestera utan gick fram med luren till Li som fortfarande satt pĂ„ sĂ€ngen med armarna i kors. Hon tog luren, sa hej och lyssnade sedan en lĂ„ng, lĂ„ng, lĂ„ng stund. Efter ett tag hörde jag henne skratta och skĂ€mta. Slutligen sĂ„g hon vĂ€ldigt relaxad ut. Alldeles FÖR relaxad för min smak.
Döm om min stora förvÄning dÄ jag hör henne sÀga;
? Ja, jag kommer, jÀttegÀrna! DÀrefter lade hon pÄ luren, tittade ilsket pÄ mig och sa;
? Nu hade du tur! Men nu fÄr du faktiskt ursÀkta mig, för jag ska sminka mig och sedan ska jag faktiskt gÄ pÄ ?audition? eller intervju med din fotograf. Han ska bjuda mig pÄ Grafströms HerrgÄrd!
Fan, Grafströms!!! Dit dĂ€r jag aldrig kunnat bjuda henne. Menyerna var svindyra, liksom spriten och förtĂ€ringen. ÄndĂ„ hade dom alltid förstklassig mat och underhĂ„llning. StĂ€llet var lĂ„ngt över min liga. Det var fĂ„ i stan som hade rĂ„d att gĂ„ dit och nu skulle hon och en för mig nu rĂ€tt okĂ€nd kille dit? Jag började kĂ€nna ett sting av svartsjuka stiga upp i bröstet, nĂ„got som hon sĂ€kert tyckte jag var förtjĂ€nt av.
Jag skjutsade henne halvmilen ut till herrgÄrden, mest för att se vem HAN var? PÄ parkeringen stod en BMW av dyraste mÀrket och en lÄng, nÀstan svarthÄrig kille med hockeyfrilla och vÀlansad skÀggstubb. Han bar en Guccikostym och kikade under sina Ray-Bans och sa:
? Li Wiksten?
BÄde Li och jag bara gapade och stirrade av förvÄning. Den hÀr killen var en 9:a pÄ en skala till fem och jag insÄg vilket förbannat misstag jag begÄtt redan i initialskedet. Han sÄg ut som en yngre kopia av Sylvester Stallone eller Brad Pitt! Jag har aldrig sett henne sÄ tagen förr! Jag förstod att jag gick mot ett svidande nederlag och jag hade dessutom satt mig i den sitsen av helt egen vilja. Det var mitt förbannade initiativ!
Han steg fram och omfamnade henne, sedan vÀnde han pÄ sig, som om jag var nÄn skit som fastnat under hans skosulor och sa;
? Och du mÄste dÄ vara? Fredrik?
Han skakade nÀven och fortsatte.
? Du kan vÀl lÄta oss vara ifred nu en stund, jag vill inte riskera att hon backar ur nu nÀr jag lyckats fixa den oreda du stÀllde till med. SÄ jag Àr tacksam om du drar en stund eller sitter kvar i din bil. GÄ och köp dig en korv eller va fan som helst bara jag slipper se dig!
Jag blev tvÀrförbannad men insÄg att jag sjÀlv grÀvt mig ner i den position jag fÄtt. Skulle jag ha protesterat hade han replikerat med nÄnting i stilen ??Jamen varför ringde du dÄ överhuvudtaget?? Jag tog Renaulten och drog ivÀg sÄ att gruset sprutade.
Vad som sedan hÀnde har jag fÄtt redogjort för mig av andra kÀllor sÄ jag fÄr lÄter de andra fÄ ta över berÀttandet. KÀllorna Àr för mÄnga för att jag ens ska idas namnge dem. De fÄr ta över medan jag gÄr och grÄter nÄnstans om ni ursÀktar?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Keith, som han hette gick mot herrgÄrdsbyggnaden dÀr han bjöd Li pÄ en furstlig middag med snaps och hela shebanget. Hon var grymt imponerad av denne muskulöse man som utstrÄlade charm och finess. Dessutom luktade han inte ettans snus som Fredrik, utan MAN! Hon kÀnde det började pirra i kroppen riktigt pÄ allvar! Genom en glipa i skjortan sÄg hon att han hade mycket hÄr pÄ bröstet nÄgot som inte Fredrik hade men som hon tyckte var sÄ jÀvla sexigt pÄ en kille.
