Amore del 2

Omröstning: 4.0/10 (1 röst lagda)

Jag hade haft svĂ„rt att sova. Hade vridigt och vĂ€nt mig och vĂ„ndats hela natten inför det kommande mötet. Det hade gĂ„tt sĂ„ lĂ„ngt att jag rent av vĂ€ntade mig att det inte skulle bli nĂ„got av med vĂ„rt möte och jag började planera för hur jag istĂ€llet skulle spendera min helg i ett grĂ„tt och regnigt Åbo.
Att jag vÄndats berodde delvis ocksÄ pÄ att jag hade moraliska tvivel.
Att fantisera Àr en sak, men vissa fantasier gör sig kanske bÀst om de fÄr fortsÀtta att vara just fantasier. Herregud, hon var ju bara barnet! Och jag, en frÄnskild 47-Äring som borde gÄ pÄ Alladin och ragga tanter i min egen Älder. Jag hade ju fÄtt en del blickar frÄn mogna kvinnor dÄ jag tagit en drink i dansrestaurangen kvÀllen innan. En hade t.o.m. försökt att bjuda upp mig till dans. Men den miljön kÀndes frÀmmande och skrÀmmande och Àr det nÄgot jag aldrig förstÄtt mig pÄ, ja som t.o.m. kan framkalla kvÀljningar och sura uppstötningar hos mig, sÄ Àr det dansbandsmusik.
Samtidigt var jag ju förstÄs förvÀntansfull och spÀnd till bristningsgrÀnsen.
Det var med andra ord en mÀngd motstridiga kÀnslor som kÀmpade inom mig.
Trots att bilderna hon skickat varit gamla sommarbilder och hon nu var ordentligt pÄpÀlsad mot den rÄkalla vind som svepte lÀngs hamnomrÄdet, sÄ visste jag direkt att det var hon som stod dÀr ett tiotal meter frÄn utgÄngen.
Hon hade kÀnt igen mig ocksÄ. Hon varken vinkade eller sade nÄgot. Bara tittade pÄ mig. Lite blygt pÄ nÄgot sÀtt men ÀndÄ utan att vika undan med blicken. Jag gick fram mot henne.
?Hej Milla!? sade jag och kramade om henne. Hon var söt pÄ bilderna hon skickat, men Ànnu sötare i verkligheten. Hon kramade lite blygt och stelt tllbaka.
?Jag trodde nÀstan inte att du skulle vara hÀr?
?Jag visste inte heller om jag skulle det. NÀr jag sÄg bÄten komma in tÀnkte jag vÀnda och Äka hem igen.?
?Men det gjorde du inte, och nu stÄr vi hÀr. Hur kÀnns det??
?Jag vet int, jag Àr vÀldigt nervös.?
?Det förstÄr jag. Men du behöver inte vara det. Jag har inga krav pÄ dig, lÄt oss bara ta det som det kommer?.
?Men jag vill ju inte göra dig besviken nÀr du rest sÄ lÄngt?
?Lilla Gumman! Du gör mig inte besviken. Bara att fÄ trÀffa dig i verkligheten efter alla mail och telefonsamtal, att fÄ stÄ hÀr och krama om dig Àr vÀrt resan.?
NÀr jag nÀmnde telefonsamtalen slog hon ner blicken och blev pionröd i ansiktet.
De ?moraliska betÀnkligheter? jag haft hade farit och flugit i samma stund jag fÄtt syn pÄ henne utanför terminalen.
Jag skulle bli grymt besviken om hon bangade ur och vÀnde om nu, men det ville jag pÄ intet sÀtt visa.
Det gÀllde att fÄ henne att kÀnna sig trygg, sÄ jag föreslog att vi skulle Äka in mot stan, leta upp ett mysigt fik och fÄ lite frukost.
Med varsin rykande kaffe latte började hon sÄ sakta slappna av.
Vi pratade om skolan, kompisar, fester, musik och nÀmnde inte med ett ord det egentliga syftet med mitt besök.
Hon öppnade sig mer och mer och meningarna som frÄn början mest varit finskt korthuggna ?jo, nej, kanske, lit?, blev lÀnk för lÀnk allt lÀngre kedjor av ord.
Hon var faktiskt vÀldigt tilldragande. ca 160, lite, lite smÄmullig, men fast och fin med en hÀrlig rund liten putstjÀrt och, tyckte jag mig ana under ylletröjan, ett par smÄ fasta ,fina bröst.
