Andra Sidan, del 3

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

- Vad tyckte du om klÀderna?, sa rösten i telefonluren.
Jag satt vid mitt skrivbord pÄ jobbet efter helgen.
- Vad fÄr dig att tro att jag skulle ha testat dom?, svarade jag trotsigt.
- Du var hemma sjÀlv nÀstan hela helgen.
Det sög till lite i magen och jag började kÀnna en viss oro. Hur kunde han veta att jag varit ensam?
- Och?, svarade jag kort med ett försök till samma trotsiga tonlÀge. Men rösten bar inte riktigt.
- Och Sandra! Har du lÀrt kÀnna henne?
Det var ett jÀvla tjat om att lÀra kÀnna Sandra, tÀnkte jag. Men vÄgade inte sÀga det.
- Du, jag kÀnner henne, nu mÄste jag sluta. Hej dÄ!, sa jag, men dröjde av nÄgon anledning kvar med luren vid mitt öra.
- SÀg till nÀr du Àr redo!
Jag slÀngde pÄ luren! Stirrade pÄ den pÄlagda telefonen och kÀnde hur mitt hjÀrta slog vÄldsamt i mitt bröst. Vad var jag rÀdd för? Det var vÀl Sandra jag skulle oroa mig för!
Men efter helgens lek kÀnde jag mig osÀker pÄ mina egna kÀnslor. Jag tÀnkte pÄ de sista punkterna pÄ den instruktion som följt med klÀderna. Inte kunde han vÀl inbilla sig att jag skulle utsÀtta mig för nÄgot sÄdant. Ingen vettig mÀnniska med förstÄndet i behÄll skulle göra nÄgot sÄdant. Ingen kvinna med en trygg tillvaro skulle gÄ in i en sÄdan overklig och farlig lek.
Jag tÀnkte pÄ den intensiva upplevelse jag haft iförd de bisarra gummiklÀderna framför datorn med bilden pÄ den utlÀmnade kvinnan. Orgasmens vansinniga önskningar om att föras bort till en annan vÀrld. LÀmna verkligheten, byta plats och ta sig till andra sidan! Det pirrade intensivt i magen. Vad var det i mig som lockade men samtidigt gjorde mig rÀdd?
Nej, jag fick rycka upp mig. Mina fantasier skenade fullstÀndigt ivÀg. Jag gick till toaletten, tvÀttade mitt ansikte med kallt vatten och gick sedan ut till mina arbetskamrater i fikarummet.

******************

Under eftermiddagen kÀnde jag en kraftig huvudvÀrk komma över mig. Den senaste tidens anspÀnning gjorde vÀl sig pÄmind. Jag kÀnde mig lÀtt illamÄende och förstod att jag inte skulle fÄ mycket gjort. Jag meddelade mina arbetskamrater om situationen och gick sedan hem.
Det var lÀngesedan jag varit hemma sÄ hÀr tidigt en vardag. Undrar om Richard var hemma?, nÄgot jobb hade han ju Ànnu inte lyckats fÄ. Troligtvis var han vÀl nere pÄ stan och satt pÄ ett fik med nÄgon av sina kompisar.
Redan i hallen kÀnde jag att nÄgot var fel. Det var doften som gjorde att jag kom pÄ helspÀnn. FrÀmmande kvinnlig parfym! Utan att ta av mig ytterklÀderna gick jag mot sovrummet och sköt bryskt upp dörren. I sÀngen fann jag Richard naken, stÄendes pÄ knÀna och framför honom lÄg en naken kvinna fastbunden i sÀngens fyra hörn!
Jag hade fullkomligt exploderat och jag hade sett att Richard nÀstan blivit rÀdd för mig. Jag hade skrikit att det var slut mellan oss och att han omedelbart skulle flytta ut ur min lÀgenhet. Skökan hade jag bokstavligen sparkat ut i trapphuset mer eller mindre naken. Richard hade bönat och bett, kommit med den ena patetiska förklaringen efter den andra. Men jag hade varit benhÄrd och utan nÄgon som helst nÄd hade jag avkrÀvt honom nyckeln till lÀgenheten och sedan hade han fÄtt tio minuter pÄ sig att packa ihop sina grejer och dra.
Richard hade hela tiden knusslat och spritt undanflykter om sig. PÄstÄtt att han hade vissa behov som han inte vÄgade genomföra med mig dÀrför att jag var lite hÀmmad och stel i mitt sexliv. Det var ju jÀvligt begÄvat sagt och jag sÄg att Richard ocksÄ kom pÄ sin blunder nÀr han stirrade tillbaka mot mig med uppspÀrrade ögon. Jag hade gett honom en rak höger pÄ hakan. Efter det gick Richards utflyttning lite snabbare.