? Li, man ser inte mÄnga av din kvalitet och stil i min bransch? du Àr som gjord för Paris eller Milano och jag tycker du ska slÄ till! Jag kan hjÀlpa dig med vadhelst du behöver! Inte kan du vara kvar i den hÀr menlösa hÄlan lÀnge till, va?!
Li fnittrade till och log sitt bredaste leende mot honom. Han var sÄ jÀvla sexig, karl?n! Han var som om han hoppat ut ur en Bossreklampelare, en sÄn dÀr man ser i amerikanska modetidningar. Hon kÀnde sig nÀstan kÄt pÄ honom. Snapsarna han öst över henne gjorde sitt till ocksÄ. Hon kÀnde sig mycket, mycket, mycket ledig och lÀtt.
? Vad jobbar du med?
? Bankkassörska pÄ Föreningssparbanken?
? Men faaan vilket slöseri!! Jag tror jag svimmar!!!
Keith öste pÄ och smörade för henne. SjÀlv hade han akut stÄfrÀs dÀr pÄ andra sidan bordet, nÄgot han visste han inte borde ha, utan borde agera lika professionellt som han brukade men? den hÀr tjejen var en One Of A Kind brud, en sÄn man bara ser i James Bond filmer. Munnen gick pÄ honom sÄ han blev nÀstan sjÀlv förvÄnad över sin svada men han skyllde det pÄ sin plötsliga nervositet. Hon blev allt mjukare och mer avslappnad ju lÀngre tiden gick och snart satt hon dÀr och dinglade med benen och kvittrade glatt om allt mellan himmel och jord. Hon mÀrkte inte att han smekte hennes lÄnga ben med sina fötter, allt lÀngre uppÄt. NÀr hon vÀl mÀrkte det brydde hon sig inte ett dugg. Hon ville ha honom lika mycket. För hon hade aldrig sett nÄgon sÄdan som honom, nÄgon som sÄ mycket utstrÄlade manlighet! Han var en sÄn dÀr som kvinnorna noga fÄr passa sig för?
Hela tiden höll han hennes hÀnder i sina och sÄg henne sÄ djupt i ögonen att hon kÀnde hettan stiga upp till örsnibbarna.
? Nej nu? tror jag? vi ska arbeta en stund, va?! Jag har hyrt lyxsviten och riggat upp belysningen och hela klabbet dÀr inne. Marco, min assistent, Àr dÀr nu och tar hand om det hela. Han har med sig klÀder som vi lÄnat av bl a Panos Emporio, för du gör vÀl baddrÀktstagningar? Li bara nickade, det hade hon verkligen gjort. Efter att ha fÄtt sig tilldelad klÀder i rÀtt storlek började man tagningarna. Det visade sig dra ut pÄ tiden. Slutligen var man klar med baddrÀkterna.
? Jag mÄste frÄga dig nu? men du kanske blir arg?
? ???
? Gör du underklÀder? Li nickade. ? Kan vi ta nÄgra serier pÄ det ocksÄ? Li nickade igen och gick bakom draperiet. Hon kÀnde sig upprymd och berusad, att stÄ framför en sÄdan ?hunk? gjorde henne minst sagt kÄt, sÄ in i helvete kÄt som hon aldrig kÀnt sig förr. Hon kÀnde ocksÄ att han nÀstan Ät henne med blicken. Hon njöt av det i stora drag och krÄmade sig extra. Hon sÄg inte att han hela tiden kramade kuken dÀr bakom stativet. Var det nÄgon kvinna han velat ha i sitt liv sÄ var det detta fullblodsexemplar. MÄnga ansikten hade passerat parad i hans liv, sÄ mycket att han slutat reagera pÄ skönhet, men med Li var det en helt annan femma, det var som om hon Ätergett honom lusten och entusiasmen. Hon var klart beroendeframkallande.
