affÀren

Omröstning: 4.8/10 (5 röster lagda)

Jenny hade alltid varit en vÀldigt duktig flicka. Hade bra betyg i skolan och hjÀlpte till hemma. TvÀttade sina storebröders klÀder och lagade mat nÀr hennes mamma inte var hemma eller inte hade tid. Jennys uppvÀxt hade varit vÀldigt beskyddande. Hennes mamma hade gift sig vÀldigt ung med en 20 Är Àldre man och fött 6 barn. Fem pojkar och en flicka. Eftersom henne far var vÀldigt gammaldags sÄ uppfostrades hon till en ganska undergiven kvinna.
Redan som liten fick hon hjÀlpa sin mamma i hushÄllet och lÀra sig att lyda det manliga könet.
Hennes bröder fick lÀra sig att de i princip kunde göra som de ville med henne, men inom rimliga grÀnser.
Till Jennys för, eller snarare nackdel sÄ var hon vÀldigt vacker. Mycket smal, ganska lÄng, blond axel lÄngt hÄr, blÄa ganska störa ögon och en ren och frÀsch hy. Hennes bröst var ganska smÄ men vÀldigt vÀlformade och söta. Hennes klÀder vara ganska vanliga. Och hon sÄg mycket oskuldsfull ut med sitt blonda hÄr och osminkade ansikte.
Hon var 15 Är och Ànnu oskuld. Hennes pappa hade sagt att hon inte fick ha nÄgra pojkvÀnner och att sex endast var till för att göra barn.
Allteftersom hon blev Àldre vÀxte hennes lust och hon lÀngtade efter en man. Vilken som helst, bara sÄ att hon kunde bli uppfylld av honom och gjord till en riktig kvinna.
SÄ blev det ocksÄ.
En dag nÀr hon var pÄ vÀg till affÀren för att handla sÄ gick hon först till en liten kiosk dÀr hon visste sÄldes billigt bröd. AffÀren Àgdes av en man och hans son. Mannen som den dagen stod i kassan var i 50 Ärs Äldern och vÀldigt stor. Han kom frÄn Egypten och var vÀldigt mörk i hyn. Jenny var alltid vÀldigt nervös nÀr hon skulle handla dÀr eftersom hon inte gillade hans blick nÀr han sÄg pÄ henne. Hon tog sitt bröd och gick för att betala.
NÀr hon skulle ta upp sin plÄnbok ur kassen sÄg hon att den inte var dÀr. Hon började undersöka den nÀrmare och upptÀckte ett hÄl som hon inte mÀrkt tidigare.
- UrsÀkta. Stammade hon fram. Jag har tappat mina pengar? Hon var nÀra att grÄta. Hon visste vad hennes pappa skulle göra med henne om hon kom hem och utan mat och pengar.
- SÄ du kan inte betala för brödet? FrÄgade mannen.
- Nej ? Jag Àr ledsen. Jag.. Jag .. Jag vet inte vad jag ska göra. Min pappa kommer att bli vÀldigt arg pÄ mig nÀr jag kommer hem ? Sa Jenny.
Mannen tittade pÄ henne med en konstig blick och sa:
- Du kan fÄ pengar av mig. Om du lÄter mig ligga med dig.
Jenny visste inte vad hon skulle göra eller sÀga. Hon rodnade kraftigt. Samtidigt som hon sÄg förslaget som en rÀddning var hon vÀldigt rÀdd. Vad skulle han göra med henne?
TÀnk om det skulle göra ont? Hon var rÀdd, men samtidigt kÀnde hon sig varm och nÄgonting i henne sa att hon skulle tacka ja till mannens förslag.
Hon tittade pÄ honom. Han var allt annat Àn attraktiv, en mörk ganska fet gammal man som frÄgade henne om hon ville sÀlja sin kropp. För det var det handlade om. Prostition. Hon skulle ge honom sin kropp och oskuld och för det skulle hon fÄ pengar och mat.
