2 TJEJER EMELLAN

Tags:

Omröstning: 3.3/10 (3 röster lagda)

Det jag nu skall berÀtta om hÀnde för ett antal Är sedan och Àr nÄgot jag sparat som ett av mina allra kÀraste minnen.
Jag var 19 Är och innerligt trött pÄ allt vad killar och sex hette. Alla som jag hade legat med hade behandlat mig illa; betraktat mig som ett hÄl som man sÀtter sig pÄ och sedan bara lÀgger sig och sover.
Jag var hemma hos min bÀsta kompis, vi kan kalla henne Eva. Vi satt och Ät en god middag hemma hos henne och delande pÄ en god flaska vin. Till saken hör att jag lÀnge tittade pÄ lite extra pÄ hennes kropp som hon verkligen inte behövde skÀmmas för. Ett fint ansikte, lÄnga vÀlformade ben, smal midja och ett par stora fina bröst, som gungade vÀldigt trevligt nÀr hon gick. Vi bestÀmde att jag skulle sova över hos henne för klockan var mycket och jag hade lÄng vÀg hem. Mina förhoppningar vÀxte om en skön natt ihop med henne. NÀr vi skulle gÄ och lÀgga oss tog hon pÄ sig ett litet tunt nattlinne och gick till fönstret för att dra för gardinerna och blev stÄende en stund och tittade ut pÄ gatan och i gatlyktans sken sÄg jag hennes lÀckra kropp avteckna sig under nattlinnet och hon var skön som en tavla.
Jag var Ätskilligt blöt mellan benen nÀr hon lade sig bredvid mig. Hon vÀnde sig mot mig och jag sÄg en egendomlig glimt i hennes ögon. jag stod inte ut lÀngre, dÀr lÄg jag men en ursnygg tjej med en underbar kropp bredvid mig under samma tÀcke och bara vÀntade pÄ att bli smekt och Àlskad. Försiktigt smekte jag henne över kinden och ner över den smÀckra halsen och hamnade vid hennes stora bröst, jag kÀnde hur hon drog efter andan.
Hon var tydligen lika kÄt som jag, vilken skön kÀnsla att ligga och smeka en annans tjejs bröst, sÄ mjukt och varmt. Hennes bröstvÄrtor styvnade snabbt av mina smekningar och mina hÀnder fortsatte sin vandring ner över magen och mot hennes minimala trosor, och handen slank in innanför det lilla tyg stycket. Det kÀndes med en gÄng att hon tyckt om min behandling hittills.
Jag masserade försiktigt hennes klitoris och hon vred sig som en mask. Samtidigt hade hennes hÀnder lirkat av mina trosor och jag hade nu tvÄ fingrar lÄngt in i min fitta. Jag var sÄ kÄt sÄ jag kunde gjort vad som helst för att hon skulle slicka mig, tydligen förstod hon vad jag tÀnkte för hon lade sig mellan mina ben och bearbetade min fitta pÄ ett sÀtt som jag inte trodde vara möjligt. Men jag ville gÀrna smaka pÄ Evas varma grotta, sÄ jag vÀnde pÄ henne och en frisk doft slog emot mig. Jag masserade hela hennes buske med liv och lust och jag hade gÀrna legat dÀr hela natten.
Innan det gick för oss klev hon av mig och tog fram en enorm löskuk ur en byrÄlÄda och sade:
- Detta Àr min nya Àlskare vill du lÄna honom?
Jag var inte sen att sÀra pÄ benen och hon stoppade in den i mig; bit för bit kÀnde jag hur den fyllde hela mig. Jag juckade emot först lÄngsamt sedan snabbare samtidigt som Eva masserade min clitta. Jag kÀnde hur musklerna ihop sig och jag exploderade i en tidernas orgasm.
NÀr jag hade kommit ner pÄ jorden igen sÄg jag Eva ligga och knulla den dÀr enorma kuken som en besatt. Jag tog snabbt över denna angenÀma syssla samtidigt som jag slickade henne. Eva kastade sig av och an i sÀngen och gnydde av vÀlbehag. Det dröjde inte lÀnge innan hennes kropp spÀndes och slappnade av som i spasmer.
Vi lÄg och smektes och kysstes och kelade. Vi var som gelé efter den omgÄngen och gick och duschade men att se vattnet rinna över hennes utsökta kropp tÀnde mig igen och jag kunde inte hÄlla hÀnderna borta frÄn henne sÄ snart var vi igÄng igen.
Denna gÄng anvÀnde vi kuken frÄn början. Hon stÀllde sig pÄ alla fyra och jag körde in kuken i hennes fitta. Hon nÀstan knÀade av vÀllust, jag körde in den hÄrdare och hÄrdare, jag var nÀstan galen av kÄthet och ville smaka pÄ den hÀrliga staken.
- Nu Àr den min tur att rida den, hÄll den Ät mig, sa jag. Hon var genast med pÄ noterna och jag satte mig pÄ den, kÀnslan var underbar.
Vi avslutade med en hÀrlig 69:a och somnade utmattade i varandras armar.
Det blev mÄnga nÀtter som denna men den första glömmer jag aldrig.