Marco bytte bakgrund och bÀddade om himmelssÀngen i rosa siden. LjussÀttningen var klanderfri och dimfiltret ditsatt framför linsen för att ge de dÀr djupa och drömska bilderna. Li Älade sig och vred sig i alla möjliga positioner och stÀllningar, hon var rent fenomenal och visade vilket proffs hon egentligen var och med vilken bravur hon hanterade sitt bÀsta instrument ?kroppen! Keith upplevde en rent religiös hÀnförelse dÄ hon skred över golvet som en sagofé och i hans sinne kom den Àn originella idén efter den andra.
Slutligen frÄgade han henne om hon ville börja göra de nakenfoton Fredrik hade skrivit om. Han gjorde det sÄ vÀnligt och respektfullt att hon bara smÀlte av det. DÄ han tittade i hennes blÄ ögon med sina hundögon ville hon nÀstan springa fram till honom och lÀgga sig naken vid hans fötter och be honom knulla henne medvetslös. Han var sÄ jÀvla snygg och helmysig!
NÀr behÄn Äkte av kunde man hört en knappnÄl falla? Marco och Keith fick inte ett ljud ur sig pÄ en halvtimme efterÄt. Hon skred graciöst över golvet som en Àlva, dom nickade bara Ät henne dit hon skulle gÄ, kunde inte göra nÄgot annat, sÄ tagna av hennes skönhet var dom. Hon stÀllde sig i balettpose med en fjÀderkjol och strÀckte ut sina vÀlformade och graciösa ben rÀtt ut i luften. Hon hade bara en vit bomullsstring pÄ sig. Nagellacket pÄ tÄrna och fingrarna riktigt lyste och gnistrade rött i strÄlkastarljuset. Keith viskade diskret till Marco:
? Du? idag Ă€r det JAG som Ă€r FÖRST, förstĂ„tt!
? Javisst? men?
? Du fÄr ditt med tiden?
Marco sÄg sur ut och satte sig tillrÀtta i stolen. Keith fortsatte:
? NÀr det hÀnder, vilket det banne mig kommer att göra ikvÀll, vill jag att du har kameran till hands och Àr alert, förstÄtt!!
Marco nickade surt och utstötte nÄgon svordom pÄ serbokroatiska.
? Jag skulle vilja att du tar av dig stringen och lÀgger dig pÄ sÀngen! GÄr det bra? Han sÄg pÄ henne med de dÀr bedjande ögonen hon bara inte kunde sÀga nej till och lÀt sakta, sakta stringen Äka av. Keith sÄg att hon var helblondin, inget fusk hÀr inte.
? HÄll dig sÄ dÀr vid sÀngstolpen och försök tÀnka pÄ att du ska Àlska med nÄgon? och dÄ menar jag inte tönten vi trÀffade hÀr utanför, utan din drömkille? Blunda och tÀnk dig att han smeker dig? Jag vill att du visar ditt kön just för denna din drömkille? han som du helst vill ha dÀrinne? Han som du vill ska ge dig barn i framtiden? Han vars kuk din? förlÄt sprÄket? fitta var gjord för?
? ? som ? du? kom det ur henne, hon log frÀckt mot honom och pekade till honom med sitt pekfinger. Han stannade upp för en stund och svalde kraftigt men beslutade sig för att spela professionell men nu visste han var han hade henne, som i en ask!
? Hur kÀnns det Li? KÀnner du dig obehaglig till mods?
? Inte alls? jag kÀnner mig jÀtteskön! Stönade hon mellan mungiporna.
