Den dominanta flickan efter krogen del 1

Omröstning: 10.0/10 (1 röst lagda)

Den dominanta flickan efter krogen
Det var en varm sommarkvÀll i juni hade precis lÀmnat krogen för att ta mig en matbit pÄ Burger King. Som vanligt var det kö pÄ Burger King men efter ett tag var det min tur att bestÀlla mat sagt och gjort bestÀllde jag mat och smÄpratade med mina vÀnner innan vi skildes Ät i den ljumma sommarnatt.
NÀr jag var pÄ vÀg mot bussen mötte jag en flicka som sa
Flickan - Hej Vad konstigt din sko lÄter?
Jag - Hej Ja den lÄter lite konstig skulle jag tro.
Flickan - Okej Har du haft trevligt pÄ krogen ikvÀll?
Jag - Nja sÄ dÀr det har vÀl funnits bÀttre stunder pÄ krogen Àn denna gÄng
Eftersom hon hade kommit med nattbussen sÄ hÀr sent.
SÄ kunde jag inte lÄta bli att frÄga. Varför kommer du sÄ sent med bussen.
Flickan - Jag vet inte riktigt varför jag kom sÄ hÀr sent. Vad har du mer gjort ikvÀll dÄ?
Jag - Inget sÀrkilt mer Àn umgÄs med mina vÀnner och haft allmÀnt roligt.
- Vad ska du göra ikvÀll dÄ?
Flickan -Inget sÀrskilt mer Àn att flirta med dig.
Först stod jag bara och gapade typ och tÀnkte för mig sjÀlv. Vad Àr det för en tjej som Àr sÄ framÄt. Men för att se om hon verkligen menade allvar frÄgade
Jag - Kan man fÄr en kram?
Flickan - Visst kan du fÄr det
Vi kramades en kort stund.
Flickan. Efter tag sÄ slutade vi kramas ikvÀll. Och sen stÀllde hon frÄgan.
- Vad vill du göra ikvÀll dÄ ?
Jag - Fortfarande inte förstÄtt vad som hÀnde riktigt i situationen.
- Följa med dig hem och har kul
Flickan - Okej dÄ min buss gÄr typ nu.
Jag hÀngde med henne i bussen. Vi satt allmÀnt och pratade om allt möjligt. Till slut sÀger hon. Nu Àr vi framme oss mig.
NÀr vi Àr innanför dörren sÀger hon följande med bestÀmd röst.
Flickan - I natt lyder du mig. Mitt ord Àr din lag FörstÄtt?
TÀnkte för mig sjÀlv Vad Àr detta nu vad har jag gÄtt med pÄ?
Jag sa Ja det Àr förstÄtt.
Flickan kom fram och gav mig en örfil. Du har redan gjort fel du ska kalla mig HÀrskarinna. LÄt höra nu dÄ sa flickan
Jag sa. - Ja det Àr förstÄtt HÀrskarinnan.
Flickan. - SÄ jag duktigt slav nu börja du lÀra dig. VÀnta hÀr.
Jag - Okej hÀrskarinnan.
Hon gick sin byrÄ och tog fram en ögonbindel satte pÄ mig den. EfterÄt ledde hon mig till soffan. SÀtt dig hÀr och vÀnta tills jag klÀr upp mig. Jag hade inget annat val Àn att sÀtta mig i soffan och vÀnta pÄ vad som skulle hÀnda hÀr nÀst
Har ingen aning om hur lÀnge jag vetande men efter tag hörde jag ur klacksteg nÀrmade sig rummet. Sedan tog hon bort ögonbindeln. Nu ska jag berÀtta ur hon sÄg ut.
Hon hade sminkat sig hÄrt i ansiktet en urringad latex tröja en kort kort kjol som var svart. Sedan hade hon Àven röda stövlar som gick upp till knÀet. Med tanke pÄ mitt tillstÄnd nÀr jag var salong berusad började min kuk vÀxa innanför mina byxor. Sedan hörde jag en bestÀmd röst.
- KlÀ av dig slav sa flickan
- Ja hÀrskarinnan ( klÀdde av mig klÀderna)
- Slicka mina stövlar
Jag började slicka hennes röda stövlar och nÀr jag tittade upp kunde jag se att hon inte hade nÄgra trosor pÄ sig sÄ jag blir Ànnu mer kÄtare av att se hennes rakade fitta nÀr jag slickade hennes stövlar.
Jag kunde lÄta bli att gÄ upp mot hennes rakade fitta och nÀr jag skulle gÄ över stövlarna knuffade hon bort mig. DÄ sÀger flickan följande