Mina axlar skakade nÀr jag grÀt. Hur kunde han svika mig sÄ. Jag var nu lÀmnad ensam och jag kÀnde mig otröstlig. Skulle jag nÄgonsin komma över honom? Jag hade tagit tillbaka honom en gÄng förut, men denna gÄngen fick det vara nog. Han fick ha hur underbara ögon som helst men jag hade drunknat i dem för sista gÄngen.
Den nÀrmaste tiden var fruktansvÀrd. Jag kÀnde mig helt nere och förtvivlad. GrÀt ofta och saknade honom vansinnigt, samtidigt som jag aldrig skulle vilja röra vid honom igen. Men depparperioden gick över som den alltid gör efter ett smÀrtsamt uppbrott och istÀllet byttes den till mer ilska och nÄgot mer klartÀnkt irritation. Vad hade han menat med hÀmmad och stel i mitt sexliv? Vad fan visste han?
Helgen hade Äter kommit och jag hade bestÀmt mig för att gÄ igenom huset för att se om det fanns nÄgra saker kvar efter Richard. I sÄ fall skulle de gÄ direkt i sopnedkastet. Jag hittade inte mycket, nÄgra skitiga klÀder i tvÀttkorgen och en ring som var hans. Med ett leende pÄ lÀpparna hade jag slÀngt ner allt i sopnedkastet. Guldringen med.
Garderoben i sovrummet var förvÄnansvÀrt nog tömd pÄ alla hans saker, hade han lyckats fÄ med sig allt. Innan jag stÀngde garderoben tittade jag ner pÄ min stora kartong som stod pÄ golvet under en del skokartonger. Jag stannade upp en kort stund men sedan smÀllde jag igen garderobsdörrarna.

****************
Mitt liv kÀndes hopplöst tomt. PÄ kort tid hade jag bÄde förlorat en nÀra vÀn och min sambo. KvÀllarna tillbringade jag sjÀlv framför TV?n. Orkade inte gÄ ut, orkade inte ta kontakt med andra mÀnniskor.
Men veckorna gick och livets vardagligheter gick vidare. Min egen energi kom tillbaka mer och mer kÀnde jag. Jag hade till och med varit ute en kvÀll med Carina pÄ krogen. Hon hade varit vild som vanligt, flörtat och stÄtt i. Men för mig hade kvÀllen inte varit speciellt lyckad, en asfull man hade stött pÄ mig och till slut hade han blivit sÄ pÄfrestande att jag hade gÄtt hem.
IkvÀll skulle jag vara hemma, det var lördag och jag hade gjort i ordning en utsökt middag till mig sjÀlv. Det kÀndes tomt det gick inte att komma ifrÄn. Vardagen slÀpade sig fram med mördande tristess kÀndes det som. PÄ senare tid hade tankarna pÄ kartongen i garderoben och websidan dÀr ute pÄ nÀtet dykt upp allt oftare. Det gick heller inte att komma ifrÄn. Jag hade faktiskt varit inne pÄ websidan en gÄng pÄ jobbet i veckan. Det var som om jag inte kunde lÄta bli. TvÄngsmÀssigt hade jag förstorat upp nÄgra av smÄbilderna och de stora knivskarpa varianterna hade fyllt upp hela skÀrmen. Det hade sugit till i magen pÄ mig.
Jag tÀnkte pÄ de detaljerade instruktionerna pÄ pappret och skrattade lite. Det var nÀstan nÄgot rörande över dem. Men de sista punkterna hade varit allt annat Àn rörande. Alldeles för farliga att genomföras av en snÀll flicka som mig, tÀnkte jag. Vad hade första punkten varit. Jo, jag skulle ta en lÄng dusch.
Jag hade avslutat min mÄltid och kÀnde mig faktiskt i behov av en lÄng dusch. I mitt huvud började en tanke ta form. Jag skulle kunna genomföra listan som en rolig lek för mig sjÀlv, de sista punkterna skulle jag ju givetvis utelÀmna. Jag kÀnde att jag hade behov av lite verklighetsflykt i min annars sÄ inrutade vardag. ?Ja min Herre jag ska göra som du befaller? sa jag högt för mig sjÀlv. Jag skrattade och började sedan duka undan. Men jag tÀnkte inte börja förrÀn senare i kvÀll. KÀnslan av overklighet blir ju starkare ju senare timmen blir, tÀnkte jag. Och det var ju det jag ville ha. Lite verklighetsflykt.

*****************

Klockan elva kunde jag inte hÄlla mig lÀngre, det skulle ju ta en hel del tid att göra mig fÀrdig ocksÄ. Det hade varit mörkt ute lÀnge nu och bostadshuset var alldeles tyst. Jag lÀt vattnet strömma över min kropp och jag stod lÀnge och bara njöt av vÀrmen det gav. StrÀckte mig sedan efter rakhyveln, dags för punkt nummer tvÄ. Vant avlÀgsnade jag hÄret mellan mina ben, men denna gÄngen stannade hyveln inte av halvvÀgs utan vandra hela vÀgen. De skarpa bladen skar utan nÄgra som helst problem av alla de tunna hÄrstrÄna. Jag spolade varmt vatten över mitt nya sköte. SÄ lent och slÀtt det blev.