? Kan du lÀgga dig pÄ rygg och massera din klitoris? han gjorde en paus för sÀkerhets skull, nu kunde det gÄ fel, det var han van vid? men? hon lade sig ner och började massera. Kamerablixtarna flödade som i det vÀrsta ÄskvÀder. Li höjde upp sitt underliv och blottade en mycket fuktig och flödande fitta som sÄg vidöppen ut. Det var viktigt att bilderna sÄg Àkta ut och den hÀr tjejen var nÀrmast övertydlig i sitt framtrÀdande? det skulle bli mÄnga goda pengar pÄ den hÀr fotosessionen.
? KÀnns det skönt för dig? ehh? det mÄste det göra för att det ska se verklighetstroget ut förstÄr du?
? Mmm? nnnnghhh! Oooooffff!
? Är det SÅ skönt?.
? Vad tror du? !?? kom och kÀnn? Hon strÀckte fram sina armar Ät honom och slickade samtidigt sina lÀppar. SÄ hÀr kÄt hade Li aldrig nÄgonsin kÀnt sig? Hon gillade det hela Àven om situationen annars skulle ha gjort henne mycket osÀker. Nu kÀnde hon att det brann tusen och en eld pÄ insidan. Hela hennes varelse stÀllde in sig pÄ en sak: Att Àlska och att bli penetrerad? DJUPT! Hon hoppades innerligt att Keith skulle vara vÀlutrustad nertill, sÄ kÄt som han gjort henne ikvÀll? Hon lÀngtade rent av efter hÄrda tag, att fÄ bli dominerad och styrd, att bli brutalt pÄsatt? Hon juckade sensuellt mot kameran och drog med fingret i fittskÄran och slickade sedan av sina fingrar, helt otÀnkbart om hon varit med Fredrik?
? Hur kÀnns det? Àr du kanske? sugen pÄ kuk, Li?
? Mmmm?
? Det skulle kanske vara gott att kÀnna en bamsekuk rumstera om litet i lilla flickfittan?
? GÀÀÀÀÀrna??
Han höll henne pÄ halster och sa:
? SÄ synd dÄ att jag skickade hem din kille ? han hade varit glad nu? det fÄ bli i mor?
? Jag tÀnker inte pÄ honom?? jag vill ha??????? DIG!!
Hon sÄg sig om och nickade Àven Ät Marco och sa:
? ? och DIG!? jag vill ha er bÀgge? för sÄ jÀvla kÄt som jag kÀnner mig idag har jag aldrig gjort? vad har ni gjort med mig?!
Marco halade genast ner byxorna och föste av dem med vardera foten. Hans kuk kikade fram över kalsonglinningen i 45 grader och ollonet blÀnkte i ljusskenet. Keith strÀckte ut armen för att mota bort honom Ànnu en stund. Han ville ÀndÄ hÄlla henne pÄ halsterÀnnu ett tag till.
? Men du vet? vi Àr tvÄ rÀtt sÄ stora killar? det Àr inga pillesnoppar vi har som din kille utan bjÀssar? vi vill ju inte göra illa dig?
? Jag vill att ni ?gör illa mig?? Jag vill att ni knullar mig sÄ hÄrt att jag inte kan gÄ imorgon? Jag vill att ni intar mig och fyller mig med era kukar! Hon förvÄnade sig sjÀlv med orden som poppade ur hennes mun.
? FÄr vi smaka dig litet först? Li nickade upprepade gÄnger. Keith klev ur byxorna och blottade den vÀrsta brottarkuk som sett detta decennium. Deras organ svajade ikapp dÄ han och Marco sakta kröp upp pÄ vardera sidan av skönheten. Keith böjde sig omedelbart fram och kysste henne lÄngt och lÀnge medan Marco masserade och slickade brösten. Hon vred och jÀmrade sig och gnÀllde som en hundvalp.
