Ångest

Omröstning: 5.3/10 (3 röster lagda)

?Pling Pling? Jag öppnade dörren och gick in, det var som vanligt ganska stökigt och jag kunde kÀnna att det luktade mat.
- Hej! Kevin, hörde jag frÄn min moster som stod i köket.
- Hej hej! Svarade jag och slÀngde min vÀska pÄ hallgolvet.
Jag tog av mig ytterklÀderna och skorna och gick mot gÀstrummet för att lÀmna vÀskan. NÀr det var gjort gick jag ut i köket för att prata lite med min moster. NÀr jag kom ut i köket satt det en kille i 40 ÄrsÄlder vid köksbordet. Han reste sig upp och kom fram mot mig.
- Henrik, sa han och skakade min hand samtidigt som jag sa mitt namn
Han kollade lite pÄ mig och efter ett tag sa han.
- Jag tycker jag kÀnner igen dig
- JassÄ svarade jag med en utdragen min.
- Jag tror du chattade med min dotter nu i veckan, du hade sÄndÀr webcam.
Jag skÀmdes sÄ mycket och hoppades verkligen pÄ att jag inte hade visat nÄt olÀmpligt. Men vad skulle jag sÀga, jag blev helt röd i ansiktet. Sen bara ploppa det ut ur min mun.
- Det kan nog stÀmma.
- Hur gammal Àr du?
- 17
Min puls var ganska hög och jag gick in i vardagsrummet och satte pÄ tv: n. Jag hörde hur dom pussades i köket vilket gjorde mig ganska förvÄnad. Han Àr ju betydligt Àldre Àn min moster. Hon Àr 26 och han bortÄt 40, men vad spelar det för tÀnkte jag. Jag kom att tÀnka pÄ det dÀr med hans dotter. Jag ville aldrig mer trÀffa honom, men nu var han tydligen ihop med min moster som jag brukade bo hos bara för att slippa pendla. Hur höga Àr oddsen att min moster trÀffar just den killen och att jag chattade just med den tjejen. Det kan ju inte bli vÀrre tÀnkte jag.
- Vill du ha mat? Hörde jag frÄn min moster i köket.
- Nej tack! Ropade jag tillbaka.
Efter att dom Àtit fÀrdigt kom dom ut till mig och satte sig vid tv: n. Annelie, min moster undrade vad jag hade gjort i helgen.
- Jag var pÄ fest hos Niklas Nylander tror jag han heter. Svarade jag lite snabbt samtidigt som min blick var pÄ tv: n.
Henrik tÀnkte ett tag sen sa han.
- Min föredettas dotter brukar umgÄs med honom vet jag. Hon och min dotter Jessica umgÄs fortfarande sÄ hon brukar vara hemma hos oss.
Det slog mig fort, den festen hade jag gjort bort mig riktigt stort. Jag hade druckit alldeles för mycket sÄ jag mindes knappt nÄt. Mina vÀnner hade sagt att jag gjorde bort mig och var pÄ alla tjejer som var dÀr.
- Hur gammal Àr hon? Undrade jag
- Hon Àr 16.
Jag tÀnkte att tag och kollade pÄ Henrik med en frÄgande min.
- Blond, ganska lÄng och smal.
Jag visste fortfarande inte vem det var sÄ jag frÄgade vidare.
- Vad lÀser hon för program?
- Hotel Restaurang.
Det var ju den tjejen, det mÄste vara hon. Jag hade ju pratat massor med henne och varit pÄ som fan innan jag dÀckade i soffan. Jag ska aldrig mer Äka till min moster tÀnkte jag. I alla fall inte de nÀrmaste Ären. Det kÀnns nog bÀst att ljuga i det hÀr lÀget.
- Vet jag nog inte vem det Àr, Àr du sÀker pÄ att hon var dÀr?
- Nej, jag bara tÀnkte.
