Det undergivna paret

Omröstning: 2.7/10 (3 röster lagda)

HÀr kommer min första publikation pÄ www.sexnovell.com.
Jag kallar den publikation dÄ det inte Àr en novell i "vanlig" mening - utan snarare en berÀttelse i jag-form om en upplevelse jag hade för ett tag sedan - och som tÀnde mig otroligt.
-----
Jag Àr en 28-Ärig kille som Àr 180 lÄng, ser ganska alldaglig ut med kortklippt mellanblont hÄr. TrÀnar ganska mycket men har ingen tvÀttbrÀda för det - men de 90 kilona Àr till största delen vÀltrÀnade. Paret som utöver mig Àr med i handlingen nedan Àr ett undergivet par som jag trÀffade via internet. Vi hade innan denna kvÀllen trÀffats pÄ ett fik för att kÀnna av atmosfÀren och vi gillade den - och dÀrefter hade vi dragit upp lite riktlinjer för vad som fick och inte fick göras. De ville framför allt förnedras och utnyttjas inför varandra - och det var vÀl ungefÀr det som hÀnde ocksÄ.
NÀr vi kommer in i handlingen har vi precis avslutat en middag och jag har sagt till killen att han skall stÀlla sig och diska - samt sagt till tjejen att servera mig en whisky inne i vardagsrummet dÀr jag slagit mig ner i en fÄtölj. Tjejen var sedan tidigare beordrad att inte bÀra trosor eller BH - samt att vara renrakad pÄ musen. Efter att jag fÄtt whiskyglaset i handen fick tjejen order om att stÀlla sig pÄ alla fyra framför min fÄtölj - med fötterna pÄ vars en sida om den sÄ att hon sÀrade ordentligt pÄ benen. NÀr hon gjort det vek jag upp hennes kjol och lade den över svanken sÄ att jag fick fri insyn över hennes mus och hÀck.
Hennes sambo stod i köket och diskade - ovetandes om vad jag gjorde med hans flickvÀn - vilket bara det var rÀtt upphetsande. Jag började smeka insidan pÄ hennes lÄr - upp mot hennes mus och jag mÀrkte pÄ henne att hon var upphetsad. Jag poÀngterade med strÀng röst en gÄng till att det skulle bli trÄkiga följder om hon spillde ut glaset som stod pÄ hennes skinka. Hon nickade lÄngsamt med huvudet för att visa att hon uppfattat min order.
Hennes sambo ropade frÄn köket att han var klar och undrade om han fick ansluta. Jag sade Ät henne att hon fick inte vÀnda sig om för att kolla mot mig, och sedan reste jag mig och tog av mig samtliga klÀder innan jag satte mig i fÄtöljen igen. LÀtt framÄtlutad för att nÄ hennes mus ropade jag till killen att han kunde komma in - men att han inte fick prata med sin sambo (för att undvika att han berÀttade vad som ev kunde hÀnda bakom hennes rygg).
Jag Àr vÀlvÀxt nertill och hade ett vid det laget ett kraftigt stÄnd och höll nu min livrem dubbelvikt i min hand. Samtidigt som jag började smeka hennes blygdlÀppar (hon "skakade" till vid den ovÀntade beröringen och var mycket nÀra att vÀlta ut glaset) kom sambon in och stannade ett steg in i rummet dÄ jag höjde handen med livremmen till ett "stopptecken".
Jag började nu lÄngsamt lÄta tvÄ fingrar glida in i hennes mus - och hon hade huvudet höjt och kollade bort mot sin sambo. DÄ jag inte kunde se hennes ansikte sÄ stÀllde jag en frÄga till honom:
"Är horan din röd i ansiktet? SkĂ€ms hon?"
Han var klart tagen - och upphetsad - av det han sÄg och svarade:
"Min sambo Àr ingen hora."
Jag skrattade lite och sade att dÄ hade han missförstÄtt det - om hon nu inte var en hora varför stod hon dÄ och svankade framför mig med tvÄ fingrar lÄngsamt pullandes hennes fitta?