? KÀnn hÀr, vackra Li, vad du ska fÄ i dig i kvÀll! Han förde hennes hand till sin kuk, hon förmÄdde inte ens nÄ runt den med ena handen. Den var varmt och hÄrd och nÀstan bultade dÀrinnanför.. Keith masserade hennes klitta och Marco körde in pek- och lÄngfingret rÀtt upp i slidan. Hon skrek högt av lust. Bakom dom surrade kameran och matade in digital info till den stora hÄrddisken i datorn.
Li kom snart i en vÄldsam orgasm, hon spÀnde kroppen i en vid bÄge och skakade fruktansvÀrt. Sin vana trogen vrÄlade hon det vÀrsta hon kunde. Keith förde henne pÄ knÀ och stÀllde sig sedan framför henne med ollonet dinglande framför den rosa plutmunnen. Hon öppnade och sökte komma Ät att svÀlja det utan större framgÄng. Samtidigt kÀnner hon hur Marco trÀnger in i henne. Han grymtar som en gris, men hon Àr alltför upptagen med att suga av Keith för att kunna notera nÄgot. Snart Àr Marco uppe i en vÄldsam rytm, det daskar riktigt dÄ pungen slÄr in i hennes stjÀrt, han stönar och ylar om vartannat. Keith smeker hennes hÄr och kinder och ser hela tiden rÀtt in i hennes ögon. Dom talar sitt tydliga budskap, den dÀr bekanta blicken han sett hos sÄ mÄnga av kvinnorna han Àlskat nÀtter igenom till gryningen. Den dÀr blicken som ber om mer och om nÄd pÄ samma gÄng. Den dÀr blicken som vittnar om total underkastelse och gottfinnande hos den Àlskande. Blicken som inser att det Àr för sent att spela fin flicka utan drar fram horan som finns latent i varje kvinna.
? Du Àr sÄ jÀvla sexig Li? jag sÄg det med en gÄng? sÄg hur vacker du var och jag brann med ens av en enda önskan ? att jag skulle fÄ knulla dig. Jag skulle ha gett allt jag hade för att fÄ komma hit och bara fotografera dig?? jag hoppades att detta som nu hÀnder skulle ske? men vÄgade inte riktigt tro pÄ det??
?Ă…Ă„Ă„hh! Bra! SĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„! Fin flicka! Duuuuuktighhhnnnnghhh!! SĂ„ja, akta sĂ„ jag inte kommer i förtid! Oooooh!
Li sög för allt vad trostygen höll samtidigt som Marcos verksamhet dÀr bak började göra allt skönare och skönare, men helst av allt ville hon ha i sig den kuk hon just nu sög pÄ? alla tre kom vÄldsamt och samtidigt, Marco tömde en domedagssats i Lis fitta samtidigt som hon sjÀlv kom och som Keith sprejade hennes gomsegel med vita krigare. Hon svalde allt och log sedan uppfordrande Ät honom.
Keith nickade Ät Marco att gÄ och sÀtta sig sedan stÀllde han sig bakom Li och förde sin Ànnu rÀtt styva lem pÄ plats i fittöppningen. Efterorgasmen vibrerade fortfarande i henne dÄ hon kÀnde det som om en kanonkula sökte pressa sig in i hennes nederdel.
Fan, sÄ stor han var!!! Li? lilla vÀnnen!! ? tÀnkte hon. Vad har du nu gett dig in pÄ?!
? Slappna av, annars kan du inte njuta av HELA mig, dÄ gör det bara ont!
Li drog ett djupt andetag och lade sig sedan tillrĂ€tta med kudden framför bröstkorgen, framstupa böjd. Hon darrade mer och mer för varje millimeter han trĂ€ngde sig in och skrek snart vid varje juck han gjorde. Han sĂ€nde en tacksamhetens tanke till Marco som gjort henne mera halkig dĂ€r inne. ÄndĂ„ spĂ€nde och kramade fitthelvetet sĂ„ förbannat om hans stora överdimensionerade manslem.
