Annas pappa

Omröstning: 4.5/10 (2 röster lagda)

Hon satt ensam hemma den dÀr kvÀllen i juni och hon bad mig komma över och se pÄ Titanic med Leonardo Dicaprio och dÀrefter sova över. Eftersom jag inte hade sÄ mycket annat för mig den dÀr ljumma lördagskvÀllen sÄ tackade jag gÀrna ja till det.
Hon hette Anna och var en vÀn till mig. Inte den bÀsta vÀnnen men vi kÀnde varandra ganska bra ÀndÄ. Anledningen till att vi var kompisar, var vad jag kom ihÄg, att hennes pappa Peter var en bekant till mina förÀldrar. Han jobbade som lÀrare pÄ min gamla skola. Och sedan jag var fjorton Är hade jag vart kÀr i honom, ja inte bara kÀr, utan upp över öronen kÀr i honom? sÄdÀr som man kan bli nÀr man Àr tonÄring, utan att hjÀlpa det. Han var dessutom gift och Anna visste sÄklart inte vad jag kÀnde för honom. Hur det nu var sÄ hade jag lÀnge fantiserat om att Anna och hennes pappa var ensamma hemma och att jag skulle lura ivÀg hennes pappa och suga av honom i hemlighet, och sedan komma tillbaka oberörd. Jag var fjorton Är dÄ. Idag, nÀr Anna ringde Àr jag sexton Är gammal och har fortfarande kÀnslor för Peter, och jag hade bara vÀntat pÄ rÀtt tillfÀlle att verkstÀlla min fantasi till verklighet. Det var nu eller aldrig! Jag packade en vÀska med pyjamas och hygienartiklar, vÀrmande massageolja, grÀdde pÄ burk, en termos med varmvatten, tre svarta ögonbindlar, tvÄ stycken vadderade hand bojor med nyckel, ett snöre, en krok, tvÄ sömnpiller (som jag pÄ ditvÀgen la i min ficka), lite jordgubbar samt en vanlig lotion. SÄ satte jag mig sedan pÄ min cykel och cyklade de fyra kilometerna till Anna.
VÀl dÀr sÄ satte vi oss i soffan och började se pÄ filmen. Precis nÀr Kate Winslet och DiCaprio flyr undan vakterna ner till lastutrymmet sÄ kommer hennes pappa uppför trappan och frÄgar om han fÄr sitta med oss. Det gÄr bra, svarar vi bÄda. Han sÀtter sig bredvid mig i den tresitsiga soffan, vilket gör att vi kommer ganska nÀra varandra. Tillsammans ser vi nÀr det passionerade paret Àlskar hett med varandra i en bil. Och jag darrar till litegrann, av vÀlbehag över att Peters armar Àr sÄ tÀtt intill mina. NÀr filmen Àntligen Àr slut sÄ reser han pÄ sig och sÀger att han ska Àta en bit mat.
?Vill ni damer ocksÄ ha lite??
Det vill vi gÀrna och följer efter honom ner för att hjÀlpa till. HÀr fick jag som tur var, ett gyllene tillfÀlle att lÀgga sömnpillren i hans mjölkglas, och nÀr vi Àter sÄ dricker han stora klunkar ur det. Jag har inte tÀnkt igenom fortsÀttningen riktigt, men det gÄr som pÄ rÀls, nÀr han sÀger att han ska gÄ och basta. Bastun ligger en bit bort i trÀdgÄrden i en egen byggnad. Perfekt! TÀnker jag. SÄ gÄr han ivÀg sÄ smÄningom. Jag hör ytterdörren stÀngas. Efter ungefÀr tjugo minuter frÄgar jag Anna om jag kan ta en dusch. Hon verkar lite dÄsig men sÀger att det gÄr bra. Jag tar med mig min vÀska in pÄ toaletten och sÀtter igÄng duschen. Tar av mig till bh och trosor, öppnar badrumsfönstret och hoppar ut med min vÀska. KÀnner mig ju som en brottsling! I bastudörren finns ett litet kvisthÄl. Jag kikar in. DÀr sitter han och sover, som berÀknat! SÄ jag gÄr in och tar av honom handduken, och han Àr helt naken. Börjar sÀtta fast hans hÀnder i ribborna med handbojorna. Kroken jag har sÀtter jag i taket, och dÀrifrÄn löper snöret, vilket jag sÀtter nyckeln till handbojorna pÄ. Den dinglar mitt framför hans vÀnstra arm. Hans ögon förser jag med en svart ögonbindel som jag sÀtter lite hÄrdare Àn jag brukar göra. DÀrefter de andra tvÄ som jag knyter över varandra sÄ det blir tre knutar att fÄ upp innan han kan se nÄgot igen. SÄ stÀller jag upp massageoljan, grÀdden, jordgubbarna, lotion och termosen med varmvattnet. Jag gÄr ut och vrider ner temperaturen i bastun till 30 grader, och vÀntar sedan spÀnt. Kommer pÄ att jag skulle ha skrivit en lapp, men som tur Àr har jag en lapp i fickan, samt en liten pennstump. Jag skriver:
?FörlÄt? och lÀgger den pÄ golvet framför dörren.