Han hade inget bra svar pÄ det och jag beordrade honom att klÀ av sig. NÀr han stod naken (med en ganska "normal" kuk, ganska ok stÄnd men inte fullt) sÄ frÄgade jag honom om han tyckte att han var vÀrd att ha en tjej överhuvudtaget - för med den muspitten kunde han vÀl inte göra mycket? Jag slutade nÀstan helt att röra vid tjejen... utan rörde bara ytterst ytterst nÀtt vid hennes "skÄra" för att nÄ de innre blygdlÀpparna i en mycket mjuk och nÀtt smekning. Vilket helt uppenbart gick hem hos henne mÀrkte jag.
Jag frÄgade honom om han trodde att min kuk skulle fÄ plats i hennes röv och han sade direkt nej, och nÀr jag sade att "synd om henne, hoppas hon klarar smÀrta dÄ" sÄ mÀrkte jag att tjejen började bli lite orolig. Jag beordrade honom att gÄ fram och stÀlla sig framför sin tjej - sÄ att hon kunde börja suga av honom. Tjejen slÀngde snabbt ur sig att:
"Jag kan inte suga honom utan att spilla..."
Jag förklarade för henne att jag hade en livrem i handen som skulle anvÀndas pÄ hennes sambo om hon spillde - och att det dÀrför var upp till henne att se till att suga honom utan att röra sin kropp.
Jag gick upp och satte handbojor pÄ killens handleder - med hÀnderna bakom ryggen givetvis. Jag förklarade för honom att han skulle stÄ med sina fötter i höjd med hennes ansikte och att om han inte lydde mina order skulle tjejen bli straffad för det. De fick alltsÄ inte lov att misslyckas med sina respektive uppgifter för dÄ skulle deras partner bli straffad. Lite lagom elakt tycker jag - men jag Àlskar att spela ut ett par mot varandra.
Jag tog position bredvid dem och tog ett hÄrt tag om killens kuk och runkade den hÄrdhÀnt ett par gÄnger. Med andra handen (dÀr jag fortfarande höll livremmen) stoppade jag in tvÄ fingrar i hennes mun och sÀrade hennes kÀkar. Det var nu första gÄngen hon sÄg livremmen och för andra gÄngen var det riktigt nÀra att hon spillde ut whiskyn - men hon lyckades att inte göra det.
Hon började suga killen, och jag tyckte att hon skulle ta kuken lÀngre in. NÀr jag mÀrkte att det var sÄ lÄngt inne som hon ville ta den sÄ sade jag Ät honom att börja munknulla henne hÄrdare. Hon fick parera hans juckanden med nackböjningar för att inte behöva röra pÄ kroppen - men det gick bra. Jag sade Ät honom att trycka in kuken lÀngre... varpÄ hon "spottade ut" kuken och pÄpekade att hon inte kunde suga in den lÀngre. Utan att svara henne sade jag bara till honom:
"Se till att fÄ in kuken i hennes mun igen."
Och hon började suga honom igen. Jag gick ner pÄ knÀ bredvid henne och genom blusen tog jag ett hÄrt tag om hennes ena bröstvÄrta och knep till hÄrt. Jag var lite imponerad över att hon inte spillde i det lÀget - men pÄ hennes stön som "tystades" av hans kuk förstod jag att det gjorde ont. Jag viskade i hennes öra: "LÀmnar hans kuk din mun en gÄng till kommer jag att upprepa behandlingen - med hans pungkulor istÀllet för dina bröstvÄrtor. Har jag uttryckt mig klart nog?"
Jag tolkade mumlandet som att budskapet gick fram.
Jag lÀt dem hÄllas i ett par minuter - hon sugandes av honom och han stod med böjda knÀn för att underlÀtta för henne - hon kunde ju inte resa sig hur högt upp som helst med tanke pÄ glaset pÄ skinkan.
Jag mÀrkte att han njöt och tyckte att det mÄste vi ju givetvis Àndra pÄ. Jag stÀllde mig ett par meter bakom honom och drog till honom rakt över ryggen med livremmen och av hans höga "ahh" förstod jag att det sved till bra - och han fÀllde Àven fram överkroppen lite. Jag satte mig pÄ knÀ bredvid tjejen igen och började knipa henne lite lagom nÀtt i hennes bröst - samtidigt som jag undrade om hon var beredd pÄ att jag tÀnkte rappa honom igen - över hÀcken denna gÄngen. Vilket borde leda till ett rejÀlt "juck" frÄn hans sida. Hon sneglade mot mig och jag sÄg i hennes ögon att hon inte gillade tanken pÄ det - men var beredd pÄ det.