Det kunde ju inte vara rÀtt och anmÀlningsbart. Men hon kÀnde sin far och visste att det inte skulle bli trevligt och han skulle i alla fall ha anklagat henne för att ha hetsat mannen till att ge henne ett sÄnt förslag.
Men en ostadig röst sa hon dÀrför:
-okej.
Mannen log och tog henne i armen och ledde henne till ett förÄdsrum. Lyfte upp henne och satte henne pÄ ett bord som var dÀr. Sedan gick han ut. Antagligen för att lÄsa tÀnkte Jenny och funderade pÄ hur allt skulle gÄ till. Vilken typ av sex skulle mannen vilja ha?
Skulle de kunna anvĂ€nda kondom? Även om hon var starkt emot det. Sex var ju Ă€ndĂ„ till för att göra barn ? Men i det hĂ€r sammanhanget sĂ„ var det inte synd ? Inte mer synd Ă€n att ha sex innan Ă€ktenskap.
NÀr hon hörde röster utanför rummet sÄ förstod hon att mannen hade hÀmtat nÄgon. Sin 20 Äriga son. Han var inte heller en skönhet och hon visste inte vad som skulle bli vÀrst. Att ligga med pappan eller sonen. Han var ocksÄ vÀldigt stor och nÀstan större Àn sin far, lika mörk i hyn och en hemsk mustasch dessutom sÄ luktade han svett och verkade allmÀnt ofrÀsch.
Pappan började med att smeka hennes ben och dra upp hennes klÀnning. Hennes smala lÄr var vÀldigt fasta och solbrÀnda.
Hon blev förvÄnad över att han kunde bli sÄ upphetsad av henne kropp!
Hon gillade kÀnslan att kunna hetsa upp andra mÀn och fÄ dem att vilja ligga med henne.
Mannen fortsatte att smeka henne och nu böjde han sig ner och kysste hennes lĂ„r Ă€nda upp till hennes underliv. Trosorna behöll han pĂ„, men det var redan mycket skönt för henne och hon ville att han skulle fortsĂ€tta. Även om sjĂ€lva situationen var vĂ€ldigt absurd och mannen var allt annat Ă€n nĂ„gon drömprins.
Den Àldre mannen reste sig upp och gjorde ett tecken Ät sin son. Sonen nickade och log.
- Nu din lilla fitta ska du fÄ kuk i dig. Sa han och skrattade till.
Efter de ordet började han knÀppa upp sina byxor. Tog av sig sin tröja tills han stod framför henne i bara kalsongerna. Nu kÀnde hon paniken komma. Hon kunde bara inte lÄta honom ligga med henne! Han var hemsk att se ? Mörk och vÀldigt, vÀldigt hÄrig. Hela hans kropp var tÀckt av hÄr ? Hon tittade desperat mot pappan men antog att det bara skulle bli vÀrre för henne om hon sa nÄgonting.
Sonen tog sedan av sina kalsonger. Han var otroligt stor! En tjock och vÀldigt lÄng kuk.
Innan hon hade hunnit tÀnka nÄgot sÄ smetade han pÄ glidmedel och tog sedan av henne trosor. Med en kraftig stöt sÄ körde han in kuken i henne!
Det gjorde sÄ ont att hon högt skrek till och fick tÄrar i ögonen ?
- snÀlla ta det försiktigt med mig ? Bad hon.
Till svar fick hon bara ett skratt och Ànnu hÄrade stötar i sin fitta. Han var enormt stor och hon som var oskuld var alldeles för trÄng för honom. Men eftersom han hade haft glidmedel sÄ funkade det. Efter att ha legat pÄ bordet och nÀstan svimmat av smÀrta sÄ kÀnde hon hur han sprutade in i henne! Han hade inte haft kondom. Han sprutade och sprutade och hon undrade nÀr det egentligen skulle ta slut. Efter nÄgra sekunder sÄ drog han sig ur henne och kysste henne pÄ munnen. Det var hennes första kyss.
- Har du mycket ont? FrÄgade han.
- Mm .. Du var för stor för mig .. Du kunde ju ha sagt nÄgonting frÄn början. Sa Jenny med en matt röst.