Hennes gröna ögon hade en sorts beslöjad blick som plötsligt gnistrade till mitt i en mening. De var som smaragder som glimmar dÄ de plötsligt trÀffas av solens strÄlar. Hon blev bara lÀckrare ju lÀngre jag studerade henne.
Efter att ha konverserat artigt i nÀstan tvÄ timmar, med det mesta av mina tankar pÄ helt annat hÄll, föreslog jag att vi skulle gÄ till hotellet. Min mage klarade inte mer kaffe och jag lÀngtade efter en dusch.
NÀr jag sa ?dusch? stelnade hon till lite igen och blev pÄ nytt röd i ansiktet. Förmodligen tÀnkte hon pÄ den duschscen vi fantiserat om pÄ telefonen.
?Ångrar du att du kom?? frĂ„gade jag.
?Vet int, vet bara att jag skulle Ängra mig mer om jag inte kommit? svarade hon. Och ögonen blixtrade till sÄ dÀr oemotstÄndligt igen.
?Egentligen kan man ju sÀga att vi redan klarat av det mesta pÄ telefon? sa jag och log.
?Jo...? sa hon och rodnade igen ?fast jag Àr ÀndÄ vÀldigt nervös?.
?Det Àr lugnt? sa jag. ?Kom sÄ gÄr vi?

Jag var sjĂ€lv ganska nervös dĂ„ jag gick fram till incheckningsdisken pĂ„ hotell Ramada och receptionisten hĂ€lsade mig pĂ„ finska. Skulle de misstĂ€nka nĂ„t pĂ„ hotellet? Jag hade sagt att jag skulle trĂ€ffa min brorsdotter som skulle titta pĂ„ nĂ„gra skolor i Åbo. En idiotisk lögn som jag hade börjat svamla fram dĂ„ jag bokade rummet.
Milla vÀntade vid hissarna.
?Hej. Johnsson, jag har ett rum bokat?, sa jag pÄ svenska till receptionisten.
?Johnsson?Ja hÀr. Ett dubbelrum, nummer 412 ta bara nÄgon av hissarna dÀr till fjÀrde vÄningen, vÀlkommen, jag hoppas ni ska trivas? svarade hon professionellt ointresserat pÄ svenska med stark finsk brytning.
Jag tror Milla kÀnde lika starkt som jag hur spÀnningen oavbrutet steg för varje vÄningsplan vi passerade. Tur att rummet inte lÄg högst upp. Det hade vÀl blivit för mycket.
Jag stack nyckeln i lÄset och öppnade dörren, steg Ät sidan och bjöd henne med en gest att stiga pÄ. ?Guu va fiint? utropade hon i en spontan glÀdjeyttring.
?HĂ€r ska vi bo, du och jag, hela helgen? sa jag.
Hon sa att det var första gÄngen hon skulle bo pÄ hotell, och det var vÀl dÀrför hon var sÄ imponerad av rummet, som förvisso var frÀscht, ljust och utan att vara lyx.
För en som tillbringar minst 50 nÀtter pÄ hotell varje Är var det ett bra rum men inget exceptionellt.
Det som dÀremot gjorde rummet underbart var hennes nÀrvaro, som skulle ha lyst upp det enklaste vandrarhem.
Hon kunde inte motstÄ frestelsen att slÀnga sig pÄ den mjuka sÀngen för att kÀnna studsen.
Jag slÀngde mig bredvid, kramade om henne och sade att det var fantastiskt att vara hÀr med henne.
?Jo? svarade hon och log.
?HÀng av dig jackan? sade jag. Hon tog av sig jackan, hÀngde upp den, stÀllde stövlarna i skohyllan och kastade sig pÄ sÀngen igen. Jag smekte henne över hÄret och kinden och frÄgade om hon ville ha en drink. Jag hade pÄpassligt nog köpt en flaska Baileys i taxfreeshopen ombord. Finns det nÄgot unga tjejer inte kan motstÄ sÄ Àr det nog Baileys tÀnkte jag. Till mig sjÀlv hÀllde jag upp en stadig single malt whisky, vars namn jag inte kan stava och Àn mindre uttala.
?SkÄl och vÀlkommen!? sa jag och höjde glaset.
Hon smuttade pÄ drinken, ?Mmm?Det var gott?, och tog en lite större klunk.
Jag tog telefonen ovanför nattduksbordet och fick receptionen i luren.