- Okej
Nu var jag nervös, det var för mycket pÄ samma gÄng. Jag trodde aldrig att mina handlingar skulle komma sÄ nÀra inpÄ mig. Hela min slÀkt sÄg mig som den ansvarsfulla och oskyldiga pojken. Den Ànda i familjen som hade bra betyg och potential att lyckas att bli nÄgot. Som allt kÀndes sÄ hade jag mycket tillit att förlora.
Vi fortsatte att kolla pÄ tv och jag kunde inte sluta tÀnka pÄ dom hÀr pinsamma sakerna. Inte nog med det sÄ hade jag trÀffat tvÄ tjejer pÄ bussen samma vecka. De hÀr tjejerna hade jag trÀffat pÄ nÀtet och visat upp hela mig sjÀlv i webcam. Detta hade tagit ganska hÄrt pÄ mig sÄ det var knapps jag vÄgade Äka buss lÀngre. Som inte det hade varit nog. Nu hade Henrik bjudit pÄ lite pinsamma ögonblick ocksÄ. NÀr jag satt dÀr och kollade pÄ tv kÀnde jag att det började verka i bröstet. Inte sÄ jÀtte mycket men det kÀndes sÄ jag beslöt mig att gÄ och lÀgga mig.
Jag tog av mig mina klÀder sÄ jag endast var iklÀdd kalsonger och kröp ner under tÀcket. Jag slog pÄ radion som var i rummet och stÀllde klockan. Jag lÄg dÀr och lyssnade ett bra tag. Det gick bara inte att sova. Jag hade helt klart för mycket att tÀnka pÄ samtidigt som smÀrtan i bröstet bara blev vÀrre. Jag kom att tÀnka pÄ att man somnar mycket lÀttare om man drar en runk. DÄ blir man lagom avslappnad sÄ jag började smeka den lite med ena handen. Den andra handen anvÀnde jag till att massera mina pungkulor. Jag började fantisera om en tjej som jag hade haft sex med tidigare. Jag kÀnde hur den blev styvare och börjad dra förhuden fram och tillbaka över ollonet och lÀt andra handen smeka insidan av mitt lÄr. Men den ville inte. Det kÀndes meningslöst sÄ jag vÀnde mig om la mig i fosterstÀllning och somnade strax efter det.
Runt femtiden pÄ natten vaknade jag igen, smÀrtan i brösten var nu fruktansvÀrd sÄ jag började spekulera i vad det kunde vara. Tanken om att det kunde vara hjÀrtat slog mig och jag lade handen pÄ bröstet för att kÀnna pulsen. Det var nÄt som inte stÀmde, det kÀndes som om hjÀrtat slog i otakt. Helt plötsligt kunde jag inte kÀnna nÄgra slag frÄn hjÀrtat. Jag blev liggande helt stel av skrÀck. ?DUNK DUNK DUNK? hjÀrtat slog nu febrilt. Det var nog en puls bortÄt 170. Vid nÀrmare eftertanke sÄ var det minst 3 slag i sekunden vilket ger en puls +180. Jag blev rÀdd, hjÀrtattack tÀnkte jag. Det blir nog bra snart. Det fortsatte att dunka, nej nu mÄste jag ringa ambulans innan jag dör. Jag reser mig upp och springer till min mosters sovrum, sliter upp dörren och vÀcker henne.
- KÄNN MIN PULS!
Hon var trött och seg, sÄ jag tar tag i hennes hand och trycker den mot min bröstkorg. Jag antar att hon kÀnde mitt bultande hjÀrta för i samma sekund som jag tryckta henna hand mot bröstet flög hon upp ur sÀngen. Vi gick ut i köket.
- Har du drömt nÄgot?
- Inte vad jag vet.
- NÄgot mÄste du ju ha gjort.
- Jag bara lÄg i sÀngen.
Hon var lugn vilket fick mig att lugna ner mig. Hon jobbar som sjuksköterska sÄ det kÀndes ganska tryggt i sig. Hon pratade med mig samtidigt som hon hÀllde upp ett glas med juice.
