Dark angel

Tags:

Omröstning: 3.5/10 (2 röster lagda)

I den hÀr novellen Àr jag en ung kvinna, har rika förÀldrar, har en egen takvÄning med andra ord har jag ett bra liv. Det enda mitt liv saknar egentligen Àr lite spÀnning... Men man kan ju inte fÄ allt eller?
En sen september natt, vaknade jag av att nÄgon rörde sig pÄ taket. Men nÀr jag tittade sÄg jag inget och somnade om igen. Efter nÄgra minuter hörde jag hur min balkong dörr öppnades. Jag lÄg kvar i min stora sÀng och hoppades att det bara var inbillning? Efter att den knarrade hörde jag inget och vÀnd mig om för att somna igen, precis nÀr jag skulle somna sÄ hörde jag hur nÄgonting slog i golvet och krossades. Jag var rÀdd men jag reste mig och drog pÄ mig en morgonrock. Jag smög ut ur mitt sovrum mot mitt vardagsrum, strax utanför vardagsrummet stannade jag och tittar försiktigt in. Först sÄg jag inget och funderar pÄ att det var en dröm.
Precis nÀr jag skulle gÄ skymtade jag en rörelse i rummet. Jag var livrÀdd men det var vÀldigt spÀnnande att ha nÄgon okÀnd smygande i mitt hus? Jag tog mod till mig och tÀnde ljuset i rummet. I min fantasi hade jag byggt upp en stor muskulös man, men den fantasin slog sönder nÀr jag sÄg att det var en kvinna i min egen Älder som stod dÀr och la ner mina prydnadssaker i sin vÀska.. Jag vet inte om hon sÄg mig innan hon sade:
?LÄt mig bara ta de jag vill ha sÄ gÄr jag utan att göra dig illa?
Jag blev vÀldigt arg nÀr nÄgon hotade mig i mitt eget hem och svarade:
?LĂ€gg ner mina saker innan jag ringer polisen?.
Hon vÀnder sig sakta om och jag ser hennes ansikte och hon sÄg vÀldigt bra ut med sitt mörka hÄr och hennes stora mörka ögon (inte för at jag brukar tita pÄ andra tjejer, men hon var faktiskt vÀldigt vacker). Hon ser lite förvÄnad nÀr hon ser mig, hon fortsÀtter stoppa ner mina saker i sin vÀska. Hon sÀger:
?Jag mÄste tyvÀrr ta dina saker?.
Jag kommer pÄ mig sjÀlv att vilja kyssa hennes fina lÀppar, jag slÄr snabbt dom tankarna ur huvudet och svarar henne:
?Varför? Och vad fÄr dig att tro att du fÄr det??
Hon ler mot mig och svarar:
?Jag behöver dom sötnos?
Jag blir lite stÀlld av henne svar, men jag gÄr sakta nÀrmare henne och sÀger:
?Vad ska du ha dom till??
?Jag behöver pengar och du ser ut att ha sÄ du klarar dig? sÀger hon fortfarande leendes.
?Är det mitt problem?? FrĂ„gar jag,
?Ta det inte personligt jag tar frÄn fler Àn dig? sÀger hon.
Som om det skulle vara nÄgon anledning. Jag börjar bli riktigt irriterad pÄ den perfekta kvinnan som stÄr framför mig och plockar ner mina saker i sin vÀska. Och svarar henne:
?Om du tar mina saker blir det personligt!!!?
Hon ler fortfarande och ser lika lugn ut nÀr hon gÄr fram mot mig och sÀger:
?Jag tar det jag vill ha?
Jag svarar:
?Inte mina saker, hur mycket fÄr du för dom pÄ gatorna??
Hon stÄr nÀra mig nu och svarar lite undvikande:
?Jag fÄr sÄ jag klarar mig?
?Om jag ger dig pengar istĂ€llet och fĂ„r behĂ„lla mina saker? Är det okej? FrĂ„gar jag.
?Nej, men jag kan ta nÄgot annat ocksÄ? sÀger hon och ger mig en snabb puss pÄ munnen.
Jag puttar till henne och stammar fram:
?V-v-vad g-gör du?
Hon ser ut att vara lika förvÄnad som jag, hon rodnar kraftigt och svarar:
?Jag Àr ledsen, jag vet inte vad som flög i mig?.
Jag tar mod till mig och drar försiktigt undan hennes hÄr frÄn hennes ansikte och frÄgar henne:
?Varför stjÀl du egentligen? Du Àr vÀldigt vacker och borde inte ha nÄgra problem att fÄ ett riktigt jobb?.
Hon flaCkar med blicken och ser ut att leta efter en flyktvÀg, men hon samlar sig och sÀger:
?Det ger snabbare pengar och Àr mycket roligare?
Jag plockade fram lite v pengarna som jag har liggandes i hyllan i vardagsrummet och rÀcker fram dom mot henne och sÀger:
?Tar dom hÀr om du lovar att sluta stjÀla?
?Jag kan inte ta dina pengar. Det var snÀllt men jag kan inte ta nÄgot alls?? sÀger hon medans hon börjar plocka ur mina saker ur sÀcken.
