En återkommende dröm

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Jag vaknar mitt i natten med ett ryck. En isande vindil har väckt mej till liv. Sömndrucken försöker jag att sätta mej upp i sängen. Det går inte. Någon har bundit fast mina armar och ben i min sängs ben. Min säng förresten i mitt förvirrade tillstånd har jag inte lagt märke till att jag befinner mej någon annanstans.
Jag befinner mej i ett runt rum. Jag förmodar att det är det i alla fall. Jag ligger utspänd på en brits. Naken och med en bindel som täcker mina ögon. Vad har hänt? Är jag död? Varför ligger jag här? Vad kommer att hända? Tusen frågor snurrar i mitt huvud och skräcken för vad som kommer att hända ökar med varje pulsslag.
Plötsligt hörs en ensam flöjt börja spela en sällsam melodi. Jag känner igen melodin fast ändock inte. I samma stund öppnas en dörr i väggen och in kommer en underskön kvinna. Hon är iklädd tunna slöjor som avslöjar mer av hennes vackra kropp än dom döljer. Hon börjar framföra en dans runt mej till musiken som allt efter hand ökar i tempo och styrka.
När musiken når sitt cresendo öppnas ytterligare en dörr och in kommer en ännu skönare kvinna som följer den första kvinnan i dansen. Jag känner hur min upphetsning ökar med varje pulsslag av musiken dofterna och framför allt av kvinnornas dans. Som alltmer börjar likna en lek mellan kvinnorna. Jag känner av dofterna från deras sköten och deras flämtningar att det inte bara är min upphetsning som är i stigande.
Musiken når ytterligare ett cresendo för att sedan falla ner i ett stillsamt bakgrundssorl. Då öppnas dörr nr 3 och in träder den skönaste kvinna som skådats på vår jord. Hon leder de båda andra i en vild dans runt mej där slöjorna runt deras kroppar faller av en efter en. Jag känner hur jag darrar av upphetsningen och att jag snart inte kan hålla tillbaka min utlösning. Då känner jag hur mitt ansikte täcks av en av kvinnornas stjärt. Jag blir beordrad om att jag med min tunga och mun skall ge henne tillfredsställelse. För att överhuvudtaget få luft är jag tvungen att lyda och jag börjar kyssa och slicka kvinnans blygd. Safterna som nu täcker mitt ansikte och som rinner ner i min mun är av ljuvligaste nektar. Jag känner hur kvinnan som sitter på mitt ansikte börjar kana fram och tillbaka över hela mitt ansikte i ett allt snabbare tempo. Jag hör på hennes flämtningar och stön hur hon närmar sej orgasm. Detta eggar mej när jag hör en inandning följd av att hennes lår håller mitt huvud i ett än fastare grepp och hennes orgasm sköljer över mej.
Denna procedur upprepas av kvinna nr 2 som också når sin orgasm på mitt ansikte. Jag känner nu hur mitt stånd värker och skriker efter beröring. Jag börjar rycka i repen som fjättrar mina armar men har ingen möjlighet att kunna tillfredsställa mej själv. När jag har gett upp min kamp klättrar kvinna nr 3 upp på britsen. Till att börja med upprepas proceduren återigen. Jag blir beordrad att tillfredsställa henne med min mun och tunga. Plötsligt ändras allt när jag känner två munnar och fyra händer som börjar kyssa och smeka mina fötter. Den plötsliga beröringen får mej att rycka till och att skälva i hela kroppen. Då får jag ett hårt slag på ena låret av en handflata och en djup altröst beordrar mej att ligga still. Annars bryter vi här och nu. Det plötsliga slaget får min upphetsning att sjunka tillbaka något och jag ligger blickstilla igen.
Åter får jag kvinnans sköte på mitt ansikte och dom andra två börjar långsamt att kyssa och smeka sej uppför vars ett ben. När dom passerar mina knän känner jag hur kvinna nr 3 böjer sej framåt. Jag känner hennes heta andedräkt mot mitt stånd men trots att jag nästan hör mitt eget organ skrika efter beröring stannar hon där och fortsätter att enbart andas på min lem. Dom båda andra kvinnorna har nu nått upp till mina lår. Jag känner hur repen runt mina anklar lossas och hur benen tvingas isär. Insidan av mina lår stimuleras liksom mina skinkor och mitt anus. Då äntligen känner jag hur någon greppar mitt stånd och hur en mun sluter sej fast kring det. Jag känner en tunga stimulera mitt ollon och i samma ögonblick som kvinnan över mitt ansikte når sin orgasm öppnas mina fördämningar och jag får äntligen min orgasm. Jag hör mina egna hesa skrik i bakgrunden och jag nästan lyfter från britsen. Innan jag släpps loss blir jag kysst av de tre kvinnorna och den sista kyssen lämnar kvar en laddning färsk sperma i min mun som jag blir tvingad att svälja innan jag släpps lös.