- Det kan bli sÄ om man drömmer, men det kan vara sÄ att du inte ens kommer ihÄg att du har drömt.
- Jag vet inte, hur som hÀlst sÄ tyckte jag det var otÀckt.
- Det förstÄr jag.
Hon tog tag med i min hand och satte tvÄ fingrar pÄ min handled. Efter ett tag sa hon ?femtiosju?.
- va? Svarade jag undrande
- Din puls Àr normal nu.
- Okey.

Jag satt vid köksbordet i kalsonger iklÀdd endast kalsonger och ett tÀcke omsvept. Hela jag skakade och jag kunde inte tÀnka riktigt klart pÄ grund av rÀdslan.
Jag la mÀrke till att min moster bara har underklÀder pÄ sig. Hon hade faktiskt en riktigt fin kropp. Hennes lÄr och rumpa hade jag alltid gillat, de var sÄ otroligt fasta och fina. Hon hade ett ganska sött ansikte och mörkt tjockt hÄr som hÀngde ner till axlarna och tÀckte en bit in pÄ kinderna som hade ett ganska mÀrkande kindben. Hennes bröst var varken smÄ eller stora men det var första gÄngen jag verkligen kunde se dem. Jag kan inte sÀga att de var motbjudande i alla fall. Nog hade jag tÀnkt pÄ det innan att min moster sÄg bra ut, men aldrig hade jag tÀnkt pÄ henne pÄ ett sÄdant sÀtt.
- Men allt Àr bra nu?
- Jo, jag tror det. MÄste ha drömt eller nÄgot.
- Ja, men jag gÄr och lÀgger mig igen. SÀg till om det Àr nÄgot, var inte rÀdd att vÀcka mig i fall det blir sÄ igen.
- Ja dÄ.
NÀr jag lÄg dÀr i sÀngen var jag fruktansvÀrt rÀdd för att det skulle bli sÄ igen. TÀnk om hjÀrtat skulle stanna sÄ att jag dog. Jag la tvÄ fingrar pÄ till höger om struphuvudet och kÀnde pÄ pulsen. Den ökade successivt vilket fick mig att börja oroa mig igen. Jag tÀnkte att det var nog lika bra att sÀga till min moster igen. Jag vÀckte henne och vi gick ut och satte oss i köket igen. Det blev genast mycket bÀttre och vi började prata.
- Är inte Henrik kvar?
- Nej, han ska upp sÄ tidigt och jag jobbar natt sÄ han sover hemma istÀllet.
Jag kollade pÄ min mosters relativt nakna kropp. Mina ögon fastnade pÄ hennes fina lÄr och jag ville sÄ gÀrna flytta pÄ de vita stringtrosorna dÀr man kunde ana vad som dolde sig under. Det lena silkestyget lÄg slÀtt jÀmns med huden sÄ hon var troligtvis rakad. Min moster sÄg nog vad jag tÀnkte nÀr hon kollade pÄ mig sÄ hon vÀnde sig mot diskbÀnken.
- Det Àr inte dags att skaffa flickvÀn snart.
- Jag Àr för ful sÄ det Àr ingen som vill ha mig.
Även om jag visste att det absolut inte var sĂ„.
- Sluta dumma dig, du vet mycket vÀl att det inte Àr sÄ. Mina kompisar tycker du Àr jÀttesöt och rolig.
- SĂ€kert!
- Efter att du var med och festade i somras blev du hetaste samtalsÀmnet hemma hos mig. Carro sa ?VÀnta 2 Är sÄ Àr han min?.
- Haha, det var ju trevligt.
- Det tycker du va *skratt*. Fia pussar kortet pÄ dig som Àr pÄ kylskÄpet varje gÄng hon Àr hÀr. Men jag sÀger att hon skulle bara vÄga.
- Nej men det kÀnns som om jag vÀxt ifrÄn dom kretsarna jag umgÄs i om du förstÄr vad jag menar.