? Det hÀr Àr andra saker Àn pillesnoppar, eller hur? Sa han med ett leende?
? Fittor mÄr bÀst dÄ dom fÄr sÄna hÀr? sedan vill dom inte ha annat! Inte du heller tror jag!
? Neeej!?? Ă…Ă„Ă„Ă„hhh kuken?? aaajjjj! OooĂ„Ă„hh?! Vad stooor den ÀÀÀrr??nghh!!
? Jag har inte ens halva inne och du har redan fÄtt nog? Hur ska det gÄ? Orkar du mer?
? Ja? jag vill ha hela din kuk i mig?
? SĂ€kert?
? Jaaaa!!!!!!!!!!!
? SÀg det dÄ, sÄ jag förstÄr det!
? Jag vill ha hela din stora jÀvla bamsekuk i mig?!! Jag vill att du knullar sönder mig med din underbara bamse? jÀvla! (snyft!) ? kuuk? uuuuhhuuuuu!!! GlÀdje- och kÄthetstÄrar föll nedför Lis kinder parat med de ofrÄnkomliga stönandena dÄ han tryckte sig in i henne.
Keith kÀnde sÄdan triumf över ögonblicket, det var lÀnge sedan han kunnat leva sig in i en sexakt som denna gÄng. LÀnge sedan han kÀnde nÄgot alls dÄ han hade sex, men den hÀr tjejen hade fÄtt andarna i honom att vakna! JÀvlar anamma!
Brösten gungade i takt som gelepuddingar varje gÄng han stötte sig in i henne. PÄ grund av hans storlek och hennes lilla fitta gick det inte fort men desto lÀngre till utlösningen tÀnkte han. Han VILLE att det skulle ta tid. Han vÀnde henne pÄ rygg och lade sig ner för att köra missionÀren, Hon saxade villigt lÄngbenen om hans höfter och tryckte honom med hÀlarna mot sig. Den hÀr tjejen ville verkligen ha kuk! Han passade pÄ att kyssa henne. Hennes andhÀmtning var vÄldsam, hon slÀngde med huvudet fram och tillbaks pÄ sidenkudden. Marco var framme med en handycam och filmade kukens rörelser i flickfittan. Mickarna var instÀllda pÄ ?surround?, detta skulle bli Ärets P-rulle, denna skulle dom tjÀna rekordflis pÄ! Hela konversationen var med pÄ bandet frÄn början till slut. Hela Skandinavien skulle fÄ se hur man förför en fotomodell och fÄr henne pÄ rygg!!
De kÀnslor som flödade genom Lis kropp var sÄ intensiva och tangerade grÀnsen för vad hon orkade. Det var som om blodet Äkte racerlopp genom venerna. Hennes tankevÀrld var som en psykedelisk kaskad av fÀrger och kÀnslor. Hon ville sÄ förenas med honom, bli ett med hans kuk rent av. Hon kÀnde varenda Äder reffla sig genom fittgÄngen som en gÀngtapp och anstrÀngde sig till det yttersta att bereda honom mer plats. Det var sÄ skönt att hon kÀnde sig pÄ vÀg att flippa över och bli tokig, detta var ljusÄr frÄn det svettiga stÄnkande hon upplevt tillsammans med Fredrik, detta var Àkta Àlskog! Hon trodde att det bara var pÄhitt allt hon lÀst om kvinnliga orgasmer och de gÄnger hon verkligen upplevt höjderna med Fredrik kunde hon rÀkna pÄ ena handen.