?Kom igen nu ta pengarna? sÀger jag.
?Jag kan inte ta dina pengar? svarar hon.
?Du kunde ju ta mina saker, sÄ ta pengarna nu?
Hon svarar:
?Det Ànda jag vill ha À? Nej det var inget?
?Vad Àr det du vill ha?? frÄgar jag.
Jag ser nÄgonting konstigt i hennes blick nÀr hon sÀger:
?Jag vill ha dig?
Jag blev vÀldigt förvÄnad och stirrar bara pÄ henne, hon böjer sig fram och kysser mig pÄ halsen. Jag stönar lÀtt av hennes kyss. Hon viskar tyst i mitt öra:
?Jag vill ha dig inatt?
Jag fÄr inte fram ett ord stor bara och stirrar den vackra kvinnan framför mig. Hon tittar mig i ögonen, jag tror inte att jag sett sÄ vackra ögon förut. Sen tar hon tag om mitt huvud och pressar sina lÀppar i mot mina. Jag kÀmpar i mot men mÀrker snabbt att det inte var nÄgon ide dÄ hon var fruktansvÀrt stark.
Hon slÀpper mig och tittar mig djupt i ögonen innan hon sÀger:
?Vill du??
Jag nickar lite tafatt till svar, jag hinner knappt börja nicka innan hon lyfter upp mig och bÀr mig mot mitt sovrum.
Hon lĂ€gger försiktigt ner mig i min sĂ€ng, sen öppnar hon min morgonrock sĂ„ mina smĂ„ bröst blir synliga. Hon böjer sig sakta fram, hon ser ut att tveka innan hon tar min ena bröstvĂ„rta i munnen. Hon börjar smeka mina bröst lugnt och metodiskt medans henne tunga virvlar över mina vĂ„rtor. Vilken kĂ€nsla! Hon var mycket försiktigare Ă€n dom fumliga killarna i min egen Ă„lder. Hon fortsatte att slicka och suga pĂ„ mina bröst medans hon knöt upp bandet runt min morgonrock innan hon lĂ€t den glida isĂ€r, hon kysste lĂ„ngsamt och försiktigt sin vĂ€g ner mot mitt sköte. Även denna gĂ„ng tvekade hon innan hon böjde sig fram och började kyssa mitt sköte. Jag sĂ€rade mina ben sĂ„ hon kunde komma Ă„t bĂ€ttre.
Hon sÀrade försiktigt mina lÀppar och slickad mig noggrant fram och tillbaka, hon slickade och sög pÄ min klitta innan hon försiktigt förde in ett finger i min vÄta fitta. NÀr den underbara kvinnan pullade och slickade mig tog det inte lÄng stund innan jag kom i min hÀftigaste orgasm nÄgonsin? Hon vÀnde sig om nÀr min orgasm ebbat ut och frÄgar med ett leende om det var skönt. Jag hade Àntligen fÄtt tillbaka rösten sÄ jag svarade henne:
?Det var underbart?
Hon fortsÀtter le och sÀger:
?Nu Àr det din tur att tillfredsstÀlla mig?.
?Jag kan försöka? svarar jag.
Hon reste sig smidigt och tar snabbt av sig sina svarta tajta klÀder. Jag stÀller mig pÄ knÀ framför denna underbara kvinnan och börjar smeka hennes lÄr och kyssa hennes mage.
Hon lade sig ned och jag börjar sakta smeka hennes sköte, hon stönade lÀtt nÀr jag smekte henne. Jag tog mod till mig och tryckte försiktigt in ett finger i henne och pullade henne sakta och försiktigt. Jag böjde mig lÄngsamt ned och kysste hennes fitta. Börjar slicka henne sakta och noggrant, jag hörde att hennes andhÀmtning blev snabbare och snabbare, jag lÀtt tungan cirkulera över hennes fitta. Jag tryckte försiktigt in ett finger till i henne och pullade henne medans jag slickade hennes hÀrliga fitta. Pullade henne hÄrdare och hÄrdare medans jag slickade och sög pÄ henne klitta. Det tog inte lÄng stund innan hon reste sig i en brygga och skrek ut sin orgasm, jag fortsatte slicka henne genom hennes orgasm. Jag kröp sakta över henne och lade mig ovanpÄ henne och kysste henne djupt, innan jag somnade i hennes armar. NÀr jag vaknade pÄ morgonen och strÀckte mig efter henne var hon borta,
Var det som hÀnde i natt verkligen sant eller var det en dröm tÀnkte jag medans jag tog pÄ mig min morgonrock och gick mot köket. PÄ bordet var frukost framdukat och en lapp lÄg vid mitt glas. Jag tog upp det med darrande hand och lÀste. ?Tack för inatt? och ett ?kyss mÀrke? som signatur? Jag blev varm inom bords, dÄ var alltsÄ det som hÀnde i natt sant.
Men en frÄga har retat mig sen den natten, vem var hon? Och hur ska jag hitta henne?