- Jo, du Àr faktiskt vÀldigt mogen för din Älder.
Tiden gick och det började bli tyst.
- Kevin, jag mÄste verkligen sova.
- Jag sÀtter mig och kollar pÄ tv istÀllet. Kommer bara att bli orolig om jag ligger sjÀlv och tÀnker.
- Men kom och lÀgg dig inne hos mig dÄ om det kÀnns bÀttre.
- Okey
Min moster somnade ganska snabbt. Jag dÀremot hade vÀldigt svÄrt att somna. Jag kunde inte sluta tÀnka pÄ vad som hÀnt. Jag var rÀdd, efter att tag föll den första tÄren ner frÄn min kind. Allt eftersom kom det bara mer och mer. Till sist grÀt jag sÄ kraftigt att jag gav ifrÄn mig snyftningar och ylanden som en liten rÀdd hundvalp. Jag skÀmdes för att jag grÀt och försökte dölja det genom att borra ner ansiktet i kudden.
- Men Kevin dÄ
Min moster hade vaknat och slöt sina armar om mig. Jag tryckte kudden Ànnu hÄrdare mot ansiktet.
- Det Àr inget fel med att grÄta.
Jag slÀppte kudden och kramade om henne. Jag kramade henne hÄrt sÄ att hon inte skulle kunna ta sig ur min famn. Min hud var alldeles hall och knottrig pÄ grund av min sorg. Min mosters hud var sÄ varm och len sÄ jag ville gnugga henne mot mig. Jag böjde mig framÄt sÄ mitt huvud var över hennes axel. Hon luktade gott, hennes doft pÄminde om liljekonvalj. Jag grÀt fortfarande ganska kraftigt och la mina lÀppar mellan axeln och skuldran med huvudet vilande mot hennes nacke. En tÄr föll ner och landade pÄ hennes rygg, den rann sakta ner mot troskanten. Hennes ena arm smekte över min rygg pÄ ett tröstande sÀtt. Den gled sakta upp lÀngs ryggen och upp över nacken. Hon rufsade lite i hÄret och gav mig ett leende.
Jag gnuggade bort tÄrarna i ansiktet och kollade ut genom fönstret. Det var mörkt ute, det enda ljuset som letade sig in var det som kom frÄn lycktstolpen utanför. Jag la mig pÄ rygg med huvudet ganska högt upp pÄ ett par kuddar. Jag kastade ner tÀcket mot fötterna sÄ att det vek sig pÄ mitten. TÀcket lÄg nu vikt sÄ att lite mer Àn kalsongkanten syntes. Min moster la sig pÄ mage och med huvudet pÄ min bröstkorg. Som alltid nÀr en tjej rör vid min överkropp kunde jag inte lÄta bli att spÀnna magmusklerna och min bringa. Min moster Annelie la handen pÄ min mage. Efter att tag började hon klia mig med fingertopparna över mina rutor. Jag kÀnde mig vÀldigt sexig och började bli lite kÄt. Jag verkligen hoppades pÄ att hon skulle fÄ ett ryck och göra sexiga saker som att slicka mig hÀftigt nerifrÄn naveln och upp till halsen i en snabb rörelse.
Min moster hade slutat klia min mage för lÀnge sen. Antagligen hade hon somnat. Jag var fortfarande kÄt och hennes mun lÄg sÄ nÀra min bröstvÄrta. Det var som om hon retades med mig. Kunde hon inte bara sluta sina lÀppar om min bröstvÄrta sÄ jag visste att hon var villig. Nu var jag tvungen att hitt pÄ nÄgot. Min kuk började svullna upp. Jag la en hand pÄ kuken och den andra strÀckte jag mig ner mot hennes rumpa. NÀr jag vÀl nÄt ner till rumpan formade jag handen efter hennes ena skinka. Plötsligt började hon klia min mage igen. Handen vandrade upp och ner lÀngs magen. Sedan började hon mer smeka mig med hela handen. Den vandrade upp över magen och smekte bringan. Sen gick den ner igen till kallsÄngkanten. Handen vandrade ner under tÀcket och ner till mitt lÄr. Kuken reste sig till sina maximala 18 centimeter. NÀr handen gick upp igen smekte den försiktigt över min svullna kuk.