Keith hade vÀnt henne pÄ sidan och knullade henne vidare medan Marco uppfordrande stÀllt sig vid hennes mun med blottat ollon. Hon öppnade villigt munnen och började sug av honom samtidigt som hon ömsom masserade hans pung och drog i kukskaftet. Marco ville direkt slÀnga satsen i munnen pÄ henne, sÄ skön var hon men han lyckades stanna upp och fokusera pÄ annat. NÀr kuken stod som vÀrst tecknade Keith Ät honom att hÀmta Vaselinburken som fanns i lÄda 3. Han hade sett blicken förr. NÀr han kom tillbaks tecknade Keith Ät honom att lÀgga sig framför Li och knulla henne. NÀr han började skrek hon till och skakade? hon kom Ànnu en gÄng. Plötsligt började Keith att styra in sin stÄndare i anuset pÄ Li? nu jÀvlar skakade hon som ett asplöv! Men försiktigt, försiktigt trÀngde han upp i henne.
Sensationen att ha en kuk pÄ tvÄ stÀllen var helt obeskrivlig! Li tappade nÀstan andan, hon kÀnde hur det rent av svartnade för ögonen, det var som om hjÀrnan var pÄ vÀg att kortslutas. Marco dunkade pÄ som om han hade ackord, kuken gick som pistongen pÄ en V8: a! JÀvlar anamma vilken speed han fÄtt upp! Lis fitta nÀstan lyste röd, hon kÀnde hÀnder överallt pÄ sin lÀckra kropp, dom var nere i fittan, pÄ brösten, hÀcken, ryggen och? överallt. Hon kÀnde kyssar och slickningar hÀr och dÀr, allting var ett enda inferno!
Slutligen lyckades de komma alla tre pÄ en och samma gÄng! Keith formligen fyllde hennes anus och Marco pumpade som den vÀrsta brandslang i henne. SjÀlv kom hon sÄ mycket att det plötsligt bara svartnade för henne. Hon föll lealöst ner pÄ sidensÀngen ryckande i konvulsioner. NÀr hon kvicknade till hade bÀgge mÀnnen bÄde duschat och klÀtt pÄ sig och satt och njöt av ost- och skaldjursbuffén. Hon försökte ta sig upp ur sÀngen men var helt orkeslös. Marco passade pÄ att mÄla hennes rygg i olika fÀrgmönster varpÄ han var framme med kameran och tog bilder. Ingenting sparades Ät slumpen! Hon var sÄ fÀrdig att hon började skratta Ät hela situationen. Keith var framme med litet vin sÄ hon fick skölja ur spermasmaken. Han smekte hennes bröst och sa:
? Fy fan vad fin du Àr Li! Jag har aldrig haft bÀttre sex Àn det vi gjorde ikvÀll!! Hoppas du inte Ängrar dig!
? I helvete heller, sa hon med övertygelse i rösten. Jag Àr sugen pÄ en ny omgÄng om ni vill!
? Ojsan! HÀr har vi visst en nymfoman pÄ gÄng! Nu ska vi ta det lugnt lilla fröken!
Han tog henne under armen och ledde henne till duschkabinen. Efter en stund kvicknade hon till och steg in toppless och i bara trosor.
? NÀ? nu börjar det igen! Sa Marco och sÄg menande ömsom pÄ sin gylf och ömsom pÄ hennes vÀlformade bröst. Hon satte sig och förde fram överkroppen i en gest mot Marco. Han smekte henne varsamt och försiktigt, Hon blundade och njöt.
? Marco, sa Keith, Let?s call it a day! LĂ„t tjejen vila nu!
Efter att ha njutit av buffén packade dom ihop. Li fick en taxi hem.
Morgonen dÀrpÄ ringde telefonen.
? Var faan har du varit!?! Fredriks Àngsliga röst hördes pÄ andra sidan.
? Hej Fredrik! Kvittrade hon glatt. Vet du ? det gick sÄÄ bra igÄr!! Asbra! Tack för det hÀr!
? ? eh? va?!
? Keith ska ta mig ut pÄ stan och har lovat mig att köpa de dÀr skorna jag ville ha för 3 500:-!! Dessutom ska han och jag ut och köpa klÀder till mig? pÄ Boutiqe V!!!
? Oh shit?! Hördes i andra Ànden av luren. Alla de hÀr stÀllena var ocksÄ sÄdana som han bara kunnat drömma om att ha rÄd med.