Efter cirka tio minuter vaknar Peter och börjar kÀnna att han sitter fast. Jag sÀger inget utan gÄr fram till hans kuk och andas varmluft pÄ den och sedan följer en fjÀderlÀtt slick pÄ ollonet. Han blir förvÄnad och rycker till.
?Vem Àr det??? han lÄter irriterad.
?Ta av mig de hÀr grejerna NU!?
Jag bryr mig inte utan börjar kyssa honom passionerat pÄ halsen, men Àr noga med att han inte ska kÀnna vem det Àr som ger honom behandlingen. Drar med naglarna över hans strÀckta överarmar och hans hud knottrar sig ofrivilligt. Nu kÀmpar han emot allt mindre och jag vandrar med tungan ner mot hans ljumskar. Han kvÀver ett stön av njutning men jag mÀrker att han fortfarande kÀmpar mot att hans kuk reser sig. SÄ jag tar den styvnade kuken i handen och suger in den mjukt i munnen. Han rycker i sina handbojor, vill troligtvis inte vara otrogen mot sin fru. Men jag fortsÀtter den ömma behandlingen och runkar samtidigt som jag suger allt hetsigare upp och ner pÄ den nu helt styva kuken. VÀnsterhanden leker med pungen och nÀr jag behöver lite luft sÄ nÄr mina lÀppar och tunga detta mÄl, och han stönar nu ofrivilligt med huvudet bakÄtlutat. DÄ slutar jag och pussar honom lÀtt pÄ munnen, och hÄller kvar mina lÀppar en bit ifrÄn hans. Men han verkar inte vilja besvara mig.
?Vem Àr du?? frÄgar han.
Jag Àr noga med att inte svara, Àven om det Àr frestande. SÄ tar jag lite massageolja och smörjer in hans bringa, lÄr och kuk med den. Masserar honom grundligt och nÀr jag sedan blÄser pÄ den för att den ska bli het sÄ ler han faktiskt mot mig.
?Är det du Lena?? undrar han hoppfullt och syftar pĂ„ sin fru.
Jag lÄter honom tro det ett tag och börjar massera hans kuk mera grundligt. BlÄser och masserar/runkar om vartannat och hans andning blir med ens tyngre. Hans hÀnder krampar om basturibborna och nÀr han Àr nÀra till orgasmen sÄ jag tar en utav jordgubbarna i munnen och sÀtter den till hans mun. Först Àr han tveksam till vad det Àr, men tar sedan emot den. Tuggar nöjt i sig den. Jag kysser honom sakta pÄ munnen och dÄ besvarar han den pÄ ett hÀrligt och passionerat sÀtt. Han Àr minsann riktigt kÄt! Utan att veta sÀkert vem jag Àr sÄ ger han sig hÀn Ät denna person. Det Àr kul att se, för han Àr inte alls en sÄdan slags man. Eftersom hans kuk Àr rejÀlt upphettad sÄ tar jag lite lotion i min hand och smörjer in kuken och lÄren med den. KÀnslan av varmt och kallt gör att han darrar litegrann. Nu Àr det dags för grÀdden. NÀr han hör det pysande ljudet frÄn burken sÄ vrider han intresserat huvudet mot mig och jag tar lite grÀdde pÄ mitt finger och för det till hans lÀppar. Han suger girigt frÄn mitt finger och nÀr jag ger honom mer av min hand sÄ slickar han ivrigt pÄ den. Jag tar Ànnu en jordgubbe i min mun och han fÄr bita av den frÄn min mun och Àr snart dÀr för att hÀmta andra halvan. NÀr han tuggat i sin den ocksÄ, sÄ söker han mina lÀppar igen och vi möts i en lÄng kyss. Jag tar grÀddburken i handen och spritsar ut den över hans hÄrda överarmar, magen, kuken samt insidan av lÄren och han vrider sig lite. SÄ hÀller jag upp det varma vattnet frÄn termosen i muggen (som Àr locket) och tar en klunk och hÄller