SÄ jag stÀllde mig bakom honom igen, och med orden:
"TÀnk pÄ din sambo innan du bestÀmmer dig för att hoppa för hÄrt framÄt - hon verkar inte pigg pÄ att fÄ kuken alltför lÄngt in i svalget..."
Hans korta kommentar blev:
"Jag vet..." följt av ett kort "aargghhhhh" samtidigt som livremmen ven genom luften och trÀffade han över skinkorna med full kraft. Han stötte fram med full kraft och tjejen parerade genom att vÀnda bort huvudet. Hon klarade av att behÄlla whiskyglaset kvar pÄ skinkan - och jag började bli irriterad över mig sjÀlv. Skulle givetvis sett till att inte bli serverad i ett av de lÄga glasen med ganska bred bottendiameter - utan det skulle ju vara ett riktigt whiskyglas. Hur som helst visste jag hur jag skulle fÄ henne att spilla.
Dock hade hon inte sambons kuk kvar i munnen - vilket fick mig att le lite. Med en hÄrd ton sÄ förklarade jag för henne att nu var det dags för att klÀmma Ät killens pung lite. Hon bad om ursÀkt och tyckte att hon borde bestraffas istÀllet för honom - eftersom att det var hon som misslyckats.
Killen stod bredvid med kuken i fullt stÄnd och hÀnderna pÄ ryggen. Helt hjÀlplös. Jag gick fram till honom och fattade ett grepp om kuken och "drog" honom fram framför hans tjej (han hade backat undan ett par steg efter att ha insett att hans sambo misslyckats med uppdraget att inte behÄlla hans kuk i munnen).
NÀr jag fÄtt honom till att stÄ framför tjejen igen lÀr jag handen glida lÀngs hans kuk ner mot pungen... för att till slut ha pungen "liggande" i min hand. Jag bad tjejen titta sin sambo i ögonen medan jag skulle klÀmma Ät. Hon bad mig en gÄng till om att ta ut straffet pÄ henne istÀllet, men jag förklarade för henne att order och regler var inte justerbara - de skulle ligga fast. Hon suckade tungt och höjde sin blicken för att möta sin sambos blick.
Jag tryckte ihop min hand snabbt en gÄng och slÀppte direkt - varpÄ killen ryckte till rejÀlt och försökte "rycka undan" med underkroppen men jag var beredd och behöll greppet om hans pung. Tjejen prövade en ny taktik - och lovade nu att stÄ ut med vilket straff jag Àn ville ge henne - sÄ lÀnge jag gav henne det och inte hennes kille.
Jag bad henne titta mig i ögonen och förklarade för henne:
"Du kommer sÀkert ocksÄ att fÄ ditt straff - jag inbillar mig att du inte behÄller glaset pÄ skinkan hela kvÀllen".
Och med de orden ökade jag trycket runt hans pung igen och han började jÀmra sig. Jag ökade trycket ytterliggare och det verkade onekligen som att tjejen verkligen led av att se sin kille fÄ pungen hÄrt kramad av mig.
Jag fick nu en kul idé och slÀppte greppet om killens pung och gick ner pÄ huk framför tjejen. Jag tittade henne in i ögonen samtidigt som jag började leka med ett finger i hennes mun, och sade:
"Ok din slyna. Vi gör sÄ hÀr: Om du suger min kuk - och nu menar jag sugen den riktigt lÄngt in. SÄ lÄngt in att krÀkreflexen kommer att retas och du kommer att klökas. Om du gör det - och jag sedan fÄr knulla din trÄnga röv samtidigt som jag ger dig smisk - dÄ slipper din mun resten av sin bestraffning - mot att han slickar ditt anus medan du suger min kuk."