? Jamen? var var du igÄr?
? Det vet du vÀl! Du skjutsade ju dit mig! Har du glömt bort det?
? Jamen du var ju för fan borta hela natten! Hans röst var fylld av grÄt.
? Va faan har du gjort!? Inte kan ni vÀl ha fotograferat hela natten!?
Hennes tystnad talade sitt tydliga sprÄk, med ens visste Fredrik vad som hade hÀnt. Han började frÄga ut henne men fick inga svar. Till slut sa hon:
? Jamen Fredrik? det var ju faktiskt DITT initiativ?!
? Det vet jag vĂ€l för faan!! Knullade du honom?? SVARA!!!!!!!!!!!! Ännu en stunds tystnad sedan kom ett svagt ?ja?! Hela tillvaron rasade samman vĂ€rre Ă€n The Twin Towers i New York den 11: e september.
? Var det skönt??? Àr han? stor?
? LÀgg av Fredrik?? gör det inte vÀrre Àn vad det Àr?
? Jag vill komma upp? IDAG! Jag vill snacka med dig!! Det Àr din jÀvla skyldigh?
? Du jag tror inte det? faktum Àr att jag vill göra slut nu? jag vill helt enkelt inte ha dig mer! Orden kom som en London Blitz ner pÄ honom. Samtidigt insÄg han med en sÄdan generande och nÀstan diabolisk sjÀlvklarhet att han satt sig sjÀlv i den hÀr klÀmman. Han frÄgade henne Äterigen om han var större Àn honom?
? Han kan vÀl inte va större Àn mig??
? Fredrik? jag gillar dig? har alltid velat dig vĂ€l? men eftersom du Ă€r sĂ„ jĂ€vla envis? fĂ„r jag vĂ€l sĂ€ga dig sanningen? JA han Ă€r större Ă€n dig! Förbannat mycket större dessutom! Hans kuk Ă€r stor som min underarm ungefĂ€r? NÖJD NU?
Fredrik lade pÄ luren och drog ut pÄ krogen och söp upp sina sista slantar. KvÀllen slutade i fyllecellen sedan han kommit i brÄk med i stort sett allt som gÄr att komma i brÄk med.
Li var ute och provade lÀder samma dag. Keith skulle prompt med i provningsbÄset dÀr hon red honom medan hon provade toppar. Det doftade ymningt av sperma och fittsÄs dÄ dom skrattande drog dÀrifrÄn. Han höll sitt ord och fixade en trÀff med en Eileen Ford representant som gav henne ett kontrakt pÄ stÄende fot. Hon gjorde formidabel succé, hamnade i Sports Illustrated?s omslag.
Vi lÄter Fredrik sjÀlv fÄ sista ordet:
? Ja? nu har det gÄtt ett par Är sedan och hÀr sitter jag och runkar med ett nytt ex av VOGUE framför mig. Li Àr pÄ framsidan och jag ser hennes underbara leende mot mig? hon Àr flera gÄnger vackrare nu Àn hon var innan. Jag tittar pÄ de lÀppar som en gÄng omslöt min kuk??
Är det nĂ„got jag skulle vilja ha ogjort sĂ„ Ă€r det mitt telefonsamtal till Keith. Jag lĂ€ser, som ni förstĂ„r, inte en enda herrtidning sen dess, det Ă€r bara för mycket minnen ihopkopplade med det. Överallt pĂ„ stan har jag blivit ett exempel, man sĂ€ger man gör ?en Fredde? dĂ„ man gör en misslyckad affĂ€r eller blir blĂ„st pĂ„ annat sĂ€tt. Jag gĂ„r stĂ€ndigt och hĂ€nger med huvudet, folk bara garvar Ă„t mig sĂ„ fort jag gĂ„r ut pĂ„ krogen eller pĂ„ nĂ„n dans. Livet Ă€r ett helvete...