Jag klev ur duschen och torkade mig omsorgsfullt. Smörjde in min kropp med vÀlgörande krÀmer och oljor. Min nyrakade hud smörjde jag in extra noggrant, lÀt fingrarna massera över den sammetslena huden. SÄ naket. SÄ otroligt kÀnsligt!
Jag unnade mig en lÄng och noggrann stund av make-up framför spegeln i sovrummet. TÀnkte pÄ kvinnorna pÄ websidan och lade sedan pÄ mer Àn vanligt. Jag var klar och nu vÀnde jag mig mot garderoben. Sakerna plockades fram en efter en ur lÄdans innehÄll och sedan började jag den mödosamma processen att fÄ sakerna pÄ plats.
Det mörka, tjocka hÄret, samlat i en tofs, trÀddes genom det lilla hÄlet pÄ hjÀssan och huvan drog pÄ plats. Svart gummi kavlades upp för mina ben och linningen omfamnade min smala midja. HÀnder, armar och överkropp tÀcktes med blÀnkande latex. Midjan och höfternas linjer kom fram Ànnu mer av korsettens nÀstan kvÀvande kram, de runda brösten under min andra hud trycktes upp ytterligare och stövlarnas klackar förlÀngde mina slanka ben. Klockan var nÀrmare halv ett nÀr den nya kvinnan stod bredbent framför spegeln i sovrummet.
Jag tittade ner mellan mina ben och kunde nu enbart se vit, slÀt hy titta fram i springan. Jag tittade in i mina kraftigt sminkade ögon och munnen med det svarta lÀppstiftet förstÀrkte intrycket av en mycket bisarr varelse.
Jag satte mig ner pÄ sÀngen, det svarta materialet anpassade sig helt efter vecken i mina ljumskar utan att lÀmna nÄgra som helst onödiga rynkor. Det var verkligen som om det var jag och att jag var alldeles naken, men ÀndÄ inte. Jag kröp upp helt i sÀngen och lade mig ner pÄ rygg. VÀllustigt strÀckte jag pÄ mig, svankade ryggen och sköt ut med rumpan allt vad jag kunde. Det knakade lite i den styva korsetten nÀr den motvilligt gav efter för mina rörelser.
Mina tankar ÄtervÀnde till kvinnorna pÄ websidan och dÄ sÀrskilt Sandra. Var det sÄ att jag inte hade kÀnt henne helt och hÄllet innan? Hade hon haft hemliga, mer mörka, sidor av sitt liv som jag inte kÀnt till? FörrÀn nu!
Min hand sökte sig ner mellan benen och hittade springan i min drÀkt dÀr mitt rakade kön lÄg fritt. Fingrarna smekte över hal blygd, jag var vÄt. FruktansvÀrt vÄt. Andra handen gjorde sÀllskap en stund dÀr nere och sedan kom den första upp vid mitt ansikte. Mina ögon var stÀngda. Jag sÀrade mina lÀppar och lÀt sedan fingrarna försvinna in i min mun. Andra handen masserade vidare mellan benen en lÄng stund. Jag tog upp bÄda hÀnderna och kramade om mina bröst. Jag har ganska stora bröst och nu kÀndes de större Àn vanligt dÀr de spÀnde under gummit som om de ville komma ut. Ibland hade jag fantiserat om hur det skulle vara att ha riktigt stora bröst. Stora, fasta bröst som sprÀngde sig ut till friheten genom min nya drÀkt. Jag nöp hÄrt i bröstvÄrtorna genom gummit tills det gjorde ont. Jag gapade lÀtt och stönade med nÀsan rynkad.
Hade jag lÀrt kÀnna henne nu? Jag stannade upp i mitt smekande. Det hade funnit nÄgra saker kvar i kartongen. En bindel av svart latex, som ett brett, tajt band att sÀtta för ögonen. Ett par handklovar i stÄl och en osannolik trosa i svart gummi. Jag tog fram dem. Handklovarna var öppna och det fanns ingen nyckel med.
Sandra var min nÀrmaste vÀn och jag hade kÀnt henne lÀnge. Hon skulle aldrig utsÀtta sig sjÀlv för fara. Kunde hon leka sÄ... Det pirrade till i min mage. SÄ varför skulle inte jag kunna? Pirrandet i magen fortplantade sig intensivt ner mellan benen pÄ mig. Var jag redo? Jag satt lÀnge och övervÀgde fortsÀttningen med ökad andhÀmtning. Sedan gick jag upp frÄn sÀngen, ut i hallen och lÄste upp ytterdörren. Gick tillbaka till sovrummet och tog upp telefonen. Han hade ju sagt att jag skulle fÄ trÀffa henne nÀr jag lÀrt kÀnna henne. NÀr jag var redo. Jag tittade pÄ klockan, tio i ett, sedan slog jag numret som stÄtt i instruktionen.