Utan att fundera lÀngre Àn ett par sekunder sade tjejen:
"Ja - jag lovar att ta den bestraffningen och göra allt för att tillfredstÀlla dig maximalt - pÄ det sÀtt du sjÀlv önskar...".
Jag reste mig upp och log mot killen medan jag gick bort och befriade killen frÄn hans handfÀngsel.
Jag tog livremmen och gick bort mot tjejen som fortfarande stod pÄ alla fyra - och nu anade vad som skulle komma. Jag lyfte upp glaset och drog i mig whiskyn varpÄ jag satte ner glaset pÄ hennes skinka igen. Jag beordrade henne att sÀra pÄ benen lite och glaset stod kvar stadet pÄ hennes skinka. Jag började svÀnga livremmen genom luften och det vinande ljudet fick tjejen att vÀnda sig om och titta mot mig. Jag log samtidigt som jag lÀt livremmen finna sin vÀg in mellan hennes ben och den trÀffade rakt pÄ musen i en "underhandsroll". Givetvis stod inte glaset kvar pÄ skinkan efter den trÀffen, och tjejen halvlÄg pÄ sidan en halvmeter lÀngre fram pÄ golvet med bÄda hÀnderna mellan sina ben. Jag beordrade tjejen att sluta kvida och stÀlla sig pÄ alla fyra framför mig. Jag gick bort och satte mig pÄ fÄtöljkanten, och runkade min kuk ett par tag. Jag beordrade tjejen att sÀtta sig pÄ knÀ framför mig - och sedan sÀra sina skinkor sÄ mycket hon kunde med sina hÀnder. Jag tittade bort mot hennes sambo som nu var uppenbart upphetsad och beordrade honom ner pÄ alla fyra bakom henne - och att han skulle slicka hennes anus för senare penetrering frÄn min sida.
Avsugningen som sedan följde var bra - Àven om hon hade klara problem med den nÀr jag lÀt min grova kuk penetrera hennes mun till grÀnsen för vad hon klarade av. Hon gillade uppenbart inte sjÀlva kÀnslan nÀr hon klöktes - men fortsatte ÀndÄ sÄ fort hon kunde efter varje avbrott (som varade ca 3-4 sekunder). Efter nÄgra minuter tog jag ett hÄrt tag om hennes huvud och meddelade att det var dags för tömning. Hon försökte rycka bort huvudet först - men insÄg sedan att jag dels höll henne hÄrt samt att hon ju lovat att ta satsen i munnen.
Med en överlÀgsen röst beordrade jag hennes kille att slicka hennes anus, med kommentaren: "pojken lilla - sÀtt dig nu vid sidan sÄ skall du fÄ se hur en man tar hand om en slyna..."
Hennes anus var rejÀlt blött efter hans slickande... och jag lÀt mina fingrar smeka över hennes mus och smorde sedan in min kuk som Äterigen börjat vÀxa till sig med hennes fittsafter. Jag böjde upp hennes armar pÄ ryggen och satte sedan kuken mot hennes anus och började trycka pÄ - och det var ett varmt och trÄngt - men skönt anus som kramades sig runt mitt ollon. NÀr hela ollonet "ploppade" igenom hennes ringmuskel stönade hon högt av smÀrta. Jag tryckte ner henne i golvet och lade mer tyngd över henne och började trycka in mer av kuken. Jag pumpade henne i hÄrda tag och hon kved varje gÄng jag bottnade henne. Hennes sambo satt och runkade sidan om och verkade mycket upphetsad av det hela...
Efter att jag tömt mig i hennes anus - och han tömt sig i hennes mun sÄ beordrade jag dem att kyssa varandra för att "försonas". Vad killen inte visste var att jag tidigare viskat i tjejens öra att inte svÀlja hans sperma nÀr han senare skulle tömma sig i hennes mun - utan att spara den i munnen för att "ge den till honom" i en kyss.
Han blev vÀldigt överrumplad nÀr hon pressade in sin tunga full med sperma i hans mun och spottade ut det mesta. Hans min nÀr jag spÀnde ögonen i honom och sade: Det dÀr kommer att kosta din sambo en del smÀrta nÀsta gÄng vi trÀffas dÄ jag tar ut bestraffningen pÄ henne...