?Hej det Àr rum 412. Jag vill ha alla filmkanaler?.
?Alla??
?Jag gillar att zappa? svarade jag
?Vill du ha pÄfyllning, eller vill du hellre ha nÄgot annat?? frÄgade jag och pekade pÄ en massa sötsliskiga drinkar pÄ burk som jag köpt i taxfreeshopen. Samtidigt strÀckte jag mig efter fjÀrrkontrollen och satte pÄ Tv:n.
?Jag kan prova den dÀr röda? sa hon och pekade pÄ en av burkarna. ?Men jag vill inte bli full, jag vill vara nykter nÀr det sker första gÄngen?
Jag zappade mellan kanalerna, förbi en porrfilm, NÄgon film med Johnny Depp som jag sett förut, tecknat.
?Det Àr lugnt, de Àr inte sÀrskilt starka. VÀnta sÄ ska jag hÀmta is.? Jag reste mig och rÄkade som av en hÀndelse zappa tillbaka till porrkanalen. Det stod en ismaskin en bit ner i korridoren. Jag tog ett glas och gick ut och fyllde det till brÀdden med isbitar.
Jag log för mig sjÀlv fast jag helst ville skrika rakt ut av spÀnning och förvÀntan.
Jag hade faktiskt tÀnkt försöka fÄ henne lite full eftersom jag trodde det skulle gÄ lÀttare dÄ. Men hennes svar tydde pÄ att hon var beredd att löpa linan ut.
Hon hade inte bytt kanal medan jag gÄtt efter is, utan lÄg och tittade med stora ögon pÄ en blond tjej som fick sin rakade fitta slickad av en skallig man. Hmm.. ett gott tecken tÀnkte jag,
lade nÄgra isbitar i ett glas och hÀllde innehÄllet i burken över dem. Jag lade mig bredvid henne pÄ sÀngen och smekte henne lÄngsamt och tillsynes förstrött över magen och upp mot brösten.
Hon flÀmtade till. Alkoholen vÀrmde skönt och hade fÄtt oss bÀgge att slappna av och det kÀndes mer naturligt nu. Jag fortsatte att smeka ner över magen, vidare överhöften och ner pÄ ena lÄret.
?Jag har sett fram mot det hÀr? sade jag.
?Jag ocksÄ? svarade hon.
PÄ tv:n hade blondinen stÀllt sig pÄ knÀ framför den skallige mannen och sög hans stora kuk i lÄnga drag medan hon tittade honom i ögonen. Porrfilmer Àr sig lika tÀnkte jag. De verkar alltid följa samma, inrutade schema.
Jag tog hennes glas och stÀllde det pÄ nattduksbordet, böjde mig över henne och gav henne en lÀtt puss pÄ kinden, samtidigt som jag fortsatte att lÄngsamt smeka hennes fasta, hÀrliga kropp.
Hon vÀnde ansiktet mot mig och jag kysste henne pÄ munnen. Hon svarade direkt pÄ kyssen, öppnade munnen och mötte min tunga. Jag kramade lÀtt om hennes bröst medan vÄra tungor virvlade runt varandra.
Jag förde in handen under hennes tröja, smekte henne upp över magen. NÀr jag nÄdde bröstet hajade jag till. Hon hade ingen BH! Jag hade inte mÀrkt det tidigare eftersom hon hade en ganska tjock ylletröja pÄ sig. Att ett par bröst kunde vara sÄ fasta! Hon flÀmtade till igen nÀr jag nÄdde bröstvÄrtan som stod hÄrd, rakt ut. TÀnk att jag var den första förutom henne sjÀlv som smekte hennes bröst.
Nu var jag stenhÄrd och byxorna började kÀnnas trÄnga. Jag ville bara slita av henne klÀderna och trÀnga in i henne pÄ en gÄng men med stor svÄrighet lyckades jag besinna mig. HÀr gÀllde det att gÄ försiktigt och lÄngsamt fram. Om jag skulle göra det riktigt skönt för henne första gÄngen var jag tvungen att försöka hÄllas tillbaka mina egna lustar sÄ gott det gick.
Ingen Àgnade lÀngre tv:n en blick.
Jag kysste henne pÄ halsen och slickade henne i örat samtidigt som jag masserade hennes styva bröstvÄrta mellan tummen och pekfingret.
Hennes andning blev alltmer oregelbunden och hon började ge smÄ ljud ifrÄn sig.