Nu var det bara tre punkter kvar. Att sÀtta pÄ mig trosan, bindeln och handklovarna. Jag trÀdde benen i trosans hÄl och fick upp det blÀnkande plagget pÄ lÄren. Jag stÀllde mig pÄ knÀ i sÀngen och sedan var det bara att försöka fÄ de svart pluggarna som satt pÄ trosans insida pÄ plats, en i var hÄl. De var bÄda skrÀmmande grova och pluggen för mitt bakre hÄl var som tjockast pÄ mitten för att sedan bli smalare igen inne vid trosan. Med bÄda hÀnderna styrde jag dem rÀtt. Jag var rejÀlt blöt mellan benen och det fungerade bra som smörjmedel.
Jag tryckte pÄ mot mitt bakre hÄl. Stannade upp lite, lÀt min ringmuskel vÀnja sig och sedan började jag att successivt öka trycket mer och mer. Det gjorde lite ont nÀr tjockaste delen skulle passera muskeln, men sen slÀppte smÀrtan och pluggen tycktes suga sig sjÀlv pÄ plats. Jag fick upp gummit över mina höfter och trosan var pÄ. Jag kÀnde mig fullstÀndigt uppfylld.
Sedan fick jag med mycket besvÀr pÄ mig den tajta bindeln av svart gummi. Den var svÄr att fÄ pÄ och med andra ord den skulle vara svÄra att fÄ av. Den satt hÄrt pÄ plats och allt blev svart. Med trevande hÀnder fick jag tag pÄ handklovarna. Jag satt stilla pÄ knÀ i sÀngen med handleden i ena kloven. Sedan ljöd en serie metalliskt klickande i rummet och stÄlet slöt sig kring handleden. Herregud Jessica, tÀnkte jag, vad ger du dig nu in i? Jag fick upp bÄda armarna bakom ryggen och lade den andra handleden i det andra öppna stÄlgapet.
Jag kunde fortfarande Ängra mig. Visst jag hade inte nycklar att lÄsa upp med, men jag hade fortfarande bÄda armarna fria. Skulle fortfarande kunna ta av mig bindeln och alla de andra sakerna, men med bÄda armarna fastlÄsta pÄ ryggen skulle detta vara en omöjlighet. Jag andades tungt. Skulle jag?
Han hade ju sagt att jag skulle fÄ trÀffa Sandra nÀr jag lÀrt kÀnna henne. NÀr jag var redo. Jag tyckte nog att pirrningarna i min mage sa att jag kÀnde Sandra, förstod vad som lockat henne.
Jag tÀnkte pÄ Richard och hans pÄstÄdda ?vissa behov? som han inte vÄgade genomföra med mig dÀrför att jag var lite hÀmmad och stel i mitt sexliv! Jag blev nÀstan förbannad nÀr jag tÀnkte pÄ honom. Han skulle allt se mig nu! Och sedan ljöd Äter en serie metallsikt klickande i rummet.
Hade jag klÀmt till för hÄrt? Jag kunde kÀnna hur stÄlet slöt sig tÀtt mot handleden. Jag skakade hÀnderna lite i panik, men nu satt handklovarna obevekligen pÄ plats utan att jag kunde fÄ av dem. Jag pep till lite nÀr jag slet och drog men armarna var kvar pÄ ryggen. FÄr be honom slÀppa efter lite pÄ den sista, tÀnkte jag, samtidigt som jag kunde lyssna pÄ mina egna tunga andetag.
Tiden tycktes krypa fram och mÀngder med tankar hann korsa min hjÀrna. Hur smart var detta egentligen? Ibland svÀvade mina funderingar ivÀg och jag hade fullt sjÄ med att hÄlla tillbaka panikkÀnslorna. Men jag visste att jag skulle fÄ trÀffa Sandra och jag kunde inte komma ifrÄn de intensiva pirrningar i mina nedre regioner som min utsatthet gav mig. Nej det var bara för mig att snÀllt vÀnta pÄ att min riddare skulle komma till min undsÀttning.
Plötsligt kunde jag höra ytterdörren öppnas! Det kÀndes som om mitt hjÀrta skulle stanna. Men sen hördes inget mer. Vad kunde klockan vara? TvÄ, tre? Jag lyssnade en lÄng stund, men det enda som hördes i den tysta lÀgenheten var mina egna tunga andetag.