kvar lite i munnen. SÄ börjar jag slicka bort grÀdden frÄn överarmarna och Àr snabbt nere vid magen. Tar Ànnu en klunk och min tunga Àr nu ganska het. Han spÀnner sina muskler med jÀmna mellanrum och stönar högt. NÀr jag Àr nere vid kuken sÄ slickar jag grundligt bort allt frÄn ollonet och pungen, sedan tar jag en djup klunk vatten och slukar hans Ädriga kuk nÀstan Ànda ner till roten. Han kommer nÀstan, men jag mÀrker att han hÄller igen. Jag vÀntar en stund, och leker undertiden med tungan mot hans ljumskar och lÄr. NÀr han Àr redo igen sÄ ger jag honom en rejÀl avsugning och han kommer dÄ i en lÄng orgasm som slutar i min mun. Jag ser upp pÄ hans kropp som Àr helt spÀnd, varenda muskel i hans kropp syns i det gulaktiga ljuset i bastun. Hans huvud Àr böjt snett bakÄt och ett lÄngt
?Aaaaaaahhh? kommer nerifrÄn hans bröst nÄgonstans.
Jag svÀljer det mesta men dock inte allt, det kommer vÀldigt mycket sperma. NÀr han börjar ÄterhÀmta sig har jag redan lagt ner sakerna i vÀskan och jag tar dÄ nyckeln och lÄser upp hans vÀnstra handfÀngsel, och kvickt som sjutton försvinner jag ut i sommarnatten. Jag tittar genom kvisthÄlet sÄ att han hittar nyckeln till den andra handbojan och kommer loss ordentligt. Och det gör han Àven, om det tar en stund. Jag hinner gott och vÀl in genom badrumsfönstret, stÀnga det och springa under duschen en sekund. SÄ att det ska se ut som att jag faktiskt duschat. Drar pÄ mig min pyjamas och springer upp, bara för att hitta Anna sovandes i soffan. Kollade pÄ klockan, allt hade tagit cirka 45 minuter. Efter en stund kommer han in igen men dÄ ligger Anna i sin sÀng och jag i soffan (hon har ett litet rum och jag fÄr inte plats dÀr).

Jag hade miljoner tankar i huvudet. Vem var den osynliga tjejen? Varför? Hur? Jag gick och slÀngde lappen med ?FörlÄt? pÄ. Inte skulle vÀl min fru be om förlÄtelse för att suga av mig? Inte skulle hon vÀl ha Äkt frÄn SkÄne till Svealand nÀr vi bara vart ifrÄn varandra ungefÀr Ätta timmar, nej det stÀmde inte. Jag var inte sÀker pÄ att hon skulle hunnit det heller. Kom att tÀnka pÄ Annas kompis, men kunde det vara möjligt? En liten tonÄring? Jag visste att hon gillade mig, men inte pÄ detta sÀttet. VÀl? NÀr jag kom uppför trappen och var pÄ vÀg mot mitt sovrum sÄ lÄg hon i sin vita pyjamas pÄ soffan och sov. Det var ett tajt vitt linne som hennes bröstvÄrtor syntes igenom. Hon var sÄ söt dÀr hon lÄg. Jag satte mig bredvid henne och undrade om det kunde vara denna varelse som förorsakat mig sÄ mycket njutning. Kunde det det? Jag petade henne försiktigt pÄ axeln och hon öppnade ett öga.
?Vad Àr det?? frÄgade hon sömnigt.
?Var det du??
?VaddÄ?? undrar hon.
?I bastun? svarade jag.
"Band du fast mig och sög av mig?"

Han frÄgade om jag sugit av honom. Vilken frÄga! Men jag bestÀmde mig för att vara Àrlig och svarade:
?Skulle du bli arg om det var jag??
?NÀÀe?, svarade han.
?Det var jag? sa jag tyst.
Nu sÄg jag honom klart. Han stod lutad över mig och hans huvud var inte lÄngt ifrÄn mitt. Hans ögon utstrÄlade beundran och bus.
?NÀsta gÄng Àr det du som ska fÄ njuta? sÀger han och stryker mig över pannan. Sedan Àr han försvunnen i mörkret.