- DÄ har du tur att inte min pappa började med dig! Han tittade pÄ sin far och sedan skrattade de tillsammans.
Jenny insÄg att de skulle bli mycket vÀrre nu.
Resten av hennes klÀder togs av. Vilket var hennes klÀnning och bh.
En vit klÀnning med gula blommor kastades mot golvet och hennes tunna sommar bh lades pÄ bordet bredvid henne.
Sedan började den Àldre av mÀnnen klÀ av sig. Jenny höll pÄ att svimma nÀr hon sÄg hans kuk! Den var Ànnu tjockare och lÀngre Àn den förra!
Hon var pÄ vÀg att dra sig ur, hennes pappa kunde bli hur arg han ville. Det skulle bara inte funka! Men nÄgonting inom henne fick henne att stanna upp. Det hade ju gÄtt ganska bra förra gÄngen, och nu kanske den Àldre mannen skulle slicka henne igen.
Som om han hade lÀst hennes tankar sÄ böjde sig mannen ner.
- Oj, min son har tydligen varit alldeles för brutal med dig! Du som Àr sÄ ung och vacker ? Hoppas att du inte tog för illa upp, nÄgon gÄng kommer du att se tillbaka pÄ den hÀr dagen med ett leende. Jag lovar dig. Han log och smekte henne över kinden.
Jenny njöt utan hans smekningar och började nu slappna av. Nu kÀnde hon ocksÄ hur vÄt hon började bli. Och den gamla smÀrtan började försvinna. Nu ville hon bli tagen, nu ville hon se den Àldre mannen knulla henne och njuta av hennes unga kropp.
Den Àldre mannen började nu kyssa henne och slicka henne pÄ lÄren. Hon njöt av hans lÀppar och tunga och ville nu ha mer. Hans tunga fortsatte upp och nu var den framme vid hennes underliv. Hans kysste henne runt omkring innan han sÀrade pÄ henne blygdlÀppar. Jennys tysta stön av smÀrta hade ny blivit tunga andetag och hennes torra fitta var nu mycket blöt.
Mannen slickade henne, först frÄn hennes med lÄnga tag och sedan började han koncentrera sig pÄ ett stÀlle. Jennys andetag blev hÀftigare och hon ville ha mer. Mannen som sjÀlvklart visste att hon var pÄ vÀg att fÄ orgasm slutade att slicka henne.
- Vad gör du? FrÄgade hon
Utan att svara sÄ kÀnde hon hans kuk inne i sig!
Det var verkligen en obeskrivlig kÀnsla. SÄ stor och underbar!
Att först blivit slickade och upphetsad och sedan fÄ en stor kuk i sig var underbart ?
Han började trycka in sitt stora kön i henne och den gick bara lÀngre och lÀngre in.
Tills slut sĂ„ fanns det inte mycket plats mer sĂ„ han började dra ut den, för att sedan kraftig kunna föra in den igen. In och ut, in och ut, on och ut. Även om det inte var speciellt avancerat sĂ„ var det vĂ€ldigt skönt och Jenny kĂ€nde att hon nĂ€r som helst skulle fĂ„ orgasm.
Tydligen sÄ kÀnde mannen likadant och snart kÀnde hon en strÄle skjutas upp i hennes fitta.
Hon tryckte sig emot honom, dels för att hon fick orgasm och dels för att hon ville vara nÀra honom. Hela hennes kropp skakade och med ett hÄrt tag runt hans axlar pressade hon sin mun mot hans.
Efter det att hon fÄtt vila ut ett tag tog hon pÄ sig sina klÀder och gick ut i affÀren.
Framme vid kassan fick hon sitt bröd och 500 kronor.
Lite skamset sa hon tack och var pÄ vÀg dÀrifrÄn.
NÀr hon bara gÄtt nÄgra steg utanför affÀren sÄg hon otroligt nog sin plÄnbok ligga pÄ gatan!
Att ingen hade tagit den ?
Var det enda hon tÀnkte innan hon gick vidare till nÀsta affÀr.