Var det nÄgon vid min sida? Jag tÀnkte precis öppna munnen och be honom slÀppa efter lite pÄ ena handkloven dÄ ett par fingrar klÀmde ihop kinderna pÄ mig. Det kraftiga greppet fick min mun att öppna sig och sedan kunde jag kÀnna hur nÄgot trycktes in i min mun. Den frÀmmande saken hoppade pÄ plats bakom tÀnderna och remmar drogs Ät bakom nacken. Jag förstod vad det var, bitbollen var pÄ plats. Jag försökte sÀga nÄgot, men det kom bara ett ynkligt stön ur min tilltÀppta mun. Med tungan försökte jag trycka ut bollen men den rörde sig inte ur flÀcken.
Kraftiga hÀnder förde upp mina armar ytterligare pÄ ryggen. En serie metalliska knÀppningar ekade i rummet och jag kunde kÀnna hur ytterligare ett par handklovar slöt sig om armarna. Denna gÄng högre upp ovanför armbÄgslederna. HÀnderna slÀppte sitt grepp, men mina armar blev kvar i samma position.
NÄgot slöt sig kring min hals, remmar drogs snabbt Ät och jag förstod att han satte pÄ mig ett halsband. Ett klick ljöd alldeles under hakan och sedan kom ett ryck som fick hela min överkropp att gunga till lite. Kopplet var pÄ plats. Jag försökte röra pÄ huvudet lite, men kunde knappt röra det varken uppÄt eller nedÄt. Jag hade sett de breda halsbanden pÄ kvinnorna pÄ websidan och det kÀndes som om halsbandet lyfte upp mitt huvud.
Kopplet under hakan drog och ett par hÀnder hjÀlpte till att resa upp mig stÄendes pÄ golvet. Korsetten slÀppte tillfÀlligt sin omfamning om mitt liv, men sedan började korsetten dras Ät med fruktansvÀrd kraft. Jag flÀmtade till genom uppspÀrrade nÀsborrar medan korsetten snördes allt hÄrdare om min kropp. Jag fick svÄrt att andas och mina bröst hÀvde sig i smÄ snabba stötar nÀr jag drog in luft genom nÀsborrarna. Men nu satt korsetten pÄ plats runt mitt liv i en kvÀvande kram.
Jag leddes ut till vardagsrummet förstod jag och dÀr tvingades jag ner sittandes pÄ knÀ pÄ golvet. En hand tryckte ner min överkropp och nÄgot lyftes över mig och trycktes mot mina armar pÄ ryggen. Ett antal klickande som av hÀnglÄs och sedan blev det tyst. Jag försökte resa mig upp lite, med det gick inte, armarna pÄ ryggen lÄg tryckta mot nÄgot som höll mig nere. För mitt inre kom bilden upp pÄ den inlÄsta kvinnan i sin bur. InlÄst och totalt utlÀmnad hade hon tittat tillbaka mot mig genom gallret.
Jag började kÀnna paniken komma igen. Vad hade jag gjort! Plötsligt kÀnde jag en hand treva vid mina bakre regioner och rÀtt vad det var började de bÄda pluggarna i mina hÄl att vibrera. Jag ryckte till av överraskning. Det mÄste ha funnits nÄgon dold knapp som jag missat pÄ den osannolika trosan. Först kÀndes det obehagligt men sen byttes kÀnslan till mer vÀllustiga rysningar. Jag knep med mina muskler i underlivet om pluggarna och den vÀllustiga kÀnslan blev Ànnu mer intensiv.
HÀnder kom upp vid mitt huvud och jag förstod att han började krÀnga av mig bindeln. Det blev ljust och jag försökte titta mig runt, men hindrades av det breda halsbandet. Jag försökte höja huvudet sÄ mycket jag kunde men sikten framför mig skymdes av nÄgot som sÄg ut som en svart kista.
Plötsligt lyftes jag upp i luften, över kistan och dÄ kunde jag se honom. Han satt helt avslappnat i en fÄtölj framför mig. Jag försökte titta upp sÄ mycket jag bara kunde med det breda halsbandet runt halsen och mötte nervöst hans intensiva och genomtrÀngande ögon. Herregud, jag trodde han skulle komma sjÀlv! Möjligtvis med Sandra. Hur mÄnga var de egentligen? Minst tvÄ, tre man höll upp buren och Carlos satt i soffan, Sandra sÄg jag inte till.
De vibrerande pluggarna i mina hĂ„l sĂ€nde allt intensivare stötar genom min kropp. Carlos satt lĂ€nge och bara studerade mig dĂ€r jag hölls upp som en trofĂ© framför honom i luften. Min riddare hade kommit, men han hade inte kommit för att undsĂ€tta mig i nöd utan hade helt andra planer med sin trĂ„nga bur av stĂ„l. Jag kramade med mina muskler om pluggarna som trĂ€ngt in i mina hĂ„l. Den intensiva vĂ€llust jag kĂ€nde jagade bort allt vad rĂ€dsla hette. Jag skulle komma... UtlĂ€mnad... Utan möjlighet att göra nĂ„got... Åhhh...