- Du har varit olydlig slav och nu Àr jag tvungen att straffa dig
- FörlÄt hÀrskarinnan: Jag gör vad som helst för dig!
- JasÄ vad som helst och flickan lÄg ett litet elakt leende.
- VÀnta hÀr slav och vÄgar inte röra dig ur flÀcken
- Ja sa jag. (fick en örfil)
- Vad skulle du sÀga till mig varje gÄng du tilltalade mig?
- Ja hÀrskarinnan
- SÄ jag det lÄter bÀttre
Sedan gick hon ivÀg och som en hund satt jag och vÀntade pÄ vad som skulle hÀnda hÀr nÀst. DÀrefter kom hon tillbaka med ett par handbojor ett hundkoppel. SÄ jag nu ska vi se vad min slav kan göra. Hon satte pÄ mig kopplet och sedan fick jag gÄr runt pÄ alla fyra i hennes lÀgenhet till slut ledde hon mig till sÀngen. DÀr hon binder mig i sÀngstolpen och dÀrefter klÀr hon av sig och tar fram sin dildo. Jag blev oerhört kÄt av att vara fast i sÀngstolpen och hade mina hÀnder dÀr bak fÄngade i ett par handbojor.
Efter hon hade tillfredstÀllt sig sjÀlv sÄ sÀger hon följande. Ja nu var det ditt straff ja. Vad ska vi hitta pÄ? Hörde snart en bestÀmd röst

- LÀgg dig pÄ sÀngen pÄ magen
- Ja hÀrskarinnan ikvÀll Àr jag din kÄta slav
- Nu ska du fÄr ditt straff eftersom du har varit olydlig
DÀrefter band hon fast mig i sÀngen sÄ att jag lÄg som ett X i sÀngen.
Sedan hörde jag ett skratt frÄn flickan Haha nu har jag dig dÀr precis jag vill ha dig. Sedan gick hon ut och hÀmtade en piska. DÀrefter började hon piska mig lite lÀtt pÄ rumpan. NÀr jag fick första slaget skrek jag:
- Aj skrek jag det gör ont
- Tyst slav tÄl du inget alls jag vill att du rÀkna pÄ varje slag du fÄr av mig och tackar mig efter varje slag med piskan?
- Ja hÀrskarinnan det Àr förstÄtt
- Du lÀr dig snabbt slav
- Ett tack hÀrskarinnan, tvÄ tack hÀrskarinnan, tre tack hÀrskarinnan, fyra tack hÀrskarinnan, fem tack hÀrskarinnan, sex tack hÀrskarinnan, sex tack hÀrskarinnan. Sju glömde sÀga tack hÀr.
- Okej dÄ börjar vi om igen dÄ frÄn ett sa hon med bestÀmt röst. Efter nÀrmare 50 rap sÄ sa hon nu vill jag ha dig.
DÀrefter bytte hon stÀllning pÄ mig och i sÀngaveln satte hon mina hÀnder i handbojor och sedan knytt hon mina ben sÄ att jag lÄg pÄ mage som ett X. DÀrefter började hon kyssa mina bröstvÄrtor och smÄbita i dessa. Sedan gick hon ner mot min kuk och började runka av mig och suga mig tills jag vara nÀra att komma, men precis nÀr jag skulle komma slutade hon sÄ jag lÄg och vred mig i sÀngen och till slut bad jag om nÄd. SnÀlla lÄt mig komma eller jag vill knulla dig.
DÀrefter gick hon ivÀg hon hÀmtade en munkavel, ögonbindel. De satte hon pÄ mig och dÀrefter antog jag att hon klÀdde av sig och sedan började hon rida mig lÄngsamt och min kuk vÀxte nÀr jag kÀnde hennes vÄta fitta runt min stora kuk Jag bestÀmmer nÀr du ska spruta slav. Du har inget rÀtt att spruta nÀr du vill det Àr jag som bestÀmmer det.
Nu var det vÀldigt nÀra för mig och henne och till slut gav hon mig klartecken att spruta vilket jag ocksÄ gjorde hon fick Àven en vÀldigt bra orgasm. Sedan hÀmtade hon nyckeln och lÄste upp handbojorna och dÀrefter lÄg vi och kramades hela natten lÄng.
Till slut viskar hon i morgon ska vi leka igen min lilla slav du Àr min lilla Àgodel nu