Jag började försiktigt dra av henne den tjocka tröjan och hon satte sig upp till hÀlften och höll armarna över huvudet sÄ att jag kunde dra av den. Under hade hon bara ett tunt linne under vilket hennes styva bröstvÄrtor tydligt avtecknade sig. Vi kysstes pÄ nytt djupare och hungrigare denna gÄng och jag lÀt min fria hand Äterigen vandra nedför magen, ner mot byxlinningen. Jag fick lÀtt upp byxknappen och drog ned blixtlÄset. Hon gnydde och började, förmodligen helt omedvetet, att jucka med underlivet mot min hand som lÀtt, lÀtt smekte henne över trosorna. Med min fria hand drog jag upp linnet och kysste henne upp över magen tills jag nÄdde hennes bröst. De var verkligen lÀckra, inte sÄ stora men hÀrligt fasta och uppnosiga med ett par styva och enormt kÀnsliga bröstvÄrtor.
NÀr jag nÄdde dem med tungan skÀlvde hon i hela kroppen. Jag lÀt tungan cirkla runt vÄrtan, spelade pÄ den med tungan innan jag sög in den i munnen. Hon gav till ett stön.
Samtidigt hade min hand letat sig ner under troskanten och jag kÀnde mjuka fjun under mina fingrar. Mina fingrar letade sig ner efter blygdlÀpparna som kÀndes vÀldigt svullna, smekte lÀtt runt springan och kÀnde hur hon lyfte underlivet mot mig.
NÀr sÄ mitt lÄngfinger Àntligen nÄdde springan gav hon ifrÄn sig ett högt stön.
Åhh.. vad det skulle bli hĂ€rligt att fĂ„ köra kuken i denna underbara lilla mus!
Jag mÄste verkligen stÄlsÀtta mig nu. LÄngsamt, lÄngsamt. NÀr mitt lÄngfinger letade sig in i hennes springa kÀnde jag att hon var plaskvÄt och jag kunde inte lÄta bli att försiktigt föra in fingret i henne. Det gled in utan större motstÄnd och hon gav ifrÄn sig en djup suck.
?Hur kÀnns det lilla gumman med en frÀmmande hand som tar dig pÄ musen??
?Ahh mmm?Det Àr sköönt?. Sa hon och juckade mot fingret.
?Ångrar du dig lite fortfarande, ska jag sluta??
?Neej! FortsÀtt!!!
Jag hittade hennes klitoris och masserade den försiktigt med tummen medan jag lÀt mitt lÄngfinger glida in och ur henne.
Jag kysste henne och hon svarade hungrigt, sedan kysste och slickade jag henne nedför halsen över brösten, dÀr jag tillfÀlligt stannade upp för att sedan fortsÀtta min fÀrd nedÄt.
DÄ jag kom till hennes navel lÀt jag tungan cirkla runt den nÄgra varv medan jag tog bort fingrarna ur fittan, och greppade byxlinningen med bÀgge hÀnderna.
Hon lyfte villigt pÄ stjÀrten och hjÀlpte mig pÄ traven. Jag drog av henne bÄde byxorna och trosorna i ett drag, slÀngde dem pÄ golvet, och började pÄ nytt ömsom kyssa, ömsom slicka runt naveln. Min tunga letade sig nedÄt efter ljumsken, lÄrets insida medan mina hÀnder masserade hennes underbara smÄ bröst med de styva vÄrtorna. Hon sÀrade pÄ benen och försökte trycka fittan mot mig. NÀr jag pussade henne lÀtt och retfullt pÄ blygdlÀpparna och lÀt tungan snudda vid hennes springa trodde jag hon skulle bli tokig.
Nu tog jag Àntligen ett stadigt tag om hennes ben, dök ner med huvudet och började att slicka henne febrilt. Upp och ned efter springan, jag cirklade med tungan runt hennes klitoris, sög in den mellan mina lÀppar och lÀt tungan fladdra som fjÀrilsvingar över den medan jag lekte med lÄngfingret lÄngt uppe i fittan
Jag juckade hÄrt i madrassen av kÄthet. Nu kunde jag inte hÄlla mig lÀngre. Kuken mÄste ut!
Jag knÀppte klumpigt upp mina byxor och lyckades kravla mig ur dem utan att behöva sluta slicka denna unga, friska, hÀrliga oskuldsfitta.
?Du gillar visst att bli slickad din lilla kÄtis!?