Jag kom i en kraftig men snabb orgasm. Med dimmiga ögon kunde jag se Carlos göra en handrörelse att jag skulle stÀllas ner. Min kropp skakade. Jag visste inte om Carlos var medveten om att det just gÄtt för mig. Buren sÀnktes, men stÀlldes inte ner pÄ golvet utan passades istÀllet in i den svarta kistan som stÄtt framför mig. Först förstod jag inte vad som hÀnde dÄ jag omtöcknad efter orgasmen försökte fÄ tillbaka tankeverksamheten. Kistans vÀggar slöt sig alldeles utanför burvÀggarna. Jag började röra mig oroligt, men armarnas fÀngsel och den trÄnga buren medgav inga större rörelser. Jag började mer och mer vakna upp till verkligheten. Locket stÀngdes och det blev alldeles tyst och svart. HÀnglÄs hördes dovt knÀppas igen pÄ utsidan och nu kunde jag inte hÄlla tillbaka lÀngre. Jag var klarvaken och nu sköljde paniken formligen över mig och jag försökte skrika allt vad jag kunde, men det enda som kom ur min vÀl tilltÀppta mun var ett dovt gnÀll.
Pluggarnas vibrerande i mina hÄl kÀndes nu enbart obehagliga nÀr orgasmen slÀppt sitt grepp. Armarna som var fastlÄsta pÄ ryggen kÀndes som om de höll pÄ att domna. Korsetten kramade smÀrtsamt om min mage och sidor med kvÀvande styrka. Gummibollen i min mun pressade isÀr kÀkarna sÄ det började göra ont i dem. Jag bet allt vad jag kunde i bollen, den gav efter lite, men sÄ fort jag slappnade av intog bollen sin ursprungliga form och tryckte isÀr kÀkarna helt. Det smakade starkt av kvÀljande gummi frÄn bollen som fyllde upp min munhÄla och jag började kÀnna mig klibbig och varm.
Orgasmen jag fÄtt hade kommit snabbt och nÀstan utan förvarning. Den hade ebbat ut lika fort som den kommit och hade inte alls varit lika intensiv som förra gÄngen jag haft klÀderna pÄ mig konstaterade jag besviket. DÄ hade det varit fantasi, nu var det verklighet! Herregud, hur korkad fÄr man vara. Vad hade jag gjort! Jag var rejÀlt rÀdd nu och kunde knappt hÄlla tillbaka tÄrarna lÀngre.
Jag kÀnde hur kistan lyftes upp i luften och den gungade till lite som om de bar den. Det fanns absolut ingenting jag kunde göra Ät min situation nu. FullstÀndigt hjÀlplös. Jag förstod mycket vÀl att de bar mig ut ur lÀgenheten. Jag tÀnkte pÄ förra gÄngen jag haft gummiklÀderna pÄ mig och mina fantasier jag haft innan det gÄtt för mig. Hur jag bytt plats med kvinnan pÄ bilden. Hur verkligt det kÀnts. I orgasmens vansinniga ögonblick hade jag önskat att jag skulle lÀmna lÀgenheten. LÀmna verkligheten!
Jag tÀnkte pÄ Carlos websida dÀr jag lÀst om hans personliga Àgodelar. Om hur han hela tiden försökte tÀnja pÄ de grÀnser som fanns och skapa en vÀrld dÀr han styrde precis allt över sina kvinnor. En alternativ livsstil med sina egna regler!
Jag knep med mitt underliv och kramade de vibrerande pluggarna som inkrĂ€ktade i mina hĂ„l. Konstigt nog spred sig en vĂ€llustig kĂ€nsla i min kropp. En vansinnig och galen kĂ€nsla. Åhh... Jag kan inte pĂ„verka min situation nu. Jag knep en gĂ„ng till allt vad jag kunde. De vibrerande pluggarna sĂ€nde Ă€nnu mera vĂ€llustiga stötar genom min kropp. Jag kĂ€nde hur jag började bli alldeles varm inombords. De domnade armarna pĂ„ ryggen kĂ€nde jag inte av lĂ€ngre. Korsetten som formade min midja tryckte inte lika ilsket lĂ€ngre. Jag knep med underlivet samtidigt som jag bet allt vad jag kunde i bollen. Det pirrade vansinnigt intensivt mellan mina ben, jag slappnade av med kĂ€karna och bollen intog Ă„ter sin runda form och tryckte isĂ€r kĂ€karna helt. Men nu irriterade inte bollen lĂ€ngre, jag började kĂ€nna hur jag accepterat dess intrĂ„ng.