Jag vet inte om hon gjorde detta medvetet. Det sÄg ut som hon sov men allvarligt sÄ tror jag inte hon kunde gjort sÄ i sömnen. Jag ville ta tag i min kuk och trycka ner min mosters huvud för att stoppa in den. Hennes fingrar vandrade upp till kallsÄngkanten och fingertopparna letade sig in. Hon tog aldrig tag i min kuk, fingrarna lÀt bara spela under kanten, endast en gÄng snuddade hon vid ollonet. Jag höll pÄ att bli tokig och vill ta tag i kuken och runka tills jag sprutade henne i ansiktet. Men det skulle aldrig gÄ, hon skulle mÀrka det och kanske bli arg.
Hon vÀnde sig med ryggen mot mig. Jag kÀnde mig genast fri och drog av mig kalsongerna. Jag började smeka min styva kuk och dra naglarna lÀngs hela lÀngden. Jag drog av mig tÀcket och lÀt ena handen runka lite lÀtt medens jag kollade pÄ min mosters fina rumpa. Det rÀckte inte med att bara kolla pÄ henne och runka sjÀlv. KÄtheten gjorde mig helt dumdristig. Jag kröp nÀrmare sÄ att mitt bröst lÄg mot hennes rygg. Jag kliade henne pÄ samma sÀtt som hon kliat mig lÀngs med hennes arm. Jag började smeka hennes bröst samtidigt som jag böjde mig fram och kysste henne i nacken. Jag ville mer sÄ jag sökte mig innanför trosorna men det var lönlöst eftersom hon lÄg pÄ det understa benet som var böjt. Jag försökte dÄ bakifrÄn. Jag flyttade pÄ stringen och lÀt ett finger smeka mellan blyglÀpparna. Det var torrt sÄ jag förde in tvÄ fingrar i munnen spottade lite extra salin pÄ dem. Jag smekte i springan med fingrarna och smörjde den med saliv. Jag försökte sticka in fingrarna men det gick bara inte. Dels var det ganska torrt men den största orsaken var hennes stÀllning.
Jag la mig pÄ rygg igen och började runka igen. Nar jag sÄg min moster ligga dÀr kunde jag inte lÄta bli att börja smeka hennes fina rumpa. Jag flyttade pÄ stringen igen, fuktade pukfingret i munnen och placerade fingret i analöppningen. Jag började massera med ett lÀtt tryck. Sen fuktade jag fingret igen och lÀt det sedan glida in i analöppningen. Jag lÀt fingret glida in till andra fingerleden och drog det ut och in nÄgra gÄnger. Efter det placerade jag min bultande kuk mot samma hÄl. Jag började trycka lite lÀtt. Det gick trögt. Om jag skulle ha tryckt in kuken skulle hon ha vaknat. Det var nÄgot som jag inte ville. IstÀllet spottade jag i min högra hand och smörjde in min kuk i det. Jag la mig till rÀtta igen och lyfte lite pÄ hennes ben. Jag la kuken mellan lÄren pÄ min moster och började föra kuken fram och tillbaka. Ibland stannade jag till för att kolla sÄ hon inte vaknat. Efter ett tag kÀnde jag att jag var pÄ vÀg att komma. Jag spÀnde skinkorna och juckade tills första strÄlen la sig mellan lÄren. Det gled genast mycket lÀttare och jag fortsatte Ànda tills fyra strÄlar till lagt sig mellan lÄren. Jag lÀt kuken ligga kvar ett tag innan jag föll tillbaka pÄ rygg och lÀmnade en rejÀl satts mellan min mosters lÄr.