?Ahhh?Åhhhh?Mmmm..Ahhh?!!!?
Jag drog mig uppÄt men fortsatte att pulla henne
?Jag vill prova lite med kuken. FĂ„r jag det??
?Åhh..Jaaa..Du fĂ„r..!!
Jag tog tag i min stenhÄrda kuk och drog den upp och ner mellan hennes svullna blygdlÀppar.
?HÀr kÀnn!? sa jag, tog tag i hennes hand och lade den pÄ min kuk. Hon greppade den ivrigt men kunde inte pÄ nÄ runt med fingrarna. Hon gjorde som jag och drog den upp och ner, masserade sin klitta med den.
?Nu lilla gumman ska du fÄ knulla pÄ riktigt?!
?Mmmm??
Hon förstod vad hon skulle göra och ledde den mot sitt vÀntande hÄl.
Jag tryckte pÄ lite grand och fick ganska lÀtt in ollonet. Jag vÀntade lite, drog mig tillbaka en liten bit och började trycka pÄ igen dÄ hon plötsligt gjorde ett kraftigt motjuck och nÀstan halva kuken gled in.
Tv?s stön blandade sig med vÄra.
?Ahh?Du Àr ju en riktig liten knullis!?
Hon var sÄ hÀrligt trÄng. Tur att hon var sÄ vÄt.
? Nu ska jag försöka fÄ in hela kuken. Vill du det?
?Jaaa jag vill, jag vill!!!?
Jag drog ut hela kuken utom en liten bit av ollonet.
?Toppen pÄ snoppen gör susen i musen!?
Jag kysste henne, vÀnde och rÀnde med full kraft in kuken i hennes hÀrliga ungfitta i en enda lÄng stöt.
?Aaaaa!!?
Hon skrek till och spÀnde sig. Jag hade hela kuken i henne nu. Jag vÀntade och hon slappnade av.
Nu började jag knulla henne försiktigt med lÄnga sköna drag.
?Nu lilla gumman Àr du inte oskuld lÀngre, nu knullar vi pÄ riktigt!?
?Jaaa?Mmmm..Åhhhh??
Hon mötte mig i varje stöt med ett kraftigt motjuck. Jag ökade takten och hon följde med.
?Åhh..Du Ă€r ju helt underbar att knulla min kĂ„ta, lilla knullfitta!!!?
? Åhhh?Ahh..Ooo..Mmmm..Ooaaa!! Åhh!?
Jag kÀnde hur orgasmen nÀrmade sig och kunde inte hÄlla mig, ville inte hÄlla mig lÀngre.
Jag skulle spruta i fittan pÄ henne! Jag skulle spruta henne full! Jag hade hela helgen pÄ mig att fullstÀndigt drÀnka henne i sperma!
Jag juckade fortare och fortare, hon följde med i takten medan hon ömsom stönade, gnydde och skrek
?Nu!!!? skrek jag. Nu min lilla knullfitta sprutar jag i dig!!!?
?Aarrghh..!!..Jag kÀnde hur sats efter sats pulserade genom min kuk, rakt upp i hennes oskyddade tonÄrsfitta.
Samtidigt gav hon till ett utdraget skri och skÀlvde i hela kroppen. Jag kÀnde hur hennes fittmuskler ytterligare klÀmde Ät om min kuk och mjölkade den droppe för droppe och vÄra kroppar skakade i konvulsioner som smÄningom lÄngsamt klingade av.
Herregud!!! Den hÀr lilla tjejen mÄste vara skapt för att knulla.
Vi föll utpumpade samman i varandras armar. Var det verkligen sant, eller drömde jag?
Det mÄste vara det bÀsta knull jag varit med om tÀnkte jag och kysste henne varsamt pÄ halsen.
?Gillade du att knulla??
?Det var sÄÄÄ hÀrligt!?
?Va bra! Vi hinner knulla mÄnga gÄnger, sÄ mycket du vill. Vi behöver inte ens lÀmna rummet, utan kan knulla hela helgen. GÄ omkring nakna, rulla runt och knulla sÄ fort vi har lust!
?Jaa Du fÄr knulla mig sÄ mycket du vill?
Det hade varit dÄligt med sömn för oss bÀgge natten innan och ett fullstÀndigt utmattande första knull. Nu var vi helt avslappnade och lealösa, kuken hade slaknat och glidit ur henne och sÄ smÄningom sov vi bÀgge djupt i varandras armar.