SÄ verkligt det kÀnts i fantasin, sÄ overkligt skönt det kÀndes nu. Det var som om jag svÀvade alldeles fritt i ett totalt mörker. Ut. Bort. Jag kÀnde en hetta byggas upp i min kropp. Jag knep Ànnu mer med musklerna i underlivet. Knep allt vad jag kunde med ringmuskeln om det frÀmmande föremÄl som tryckts in i mitt bakre hÄl. Gud sÄ skönt...
Omsluten av min andra hud kÀndes det som om den började ta över allt mer av mig. TrÀngde in i mig och tog över min kropp och mina sinnen. Gummibollen i min mun gav smaker av latex och tystade mig effektivt. Pluggar av gummi trÀngde in i mina hÄl, utan att jag kunde göra nÄgot Ät det. Doften av latex blev mer och mer pÄtrÀngande i den lÄsta lÄdans instÀngdhet. KvÀvande! Jag spÀrrade upp mina nÀsborrar, drog in luft allt vad jag kunde och fyllde mina lungor. Knep med underlivet.
Åhh, ville ha hĂ€nderna fria, ville kunna hjĂ€lpa mig sjĂ€lv Ă€nda fram. LĂ„ta mina handskbeklĂ€dda fingrar massera intensivt över naken bar hud. Jag knep nu snabbare och snabbare med underlivet. Kramade pluggen i min stjĂ€rt med pulserande rörelser. Snabbare, snabbare. Ville ta mig Ă€nda fram. Orgasmen byggdes upp mer och mer. Carlos hade fĂ„tt som han ville... Jag skulle komma snart... Han hade fĂ„tt mig och nu förde han bort mig. Till vad? Jag hade tĂ€njt pĂ„ grĂ€nserna sĂ„ lĂ„ngt det bara gick... Åhhh...
En andra orgasmen sköljde över mig med en intensiv vĂ€rme. Men denna gĂ„ngen landade jag inte utan en ny orgasm byggdes upp direkt. Ännu intensivare i sin styrka. Jag kĂ€nde att jag inte brydde mig lĂ€ngre, ville bara Ă„ter kĂ€nna mig alldeles naken. LĂ„ta mig föras bort och smĂ€lta samman. Jag knep allt vad jag kunde och höll kvar. LĂ€nge, lĂ€nge. Svankade allt vad jag kunde för att kunna ta emot inkrĂ€ktarnas sköna vibrationer. Ahhh...Och sedan kom jag igen...
Nu var det som om jag red upp och ner pĂ„ vĂ„gor som bara blev allt större och högre. Det kĂ€ndes som om jag aldrig skulle landa. Ännu en orgasm byggdes snabbt upp. SkrĂ€mmande stark. Åhhh... Hur intensivt kunde det bli?... Vad skulle hĂ€nda med mig?... Gick det att tĂ€nja pĂ„ grĂ€nserna Ă€nnu mer?... Ville att det aldrig skulle ta slut... Jag struntade... i allt... Ville gĂ„ Ă€nnu lĂ€ngre... sĂ„ lĂ„ngt man bara kunde gĂ„... för att utplĂ„na alla grĂ€nser... Sen skakade jag vĂ„ldsammare Ă€n nĂ„gon gĂ„ng tidigare. Det kĂ€ndes som det brann i min kropp och jag försökte skrika rĂ€tt ut nĂ€r jag sĂ„g ett starkt sken som eldar framför mina ögon. Jag var alldeles naken och pĂ„ vĂ€g till en annan vĂ€rld ? pĂ„ andra sidan ? sammansmĂ€lt med min nya hud!

******************

EPILOG
Mannen kÀnde sig mycket nöjd och tillfredsstÀlld dÀr han satt i sin bil pÄ vÀg hem. Han hade gjort en mycket bra affÀr det visste han. Innan auktionen börjat hade han frÄgat auktionsförrÀttaren var alla sakerna kom ifrÄn. FörrÀttaren hade talat om för honom att det kunde vara bolag som gÄtt i konkurs eller privatpersoner som önskade bli av med sina saker. Det kunde ocksÄ vara dödsbon eller personer som försvunnit och lÀmnat saker efter sig. Sen hade auktionen börjat och han hade ropat in den kompletta datorn för nÀstan ingenting.
VÀl hemma stÀllde mannen upp datorn pÄ sitt skrivbord och kopplade in alla sladdar och kablar. Han satte pÄ datorn och den startade upp med ett surrande ljud. Den var intakt med alla system och program och snart hade mannen en skÀrm framför sig med en mÀngd ikoner.
Mannen dubbelklickade pÄ ikonen för weblÀsaren, programmet startades upp och kopplade samtidigt upp mannens modem mot yttervÀrlden. Han tittade under menyn ?Favoriter? för att nyfiket se vad förre Àgaren hade varit. Han klickade förstrött pÄ en av lÀnkarna.
WeblÀsaren kopplade upp honom till en websida med svart bakgrund och han kunde snabbt se att det var en sida som handlade om sexuella lekar av det mer avancerade slaget. En stor text överst pÄ sidan förkunnade ?Andra Sidan?. Ja herregud vad folk hittar pÄ tÀnkte han och klickade pÄ en meny som hette ?Slynorna?.
En ny sida kom upp och tvÄ kvinnor med skamligt sÀrade ben dök upp, en ovanför den andra. Bilderna pÄ kvinnorna var urlyfta ur originalbilden och de tycktes hÀnga direkt pÄ den svarta, vÄgiga bakgrunden.
De var nakna sÄ nÀr som pÄ sina armar och ben. BÄda var klÀdda med lÄrhöga strumpor i svart latex och pÄ armarna hade de handskar som gick Ànda upp till armhÄlorna i samma blanka material. PÄ fötterna satt högklackade pumps fastlÄsta med smÄ hÀnglÄs. De hade armarna pÄ ryggen som om de var fjÀttrade och de tittade bÄda helt uppÄt, vilket gjorde att man inte kunde se deras ansikten. Deras ben var extremt sÀrade och under deras rakade sköten kunde man lÀsa en del fakta om dem.
Mannen ?scrollade? sig lÀngre ner pÄ sidan och ytterligare en kvinna dök upp under de andra tvÄ. Den hÀr kvinnan var annorlunda. Helt klÀdd i svart gummi. PÄ fötterna satt ett par knÀhöga stövlar med extremt höga stilettklackar och runt livet satt en korsett som formade fram en smal midja pÄ henne. Mellan hennes skamligt sÀrade ben kunde han se ett rakat sköte i en springa i drÀkten. Brösten tittade uppnosigt fram ur tvÄ hÄl i det blanka gummit, upptryckta av korsetten under dem. Enormt stora och fasta bröst som tycktes sprÀnga sig ut i frihet genom drÀkten. Var de förstorade? Den tredje kvinnan satt pÄ samma sÀtt med faktatexten under sig.
Mannen kunde se att i den tredje kvinnans slÀtrakade sköte fanns inga ringar. Inte heller i hennes bröstvÄrtor, istÀllet satt dÀr tvÄ hÄrda klÀmmor i blÀnkande stÄl som tryckte ihop bröstvÄrtorna sÄ att de var alldeles platta. Mellan klÀmmorna löpte en tunn silverblÀnkade kedja. Kvinnans armar var ocksÄ fjÀttrade pÄ ryggen sÄg det ut som, men hon tittade inte upp i taket. Hon stirrade rakt mot mannen.
Mannen kunde titta in i kvinnans ögon dÀr de framtrÀdde i hÄlen pÄ den svarta huvan. UppspÀrrade ögon i avlÄnga ögonformade hÄlor som fick henne att se kattlik ut. I ett annat hÄl lÀngre ner kunde han se hennes mun. Munnen var vidöppen och det sÄg ut som om hon skrek rakt ut. Men det var ett stumt skrik och inget ljud kom givetvis fram ur bilden. PÄ hennes tunga kunde mannen se tvÄ blÀnkande silverkulor pÄ rad.
Under kvinnans slĂ€trakade sköte kunde han lĂ€sa att detta var Carlos senaste slyna. Än sĂ„ lĂ€nge lĂ„ngt ifrĂ„n klar. Hon var fortfarande en olydig liten slampa, helt utan disciplin och fostran. Men tids nog skulle hon formas och ringmĂ€rkas fullt ut. Texten förkunnade ocksĂ„ att hon var helt rakad. Även huvudet hade rakats för att hon skulle kunna fĂ„ pĂ„ sig den extra tajta gummihuvan hon bar.
Mannen tittade upp pÄ kvinnans blÀnkande, ovala huvud dÀr den svarta huvan fullstÀndigt berövade alla hennes ansiktsdrag. Runt hennes hals kunde mannen se ett extremt brett halsband som sÄg ut att lyfta upp hennes huvud och mÄste omöjliggöra vissa huvudrörelser.
Mannen tittade in i kvinnans uppspÀrrade ögon, de var kraftigt sminkade. Hon sÄg overklig ut pÄ nÄgot sÀtt. Herregud, fanns dessa mÀnniskor i verkligheten eller var det sÄ att de bara existerade hÀr pÄ andra sidan skÀrmen, tÀnkte mannen som under dagen kommit över en bÀttre begagnad dator.
Mannen lÀste sista raderna under kvinnan dÀr Carlos skrivit ? ?...formas till en varelse Àmnad för ett annat liv hÀr pÄ andra sidan. I en vÀrld med egna regler. I en vÀrld utan grÀnser!?.

That?s all folks!
Don?t try this at home!
petersmejlbox@hotmail.com